Ook de reclame gezien van Tommy Teleshopping of Tell Sell? Artisjok Slimming Shots of Alcachofa de Laon is het nieuwe middel tegen overgewicht, als we de reclame moeten geloven tenminste. Maar wat zijn artisjok slimming shots eigenlijk?

Eetlust Controleren

Als je op zoek bent naar een middel om je eetlust in bedwang te houden neem je gewoon een shot. Een shot bestaat uit een klein flesje met een vloeistof die je op moet drinken. Slim Shots stimuleert het lichaam om het natuurlijke eetlust controle-mechanisme af te remmen. Hierdoor eet je minder en krijg je achteraf niet de rekening gepresenteerd voor het overmatig gebruik van smakelijke gerechten. Het geheim van Alcachofa de Laon zit volgens de reclame is artisjok harten.

Artisjok Slimming Shots Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Artisjok Slimming Shots zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Artisjok Slimming Shots graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Met een set van 14 flesjes Artisjok Slimming Shots van 30 milliliter kun je een kuur van 14 dagen volgen. In Nederland en België kost een set van 14 flesjes 49,95. We hebben ondertussen ook goedkopere aanbiedingen op internet gezien. De Cynarine in het product zorgt voor een snelle vetverbranding, het houdt je vochtgehalte in balans en ontdoet je lichaam van gifstoffen. Alcachofa de Laon bevat veel vezels, is goed voor de darmflora en heeft een laag caloriegehalte. Voor het beste resultaat wordt geadviseerd om tijdens de eerste week twee shots per dag in te nemen. Een shot is 20 calorieën en tijdens de tweede week volstaat een shot tijdens het ontbijt. De leverancier achter het product adviseert terecht dat je naast Slim Shots ook een evenwichtig dieet en lichaamsbeweging nodig hebt om af te vallen. Het gaat dus helaas niet helemaal vanzelf.

Artisjok Slimming Shots Recepten

Het is aan te raden om Alcachofa de Laon te combineren met een verantwoorden levensstijl en gebruik te maken van lekkere en gezonde recepten. Hiervoor kun je het 7×7 Afslank Receptenboek downloaden. Deze recepten hebben een aantal voordelen.

 • De recepten bestaan enkel uit natuurlijke producten.
 • De recepten zijn voordelig en makkelijk te maken.
 • De recepten zijn geschikt voor alleenstaande/singles, stelletjes en families.
 • De recepten helpen je wekelijks tot wel 2 kilo lichaamsvet te verbranden (elke week weer opnieuw).

7x7_button

Het 7×7 Afslank Receptenboek vs. Andere Diëten:

overgewicht grafiek

Door de natuurlijke eigenschappen van de recepten is gewichtsverlies niet alleen gegarandeerd, het is ook nog eens blijvend.

Alcachofa de Laon Thee

Na de flesjes met druppels is er ook een variant van het afslankproduct verschenen in de vorm van thee. Lees meer over Alcachofa de Loan Thee.

Alcachofa de Laon en de FDA

Net zoals veel andere wondermiddelen is Artisjok Slimming Shot (nog) niet goedgekeurd door de FDA, daatnaast zijn er geen duidelijke details bekend over de ingrediënten en of ze invloed hebben op je gezondheid. Wel is bekend dat Artisjok Slimming Shots Fenylalanine bevat (50% van aspartaam), dit kan gevaarlijke gevolgen hebben voor diabetici en mensen met ADD / ADHD. Ook wordt het product afgeraden voor  patiënten met PKU. Artisjokhart wordt overigens gebruikt in verschillende afslank producten zoals drankjes, capsules en creme. Het wordt verkocht onder  namen als Alcachofa de Laon, Alcachofa Vials, Artisjok Slimming Shots en Ampolletas de Alcachofa.

Ingrediënten Alcachofa de Laon

Artisjok Slim Shots bevatten natuurlijke haver, palmolie, kunstmatige vanillesmaak, zoetstof, aspartaam (fenylalanine) en beta caroteen kleur. Fenylalanine bestaat voor 50% uit aspartaam, een kunstmatige zoetstof die vaak gebruikt wordt in dieetproducten. ADD / ADHD-patiënten en diabetici kunnen last krijgen van negatieve bijwerkingen als gevolg van het consumeren van dit ingrediënt. Degenen met PKU, of met een risico op PKU, wordt geadviseerd om het product niet te gebruiken. Fenylalanine kan zelfs hersenbeschadiging veroorzaken.

Dieetadvies

In tegenstelling tot veel andere wondermiddelen lezen we op de site van Alcachofa de Laon vrij uitgebreide informatie over voldoende beweging en voedingsadvies. Er wordt aangeraden om drie keer per week gedurende 30 tot 45 minuten te bewegen. Daarnaast wordt regelmatig bezoek aan een sportcentrum aanbevolen waar zowel cardio workouts als krachttraining gevolgd dient te worden.

Conclusie Artisjok Slimming Shots Alcachofa de Laon

Is Artisjok Slimming Shot Alcachofa de Laon nu echt een wondermiddel? Aangezien de werking erg vaag blijft, zijn we erg benieuwd naar de ervaringen. Jullie zijn aan zet om het product uit te proberen. Top of flop?

Laat hier jouw reactie achter of lees hier de ervaringen van andere bezoekers.

RECENSIES OVERZICHT
Alcachofa de Laon
Vorig artikel5 Tips voor succesvol en gemotiveerd fitnessen
Volgend artikelGewoontes bepalen je gewicht
artisjok-slimming-shotsIs Artisjok Slimming Shot Alcachofa de Laon nu echt een wondermiddel? Gewoon eten, weinig bewegen en uitsluitend een pilletje slikken is helaas nog niet mogelijk. Desondanks kan Alcachofa de Laon in sommige gevallen helpen om overgewicht te verliezen. Helaas is het niet voor iedereen geschikt en kan het resultaat van persoon tot persoon verschillen. Hiermee heb ik rekening gehouden bij deze beoordeling.

1556 Reacties

 1. Ik hoef niet meer af te vallen maar wil juist het laatste vet(met name buik en heupvet)op mijn lichaam kwijt. Ik sport nu 3 tot 4 x per week in de gym en wil graag helemaal in shape komen. Een vriendin van mij heeft een soort gelijk product gebruikt met hetzelfde doel en fantastische resultaten geboekt.Omdat deze shots ook je vetverbranding stimuleren en je lichaam ontgiften hoop ik dat deze shots mij net dat extra steuntje in de rug kunnen geven.

 2. Sinds 3 jaar kamp ik door oa depressie met ernstig overgewicht. Ik probeer van alles, niet meer snoepen, gezond en bewust eten, voor zover lukt nu weer naar de sportschool maar niets lijkt te helpen. Ik paste vroeger in maatje 34/36 nu pas ik krap 44/46. Ik zou heel heel graag jullie product willen testen om te kijken of dit me helpt. Ik hoop dat dit genoeg motivatie is om mij te helpen weer lekker in mijn lichaam te laten zitten…hartelijke groet, José

 3. Ik ben oom aangekomen en zou graag wat afvallen en dit lijkt me leuk maar k heb wel add en dan mag dit niet?? Of wat heb k gelezen.juist

 4. Wil.zo graag een aantal.kilo kwijt. Maar gaat super langzaam..miss geeft dit mijn lichaam een boost..

 5. Corona kilo’s..?? Ik kan verschillende excuses bedenken….ik was zo goed op weg. Maar zit nu a een jaar vanuit huis te werken….en te zitten….en vooral aan te komen!
  Ben nu wel meer gaan wandelen en bewegen….maar even net dat zetje in de rug en zien dat er ook wat veranderd zou zoooo welkom zijn!

 6. Ik zou het graag willen proberen want na me bevalling krijg ik de kilo’s maar niet weg en sport ook maar niks lukt

 7. Ik kamp al zo lang met overgewicht, ik heb veel gelijnd en gesport maar ik zoek toch iets wat me nou toch een extra duwtje geeft. Ik wil mensen hierna uiteraard over informeren. Ik heb een groot bereik waarbij ik mensen kan motiveren om het ook zelf te gebruiken

 8. Hoi ik ben Thea zou graag de artisjok shots willen proberen omdat ik nu in de overgang zit en best veel ben aangekomen en het er nu moeilijker eraf krijg ben zeker 20kg ben aan gekomen ben op dit moment best ongelukkig met me zelf ik was echt slank en nu ik mezelf zie dan is het om te huilen Met vriendelijke groet Thea van der Meulen ik zou willen weten hoe ik aan een gratis proefpakketten kan komen

 9. Ik heb er veel over gelezen negatief maar ook posetief reacties maar nog steeds twijfel ik of het wel echt waar is

 10. Na 3 zwangerschappen en evenveel plakkende kilo’s ben ik echt toe aan een serieuze afslankbeurt. Ik voel me wel goed in mijn vel, ben gelukkig, eet sowieso gezond en ben sinds 3 weken aan het sporten gegaan… toch zou deze extra kuur me misschien een leuke boost geven om deze overtollige kilo’s aan te pakken..

 11. Ik heb al heel veel dieetprodukten geprobeerd dit wil ik ook uitproberen volgend mijn buurvrouw is ze door deze slimmingshots afgevallen wil het daaron eens graag proberen

 12. Ik heb afgelopen vrijdag de proefpakket van Artisjok ontvangen en wil deze meteen stop zetten. Heb veel last van mijn buik gekregen.
  Ik ontvang graag een bevestiging van de opzegging.
  MvG,

  Mw. Marhwie

 13. Pas op na verzenden van proef pakket, en terug verzenden van proef pakket naar antwoord nummer verdwijnt je pakket en komt nooit aan en moet je alsnog €50,- betalen.
  Dus bewaar bon van verzending als bewijs, wat een idiote actie
  Wat een onzin en oplichters !!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in