Anne-Marie van Tunen

Anne-Marie van Tunen heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van voedingssupplementen en gezonde voeding. Na haar opleiding aan de Academie voor Natuurgeneeskunde rondde ze de studie Orthomoleculair Voedingsdeskundige in 1999 af. Tijdens haar werkzaamheden bij A.J. Van der Pigge in Haarlem heeft ze veel ervaring opgedaan op het gebied van fytotherapie, orthomoleculaire therapie en het gebruik van kruiden en supplementen bij dieren. Ze volgde verschillende cursussen op het gebied van sport en voeding, overgewicht en het metabool syndroom, gezondheid rondom zwangerschap en voeding en suppletie bij kinderen/pubers.

Voedingsstoffen

Helaas biedt onze huidige voeding ons vaak niet meer de voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft en belasten we ons lichaam met anti-nutriënten en hebben we te maken met stress en invloeden van buitenaf. Een goed voedingsadvies en het gebruik van supplementen kan de balans weer terugbrengen.

Wil je meer weten over voeding en suppletie of heb je een vraag over het gebruik van supplementen bij dieren? Vraag haar dan om advies.

Columns van Anne Marie

[srp widget_title=” category_include=”593″ category_include_exclusive=”yes” dw_include=”1″ thumbnail_width=”60″ thumbnail_height=”60″ srp post_title_above_thumb=’yes’ post_limit=’25’ post_date=’no’ post_content_length=’220′ string_break=’… lees verder’]

2 Reacties

 1. Ik heb een koolhydratenarm dieet gevolgd en viel goed af ( nadeel geen fruit geen melk ) maar ineens is mij B12 en D6 te laag. Gisteren de 1e injectie gehad voor B12( vervolgens ga ik me nu zelf prikken 10 weken lang 2 maal per week ) ik wil graag nog meer afvallen maar het moet toch niet zo zijn dat ik medicijnen moet gaan gebruiken. welke vitaminen heb ik nodig?

  Kan je me wat meer vertellen wat ik moet doen ik ben ten einde raad.

 2. Ben vorig jaar van 85 naar 75 kilo gegaan op eigen ‘krachten’, gezonder eten en veel sporten.
  Maar wil graag onder de 70 kilo, heb een slechte periode gehad waardoor er steeds weer wat bij kwam maar
  wil nu doorzetten om onder de 70 kilo te komen.
  Wat is een gezonde en verantwoorde manier om toch af te vallen maar niet op streng dieet te gaan.

  Groetjes Sietske

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in