Be Slank Review en Ervaringen

Be-Slank Review en Ervaringen

Be-Slank is een 3 Fasen Eiwitdieet op basis van maaltijdshakes. Hecht je veel waarde aan een goede kwaliteit shake zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen? Geen gedoe met allemaal verschillende producten uit een willekeurig eiwitdieet, maar gewoon makkelijk een shake bereiden in zuivel zoals (soja) melk, yoghurt of kwark en in een handomdraai een volwaardig en gezond ontbijt, klaar voor de dag.

be-slank

Afslanken onder persoonlijke begeleiding van Be-Slank Eiwitdieet, verlies van centimeters en gewicht en je weer lekker in je vel voelen. Dat is wat veel mensen graag willen. Be-Slank biedt hierbij de helpende hand. Succes verzekerd! Het eiwitdieet is een van de snelst groeiende van Nederland en zal alleen maar toenemen.

Wijno en Janneke van Ravenhorst hebben een afslankcentrum in Haren, waar wordt gewerkt met afslankapparatuur als de Vacumove, Infrarood afslankcabines en de Better Belly. Wat betreft de voeding zijn zij op zoek gegaan naar een eiwitproduct waar zij achter kunnen staan. Een product waar mensen verantwoord mee kunnen afvallen en wat ook heel erg belangrijk is, het moet betaalbaar zijn.

Afvallen en bewegen is natuurlijk de ultieme combinatie, maar voor sommige mensen is het niet weggelegd om dit samen te doen. Het eiwitdieet van Be-Slank kan ook gebruikt worden door mensen die niet in staat zijn om (extra) te bewegen.

Je kunt met Be-Slank Eiwitdieet op een hele veilige manier, snel een gezond gewicht behalen met behulp van een eiwitdieet. De inname van eiwitten staat voorop, daarnaast is het heel belangrijk om de inname van vet te verminderen en die van de koolhydraten te beperken.

Gratis Proefzakje Be-Slank

Ben je er echt helemaal klaar mee en wil je er nu helemaal voor gaan? Dan is Be-Slank wellicht op zoek naar jou. Ben je een gezonde vrouw die in de loop van de jaren één of meerdere kilo’s heeft opgebouwd? Ben je bereidt om je ervaring met de producten te delen met je familie, vrienden, collega’s etc op bijvoorbeeld Facebook, forums en of je blog maar ook op je werk! Plaats een reactie en vertel waarom jij de ideale persoon bent om deel te nemen aan deze 14 dagen test. Misschien maak jij kans om 14 dagen lang gratis de producten van Be-Slank te testen. Je ontvangt ook direct een gratis proefzakje met eiwitshake. Je zult zien dat afvallen ook makkelijk en lekker kan zijn!

Be Slank Kortingscode

Hierbij een kortingsvoucher waarbij je gebruik kan van 10% korting op het gehele assortiment van

Vouchercode: bk2hj3

Kwaliteit

De maaltijdshakes van Be-Slank bevatten geen kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen! De maaltijdshake bevat hoogwaardig soja-eiwit isolaat, melk proteïne isolaat en is een product met de beste ingrediënten, welk past in elk eiwitdieet! Be-Slank is een gezonde maaltijdvervanger, voor wie kwaliteit waardeert.

Zo werkt het

Het principe is heel eenvoudig, ’s ochtends en ’s middags neem je een maaltijdshake van Be-Slank en ’s avonds eet je een normale gezonde warme maaltijd met vooral veel groenten, een beperkte hoeveelheid rijst of aardappel en mag je ca 125 gram mager vlees of vis. Direct na de maaltijd mag je een schaaltje (magere) yoghurt, zodat je een lang vol gevoel blijft houden en de kans op trek ’s avonds verminderd. Daarnaast mag je per dag 2 stuks fruit eten als tussendoortje en heb je een keer echt ‘honger’ kan je een verantwoorde proteïne reep of een paar eiwitrijke grissini’s van Be-Slank eten om de erge trek te stillen. Dit kan soms handig zijn als je zware lichamelijke inspanning hebt verricht, zoals bijvoorbeeld een middag in de tuin werken of een dagje winkelen met een vriendin waardoor je soms net even wat extra nodig hebt dan op een normale dag.

Hoog Eiwitgehalte

In het weekend mag je 1 dag iets relaxter doen en mag je jezelf met mate belonen met iets extra’s zoals bijvoorbeeld een glaasje wijn en wat lekkere toastjes of een paar stukjes kaas. Er zijn ook lekkere krokante chips die volledig verantwoord zijn in elk eiwitdieet, deze chips is namelijk niet gemaakt van aardappelen (koolhydraten) maar van eiwitpoeder en op smaak gebracht met aardappelaroma’s en gezouten met algen en een beetje gezoet met stevia. Door het hoge eiwitgehalte in de chips krijg je een snel en voldaan gevoel en daarom past het prima in je eiwitdieet.

 

Biologische Waarde

De biologische waarde van de eiwitten is heel hoog en dit zorgt er dan ook voor dat er geen hongergevoel optreedt. Het lichaam bouwt geen tekorten op, omdat de eiwitten erg verzadigend werken. Het voordeel van de hoeveelheid eiwitten is dat er geen jojo-effect op zal treden, wanneer je stopt met het dieet. En dat is natuurlijk wat iedereen wil. Afvallen en op gewicht blijven zonder die eeuwige jojo te zijn. Bovendien zorgen de eiwitten voor behoud van de spiermassa.

Maaltijdvervangers en Fasen

Be-Slank is een maaltijdvervanger waarmee je ongeveer 4-6 kg per maand kunt afvallen. De shakes bevatten 250 kcal per maaltijd en bevatten alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Het gebruik van Be-Slank kan worden ingedeeld in fasen. Het (snel) afslanken, waarbij je de keuze kunt maken, om de eerste 3-5 dagen 3 x per dag een shake te nemen, of je start met 2x per dag een shake en eet ’s avonds een normale warme maaltijd.

Het gebruik van tussendoortjes laat je eigelijk achterwege

Er zijn wel proteïne repen van Be-Slank, maar geadviseerd wordt om deze alleen te nemen als bijvoorbeeld manlief naast je op de bank zit met een lekkere gevulde koek en jij niet altijd op een houtje wilt bijten

Het is niet nodig om ze dagelijks te nemen, het is een verantwoorde snack, in een ‘noodgeval’.

De volgende fase, is het overgaan naar 1x per dag, het afbouwen naar normaal eten. Dit is een hele belangrijke fase, want je lichaam moet weer wennen om meer koolhydraten binnen te krijgen. De periode hoe lang je moet afbouwen hang sterk samen met de periode waarin je de shakes hebt gebruikt.

De afrondende fase van het Be-Slank Eiwitdieet is die, van het behouden van je gewicht. Je bent trots op je zelf dat je die kilo’s kwijt bent en wilt dit zo houden! Je hebt de shakes niet meer nodig en kunt verder met je nieuwe levensstijl en ervoor zorgen dat je tevreden blijft met je nieuwe gewicht.

Natuurlijk Product

Be-Slank is een natuurlijk product waarbij geen E-nummers (dus alleen natuurlijke geur, kleur en smaakstoffen) zijn gebruikt en het is gemaakt van plantaardige eiwitten i.p.v. de meest gebruikte dierlijke eiwitten.

groeten,

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleSpruitjes, een vitaminebom of niet?
Next articleIrma Meijer Biografie en Advies
be-slankBe-Slank is de expert als het gaat om afvallen met maaltijdshakes. De eiwitshakes passen in elk proteïnedieet en hebben de beste kwaliteit, maar helpen je ook voor, tijdens en na het lijnen. Be-Slank helpt je met een goede voorbereiding, ondersteunt je met handige tips en weetjes en biedt oplossingen voor moeilijke momenten d.m.v. een gratis online dieetcoach.

89 Reacties

 1. Ik ben begonnen met Cambridge maar kan alleen tegen de lactosevrije shakes. Dit zijn helaas maar 3 smaken, dus hierdoor wat lastig om op lange termijn vol te houden… Ben erg benieuwd naar jullie product!

 2. Omdat ik vanaf februari 2021 all 25kg heb afgevallen door OMAD dieet, dus gemotiveerd ben ik wel en nu wil ik op een gezonde manier door gaan,ik wil nog andere 17 kg afvallen.

 3. Ik ben de ideale persoon om deel te nemen, omdat ik sinds begin januari ben gestopt met roken. Hierdoor ben ik 15 kilo aangekomen, terwijl ik al wat overgewicht had.
  Lijnen door niet meer te snoepen of minder te eten lukt me op dit moment niet.
  Zelf denk ik dat ik door de shakes een soort reboot kan maken, door de eerste paar dagen helemaal niet te eten en alleen te shaken.
  Ik hoop dat ik het mag uitproberen.

  • Ik ga de verkeerde kant op, ben op zoek naar een product die me helpt zonder suikerdips weer op de goede weg te raken. Momenteel veel te zwaar…..

 4. Modifast gebruikt ongeveer 10 jr. Geleden.
  Uit reviews blijkt dit tegenwoordig niet meer zo geweldig te zijn. Daarom wil ik nu gaan starten met B-slank.
  Mijn streven is om ongeveer 15 kg. Af te vallen met een goed product. Mijn voorkeur voor de shake gaat uit naar chocolade smaak.

 5. Ik gebruik nu de shake van herbalife, waar ik in principe wel tevreden over ben.
  Toch wil ik vergelijken met andere merken. Daar er op de website veel informatie te vinden is, ben ik wel nieuwsgierig naar de smaak.
  Bij het plan dat ik volg werd aangeraden om eiwitten bij te voegen bij de ontbijtshake. De shake wordt wel met water gemaakt.
  Is dit ook zo bij de shake van beslank, of is dit niet nodig?
  Herbalife is een multilevelmarketing, is dit bij beslank ok zo want dat is net iets wat
  mij een beetje tegenvalt.
  Dus graag zou ik het product willen testen. Groetjes Connie

 6. Graag zou ik deze shake willen uitproberen. Wat kost dit voor 1 pot? Nu heb ik al verscheidene weken andere maaltijdvervangende shakes uitgeprobeerd. Resultaat…6 kg minder…maar nu blijf ik wat hangen op dit gewicht. Graag meer informatie. Met dank. Carine .

 7. 48 jaar en helaas aangekomen heel veel. Door stress en overgang. Dus tja ik wil in plaats van tegen de 80 terug naar de 65

 8. Hallo, ik ben Isabelle, 46 jaar. Door de jaren ben ik heen ben ik 1 cm kwijt in lengte, maar enkele kilo’s bij in omvang. Ik ga voor mezelf de uitdaging aan 8 kilo te vermageren. Willen jullie mijn sponsor zijn ?
  Groetjes,

  Isabelle

 9. Ik heb diabetes type 2 en moet afvallen, maar door een stressbaan stijgt mijn gewicht en suiker. Daar moet ik snel iets aan gaan doen en wil dat met shakes waar zo min mogelijk suiker in zit, gaan aanpakken. Ik denk dat Be-Slank HET middel is daarvoor.

 10. zou ook graag een gratis sample willen om te testen of t werkelijk zo is want een kennis van me gaat beginnen met straight away ook eiwitten onder begeleiding zelf eet ik gevarieerd al en val wel af maar heel weinig let op mn suikers maar nu heb ik een prothese en gaat kauwen niet goed

 11. ik ben 15 kg aangekomen door de overgang en die gaan er niet zo gemakkelijk af. Ondanks dat ik veel bezig ben met gezond eten, is afvallen een probleem. Ik zou het dus heel graag eens uitproberen.

 12. Ik heb al zoveel verschillende diëten geprobeerd dat ik de tel kwijt ben geraakt. Ik heb ook Cambridge 500 en 800 gedaan en ben daar veel kilo’s mee kwijt geraakt en helaas er ook weer bij gegeten. In augustus ben ik begonnen met koolhydraat beperkt maar ik merk dat dit het toch niet is. Toen zag ik een artikel in de Vriendin en dacht dit is echt iets voor mij. Niet na hoeven denken ‘s morgens en ‘s middags wat ik nu weer moet eten en ‘s avonds kan ik gewoon mee eten met mijn man en kids en het mooie is dat ik ook nog gewoon fruit mag eten. Ik zou graag een proefzakje ontvangen en de be slank Shakes 2 weken uit willen proberen en de uitslag ervan willen delen met met vrienden/ familie en collega’s

 13. Goeiemiddag, ik moet veel afvallen en wil dat met BE slank gaan proberen.
  Maar ik ben een moeilijke eter en zou daarom graag een proef zakje lemon sinaasappel van U proberen. De rest van de smaken lust ik niet.
  Alvast bedankt voor Uw hulp

  Groet Sabine Djojosoetirto

 14. Ik heb een bruiloft over een paar weken en de jurk die ik heb gekocht is net iets te strak. Ik zou graag met behulp van deze shakes een beetje afvallen zodat ik de jurk goed past!

 15. ik gebruik altijd diverse shakes zoals atkins en dieet pro.
  het aanbod van de diverse smaken van Be Slank maakt lijnen wel een stuk leuker en gevarieerder.
  Dus ik kom graag in aanmerking als testpersoon.

 16. Ik zou dit product wel willen proberen. Voor mijn gezondheid en gewrichten zou ik 30 kg moeten afvallen. Door een lactose gevoeligheid kan ik niet elke shake proberen. Adviseren jullie sojadrink Light of ongezoete sojadrink van welk merk dan ook? Ik vind geitenmelk ook lekker maar is dat niet te vet?
  Hoeveel aardappel/ rijst/ pasta mag je gebruiken bij de avondmaaltijd?
  Is het verstandig een multivitamine te slikken bij langer gebruik, of is dit niet nodig?

 17. Wat is het verschil tussen deze eiwitshakes en de shakes van de andere aanbieders? zoals easyine, weightcare, prodimed, modifast etc.?

  Marline

  • Beste Marline,

   Het grote verschil tussen Be-Slank en de bekende merken is in het kort:
   – Goedkoper in de prijs
   – Geen e-nummers
   – plantaardige ipv dierlijke eiwitten
   – veel hoger eiwitgehalte waardoor minder hongergevoel en minder jojo-effect

   Mvg,

   Janneke

 18. Goedenavond,

  Zoals in mijn vorige bericht al gemeld heb ik contact gehad met BeSlank.
  Alles is op een correcte en plezierige wijze opgepakt en tot tevredenheid opgelost.
  Ik wens Be-Slank daarom alle goeds voor de toekomst.

  Margie

 19. Beste Mensen,

  Toch maar even een reactie.

  Nog maar even uitleggen dan. Een maatschepje is om het product zo effectief en economisch mogelijk te gebruiken, en dat kan natuurlijk niet met een gewone lepel. Een ieder weet dat je een lepel wel heel erg vol kunt maken en dit natuurlijk geen aanduiding geeft voor de juiste hoeveelheid. Daarbij zijn er zeer veel verschillende eetlepels, welke wordt er dan bedoeld? Aan de andere kant wordt er wel aangegeven dat er voor 16 maaltijden (30 gram per maaltijd op een inhoud van 480gram) in de bus zitten. Dus als je inderdaad een schepje zou hebben van 30 gram klopt dit als een……? Inderdaad een bus.

  Het flauwe argument als zou dit de kosten drukken is natuurlijk onzin daar dit op de gehele prijs van de bus een bedrag van 1 a 2 cent zou kunnen uitmaken. Nog flauwer wordt het als ‘’het argument milieu hiervoor wordt gebruikt’’ Als men die visie als speerpunt had willen hanteren dan hadden de bussen veel kleiner gekund. De bussen shakes zijn namelijk nog niet voor de helft gevuld met de substantie. Daar kan je vele (milieu vriendelijke) schepjes voor leveren en het milieu daadwerkelijk mee ontlasten. Ook de verzendkosten hadden dan een stuk minder gekund.

  Betreffende het terugsturen is dit niet goed begrepen. Mijn punt is dat op de site gesuggereerd wordt dat er een 100% niet goed geld terug garantie wordt gegeven. In de voorwaarden wordt echter duidelijk dat vergoed wordt naar ratio gebruik, en dat de kosten voor terugzenden voor de consument zijn. Hoe kan men nu in vredesnaam het product testen zonder dat deze wordt geopend en geprobeerd. Uiteraard begrijp ik dat een lege bus terugzenden niet de bedoeling kan zijn, maar in alle redelijkheid moet de consument dit kunnen testen zoals wordt aangegeven. In werkelijkheid wordt dus geen 100% niet goed geld terug garantie gegeven maar een deel van het door de consument bestelde en betaalde product. Wat wordt er gedaan met de betaalde porto voor de eerste bestelling?

  Daarna volgt er een commercieel verhaal over welles nietes van ingrediënten, maar er zijn natuurlijk veel producten in de markt die minstens net zo goed of minder/beter zijn en ook die ingrediënten bevatten die men claimt te gebruiken. Veel van deze producten worden zelden voorzien van een keurmerk en zijn dan ook nooit getest en onderzocht door een onafhankelijk daarvoor ingericht instituut zoals je dit tegenwoordig gelukkig wel steeds meer aantreft in de supermarkt. Het is en blijft aan de consument wat men er daadwerkelijk van vind.

  Ik wilde dit in eerste instantie (met nog wat andere zaken) ook aangegeven op het forum van BE-Slank, maar men vond dit te negatief en werd het dus niet geplaatst. Dit was voor mij de voornaamste reden om deze informatie op dit forum te zetten.

  Vreemd dat men wel wil weten wat je van het product vind, maar er bij enig negatief ervaringsgebruik of opmerking men vervolgens keihard censureert en besluit om dit niet te plaatsen. Gebeurt helaas veelvuldig op klanten beoordeling sites, en geeft dan ook direct de waarde daarvan aan.

  Overigens heb ik mijn 3 bussen echt 100% gratis weggeven aan een kennis, en deze afgeleverd zonder hiervoor transport of productkosten voor te rekenen. Ook de terugreis heb ik niet in rekening gebracht, maar wel heerlijke koffie gedronken met een stuk zelfgebakken appeltaart met een slagroom topping. Nu maar weer snel aan de shakes

 20. Net begonnen met de shakes. De levering was binnen 24 uur na bestelling, dus daar heb ik niets over te klagen. De smaak van de aardbeien shake is ook best ok. Ik vind het alleen een hele dunne shake vergeleken bij anderen. Ik heb Modifast geprobeerd, maar daarvan zit ik de hele dag op de pot. Of ik het nou met melk of water vermeng, het heeft een wreed effect op mijn darmen. Met het Cambridge dieet viel ik super af, maar dat had weer een wreed effect op mijn portemonee. Ik ben in 3 weken 6 kilo afgevallen met het Cambridge dieet en toen was mijn geld op. Dat is 1 jaar geleden en er zijn nu 1 1/2 kilo bij, maar ik weet ook dat ik die allemaal zelf eraan heb gegeten ;-) Van jojo-en is er, wat mij betreft, vind ik geen sprake. Wel heb ik na het Cambridge dieet mijn voedingspatroon moeten aanpassen…duh!! Dus ik weet dat een shakes dieet wel voor mij werkt. Ik heb nu voor be-slank gekozen omdat het geen e-nummers en aspartaam zou bevatten. Verder lijkt het principe me gewoon hetzelfde en dus volg ik het Cambridge dieet, maar dan met de Be-Shakes. Ik zie een shake dieet ook niet als een wondermiddel, maar meer als een kickstart de goede richting op. Mij heeft het verlies in kilo’s destijds wel gemotiveerd om gezonder en meer gebalanceerd te eten. Ook beweeg ik (iets) meer, vond het gewoon zonde van de moeite om het er weer allemaal aan te vreten. Ik denk dat het toch gaat en staat met discipline, ik hoop dat ik daar nog wat van over heb! Ik ben benieuwd. Ik zal mijn vorderingen (of juist niet) hier over een paar weken melden.

  • Beste Eddie,

   Als ik het goed heb, hebben wij onlangs contact gehad ( maar dan onder een andere naam?), maar toch nog maar eens en ook ter verduidelijking voor anderen:

   Het maatschepje is een milieu en prijs bewuste keuze van onze kant geweest. Je dient 2 eetlepels te gebruiken en die heeft iedereen gelukkig tegenwoordig wel in de keukenla liggen.

   De 100% ‘ probeer garantie ‘ heet 100% tevreden garantie. Dit houdt dus niet in, dat wanneer u de bus helemaal leeg eet u toch 100% geld terug krijgt. U krijgt na rato uw geld terug, dus eet u de helft op krijgt u de helft van het geld terug. Niet aangebroken verpakkingen worden uiteraard 100% vergoed. Deze voorwaarden staan ook duidelijk omschreven en waren niet nieuw voor u. Dat u de porto voor het terugsturen zelf moet betalen is een conclusie aan uw kant. Ook kan ik u vermelden dat er wel degelijk verschil zit in verschillende producten, maar uiteraard moet u een product/ shake kiezen waar u zich goed bij voelt. Wilt u wel of geen dierlijke eiwitten, wilt u wel of geen aspartaam of 39% suiker etc. Wij proberen een zo goed mogelijk product met zo weinig mogelijk toevoegingen en zoetstoffen op de markt te brengen.

   Jammer dat u niet tevreden was, gelukkig hebben we vele anderen die wel blij met ons product zijn en vele kilo’s zijn afgevallen. Overigens hebben wij van u ook geen produkten retour gekregen.

   Met vriendelijke groet,
   Janneke

  • Ook geprobeerd en de volgende zaken vielen mij op.

   Geen maatschepje of iets dergelijks, jammer. De 100% probeer garantie is niet wat het lijkt. Je moet zelf de porto betalen voor het terugsturen en afhankelijk van wat je hebt gebruikt brengen ze dit in mindering van hetgeen je hebt betaald, dus die kreet is misleidend en klopt niet echt, jammer. Verder is het product niet verschillend van de andere vergelijkbare producten. die ook geen dierlijke vetten E- vermeldingen etc.hebben. Niets nieuws onder de zon, en ligt eraan wat jezelf het prettigs vind en lekker bij voelt.

 21. In drie weken bijna 3 kilo kwijt!!
  Super, en lekker!!
  vanwege koemelk en soja allergie doe ik het met geitenmelk en geitenyoghurt.

  • Misschien bent u nog niet helemaal weer op het oude gewicht? Be-Slank heeft een leuke aanbieding om de draad direct weer op te pakken. Profiteer van maar liefst 40% KORTING op de Shake Appel Ananas (tht 02-10-2014), wees er wel snel bij want er zijn er nog maar enkele, dus OP=OP!

   Normale prijs Appel Ananas 24,95 euro, nu voor 14,95 euro

   Met vriendelijke groet,

   Team Be-Slank

 22. In de overgang…………
  werken deze shakes dan ook ??
  zou ik dan weer met mijn kleinkinderen kunnen spelen?
  Niet geschoten is altijd mis, dus wil ik dit graag eens proberen

 23. Ik wil graag de be-slank shakes proberen. Er moet zeker dertig kilo af, ben nu bezig met een ander merk, maar die zijn echt niet lekker en dan is het moeilijk vol houden. Verschillende smaken kunnen uitproberen voordat je een grote bus van een smaak koopt is top. De kwaliteit van de ingrediënten spreek mij erg aan.

 24. Ik heb de vergelijking van shakes bekeken op de site van be-slank en ik ben heel enthousiast om de shakes maar ook de repen en andere producten te gaan proberen. Ik ben het afgelopen jaar 10 kilo aangekomen en het lukt​ mij maar niet om ze eraf te krijgen. Hopelijk kan ik via deze weg een proefpakket ontvangen?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987