Avilean Colon Flow Afslank Capsules

Avilean en Colon Flow Afslank Capsules zijn natuurlijke producten om het afvallen te bevorderen. Net als bij Colon Cleanse zijn er zijn geen chemicaliën of kunstmatige ingrediënten toegevoegd aan Avilean. Deze afslank capsule lijkt veel op de pillen die we al kennen zoals Nuvoryn. Desondanks beweert Avilean effectiever te zijn. Wij namen deze pillen onder de loep.

Gebruik Avilean

De standaard dosering bedraagt twee capsules per dag. Deze dienen tegelijkertijd voor de lunch ingenomen te worden. Een geavanceerde dosering bestaat uit 4 capsules per dag (2 voor de lunch en 2 voor het diner). De maximale dosis bedraagt zes capsules per dag (2 voor het ontbijt, 2 voor de lunch, en 2 voor het diner).

Avilean Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Avilean zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Avilean graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Wat kost Avilean?

Op dit moment is Avilean uitsluitend te koop via internet. Een flacon met 60 capsules kost ongeveer 40 euro.

Hoeveel kun je afvallen?

Volgens Avilean is er tijdens een Italiaanse test aangetoond dat personen die dit product gedurende een maand hebben getest drie keer zoveel overgewicht hebben verloren als proefpersonen die uitsluitend een dieet hebben gevolgd. Het eenvoudig slikken van capsules gaat dus ook bij dit product niet werken. Je moet ook een aangepast voedingspatroon volgen. Aanbevolen wordt om een 1200 Kcal per dag dieet te volgen. Een vergelijkbaar onderzoek in Noorwegen heeft aangetoond dat je met behulp van Avilean ongeveer vier kilo per maand kunt afvallen.

Ingrediënten

Bij veel afslankpillen ontbreekt de lijst met ingrediënten. In dit geval konden we de inhoud van een capsule eenvoudig achterhalen.

Een capsule Avilean bestaat uit

 • Amylezene
 • Gefractioneerde Bean
 • Groene thee extract
 • 135 mg EGCG
 • 75 mg cafeïne
 • 5-HTP
 • Acai bessen poeder
 • Extract van witte thee
 • Oolong thee-extract
 • vitamine B6
 • Foliumzuur
 • Vitamine B12
 • Vitamine D3

Een aantal producten zoals Groene thee-extract en Acai Bessen Poeder zien we regelmatig in andere afslankpillen. Bijzonder zijn de toegevoegde vitamines. In een flacon Avilean  zitten 60 capsules. Uitgaande van de aanbevolen hoeveelheid van 2 capsules per dag kun je ongeveer een maand gebruik maken van een flacon.

Conclusie

Avilean is een product dat gewichtsverlies bevordert, mits je tegelijkertijd een streng aangepast voedingspatroon volgt. Het versnelt je stofwisseling en zou zelfs calorieën blokkeren. Dit laatste betwijfelen we echter. Het product bevat natuurlijke ingrediënten en is uitsluitend via internet te bestellen. Op dit moment is er echter geen Nederlandstalige website voor Avilean en we hebben ook geen goedkeuring voor de Europese markt kunnen vinden.

Jouw Ervaring met Avilean

Heb jij ervaring met Avilean? Heb je vragen of ben je benieuwd naar ervaringen van andere bezoekers? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.

124 Reacties

 1. Dom dom dom?!
  Ik heb ze werkelijk gisteren besteld. Klinkt ook veel te mooi in de oren. Ik lees overal dat met creditcard ze elke keer blijven sturen en afschrijven. Echter heb ik met ideal betaald iemand hier ervaring mee?! Of ze naderhand nog acties uithalen? En zo ja, wat te doen? Thanks!!

 2. Beste allemaal,

  Ook ik dacht even de oplossing gevonden te hebben….
  Helaas heb ik al besteld en betaald.
  Ik vraag me alleen af als je via ideal betaald zit je er dat ook aan vast?
  Iemand hier ervaring mee?

 3. bonjour,
  je suis très déçu par vos produits avilean et colon flow et surtout de votre expédition automatique.
  Je vous serai obligée de me supprimer de votre liste de clients.

  Merci

 4. heb ondertussen ook mijn tweede zending van deze firma vergoed gekregen, enne de pillen zijn niet schadelijk maar ze werken ook niet. Ze zijn veel te duur voor wat erin zit!

 5. Ik lees hier van alles over colon flow.Over de betalingen enz.
  Maar ik lees nergens of het middel helpt, want daar gaat t toch om?

  Gaarne reactie

 6. [email protected]’ ik heb een mail gestuurd aan dit adres en gedreigd met aangifte bij de politie. meteen kreeg ik een mail terug dat ik de ordernummers van de laatste zending op moest geven. Gedaan en ik kreeg twee nummers die ik op de adres stikker moest schrijven die in de verpakking zit. Gedaan en opgestuurd en heb dus mijn geld van de 2e zending retour gekregen. De eerste zending heeft de ingbank uit coulance vergoed. Dus twee keer 139,90 teruggekregen maar voor de zekerheid wel mijn creditcard geblokkeerd.

 7. Blij dat ik de tekst van Facebook heb gekopieerd en eerst ben gaan googelen, is mij duidelijk nu dat ik niks moet bestellen!!!

 8. OOK IK BEN ERIN GETRAPT MAAR BIJ MIJ HEBBEN ZE INMIDDELS AL 2 X 59,95 EN 69,95 AFGEBOEKT….. KAN IEMAND MIJ DAT NR NOG EENS GEVEN WANT IK HEB BOOS ALLES TERUG GESTUURD ALHOEWEL TELEFONISCH ZIJN ZE NIET TE BEREIKEN. EN HOE ZIT HET MET EEN ADRES.

 9. Ook ik ben zo’n sukkel die weer niet de kleine lettertjes las. Toen het produkt werd afgeleverd, ben ik gelukkig wel even alle brieven gaan lezen en zag toen ook tot mijn schrik dat ik er aan vast zat, Onmiddellijk gebeld met het tel.nr. en er werd gelukkig opgenomen, wel vreemde stem , via een soort computer of zo, maar die jongen zei dat hij alles zou blokkeren en nou 10 min kreeg ik inderdaad 2 mailtjes dat alles stopgezet was. Ik moest wel die potjes terugsturen, die mochten leeg terug. Moest dus nog 2 x € 7,= betalen voor de retourzending! Ik heb die arme jongen aan de tel. de volle laag gegeven , dat het geen stijl is om zo zaken te doen, maar het was denk ik een soort call-center dus hij kan er ook niks aan doen. Eigen schuld , dikke bult, ik had zelf beter moeten lezen. Nou ja, dat gebeurt me dus geen 2e keer meer. Enne, ik merk nada resultaat…….

 10. Weet iemand waarom er op het potje van Colon Flow van die heilige kruisen staan? Normaal gesproken staat dat soort kruisen achter overleden personen. Het viel me gisteren ineens op en het ziet er een beetje eng uit.

 11. Helaas ben ik er ook ingetrapt. Na 2 potjes besteld te hebben is er na de 2x 2.49 ook nog eens 2x 69,95 afgeschreven.
  Ik hoopte nog op een vergissing maar eenmaal bij de bank zeiden ze al heel veel klachten over dit “bedrijf” te hebben gehad.
  Ze gaan het terugboeken,… maar nu ik alle klachten gelezen heb vraag ik me af of het daarbij blijft.
  Ik ga mijn pas laten blokkeren voor de zekerheid.
  Ik neem aan dat ik de pillen weer terug moet sturen als het geld teruggeboekt is.
  En dat kan alleen met een nummer die telefonisch door gegeven word,… en ze zijn gewoon niet te bereiken…

  Dit was een wijze les … eens maar nooit weer!

 12. ik heb pas de avilean pillen gekocht en ik zit nu op de 2e dag en lees nu allemaal berichten dat het oplichterij is.
  Ik weet niet of ik ben opgelicht maar als dat nog komt weet iemand wat ik moet doen?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in