AQ Slim Review en Ervaringen

AQ Slim is een nieuw afslankmiddel op basis van glucomannan en een aantal toevoegingen. Dagelijks twee capsules moet voldoende zijn om een enkele kilo’s af te vallen. Wij namen de proef op de som en beoordeelden AQ slim.

UPDATE: AQ Slim wordt na een uitspraak van de ACM niet meer verkocht

Dit vertel ik je in deze AQ Slim Review

 • Wat zijn AQ slim capsules ?
 • Zit AQ slim in Nederland ?
 • Waar kan ik AQ slim bestellen ?
 • Zijn AQ slim pillen waarmee ik kan afvallen?
 • Waar kan ik AQ slim kopen ?
 • Hoe kom ik met AQ slim in contact ?

En nog veel meer….

Wat is AQ Slim?

AQ Slim is een supplement op basis van glucomannan en twee toevoegingen. Glucomannan is een vezel die uitzet op het moment dat deze in contact komt met vocht. Op deze manier zorgt glucomannan voor een vol gevoel. De toevoegingen zijn choline en siberische ginseng. Eerstgenoemde stof komt uit eieren en speelt een belangrijke rol in de vetstofwisseling (bron). Siberische ginseng is een wortelplant met een brede geneeskrachtige werking.

Voor wie is AQ Slim geschikt?

Niet iedereen kan AQ Slim even veilig gebruiken. Het middel is uitsluitend geschikt voor volwassenen. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, kunnen het middel maar beter links laten liggen. Dit geldt ook voor mensen die slikproblemen hebben of een slokdarmvernauwing. In sommige gevallen kan het gebruik van glucomannan dan tot gevaarlijke verstoppingen leiden. Van Siberische ginseng is bekend dat het tot een verhoogde bloeddruk kan leiden.

Is AQ Slim effectief?

Om te kunnen beoordelen hoe effectief AQ slim is, hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar de ingrediënten in AQ Slim. Het belangrijkste ingrediënt is glucomannan. Uit onderzoek is gebleken dat het gebruik van glucomannan kan leiden tot een bescheiden gewichtsverlies van enkele kilo’s over een periode van twee maanden (bron). De inname van glucomannan is daarmee een van de makkelijkste manieren om wat gewicht te verliezen.

Siberische ginseng is een stof die traditioneel voor allerlei kwalen wordt gebruikt. Het is onduidelijk wat precies de functie is in dit supplement. Choline speelt een rol in verschillende processen in ons lichaam, waaronder de aanmaak van een neurotransmitter.

Op basis van ons onderzoek lijkt AQ slim niet effectief te zijn. De doseringen in AQ slim zijn veel te laag om enig effect te hebben. In wetenschappelijke studies die een succesvolle werking van glucomannan aantoonden, namen de proefpersonen dagelijks 2-4 gram in (bron). De dagdosering van AQ slim is 1 gram. De kans is dus groot dat je niet de gewenste effecten zult merken.

Ook de dosering voor de andere ingrediënten is aan de lage kant. Als je in plaats van de capsules dagelijks een eitje extra eet, heb je net zoveel choline binnen, plus nog een reeks aan andere voedingstoffen (bron). Ook de dagdosering van de siberische ginseng lijkt aan de lage kant te zijn.

Alternatief voor AQ Slim

Een beter alternatief voor AQ Slim is de afslank combinatie van KetoX24 Afslankdruppels en de KetoxDetox reinigingskuur.

Een van de beste afslankproducten op de markt is KetoX24. De afslankdruppels van Ketox24 bevatten uitsluitend natuurlijke producten die geen negatieve bijwerkingen hebben. Een van de belangrijkste ingrediënten is Yerba Maté. Dit plantje stimuleert op natuurlijke wijze de vetverbranding (bron). Een ander ingrediënt is groene thee extract. Ook dit ingrediënt helpt op een gezonde manier bij het verliezen van gewicht (bron). Bestellen kan via de officiële website van KetoX24.

Als je de werking van KetoX24 combineert met kleine aanpassingen in je leefstijl dan kun je nog eenvoudiger overtollige kilo’s kwijtraken. Meer dan 10 kilo is mogelijk. Dit alles zonder vervelende bijwerkingen en vervelende gevoelens.

Lees meer over KetoX24 Afslankdruppels

Wat kost AQ slim?

Een verpakking AQ slim kost €77. Je krijgt dan zestig capsules, wat neerkomt op dertig dagdoseringen. Als je drie verpakkingen koopt, daalt de prijs naar €67 per verpakking. Bestellen kan uitsluitend via de originele AQ Slim Website.

Voordelen

Glucomannan is een van de makkelijkste supplementen in gebruik en kan je helpen om je eetlust te bedwingen als er veel eten voorhanden is. Nadeel is dan wel weer dat de dagdosering aan de lage kant is.

Nadelen

Bij veel producten op basis van glucomannan neem je ook een capsule in vlak voor de lunch. Dit is logisch, omdat je ook bij de lunch te veel kunt eten. Sterker nog, de kans bestaat dat je te uitgebreid gaat lunchen als je in de ochtend wat te weinig voedingsstoffen binnen hebt gekregen.

Conclusie

AQ Slim is behoorlijk aan de prijs, zeker als je het vergelijkt met producten van andere aanbieders. Zelfs als je drie verpakkingen in een keer koopt, betaal je nog meer dan een euro per capsule. Daar komt nog bij dat de concentratie van de belangrijkste ingrediënten veel te laag is. Als je moeite hebt om gezonde porties te eten, kun je dan ook beter op zoek naar een ander supplement op basis van glucomannan.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelFit With Tea Review en Ervaringen
Volgend artikelSlaapmiddel zonder Bijwerkingen
aq-slimAQ Slim is behoorlijk aan de prijs, zeker als je het vergelijkt met producten van andere aanbieders. Zelfs als je drie verpakkingen in een keer koopt, betaal je nog meer dan een euro per capsule. Daar komt nog bij dat de concentratie van de belangrijkste ingrediënten veel te laag is. Als je moeite hebt om gezonde porties te eten, kun je dan ook beter op zoek naar een ander supplement op basis van glucomannan.

47 Reacties

 1. wil graag minder gewicht ben 67 jaar 170 cm groot drink niet rook niet weeg 102 kg
  wil graag 10kg afvallen
  daarom wil graag als test persoon

 2. Henk
  Ik had dit product ook besteld, ik dacht druppels te krijgen ik kreeg 60 capsules heb ze nu bijna op, en ik ben geen gram afgevallen eerder wat aangekomen terwijl ik gezond heb gegeten

 3. Hallo
  Ik wil graag het product proberen ik heb in het verleden mij vaak laten verleiden door het kopen van afslankproducten, tot nu toe heeft het alleen maar geld gekost en heb ik nog niks gevonden wat werkt. Dus kom maar op ik wil dit wel uitproberen!

 4. Ik wil graag 10 kilo afvallen en ben daarom geinteresseerd om dit product uit te proberen. Aangezien jullie op zoek zijn naar test personen wil ik mij daar dan ook graag voor opgeven

 5. Ik wil zo graag 10kg kwijt,door de leeftijd(62j) en de hormone schommelingen is het ontzettend moeilijk om ook maar 1kg te vermageren,ik leef nochtans heel gezond.
  Ik zou mij dus heel graag opgeven als testpersoon,wat moet ik hiervoor doen om in aanmerking te komen?
  Met vriendelijke groet
  Carin

 6. Ik zou graag AQ slim met en voor mezelf en jullie willen testen, ik heb geen ervaring met en/of voedingssupplementen. Ik moest natuurlijk al lang iets aan mijn gewicht (man, 56 jaar, BMI 32) doen maar maak me nu tijdens de corona pandemie toch wel extra zorgen over de nadelige effecten van overgewicht bij een eventuele besmetting met covid-19.

 7. Ik gebruik AQ Slim nu 2 weken, waarvoor ik meer dan 80 euro (120 capsules) heb betaald. Ik ben niet eens 1 g af gevallen, wat is dit een oplichterij. Er staat maar één postbusadres op de verpakking van mijn zending. Ik kan de klantenservice van AQ Slim ook niet vinden op internet om mijn product terug te sturen.

 8. Graag wil ik testosteron zijn omdat; ik al zoveel geprobeerd heb er nog niet echt iets gevonden heb wat werkt. Ik ben minstens 15 kg te zwaar helaas

 9. Niets helpt om de 20 kilo kwijt te raken. Trage schildklier en door de overgang, hormoonhuishouding op zijn kop. Dus kom maar op ik wil ze testen.

 10. Zogenaamd klant nummer CSN21514
  Ik betaal helemaal niks!
  Nooit contact gehad en nu al twee herinneringen gehad met dreigementen.
  Nou kom maar op tuig.
  Groetjes

 11. ik heb nog gevraagd of dit goed is omdat ik diabeet ben
  heb nooit niets terug gehad
  en dan nu zoiets
  ik betaal geen rotte cent

 12. als ik niet met rust wordt gelaten neem ik kontakt met de cosument test aankoop
  ben daar bij aangesloten
  mensen als ik jullie was zou ik ook klant worden bij test aankoop en een klacht indienen
  wat ik ook ga doen als ik nog iets terug krijg
  genoeg is genoeg

 13. ik heb helemaal niets ontvangen
  ik ben diabeet en ik mag die zeker niet nemen
  maar toch krijg ik een e mail dat ik 77 euro moet betalen
  voor iets wat ik niet heb gehad en ook niet wilµ
  mijn dokter heeft mij dit ten selligste af geraden
  als ik niet met rust wordt gelaten
  stel ik test aankoop in

 14. 9 jaar geleden ben ik in een rolstoel terecht gekomen Ik heb mijn hele leven al gestruikeld met mijn gewicht, maar gelukkig raakte ik een beetje verslaafd aan sport. Helaas kwam dus toen de rolstoel. Omdat mijn armen ook niet goed functioneren, kan ik eigenlijk tekort aan echt sport doen. Daarnaast lijkt het wel alsof je in een rolstoel gewoon niet kunt afvallen. Ik heb zoveel geprobeerd, Maar die ene kilo die er dan uiteindelijk na maanden af is zit er dan zomaar weer aan omdat je eventjes een slippertje maakt. Ik zou zo graag 10 kilo willen afvallen. Maar ik weet echt niet hoe. Ik hoop echt heel erg dat dit product de oplossing zou kunnen zijn!

 15. Ik zou het graag willen testen, doordat ik veel heb geprobeerd om de nodige kilo’s af te vallen wat geen resultaat heeft lijkt mij dit een goede ervaring die ik graag met andere wil delen.
  Mvg Anne mangelaars

 16. Eerste klas oplichters.
  Ik heb niks besteld maar heeft toch in de brievenbus gekregen.
  Moet het nu terug sturen en mag dan zelf de terugstuur kosten betalen.
  Als je ze probeert te bellen is het onmogelijk om iemand aan de lijn te krijgen.
  pas op, pas op, pas op,pas op, pas op, pas op,pas op, pas op, pas op, pure oplichters!!!!!!

 17. Beste,
  Zou graag dit product willen proberen omdat ik niet zo goedgelovig ben .
  Als dit werkt bij mij zou ik de volgende keer het zeker kopen.
  Zou graag 10 tot 15 kilo kwijt willen.
  Mvg,
  Denise

 18. Ik zou graag AQ slim willen testen. Na in juli bevallen te zijn van ons derde kindje, ben ik al heel wat zwangerschapskilo’s kwijtgeraakt, maar ik wil nog wat kilo’s rond mijn buik en heupen kwijt. Wie weet helpt dit product mij hierbij?! Ik hoor graag van jullie.

 19. Ik hen het thuis gestuurd gekrege. Zo der wat te bestellen gaat retour aangetekend kost mij held maar wil dit npoit meer lrikgen de oichters e jt waar bizar gewoon dat dit kan echt

 20. De reden dat ik wil dat mijn vriendin het gaat proberen is.
  Omdat ze liposuctie wil doen in ziekenhuis.
  Daar sta ik totaal niet achter.

 21. Hen nu een maand die pillen geslikt om af te vallen een hoop geld maar nog geen gram afgevallen rara hoe kan dat een beetje raar

 22. Ik heb na verscheidene programma’s gevolgd te hebben nog steeds erg veel bet rondom mijn buik.
  mocht dit echt werken dan zou dit ideaal zijn om nog een kilo of 10 af te vallen. Zo kan ik op het juiste gewicht voor mijn lengte komen (85kg).

  Ik zou het graag testen!

 23. Ik heb website bezocht en me gegevens ingevuld behalve mijn leeftijd en toch niks besteld, kwam eer een pakket binnen heb ik hem weggegooid en nu moet ik boete betalen voor iets wat ik niet besteld heb. Dit kan je bestelen vanaf je 18+ en ik ben 16 en heel tevreden met mij lichaam dus heel onzin wat hier is.

 24. Hoi,
  Ik zou dit product graag willen gebruimen omdat ik veel afval manieren heb geprobeerd en ik niet de discipline voor shakes kan vinden. Ik hoop dat het hiermee wel zou lukken. Ik ben namelijk bezig met een sport opleiding en heb een zeer goede conditie, maar een gezet sport voorbeeld zoekt volgensmij niemand.

 25. Ik zou het heel graag proberen. Ben momenteel erg ontevreden met mijzelf. Ik probeer echt af te vallen, maar niets lijkt te werken.

 26. Het werkt niet, ik heb het teruggestuurd en krijg nu aanmaning van € 97 met daarbij mededeling, dat het naar incassco bureau gaat. Geprobeerd te bellen: krijg niemand aan de telefoon, alleen een bandje, bij alle 5 de keuze opties. SLECHT!

 27. Ik heb een verpakking volgens gebruiksaanwijzing gebruiked, samen met een laag carb hoog protien levens wijs. Ik ben NIKS afgevallen
  Aq in mij ervaring werkt niet.

 28. Ik wil deze product heel graag testen omdat ik binnen kort medicijnen krijg voor me darmen waar je heel veel van gaat aan komen en ik kan al paar kilos missen nu. Maar straks al helemaal.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in