Appelazijn Capsules Review en Ervaringen

Appelazijn (wat ook wel appelcider of appelciderazijn wordt genoemd) is een sap dat afkomstig is uit de pulp van gepureerde appels. Er zijn appelazijn pillen op de markt, maar je kunt de azijn ook zelf drinken. In dit artikel lees je alles over appelazijn en de voordelen hiervan.

Appelazijn pillen afvallen

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen appelazijn pillen kopen, is omdat ze verwachten dat ze hiermee gewicht kunnen verliezen. Voor deze mensen is er goed nieuws. Er lijkt inderdaad wetenschappelijk bewijs te zijn dat appelciderazijn helpt bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel. Indirect helpt de stof hiermee ook bij het verliezen van gewicht (bron). De belangrijkste stof is chlorogeenzuur en deze substantie tref je ook aan in sommige andere afslankmiddelen.

Appelazijn Capsules Review en Ervaringen Appelazijn afvallen review

Dit is wat je in dit artikel leert

 • appelazijn pillen afvallen
 • appelazijn pillen ervaringen
 • beste appelazijn capsules
 • appelazijn pillen voordelen
 • appelazijn capsules bijwerkingen
 • appelazijn pillen kruidvat ervaringen
 • kruidvat appelazijn capsules met chilipeper
 • appelazijn capsules of vloeibaar

en nog veel meer…

Beste appelazijn capsules

Appelazijn is verkrijgbaar in capsules. Dit is een prima optie als je gaat reizen of als je de zure smaak van appelazijn niet zo kunt waarderen. Het is belangrijk dat je naar de dosering van appelazijn pillen kijkt, omdat dit de grootste invloed heeft op de effectiviteit.

Testpersonen Gezocht Appelazijn Capsules

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor appelazijn capsules zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij appelazijn capsules graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 28 plaatsen beschikbaar

Appelazijn Capsules Review en Ervaringen Meer informatie

Appelazijn pillen voordelen

Appelazijn biedt verschillende gezondheidsvoordelen. Naast de eerder genoemde voordelen voor de bloedsuikerspiegel, helpt het ook bij het verlagen van de cholesterolwaarden (bron).

Het belangrijkste voordeel van appelazijn pillen boven losse appelazijn is dat je geen last hebt van de zure smaak.

Appelazijn capsules bijwerkingen

appelazijn-review
appelazijn-review

Er zijn geen of weinig bijwerkingen bekend van het gebruik van appelazijn capsules.

Het gebruik van vloeibare appelazijn kan tot wel bijwerkingen leiden. Er is een situatie gedocumenteerd door tandartsen waarbij appelazijn heeft geleid tot ernstige tanderosie (bron).

Appelazijn pillen kruidvat ervaringen

De appelazijn pillen van kruidvat hebben ook chilipeper als ingrediënt. De stof die peper scherp maakt, wordt vaker gebruikt in afslankmiddelen. Je kunt wel merken dat er chilipeper extract in de capsules zit, dus dit kan een reden zijn om de pillen van Kruidvat links te laten liggen.

Appelazijn capsules of vloeibaar

Of je appelazijn capsules neemt of vloeibare appelzijn, is een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Appelazijn capsules zijn wat makkelijker in het gebruik en beter mee te nemen. Een groot voordeel is dat je niet de zure smaak ervaart die appelazijn met zich meebrengt. Daar staat tegenover dat capsules vaak duurder zijn appelazijn uit de fles.

Daarnaast heb je meer controle over de afkomst en de kwaliteit van de appelazijn. Zo is er een ruime keus aan biologische appelazijn in een fles. Je kunt de kwaliteit beter inschatten als je de flessen zelf in de winkel aanschaft.

Als je appelazijn uit de fles neemt, gebruik dit dan nooit puur. Meng de appelazijn met water om je tanden te beschermen.

Appelazijn pillen ervaringen

De ervaringen met appelazijn pillen zijn over het algemeen positief. Wel is het zo dat je bij ‘echte’ appelazijn wat makkelijker de dosering iets kunt verhogen. Toch merken de meeste gebruikers na verloop van tijd toch wel resultaat.

Het gebruik van appelazijn, zowel in de vorm van tabletten als in vloeibare vorm, wordt afgeraden voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven. Ook kinderen jonger dan 15 jaar kunnen beter geen appelazijn gebruiken.

Let er wel op dat veel appelazijn pillen extra ingrediënten bevatten die mogelijk ook bijwerkingen veroorzaken. Bekijk dus altijd het etiket goed.

Appelazijn tabletten Holland and Barrett

Bij Holland and Barret kun je appelazijn tabletten in verschillende vormen kopen. Er zijn meerdere verschillende merken en een van de producten is ook verrijkt met chroom.

Daarnaast kun je ook verschillende flessen met appelazijn aanschaffen bij de winkel. Soms zitten hier ook nog toevoegingen in, zo is er ook een variant met kurkuma en met gember. Als je dit belangrijk vindt, is er ook een biologische variant aanwezig.

36 Reacties

 1. Dag,
  ik zou de pillen graag uittesten om na te gaan of ze inderdaad een invloed hebben op mijn bloedsuikerspiegel zodat ik niet langer ten prooi val van cravings naar suiker.

 2. Als gebruiker van Prednisolon (ik heb een donornier) is mijn bloedsuikerspiegel aan de hoge kant. Verder als gevolg van afstotingsmedicatie vaak blaasontsteking. Daarom wil ik zien of deze capsules daar verbetering in kunnen aanbrengen.

 3. Ik heb wel interresse om mee te doen. Ben door corona aangekomen en was aan het kijken wat mij zou kunnen helpen om af te vallen. Dit was een optie die ik tegen kwam en wou eigenlijk meer informatie over weten.

 4. Ik wil graag kijken of het werkt om af te vallen! ik heb al heel wat geprobeerd en was eigelijk op zoek naar informatie over appelazijn supplementen dus het lijkt me te gek als ik mee mag doen met de test! Zo kan ik ook een bijdrage leveren aan andere om te kijken of het een beetje helpt.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in