Avilean Colon Flow Afslank Capsules

Avilean en Colon Flow Afslank Capsules zijn natuurlijke producten om het afvallen te bevorderen. Net als bij Colon Cleanse zijn er zijn geen chemicaliën of kunstmatige ingrediënten toegevoegd aan Avilean. Deze afslank capsule lijkt veel op de pillen die we al kennen zoals Nuvoryn. Desondanks beweert Avilean effectiever te zijn. Wij namen deze pillen onder de loep.

Gebruik Avilean

De standaard dosering bedraagt twee capsules per dag. Deze dienen tegelijkertijd voor de lunch ingenomen te worden. Een geavanceerde dosering bestaat uit 4 capsules per dag (2 voor de lunch en 2 voor het diner). De maximale dosis bedraagt zes capsules per dag (2 voor het ontbijt, 2 voor de lunch, en 2 voor het diner).

Avilean Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Avilean zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Avilean graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Wat kost Avilean?

Op dit moment is Avilean uitsluitend te koop via internet. Een flacon met 60 capsules kost ongeveer 40 euro.

Hoeveel kun je afvallen?

Volgens Avilean is er tijdens een Italiaanse test aangetoond dat personen die dit product gedurende een maand hebben getest drie keer zoveel overgewicht hebben verloren als proefpersonen die uitsluitend een dieet hebben gevolgd. Het eenvoudig slikken van capsules gaat dus ook bij dit product niet werken. Je moet ook een aangepast voedingspatroon volgen. Aanbevolen wordt om een 1200 Kcal per dag dieet te volgen. Een vergelijkbaar onderzoek in Noorwegen heeft aangetoond dat je met behulp van Avilean ongeveer vier kilo per maand kunt afvallen.

Ingrediënten

Bij veel afslankpillen ontbreekt de lijst met ingrediënten. In dit geval konden we de inhoud van een capsule eenvoudig achterhalen.

Een capsule Avilean bestaat uit

 • Amylezene
 • Gefractioneerde Bean
 • Groene thee extract
 • 135 mg EGCG
 • 75 mg cafeïne
 • 5-HTP
 • Acai bessen poeder
 • Extract van witte thee
 • Oolong thee-extract
 • vitamine B6
 • Foliumzuur
 • Vitamine B12
 • Vitamine D3

Een aantal producten zoals Groene thee-extract en Acai Bessen Poeder zien we regelmatig in andere afslankpillen. Bijzonder zijn de toegevoegde vitamines. In een flacon Avilean  zitten 60 capsules. Uitgaande van de aanbevolen hoeveelheid van 2 capsules per dag kun je ongeveer een maand gebruik maken van een flacon.

Conclusie

Avilean is een product dat gewichtsverlies bevordert, mits je tegelijkertijd een streng aangepast voedingspatroon volgt. Het versnelt je stofwisseling en zou zelfs calorieën blokkeren. Dit laatste betwijfelen we echter. Het product bevat natuurlijke ingrediënten en is uitsluitend via internet te bestellen. Op dit moment is er echter geen Nederlandstalige website voor Avilean en we hebben ook geen goedkeuring voor de Europese markt kunnen vinden.

Jouw Ervaring met Avilean

Heb jij ervaring met Avilean? Heb je vragen of ben je benieuwd naar ervaringen van andere bezoekers? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelHet 17 Dagen Dieet. Stop het Verouderingsproces!
Volgend artikelGratis Afslankcursus
avilean-afslank-capsulesAvilean en Colon Flow Afslank Capsules zijn natuurlijke producten om het afvallen te bevorderen. Net als bij Colon Cleanse zijn er zijn geen chemicaliën of kunstmatige ingrediënten toegevoegd aan Avilean. Deze afslank capsule lijkt veel op de pillen die we al kennen zoals Nuvoryn....

124 Reacties

 1. Dom dom dom?!
  Ik heb ze werkelijk gisteren besteld. Klinkt ook veel te mooi in de oren. Ik lees overal dat met creditcard ze elke keer blijven sturen en afschrijven. Echter heb ik met ideal betaald iemand hier ervaring mee?! Of ze naderhand nog acties uithalen? En zo ja, wat te doen? Thanks!!

 2. Beste allemaal,

  Ook ik dacht even de oplossing gevonden te hebben….
  Helaas heb ik al besteld en betaald.
  Ik vraag me alleen af als je via ideal betaald zit je er dat ook aan vast?
  Iemand hier ervaring mee?

 3. bonjour,
  je suis très déçu par vos produits avilean et colon flow et surtout de votre expédition automatique.
  Je vous serai obligée de me supprimer de votre liste de clients.

  Merci

 4. heb ondertussen ook mijn tweede zending van deze firma vergoed gekregen, enne de pillen zijn niet schadelijk maar ze werken ook niet. Ze zijn veel te duur voor wat erin zit!

 5. Ik lees hier van alles over colon flow.Over de betalingen enz.
  Maar ik lees nergens of het middel helpt, want daar gaat t toch om?

  Gaarne reactie

 6. [email protected]’ ik heb een mail gestuurd aan dit adres en gedreigd met aangifte bij de politie. meteen kreeg ik een mail terug dat ik de ordernummers van de laatste zending op moest geven. Gedaan en ik kreeg twee nummers die ik op de adres stikker moest schrijven die in de verpakking zit. Gedaan en opgestuurd en heb dus mijn geld van de 2e zending retour gekregen. De eerste zending heeft de ingbank uit coulance vergoed. Dus twee keer 139,90 teruggekregen maar voor de zekerheid wel mijn creditcard geblokkeerd.

 7. Blij dat ik de tekst van Facebook heb gekopieerd en eerst ben gaan googelen, is mij duidelijk nu dat ik niks moet bestellen!!!

 8. OOK IK BEN ERIN GETRAPT MAAR BIJ MIJ HEBBEN ZE INMIDDELS AL 2 X 59,95 EN 69,95 AFGEBOEKT….. KAN IEMAND MIJ DAT NR NOG EENS GEVEN WANT IK HEB BOOS ALLES TERUG GESTUURD ALHOEWEL TELEFONISCH ZIJN ZE NIET TE BEREIKEN. EN HOE ZIT HET MET EEN ADRES.

 9. Ook ik ben zo’n sukkel die weer niet de kleine lettertjes las. Toen het produkt werd afgeleverd, ben ik gelukkig wel even alle brieven gaan lezen en zag toen ook tot mijn schrik dat ik er aan vast zat, Onmiddellijk gebeld met het tel.nr. en er werd gelukkig opgenomen, wel vreemde stem , via een soort computer of zo, maar die jongen zei dat hij alles zou blokkeren en nou 10 min kreeg ik inderdaad 2 mailtjes dat alles stopgezet was. Ik moest wel die potjes terugsturen, die mochten leeg terug. Moest dus nog 2 x € 7,= betalen voor de retourzending! Ik heb die arme jongen aan de tel. de volle laag gegeven , dat het geen stijl is om zo zaken te doen, maar het was denk ik een soort call-center dus hij kan er ook niks aan doen. Eigen schuld , dikke bult, ik had zelf beter moeten lezen. Nou ja, dat gebeurt me dus geen 2e keer meer. Enne, ik merk nada resultaat…….

 10. Weet iemand waarom er op het potje van Colon Flow van die heilige kruisen staan? Normaal gesproken staat dat soort kruisen achter overleden personen. Het viel me gisteren ineens op en het ziet er een beetje eng uit.

 11. Helaas ben ik er ook ingetrapt. Na 2 potjes besteld te hebben is er na de 2x 2.49 ook nog eens 2x 69,95 afgeschreven.
  Ik hoopte nog op een vergissing maar eenmaal bij de bank zeiden ze al heel veel klachten over dit “bedrijf” te hebben gehad.
  Ze gaan het terugboeken,… maar nu ik alle klachten gelezen heb vraag ik me af of het daarbij blijft.
  Ik ga mijn pas laten blokkeren voor de zekerheid.
  Ik neem aan dat ik de pillen weer terug moet sturen als het geld teruggeboekt is.
  En dat kan alleen met een nummer die telefonisch door gegeven word,… en ze zijn gewoon niet te bereiken…

  Dit was een wijze les … eens maar nooit weer!

 12. ik heb pas de avilean pillen gekocht en ik zit nu op de 2e dag en lees nu allemaal berichten dat het oplichterij is.
  Ik weet niet of ik ben opgelicht maar als dat nog komt weet iemand wat ik moet doen?

 13. Op 28 maart 2012 heb ik via internet de avilean trial capsules besteld voor € 2,49. Dit is op dezelfde datum ook via mijn creditcard afgeschreven. Ik schrok me wild toen ik constateerde dat er op 12 april 2012 nog eens € 69,95 van dezelfde creditcard is afgeschreven.

  Hier heb ik geen toestemming voor gegeven en waarom is dit bedrag afgeschreven.

  Ik sommeer avilean dan ook om met directie ingang dit bedrag weer aan mij te restitueren. Blijft u in gebreke dan zie ik mij genoodzaakt om juridische stappen te ondernemen. Aangezien ik werkzaam ben bij justitie is voor mij het lijntje erg kort om hiervoor een procedure te starten.

  Waarvan akte…..

 14. Dankje! sproetekop59.
  Maar ik heb met Ideal betaald. Het geld is dus al wel van mijn rekening!
  Moet ik het dan alsnog terug sturen?

 15. Dag Kimberley, het beste kun je de pakketjes terugsturen. In het pakket zit een formulier met een sticker deze sticker plak je op een enveloppe en deze breng je naar het postkantoor. DOE DIT WIL DIRECT NA ONTVANGST!!! ALs je niets uit de potjes hebt gehaald wordt er ook geen geld van je rekening gehaald. Ik heb dit ook gedaan en heb nog niets ontvangen en er is ook geen geld van mijn rekening gehaald

 16. Lieve Mensen,

  Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!
  Heb gisteren in mijn enthousiasme een potje avi lean en colon flow besteld en betaald via Ideal (ABNAMRO).

  Dom want had eerst moeten googlen!
  Maargoed.. ik wordt nu een beetje bang van al jullie berichten.

  Ik heb vandaag een bevestiging gehad dat ze mijn betaling hebben ontvangen. Ik heb dus al wel betaald.. de bestelling heb ik nog niet binnen.

  Wat moet ik doen? de bestelling retouneren? maar hoe krijg ik dan mijn geld terug.. ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!

  Groetjes,

  Kimberley

 17. Ook ik kan deze organisatie NIET telefonisch bereiken. Heb me schriftelijk afgemeld, maar nu blijkt dat er toch weer twee keer € 69, 95 van mijn rekening afgeschreven is. Pure oplichterij lijkt me dit en ja: DOM dat ik dit besteld heb. Bij de eerste bestelling’ werd vermeld dat er géén verdere verplichongen aan vast zaten. Pas daarna, bij de zending, zat een brief met het vervolgprogramma, wat dus niet eerder vermeld was!
  Omdat ik géén telefonisch contact kon krijgen, heb ik een brief gestuurd om me af te melden, maar het geld werd toch afgeschreven. Ik voel me bedonderd!!!
  Lieve mensen: BEGIN HIER NIET AAN!!!

 18. Beste Dudek,

  Ik heb inderdaad contact opgenomen met de bank. Ik heb mijn creditcard geblokkeerd en ik krijg nu formulieren om het bedrag inderdaad te storneren.
  Dank voor je reacie
  groet renee

 19. Zie zojuist dat er 69,95 afgeschreven is van mij creditcard op 30-3-2012. Ik heb echter nog nooit iets ontvangen.Heeft iemand enig idee wat ik moet doen?
  Gaan ze gewoon door met afschrijven? Bank bellen??
  Hoor graag van jullie
  Renée

  • Hallo Renee, je kunt de betaling storneren! Neemt direct contact op met je bank en ga dit regelen, je krijgt geld echt terug. Verder wil ik je zeggen dat de aankopen via je creditcard zijn verzekerd en dus moet lukken om bedrag terug te krijgen. Succes!

 20. Ja Lap! Ik ben er ook ingetrapt!
  Maar ik heb met ideal vd abnamro betaald.
  Nu kunnen ze toch niets van mijn rekening afhalen?
  Ben ik nu ook geaboneerd op die 45 dagen potjes?
  Ik heb gewoon 1 potje gekocht van 50 euro.
  Weten jullie wat er zal gebeuren? Kan ik nog cancelen?

  Maar buiten het feit dat je er aan vast zit. Is er niemand van afgevallen?

 21. Een uur geleden heb ik dus ook een potje besteld, ik heb 44,95 betaald. Ik zag het staan op facebook. En het leek mij echt een wondermiddel. Ik heb via ideal betaald. Wat baal ik ontzettend hiervan, ik heb er gewoon buikpijn van nu al deze berichten van jullie lees. Kan ik eventuele vervolg zendingen weigeren en het rekeningnummer laten blokkeren?

  • Mijn pakketje ligt bij het postkantoor en ga deze aangetekend terugsturen. Als ik de man mag geloven die ik telefonisch heb gesproken krijgen we geen vervolg pakketjes meer binnen en krijg ik mijn geld terug. (dit omdat wij het via de nl’se site hebben besteld en via ideal hebben betaald).
   Ik wacht nog even met hun rekening te blokkeren tot ze het terug hebben gestort. Hou me rekening wel goed in de gaten.

   hun klantenservice nummer: 0800-022-0326 (maar daar schijn je ook mazzel mee te moeten hebben wie en of uberhaupt iemand aan de lijn krijgt..

   retouradress:
   Avilean Returns Dept
   Nether Road
   Galashiels
   TD1 3HE
   Great Britain.

   (het adress bestaat wel, dat heb ik nog even gecheckt;) Hoeft nog niks te betekenen. Wat een achterdocht ontstaat er toch door zoiets! haha. jeminiee..
   succes verder!

 22. Hoihoi,
  Ik heb vandaag ook het potje Avilean besteld! Nu al spijt van…
  Ik heb ook via IDEAL betaalt, maar het kan toch niet zo zijn dat ze iedere maand geld van je rekening afschrijven? Dat kan toch alleen maar als je met creditcard hebt betaalt?
  Graag een reactie want ik weet nu niet precies wat ik moet doen!

  • Ik zou ht och maar ff bij de bank nagaan ze hebben jer rekening nummer nu he.
   Ff bellen en als je bij de bank hun rekeningnummer kan zien laat je die ff door
   je bank blokeren zodat ze niet meer af kunnen schrijven

 23. Ik heb net gebeld naar de klantenservice (0800 0220326)
  En kreeg eerst een duits bandje, al snel had ik een nederlandse man aan de lijn. Vriendelijk, maar inderdaad een slechte verbinding.

  Hij heeft me een bevestigingsmail gestuurd dat mijn order een eenmalige aankoop is.
  Als ik de order binnen krijg moet ik deze terug sturen, maar zou nogmaals contact op moeten nemen en dan zou ik mijn geld teruggestort krijgen.
  (Heb namelijk ook via Ideal betaald) Nooit meer dus! bleeh

  Ik ga het allemaal nog maar zien. Ik hou jullie op de hoogte!

 24. Goedemorgen, je kunt het pakje direct terugsturen maar dan heb je geen bewijs. Het beste kun je het aannemen en direct per pakketpost terugsturen. In de doos zit een bon met een adressticker. Deze plak je op het doosje. Vergeet niet om een kopie te maken van de bon via je scanner, als je die hebt tenminste. Bij hetpostkantoor krijg je een bewijs van verzending met een track/trace nummer. Deze kun je gebruiken om via Internet te kijken waar je pakje is. Ik heb dit ook gedaan en ik heb alleen het bedrag betaald dat in de advertentie staat. Zorg wel dat je het direct regelt, je hebt maar 8 dagen de tijd.

 25. Ik heb het met me stomme impulsieve hoofd met me bankpas betaald!!
  Heeft iemand hier ervaring mee?
  Zie verschillende reacties dat er toch nog vervolgbestellingen komen..
  Wat nu precies te doen?
  – Email sturen
  – Bellen?
  -Als je het pakje binnen krijgt niet aannemen? Of terug sturen?
  Oooow waarom doen mensen dit!! Weer een les geleerd…..

 26. Ze hebben weer een nieuwe website erbij van AviLean, zag de advertentie bij Facebook staan;
  Wat een nepperij, trap hier a.u.b. niet in!!!

 27. Paar dagen geleden colon flow en avilean tabletten besteld. Gisteren vond ik envelop (bolletjes) in de brievenbus van colon flow. De envelop was open de inhoud eruit. De Avilean tabletten helemaal niet ontvangen.

 28. Wat een oplichterij (heb gelukkig geen bestellingen geplaatst)… Vindt het schandalig en wilde een opmerking plaatsen op de website van deze zogenaamde “afslankpillen”, maar kreeg toen het bericht “reactie zal worden geplaatst na goedkeuring van de administrator”. Ofwel; mijn bericht komt er noooit en te nimmer opstaan, want reken maar niet dat iets negatiefs goedgekeurd zal worden. Alleen die door hun zelf gefabriceerde nepreacties zullen er op staan, want anders waren er allang veel meer reacties geweest van allerlei ontevreden klanten…

 29. Ik heb geprobeerd om telefonisch mijn tabletten op te zeggen maar ik kon niet in nederlands te woord worden verstaan.( beetje belachelijk vind u niet)
  Maar bij deze wil ik mijn volgende bestelling annuleren. ik ben diabeet en sinds ik deze tabletten gebruik is mijn suikerspiegel erg hoog. In overleg met de diabetesdienst moest ik dan ook direct stoppen en ben trouwens nog geen ons afgevallen.

 30. heb een proef aangevraagd voor € 2,49 per potje. Nu krijg ik de zending en moet ik nog eens € 69,95 betalen (per potje)
  Heb alles direct teruggestuurd. Wil hier helemaal niets mee te maken hebben. Wil mijn geld terug.

 31. Dag allemaal, hebben jullie de advertentie gezien die gebruikt wordt voor de capsules? Ze heten nu ineens Nuvoryn en Pure Cleanse. Maar de advertentie is identiek aan die van avilean.

  • Die advertentie is er lang.. Op facebook word nog steeds de link gegeven van avilean. Schande maar goed.Ik hoop er niks meer over te horen heb vrijdag het proefpakket afgewezen. Ben er klaar mee

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in