AlterFix Review en Ervaringen

AlterFix noemt zichzelf een vitaminebom waarmee je je gezondheid een flinke boost kan geven. Dit klinkt veelbelovend. Wij gingen dan ook op zoek; in hoeverre helpt AlterFix Multi Vitamine je om je gezondheid te verbeteren. Je leest onze bevindingen in deze review.

Dit is wat je leert in deze review

 • Wat is Alterfix
 • Voor Wie is Alterfix geschikt?
 • Wat zijn de ervaringen met Alterfix
 • Alterfix en afvallen
 • Helpt alterfix tegen  buikvet
 • Kun je Alterfix kopen bij kruidvat?
En nog veel meer….

Wat is AlterFix? AlterFix Review en Ervaringen Alterfix korting

Een vitaminetekort leidt tot allerlei problemen in het dagelijks leven, volgens de fabrikant van AlterFix. Zij wijzen op een verlaagde weerstand, vermoeidheid, stemmingswisselingen en andere problemen. Een vitaminesupplement is een manier om hier iets te doen.

AlterFix is een vitaminesupplement dat belooft hier korte metten mee te maken. In een capsule vind je 9 vitaminen (A, B1, B3, B6, B12, C, D3, E, K2) en drie andere stoffen. Dit zijn zink (een mineraal), L-glycine (een aminozuur), en N-Acetylcysteïne. Deze laatste stof valt onder de mucolytica en dit is een voorloper van glutathion, een antioxidant.

AlterFix is een product van AlterMedi B.V. Dit is een bedrijf dat gevestigd is in Haarlem. Je kunt je vragen dus in het Nederlands kwijt, maar dit moet wel per e-mail. Het product is geproduceerd in België en voldoet dus aan allerlei strenge regels.

Een verpakking AlterFix bevat 60 capsules. De aanbevolen dosering is afhankelijk van je voorkeuren. Je kunt 1 of 2 capsules per dag innemen. Dit doe je met een vloeistof naar keuze, maar wij raden water aan.

Alterfix Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Alterfix zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Alterfix graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 8 plaatsen beschikbaar

AlterFix Review en Ervaringen Meer informatie

Voor wie is AlterFix geschikt?

De fabrikant geeft geen contra-indicaties voor dit supplement. Het product is ook geschikt voor veganisten. Wel moet vermeld worden dat het product niet bedoeld is voor kinderen.

Hoe effectief is AlterFix?

AlterFix bevat een paar vitaminen, waarvan bewezen is dat deze een belangrijke invloed hebben op de gezondheid. Vitamine C is er een van. Deze stof heeft onder andere invloed op het helen van wonden en het is een sterke antioxidant (bron).

Een toevoeging die wat minder alledaags is, is N-Acetylcysteïne. Er zijn in de wetenschap wat bedenkingen bij de effectiviteit van deze stof en sommige wetenschappers waarschuwen zelfs dat de stof gezondheidsnadelen kan hebben (bron). Dit is allerminst bewezen, maar het is de vraag of je dit gevaar op moet zoeken.

Een laatste belangrijk bestanddeel van AlterFix is zink. Zink speelt een hele belangrijke rol in ons lichaam, onder andere bij het immuunsysteem. Een tekort aan zink kan veel bestaande aandoeningen ook erger maken (bron).

Het probleem met AlterFix is dus niet dat het geen effectief product is. Het probleem is dat er allerlei andere vitaminesupplementen. Veel alternatieven hebben een hogere dosering of bevatten allerlei andere mineralen met een duidelijk gezondheidsvoordeel.

Wat kost AlterFix? AlterFix Review en Ervaringen Alterfix nederland

Een verpakking AlterFix kost €55. De verzending is gratis. Het is mogelijk om achteraf te betalen.

Een pot AlterFix bevat 60 capsules. Afhankelijk van de gekozen dosering doe je hier tussen de 30 en de 60 dagen mee.

Voordelen

De doseringen van AlterFix zijn voor de meeste mensen prima. Vergeet niet dat een supplement een aanvulling is op gezonde voeding. Een grote dosering is dus voor de meeste mensen niet nodig.

Nadelen

AlterFix is erg duur. Een verpakking kost €55, bijna een euro per capsule. Er zijn veel alternatieven die een stuk goedkoper zijn. Aangezien het niet bewezen is dat N-Acetyl Cysteïne een gezondheidsvoordeel oplevert, is er ook geen uniek voordeel aan het voordeel van AlterFix.

Conclusie

Alles bij elkaar is AlterFix gewoon een heel duur vitaminepilletje. Natuurlijk heb je er voordeel van als je deze pil inneemt, maar als je bij de gemiddelde drogist naar binnen loopt, vind je zo tien vitaminesupplementen die beter en goedkoper zijn. Veel vitaminepreparaten hebben ook de nodige mineralen en andere hulpstoffen op de ingrediëntenlijst staan. Het is natuurlijk nooit verkeerd om iets aan je gezondheid te doen, maar dit kan een stuk voordeliger en efficiënter dan met AlterFix.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Ervaring
Persoonlijke Dieet ErvaringAfvallen? Lees de Dieetervaring van Monique
Eenvoudig AfvallenPrima Pillen Review en Ervaringen
alterfixAlles bij elkaar is AlterFix gewoon een heel duur vitaminepilletje. Natuurlijk heb je er voordeel van als je deze pil inneemt, maar als je bij de gemiddelde drogist naar binnen loopt, vind je zo tien vitaminesupplementen die beter en goedkoper zijn. Veel vitaminepreparaten hebben ook de nodige mineralen en andere hulpstoffen op de ingrediëntenlijst staan. Het is natuurlijk nooit verkeerd om iets aan je gezondheid te doen, maar dit kan een stuk voordeliger en efficiënter dan met AlterFix.

3 Reacties

 1. Graag wil ik dit product uitproberen. Wellicht heb ik er voordeel aan voor wat betreft mijn vermoeidheid verschijnselen.
  Stuur mij maar een potje Alterfix .

 2. Ik zou dit graag gratis uit proberen zonder kosten.
  Ik heb al van alles geprobeerd en hoop dat dit wel echt bij mij werkt.
  Dit is mijn laatste kans wat ik wil gaan proberen.

 3. Ik zit met het beroemde jojo effect. en zou uw product graag uitproberen. Hopelijk voor mezelf en menig andere , een goed resultaat.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in