Geertje van der Meer – Balans

Kun je eigenlijk afslanken als je de opdracht krijgt gewoon te gaan eten? Dat kan inderdaad. Geertje van der Meer heeft tijdens haar jarenlange praktijkervaring dit advies aan veel van haar cliënten gegeven. En het heeft geholpen! Veel van haar cliënten hebben op het randje gebalanceerd. Juist door goed en gezond eten te combineren met voldoende beweging is de balans die iedereen nodig heeft in zijn of haar leven, terug te vinden. Niet voor niets zegt Geertje van der Meer in haar inleiding: “Het lange gevecht tegen de kilo’s is vaak een weg zonder einde. Elke keer is er iets nieuws, vaak weer iets van hetzelfde, maar dan in een ander jasje. In mijn praktijk zie ik de mensen langskomen met een lijncarrière achter de rug van soms 40 jaar of meer. Moedeloos zijn ze geworden, verdrietig. Het lijkt alsof er geen oplossing is voor het overgewicht (?).” Geertje brengt niet iets nieuws, geen spectaculaire oplossing, die even een hype is en dan weer verdwijnt. Geertje vertelt verhalen uit haar eigen praktijk als gewichtsconsulente. Ze geeft adviezen waarvan ze weet dat die in de praktijk uitvoerbaar en haalbaar zijn. Of, zoals ze het zelf aangeeft: “Ik heb een resoluut besluit genomen.

tip: lees het artikel ‘Als je weet wat je moet eten kun je elk dieet vergeten‘van Geertje.

Ik vertel u precies hoe u moet afvallen en op gewicht kunt blijven. Met alle adviezen die ik in mijn praktijk gebruik. Stop met lijnen, ga gewoon eten, niet meer en niet minder dan u nodig heeft.” In dit boek komt u uzelf, uw huisgenoten en familie, uw buren en kennissen tegen. U herkent ze in de verhalen uit Geertjes praktijk. Per hoofdstuk wordt aan de hand van de praktijkverhalen achtergrondinformatie gegeven en kunt u de bijbehorende tips en adviezen lezen. U kunt zelfs aan de hand van compleet uitgewerkte weekmenu’s uw eigen plan opstellen. Op weg naar gewoon eten, op weg naar uw balans.

Bestel deze boeken van Geertje bij bol·com

Balans
Balans
Meer, G. van der

365 dagen eten om af te vallen
365 dagen eten om af te vallen
Meer, G. van der

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Meer informatie over Geertje van der Meer? Bezoek dan de website van Geertje.

Jouw mening telt!

Heb je ervaring met de methode van Geertje van der Meer of heb je het boek gelezen? Vragen of suggesties? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

3 Reacties

  1. Lang geleden heb ik het boek Balans gekocht. Waar mijn man en ik nu uit aan het werken zijn. Toentertijd kreeg ik ook de nieuwsbrief per mail die ik opgezegd heb omdat ik er niets meedeed. Graag wil ik weer de nieuwsbrief per mail ontvangen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in