Balance Original Column Chimène van Oosterhout

Eerder kon je op deze website al een artikel lezen over Balance Original. Maar er is nieuws over Balance Original. Chimène van Oosterhout zelf verteld je er alles over in de onderstaande column die ze speciaal voor vetvrij.com heeft geschreven.

Column Chimène van Oosterhout

Hallo, hier ben ik weer. De winter is voorbij en dat betekent dat het weer tijd is om erop uit te trekken en te genieten van de buitenlucht.

De winterjassen , dikke truien, vesten en andere winterkleding kunnen opgeborgen worden. Tijd voor het zomergevoel en ……de zomerkleren!

Overtollige Kilo’s

Het kan echter zo zijn dat er nog een paar kilo’s zijn blijven ‘hangen’ in die wintergarderobe en dat deze kilo’s zich niet zomaar laten opbergen! Werk aan de winkel dus…. Sporten, bewegen en de juiste voeding zijn van belang, Heb je geen tijd om te sporten of te bewegen, geen probleem, Balance Original kan je uitstekend helpen om de nodige overtollige kilo’s te verliezen.

Afslanken zonder hongergevoel, samen met Balance Original, een vitaminetablet gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten. Een half uur voor de maaltijd één Balance Original tablet en het hongergevoel zal aanzienlijk verminderen.

Eigenschappen Balance Original

  • Verminderd overgewicht
  • Voorkomt een hongergevoel
  • Normaliseert de bloedsuikerspiegel
  • Ondersteunt bij gewichtsbeheersing
  • Gaat het jojo-effect tegen
  • Stimuleert de ontwikkeling van spierweefsel
  • Hierdoor krijg je een mooier figuur

Ervaringen met Balance Original

Lees de ervaringen van onze bezoekers met Balance Original. Je kunt ook een vraag stellen of jouw ervaring met Balance Original delen met andere bezoekers.

Ik gebruik Balance Original zelf ook. Niet zozeer om af te vallen, maar wel om mijn vitamines en mineralen binnen te krijgen en om genoeg weerstand op te bouwen in mijn lichaam en geest, zodat ik deze stressvolle tijden makkelijk aan kan. Mocht je dus op je streefgewicht zitten en gewoon een goede multivitamine willen dan kan dat zeker Balance Original zijn. Voor meer informatie verwijs ik naar mijn website: www.balanceoriginal.nl

Veel plezier met deze mooie zomer samen met Balance Original!

Zonnegroet,

Chimène van Oosterhout

1 reactie

  1. Ik heb dit ook geprobeerd, het helpt wel met afvallen maar niet om mijn lichaam weer een beetjes strakker te maken. Op aan raden van een vriendin heb ik een scala afslankbroek aan geschaft en gebruik die nu 2 weken en mijn huid is soepeler geworden en ben al 1,5 cm omtrek kwijt.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in