Andere gezonde voeding dieet methode

Afvallen valt niet mee. Een diëtiste kan je vaak op weg helpen maar diëtiste en diabetesverpleegkundige Harriët Verkoelen ging een stapje verder.  Ze ontdekte dat mensen prima af kunnen vallen door anders te gaan eten en schreef er een boekje over met de titel: “Andere gezonde voeding”

De ‘Andere gezonde voeding’ dieet methode getest door RTL4 EditieNL

De Andere gezonde voeding dieet methode is is januari 2010 RTL4 EditieNL getest. Hans en Yvonne hebben gedurende zes weken de ‘andere gezonde voeding’ dieet methode dieet geprobeerd. Na deze zes weken was Yvonne 2.3kg afgevallen en Hans was 3,8kg van zijn lichaamsgewicht kwijt. Goed voor een gezamenlijk afslank-resultaat van 3,55 procent. Bekijk hier de complete uitslag van de EditieNL Dieet Test.

Alles bij de Andere gezonde voeding dieet methode draait om koolhydraten. Als je minder koolhydraten eet val je eigenlijk vanzelf af. Aldus diëtiste Harriët.

Je moet niet zozeer het aantal calorieën beperken, maar je voeding op een andere manier samenstellen. De methode van Andere gezonde voeding is gebaseerd op een andere verhouding tussen de hoofdbestanddelen eiwitten, vetten en koolhydraten. Andere gezonde voeding heeft een positieve uitwerking op mensen met diabetes: zij hebben minder medicatie nodig, vallen af en voelen zich fi tter. Mensen die een verhoogd risico hebben om diabetes type 2 (welvaartsdiabetes) te ontwikkelen, kunnen dit risico dankzij deze manier van eten verkleinen en mogelijk zelfs voorkomen.

Bestel dit boek bij bol·com

Andere gezonde voeding
Andere gezonde voeding
Harriët Verkoelen & Joop Wijman

vandaag voor 19.00 besteld, morgen in huis

Andere gezonde voeding is geschikt voor iedereen die af wil vallen, maar in het bijzonder voor degenen die al talloze vruchteloze pogingen gedaan hebben. Als diëten niet werken, kan het zijn dat je een afwijkende stof wisseling hebt. Aan de hand van een checklist kunt je nagaan of dit bij jou ook het geval is. De methode van Harriët Verkoelen zal dan een positief effectief hebben: je voelt je beter, je hebt meer energie en je valt af.

Dit boek is heel praktisch van opzet. Dankzij de voorbeeldmenu’s en recepten van meesterkok Joop Wijman kun je direct aan de slag met Andere gezonde voeding.

bron bol·com

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in