AQ Slim Review en Ervaringen

AQ Slim is een nieuw afslankmiddel op basis van glucomannan en een aantal toevoegingen. Dagelijks twee capsules moet voldoende zijn om een enkele kilo’s af te vallen. Wij namen de proef op de som en beoordeelden AQ slim.

UPDATE: AQ Slim wordt na een uitspraak van de ACM niet meer verkocht

Dit vertel ik je in deze AQ Slim Review

 • Wat zijn AQ slim capsules ?
 • Zit AQ slim in Nederland ?
 • Waar kan ik AQ slim bestellen ?
 • Zijn AQ slim pillen waarmee ik kan afvallen?
 • Waar kan ik AQ slim kopen ?
 • Hoe kom ik met AQ slim in contact ?

En nog veel meer….

Wat is AQ Slim?

AQ Slim is een supplement op basis van glucomannan en twee toevoegingen. Glucomannan is een vezel die uitzet op het moment dat deze in contact komt met vocht. Op deze manier zorgt glucomannan voor een vol gevoel. De toevoegingen zijn choline en siberische ginseng. Eerstgenoemde stof komt uit eieren en speelt een belangrijke rol in de vetstofwisseling (bron). Siberische ginseng is een wortelplant met een brede geneeskrachtige werking.

Voor wie is AQ Slim geschikt?

Niet iedereen kan AQ Slim even veilig gebruiken. Het middel is uitsluitend geschikt voor volwassenen. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, kunnen het middel maar beter links laten liggen. Dit geldt ook voor mensen die slikproblemen hebben of een slokdarmvernauwing. In sommige gevallen kan het gebruik van glucomannan dan tot gevaarlijke verstoppingen leiden. Van Siberische ginseng is bekend dat het tot een verhoogde bloeddruk kan leiden.

Is AQ Slim effectief?

Om te kunnen beoordelen hoe effectief AQ slim is, hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar de ingrediënten in AQ Slim. Het belangrijkste ingrediënt is glucomannan. Uit onderzoek is gebleken dat het gebruik van glucomannan kan leiden tot een bescheiden gewichtsverlies van enkele kilo’s over een periode van twee maanden (bron). De inname van glucomannan is daarmee een van de makkelijkste manieren om wat gewicht te verliezen.

Siberische ginseng is een stof die traditioneel voor allerlei kwalen wordt gebruikt. Het is onduidelijk wat precies de functie is in dit supplement. Choline speelt een rol in verschillende processen in ons lichaam, waaronder de aanmaak van een neurotransmitter.

Op basis van ons onderzoek lijkt AQ slim niet effectief te zijn. De doseringen in AQ slim zijn veel te laag om enig effect te hebben. In wetenschappelijke studies die een succesvolle werking van glucomannan aantoonden, namen de proefpersonen dagelijks 2-4 gram in (bron). De dagdosering van AQ slim is 1 gram. De kans is dus groot dat je niet de gewenste effecten zult merken.

Ook de dosering voor de andere ingrediënten is aan de lage kant. Als je in plaats van de capsules dagelijks een eitje extra eet, heb je net zoveel choline binnen, plus nog een reeks aan andere voedingstoffen (bron). Ook de dagdosering van de siberische ginseng lijkt aan de lage kant te zijn.

Alternatief voor AQ Slim

Een beter alternatief voor AQ Slim is de afslank combinatie van KetoX24 Afslankdruppels en de KetoxDetox reinigingskuur.

Een van de beste afslankproducten op de markt is KetoX24. De afslankdruppels van Ketox24 bevatten uitsluitend natuurlijke producten die geen negatieve bijwerkingen hebben. Een van de belangrijkste ingrediënten is Yerba Maté. Dit plantje stimuleert op natuurlijke wijze de vetverbranding (bron). Een ander ingrediënt is groene thee extract. Ook dit ingrediënt helpt op een gezonde manier bij het verliezen van gewicht (bron). Bestellen kan via de officiële website van KetoX24.

Als je de werking van KetoX24 combineert met kleine aanpassingen in je leefstijl dan kun je nog eenvoudiger overtollige kilo’s kwijtraken. Meer dan 10 kilo is mogelijk. Dit alles zonder vervelende bijwerkingen en vervelende gevoelens.

Lees meer over KetoX24 Afslankdruppels

Wat kost AQ slim?

Een verpakking AQ slim kost €77. Je krijgt dan zestig capsules, wat neerkomt op dertig dagdoseringen. Als je drie verpakkingen koopt, daalt de prijs naar €67 per verpakking. Bestellen kan uitsluitend via de originele AQ Slim Website.

Voordelen

Glucomannan is een van de makkelijkste supplementen in gebruik en kan je helpen om je eetlust te bedwingen als er veel eten voorhanden is. Nadeel is dan wel weer dat de dagdosering aan de lage kant is.

Nadelen

Bij veel producten op basis van glucomannan neem je ook een capsule in vlak voor de lunch. Dit is logisch, omdat je ook bij de lunch te veel kunt eten. Sterker nog, de kans bestaat dat je te uitgebreid gaat lunchen als je in de ochtend wat te weinig voedingsstoffen binnen hebt gekregen.

Conclusie

AQ Slim is behoorlijk aan de prijs, zeker als je het vergelijkt met producten van andere aanbieders. Zelfs als je drie verpakkingen in een keer koopt, betaal je nog meer dan een euro per capsule. Daar komt nog bij dat de concentratie van de belangrijkste ingrediënten veel te laag is. Als je moeite hebt om gezonde porties te eten, kun je dan ook beter op zoek naar een ander supplement op basis van glucomannan.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelFit With Tea Review en Ervaringen
Volgend artikelVitasana Supplements Review en Ervaringen

47 Reacties

 1. wil graag minder gewicht ben 67 jaar 170 cm groot drink niet rook niet weeg 102 kg
  wil graag 10kg afvallen
  daarom wil graag als test persoon

 2. Henk
  Ik had dit product ook besteld, ik dacht druppels te krijgen ik kreeg 60 capsules heb ze nu bijna op, en ik ben geen gram afgevallen eerder wat aangekomen terwijl ik gezond heb gegeten

 3. Hallo
  Ik wil graag het product proberen ik heb in het verleden mij vaak laten verleiden door het kopen van afslankproducten, tot nu toe heeft het alleen maar geld gekost en heb ik nog niks gevonden wat werkt. Dus kom maar op ik wil dit wel uitproberen!

 4. Ik wil graag 10 kilo afvallen en ben daarom geinteresseerd om dit product uit te proberen. Aangezien jullie op zoek zijn naar test personen wil ik mij daar dan ook graag voor opgeven

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in