Ook de reclame gezien van Tommy Teleshopping of Tell Sell? Artisjok Slimming Shots of Alcachofa de Laon is het nieuwe middel tegen overgewicht, als we de reclame moeten geloven tenminste. Maar wat zijn artisjok slimming shots eigenlijk?

Eetlust Controleren

Als je op zoek bent naar een middel om je eetlust in bedwang te houden neem je gewoon een shot. Een shot bestaat uit een klein flesje met een vloeistof die je op moet drinken. Slim Shots stimuleert het lichaam om het natuurlijke eetlust controle-mechanisme af te remmen. Hierdoor eet je minder en krijg je achteraf niet de rekening gepresenteerd voor het overmatig gebruik van smakelijke gerechten. Het geheim van Alcachofa de Laon zit volgens de reclame is artisjok harten.

Artisjok Slimming Shots Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Artisjok Slimming Shots zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Artisjok Slimming Shots graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Met een set van 14 flesjes Artisjok Slimming Shots van 30 milliliter kun je een kuur van 14 dagen volgen. In Nederland en België kost een set van 14 flesjes 49,95. We hebben ondertussen ook goedkopere aanbiedingen op internet gezien. De Cynarine in het product zorgt voor een snelle vetverbranding, het houdt je vochtgehalte in balans en ontdoet je lichaam van gifstoffen. Alcachofa de Laon bevat veel vezels, is goed voor de darmflora en heeft een laag caloriegehalte. Voor het beste resultaat wordt geadviseerd om tijdens de eerste week twee shots per dag in te nemen. Een shot is 20 calorieën en tijdens de tweede week volstaat een shot tijdens het ontbijt. De leverancier achter het product adviseert terecht dat je naast Slim Shots ook een evenwichtig dieet en lichaamsbeweging nodig hebt om af te vallen. Het gaat dus helaas niet helemaal vanzelf.

Artisjok Slimming Shots Recepten

Het is aan te raden om Alcachofa de Laon te combineren met een verantwoorden levensstijl en gebruik te maken van lekkere en gezonde recepten. Hiervoor kun je het 7×7 Afslank Receptenboek downloaden. Deze recepten hebben een aantal voordelen.

 • De recepten bestaan enkel uit natuurlijke producten.
 • De recepten zijn voordelig en makkelijk te maken.
 • De recepten zijn geschikt voor alleenstaande/singles, stelletjes en families.
 • De recepten helpen je wekelijks tot wel 2 kilo lichaamsvet te verbranden (elke week weer opnieuw).

7x7_button

Het 7×7 Afslank Receptenboek vs. Andere Diëten:

overgewicht grafiek

Door de natuurlijke eigenschappen van de recepten is gewichtsverlies niet alleen gegarandeerd, het is ook nog eens blijvend.

Alcachofa de Laon Thee

Na de flesjes met druppels is er ook een variant van het afslankproduct verschenen in de vorm van thee. Lees meer over Alcachofa de Loan Thee.

Alcachofa de Laon en de FDA

Net zoals veel andere wondermiddelen is Artisjok Slimming Shot (nog) niet goedgekeurd door de FDA, daatnaast zijn er geen duidelijke details bekend over de ingrediënten en of ze invloed hebben op je gezondheid. Wel is bekend dat Artisjok Slimming Shots Fenylalanine bevat (50% van aspartaam), dit kan gevaarlijke gevolgen hebben voor diabetici en mensen met ADD / ADHD. Ook wordt het product afgeraden voor  patiënten met PKU. Artisjokhart wordt overigens gebruikt in verschillende afslank producten zoals drankjes, capsules en creme. Het wordt verkocht onder  namen als Alcachofa de Laon, Alcachofa Vials, Artisjok Slimming Shots en Ampolletas de Alcachofa.

Ingrediënten Alcachofa de Laon

Artisjok Slim Shots bevatten natuurlijke haver, palmolie, kunstmatige vanillesmaak, zoetstof, aspartaam (fenylalanine) en beta caroteen kleur. Fenylalanine bestaat voor 50% uit aspartaam, een kunstmatige zoetstof die vaak gebruikt wordt in dieetproducten. ADD / ADHD-patiënten en diabetici kunnen last krijgen van negatieve bijwerkingen als gevolg van het consumeren van dit ingrediënt. Degenen met PKU, of met een risico op PKU, wordt geadviseerd om het product niet te gebruiken. Fenylalanine kan zelfs hersenbeschadiging veroorzaken.

Dieetadvies

In tegenstelling tot veel andere wondermiddelen lezen we op de site van Alcachofa de Laon vrij uitgebreide informatie over voldoende beweging en voedingsadvies. Er wordt aangeraden om drie keer per week gedurende 30 tot 45 minuten te bewegen. Daarnaast wordt regelmatig bezoek aan een sportcentrum aanbevolen waar zowel cardio workouts als krachttraining gevolgd dient te worden.

Conclusie Artisjok Slimming Shots Alcachofa de Laon

Is Artisjok Slimming Shot Alcachofa de Laon nu echt een wondermiddel? Aangezien de werking erg vaag blijft, zijn we erg benieuwd naar de ervaringen. Jullie zijn aan zet om het product uit te proberen. Top of flop?

Laat hier jouw reactie achter of lees hier de ervaringen van andere bezoekers.

RECENSIES OVERZICHT
Alcachofa de Laon
Vorig artikel5 Tips voor succesvol en gemotiveerd fitnessen
Volgend artikelGewoontes bepalen je gewicht
Is Artisjok Slimming Shot Alcachofa de Laon nu echt een wondermiddel? Gewoon eten, weinig bewegen en uitsluitend een pilletje slikken is helaas nog niet mogelijk. Desondanks kan Alcachofa de Laon in sommige gevallen helpen om overgewicht te verliezen. Helaas is het niet voor iedereen geschikt en kan het resultaat van persoon tot persoon verschillen. Hiermee heb ik rekening gehouden bij deze beoordeling.artisjok-slimming-shots

1556 Reacties

 1. Ik heb er veel over gelezen negatief maar ook posetief reacties maar nog steeds twijfel ik of het wel echt waar is

 2. Na 3 zwangerschappen en evenveel plakkende kilo’s ben ik echt toe aan een serieuze afslankbeurt. Ik voel me wel goed in mijn vel, ben gelukkig, eet sowieso gezond en ben sinds 3 weken aan het sporten gegaan… toch zou deze extra kuur me misschien een leuke boost geven om deze overtollige kilo’s aan te pakken..

 3. Ik heb al heel veel dieetprodukten geprobeerd dit wil ik ook uitproberen volgend mijn buurvrouw is ze door deze slimmingshots afgevallen wil het daaron eens graag proberen

 4. Ik heb afgelopen vrijdag de proefpakket van Artisjok ontvangen en wil deze meteen stop zetten. Heb veel last van mijn buik gekregen.
  Ik ontvang graag een bevestiging van de opzegging.
  MvG,

  Mw. Marhwie

 5. Pas op na verzenden van proef pakket, en terug verzenden van proef pakket naar antwoord nummer verdwijnt je pakket en komt nooit aan en moet je alsnog €50,- betalen.
  Dus bewaar bon van verzending als bewijs, wat een idiote actie
  Wat een onzin en oplichters !!

 6. Ik heb Artichoke geprobeerd voor nu 12 dagen en het heeft niks geholpen….ik stuur mijn proefpakket van 14 dagen terug en zeg hiermee op. Tevens was ik erg verbaasd dat er bij het aanvragen van een proefpakket er na het aanvragen pas bekent wordt dat je na 14 dagen vast zit aan een contract…en je 50 euro moet gaan betalen. Met vriendelijke groet, Sandy Rummenie

 7. Tsjah, als mensen hun maagjes blijven vullen met dikmakers, en de auto pakt inplaats van de fiets, helpt helaas geen enkel middel. Je moet er wel iets voor doen, en dit middel helpt er prima bij om het gewenste resultaat zeer snel te behalen!! 13 kilo kwijt.. and counting!!

 8. Ik heb het geprobeerd, na 2 weken 2 kg aangekomen. Maar mijn “zwembandjes” zijn een stuk kleiner geworden, twijfel of ik na al die neg.berichten door moet gaan.

 9. Ik lees dat de (groene) blaadjes stoffen bevatten die helpen afvallen. Die nemen vetten van de maaltijd op, dus is het alleen effectief na de maaltijden. Ik lees nergens dat je van artisjokharten afvalt….wel dat het gezonde stoffen bevat. En ik las dat in de shots de harten zaten verwerkt. Gek dat het dan niet werkt….

 10. Er zijn vast producten die je laten afvallen, vaak zitten er allerlei chemische stoffen in dat het roofbouw is.
  als je aanleg hebt om vet op te slaan en je wil PERSE afvallen, wees dan streng voor jezelf:
  – eet vaker en kleine porties
  – probeer suiker, vet, goedkoop eten te vermijden
  – eet zo weinig mogelijk buiten de deur mits het een gezonde maaltijd betreft
  – probeer supermarkten te vermijden, ga eens naar de markt of naar alternatieve winkel
  – train like a beast and sleep like a baby
  – mis je enige kennis van sport (met als doel afvallen) , schakel dan een coach in

  good luck!

 11. Raar heb het niet van tv,maar wel van het mannelijk geslacht gekregen,het hielp bij hem,nu bij mij niet,dus beste Mike van den Bos veroordeel niet iemand zomaar

 12. je moet het ook niet nemen voor je gaat slapen
  je moet het juist nemen voor je gaat eten !! maar ik ben er ook mee gestopt hoor zit aan de thee nu en ben 3 kilo kwijt met pu erh thee is een chineese maar werkt goed! en ik gebruik een beetje alles ook citroenen af en toen je moet je niet aan 1 houwen dan gaat je lichaam er aan wennen en val je niet meer af en je moet natuurlijk veel drinken ik drink zo’n ander half liter van die thee en water soms 2 bekers thee en bewegen door dat dat ik verschillende dingen doe ben ik wel in totaal 10 kilo kwijt in korte tijd en eet niet zo veel denk dat ik er grof gezegd half jaar over gedaan heb!

 13. Ik gebruik het nu een week en ben nog geen gram verloren…… Heb geen last van misselijkheid oid, neem het voordat ik ga slapen.
  Ik vind het geen aanrader, nu maar actief de sportschool in! Toch gezonder……

 14. Ach als je alles uit een flesje zou kunnen halen zou er toch geen mens meer rondlopen die te zwaar/te dik /te moe af noem maar een kwaal op :-)
  Het ziet er allemaal geweldig uit maar uiteindelijk word alleen je knip er lichter/dunner van dus heb maar een advies trap er niet in :-)!!!!!

 15. Niet aan beginnen! Ik wou er ook aan beginnen. Ik heb vanmorgen 1flesje gehad.onderweg naar mijn werk duizeligheid en zweetuitbraken. Auto aan de kant van de weg gezet rn gewacht tot het wegzakte. Wat een troep!

 16. hallo ik ben net 2 dagen bezig 2 flesjes gedronken en ik stik van de pijn in mijn zij de Gal ben bang ermee door te gaan voel me ook misselijk

 17. ga het niet bestellrn! slechte reacties wat wel zeker werkt is modifast 2x per dag een shake brn in 1 week 2 kilo kwijt !

 18. Ik heb niet alle reacties gelezen zijn er een hoop!!

  Net besteld voor 14 dagen ik weeg 72 kilo en wil graag rond de 60 kilo uitkomen.
  Ik loop 4 x per dag met de hond waarvan de laatste wandeling een uur tot anderhalf.
  Ik ben gestopt met roken, helaas meer gaan snoepen en bijna 5 jaar geleden zwanger geweest.
  Hiervoor woog ik 49 kilo.
  Ik snoep nu al minder beweeg dus veel doe alles lopend of op de fiets hoop hiermee als ondersteuning toch wel 10 kilo kwijt te raken (als ik het smerige drankje kan binnen houden als ik het zo lees) succes voor de andere dames hier!!

 19. Ook eens ge probeert , product verkregen als vervanging met zelfde werking .Resultaat na 3 flacons was 2kg bij en een opgeblazen gevoel . Net even meer info opgezocht via internet ; slecht voor diabetici direct stopgezet dus . Je kan ook geen geopende verpakking terug sturen hoe moet je het dan proberen ? Beetje meer op de voeding letten dan maar.mvg

 20. Nu 8 dagen bezig en 1kg afgevallen. Ik had in totaal voor 28 dagen besteld en maak het zeker af. De smaak is niet om over naar huis te schrijven, maar toch went het enigszins. Ik eet gezond en sport 2x per week, maar dat deed ik ervoor al. Ben zelf al 23kg afgevallen maar bleef nu al een half jaar steken op de laatste 5kg die ik eraf wil. Natuurlijk zal dit niet bij iederen (hetzelfde) werken, lijkt me logisch!

  Succes iedereen!!

 21. Hallo allemaal,

  Op tv lijkt alles van teleshopping geweldig. Zet mij een half uur voor tellsell of tommy teleshopping en ik ben bijna niet meer tegen te houden om iets te bestellen.
  De afgelopen weken hield het mij al bezig om mijn eetpatroon om te gooien en weer een abbo bij de sportschool af te sluiten. Vandaag ga ik weer voor het eerst naar de sportschool en laat ik alle tussendoortjes staan.
  Maar toch kon ik de verleiding niet weerstaan en heb ik de shots gekocht. Ik heb 14 flesjes en heb er inmiddels 3 gehad. Zie nog geen verschil op de weegschaal..
  Misschien komt het nog en anders heb ik het geprobeerd en weet ik dat het niet werkt.
  Het allerbelangrijkste is gezond eten en veel bewegen. Eigenlijk is het dus niet nodig om zulke producten te kopen, maarja….. Soms lijkt het allemaal zo geweldig en is het net even dat stimulansje dat je nodig hebt om aan jezelf te gaan werken.
  Zo gauw je betaald voor een product dat je ‘dunner’ maakt let je bewuster op wat je eet. Ik denk dat het daarom meer te maken heeft met psychologische aspecten dan dat de producten je daadwerkelijk afslanken.
  Maar voor de mensen die het product willen proberen, waarom niet? Wie weet zit er echt iets in waar je lichaam op reageert en je veel kilo’s verliest.
  Iedereen die in strijd is met de overtollige kilo’s, heel veel succes!

 22. Als het drankje voor 50 procent uit het kankerverwekkende aspartaam bestaat moet je je afvragen of overgewicht slechter voor de gezondheid is dan aspartaam.

 23. Ik heb het ook in huis gehaald en ondanks dat ik ook nog eens in de overgang zit, ben in 2 weken tijd 4 kilo kwijt. Voor ik het gebruikte drink ik automatisch ongeveer 2 liter water per dag en sport erbij 1x per week 3 uur. En dagelijks fiets ik naar mijn werk 12km. Houd rekening met wat ik eet. Geen grammetje eraf, bleef op gewicht. En nu ik dit erbij gebruik, voel me fitter, lekkerder in mijn vel. De werking begon na 2 dagen, minder eetlust. Het smaakje is erg wennen, maar goed. Ik vind het een prima product. Het zal niet bij iedereen helpen, dat staat ook in de informatie die je erbij krijgt.

 24. hoi allemaal
  ik ben nu 5 dagen bezig en niet afgevallen maar zelfs een beetje aangekomen! ik snap er werkelijk niets van
  Ik ben Zaterdag begonnen door het sochtends meteen te nemen ,
  helaas had ik savonds wel een verjaardag waar dus wel 10 glazen bier in mijn keel verdwenen
  Zondags heb ik lang geslapen maar savonds nog wel even een flesje achterover geslagen
  Maandags heb ik voor het eten een genomen
  En dat zelfde geld voor gisteren en vandaag
  ik heb in die dagen niet gesport want volgens de reclame was dat helemaal niet nodig
  en was het juist voor de mensen die daar geen tijd voor hadden
  Ik ga het nu anders aan pakken door iig 2 x in de week 1 a 2 uur te sporten en elke dag 30 min te wandelen met de hond en verdar alleen nog maar water te drinken en geen vetten en snoep

  Tot over een paar dagen!

 25. Tot nog toe is niet bewezen dat Aspartaam per definitie slecht voor je is. de genoemde klachten zijn inderdaad zo nu en dan aanwezig maar dit geld voor de personen die hier gevoelig voor zijn.
  Daarbij is het fenylalanine wat maar voor 50% uit aspartaam bestaat en dus niet de zoetstof in kwestie is.

 26. Zo veel verschillende verhalen… Kan natuurljk ook niet anders, omdat we allemaal zo verschillend zijn qua aanleg ed.
  Ik sport dagelijks en kan mezelf inhouden en raakte nieuwsgierig na het zien van de commercial.
  Of ik het zal aanschaffen weet ik nog steeds niet…

 27. in de eerste 2 weken viel ik er ook van af maar toen ik weer 1je nam viel ik er niks van af dacht nah michien sta ik ff stil maar heb in totaal 3 keuren van gebruikt en ben maar 2 kilo kweid geraakt
  dus ben er mee gestopt vind het niks als je er mee door wil gaan tis leuk voor de eerste 2 weken bij mij dan nu sport ik meer en eet minder neem citroen 2 helen per dag in water of thee nou gaat heel goed echt als je minder eet gaat nog beter als die i noem het maar rotzooi en tis nog duur ook maar dan praat ik voor me zelf hoor lees ook vaak dat mensen er kilo s mee afvallen nou die hebbben geluk denk ik maar hahaha oja en savond niks meer eten he help oook heeel veeel euh bij mij dan tis wel moeilijk hoor als je bent gewent om savonds nog wat te knabbelen hahah nu zeg ik steeds tegen mn maag houd je bek whahahah en denk weer aan de volgende morgen dan neem ik weer een lekker broodje hih

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in