Ban de buik

0
Ban de buik

Een klein buikje hebben we allemaal. Maar wat als dat kleine buikje groter wordt? Terug naar het wasbordje! met het boek ‘Ban de buik’ leer je precies hoe je van je zwembandje af moet komen.

Bestel dit boek bij bol·com

Ban de buik
Ban de buik
A. Otten & Jouck, C.

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Bij vet rond de buik en om de organen moet je uitkijken. Leg het meetlint eens wat vaker rond het middel ter hoogte van de navel. Is de gemeten afstand rond de navel bij mannen 89 centimeter en bij vrouwen 82,5 centimeter dan is dit de ideale buikomtrek. Meer dan 102 centimeter bij mannen en meer dan 94 centimeter bij vrouwen betekent een verhoogd risico op een hartaanval of een beroerte. De lengte van de persoon heeft daarmee weinig te maken.

Vorig artikel Vegetarische Kookboeken
Volgend artikel Mooie vrouwen beinvloeden hersencapaciteit mannen
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987