Awaderm Review en Ervaringen

Awaderm is een nieuwe huidcrème die alleen op het internet verkrijgbaar is. Awaderm zou ontwikkeld zijn volgens wetenschappelijke inzichten en bevat maar liefst 50 biologisch actieve stoffen. Een van de ingrediënten zijn we nog niet vaak tegen gekomen, filagrinol. Dit maakt het dan ook interessant om te kijken of het een goede antirimpelmiddel is.

Awaderm Awaderm Review en Ervaringen Viscollageen banner

Wat is Awaderm?

Awaderm is een gezichtscrème met maar liefst vijftig verschillende actieve ingrediënten. De belangrijkste ingrediënten zijn avocado, druivenextracten, extract van olijfbladen en tocoferolen en jojoba-olie. De tientallen overige ingrediënten variëren van natuurlijke middel tot stoffen als glycerine en alcohol. Awaderm Awaderm Review en Ervaringen Awaderm review

Het belooft dat je met een kuur van vier weken je huid flink kunt verjongen. In de eerste week bereikt de crème de diepere lagen van de huid waardoor de elasticiteit en de veerkracht verbetert. Vervolgens worden de kleinere rimpels kleiner en verdwijnen de wallen onder de ogen. De huid wordt steeds strakker en na vier weken zouden 95% van de rimpels verdwenen moeten zijn. Bovendien is de huid veel gladder en soepeler geworden.

Awaderm Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Awaderm ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 24 plaatsen beschikbaar

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Awaderm graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Awaderm Awaderm Review en Ervaringen Awaderm

Voor wie is Awaderm geschikt?

Er zitten veel ingrediënten in de huidcrème die mogelijk een negatief effect hebben op de huid. Zo zit er alcohol in de crème. Dit werkt aan de ene kant ontsmettend, maar het kan er anderzijds voor zorgen dat je huid beschadigd of ontvet wordt. Met name als je een gevoelige huid hebt kun je maar beter oppassen met het gebruik van van de creme.

Is Awaderm Effectief?

We hebben de belangrijkste ingrediënten van Awaderm aan een onderzoek onderworpen. Het belangrijkste is natuurlijk om te testen wat de resultaten van de crème zijn bij gebruik. Daarom hebben wij ook een test uitgevoerd met twaalf vrouwen.

Een van de ingrediënten dat volgens Awaderm bijdraagt aan de effectiviteit is filagrinol. Filagrinol is een kunstmatige variant van een eiwit dat normaal gesproken door het lichaam wordt gemaakt onder in de huid. De natuurlijke versie van dit eiwit, filaggrin, speelt een belangrijke rol in de barrièrewerking van de huid (bron). Hiermee beschermt het de huid tegen ziekten en tegen sterke reactie van het immuunsysteem, zoals huidirritaties (bron).

Een ander belangrijk bestanddeel van Awaderm is avocado-olie. Avocado-olie wordt de laatste tijd in steeds meer cosmetica gebruikt. Dit komt omdat er een positief effect is op de hoeveelheid collageen. Dit effect is voornamelijk aanwezig als er gebruik gemaakt wordt van de zaden van de avocado (bron). Awaderm Awaderm Review en Ervaringen Review image

Waar sommige crèmes olijfolie gebruiken, gebruikt Awaderm olijfbladextract in haar crèmes. Een van de voordelen van olijfbladextract is dat het een sterke antibacteriële werking heeft (bron). Zo kan het zelfs gebruikt worden als conserveermiddel in voedingsmiddelen. Olijfbladextract bevat veel polyfenolen, dit is een krachtige antioxidant (bron). Hetzelfde geldt voor tocoferolen. Een laatste belangrijk ingrediënt is jojoba-olie. Dit wordt vaak toegevoegd om de absorptie van andere middelen (bijvoorbeeld zonnebrandcrèmes) te verbeteren (bron).

Proefpersonen

Twaalf vrouwen hebben het product vier weken lang getest voor ons. De crème is vier weken lang gebruikt volgens de instructies van Awaderm. We waren erg benieuwd naar de resultaten na de testperiode.

Na vier weken vielen de resultaten op het gebied van rimpels best tegen. De rimpels waren wel iets minder diep geworden, maar andere crèmes, bijvoorbeeld met argireline, werken een stuk beter.

Toch is het niet zo dat er geen positief effect was van Awaderm. De huid wordt wel heel goed gereinigd en gehydrateerd, waardoor de huid een stuk schoner en gladder aanvoelt. Echter had niet iedereen dit effect. Twee van de proefpersonen hadden wat lichte huidirritatie in het begin. Naar verloop van tijd ging het beter.

Wat kost Awaderm?

Een pot met 50ml kost €59,99 per stuk. Naarmate je meer flessen koopt, gaat de prijs een stuk naar beneden. Koop je vijf potten, dan betaal je €37 per stuk.

Voordelen

Hoewel het niet helemaal de bedoeling is van Awaderm, is het een van de beste producten die wij hebben getest als het gaat om de reiniging en de bescherming van de huid. Dit komt door de combinatie van filagrinol en verschillende stoffen die een antibacteriële of antioxidante werking hebben.

Nadelen

Een nadeel aan Awaderm is dat er geen UV-filter in de crenme zit. Dit betekent dat een van de belangrijkste oorzaken van rimpels en huidveroudering niet wordt aangepakt. Dit betekent dat je, met name in de zomer, nog iets extra’s zult moeten doen om de huid beter te beschermen. Awaderm Awaderm Review en Ervaringen Greeting image

Als je een gevoelige huid hebt, dan kun je beter wat voorzichtig zijn met de crème. Zeker omdat er alcohol in de crème zit.

Conclusie

De werking van Awaderm valt een beetje tegen. Het middel beschermt en reinigt de huid heel goed, maar de werking op het gebied van rimpels valt een beetje tegen. Awaderm bevat ook heel veel ingrediënten. Mogelijk was een wat andere samenstelling, met wat meer van wat minder ingrediënten beter geweest.

Awaderm Awaderm Review en Ervaringen Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringMaaltijdboxen Vergelijken; Wat is de Beste Maaltijdbox?
Eenvoudig AfvallenSpataderen, Dit kun je er tegen doen!
awadermDe werking van Awaderm valt een beetje tegen. Het middel beschermt en reinigt de huid heel goed, maar de werking op het gebied van rimpels valt een beetje tegen. Awaderm bevat ook heel veel ingrediënten. Mogelijk was een wat andere samenstelling, met wat meer van wat minder ingrediënten beter geweest.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in