Be Slank Review en Ervaringen

Be-Slank Review en Ervaringen

Be-Slank is een 3 Fasen Eiwitdieet op basis van maaltijdshakes. Hecht je veel waarde aan een goede kwaliteit shake zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen? Geen gedoe met allemaal verschillende producten uit een willekeurig eiwitdieet, maar gewoon makkelijk een shake bereiden in zuivel zoals (soja) melk, yoghurt of kwark en in een handomdraai een volwaardig en gezond ontbijt, klaar voor de dag.

be-slank

Afslanken onder persoonlijke begeleiding van Be-Slank Eiwitdieet, verlies van centimeters en gewicht en je weer lekker in je vel voelen. Dat is wat veel mensen graag willen. Be-Slank biedt hierbij de helpende hand. Succes verzekerd! Het eiwitdieet is een van de snelst groeiende van Nederland en zal alleen maar toenemen.

Wijno en Janneke van Ravenhorst hebben een afslankcentrum in Haren, waar wordt gewerkt met afslankapparatuur als de Vacumove, Infrarood afslankcabines en de Better Belly. Wat betreft de voeding zijn zij op zoek gegaan naar een eiwitproduct waar zij achter kunnen staan. Een product waar mensen verantwoord mee kunnen afvallen en wat ook heel erg belangrijk is, het moet betaalbaar zijn.

Afvallen en bewegen is natuurlijk de ultieme combinatie, maar voor sommige mensen is het niet weggelegd om dit samen te doen. Het eiwitdieet van Be-Slank kan ook gebruikt worden door mensen die niet in staat zijn om (extra) te bewegen.

Je kunt met Be-Slank Eiwitdieet op een hele veilige manier, snel een gezond gewicht behalen met behulp van een eiwitdieet. De inname van eiwitten staat voorop, daarnaast is het heel belangrijk om de inname van vet te verminderen en die van de koolhydraten te beperken.

Gratis Proefzakje Be-Slank

Ben je er echt helemaal klaar mee en wil je er nu helemaal voor gaan? Dan is Be-Slank wellicht op zoek naar jou. Ben je een gezonde vrouw die in de loop van de jaren één of meerdere kilo’s heeft opgebouwd? Ben je bereidt om je ervaring met de producten te delen met je familie, vrienden, collega’s etc op bijvoorbeeld Facebook, forums en of je blog maar ook op je werk! Plaats een reactie en vertel waarom jij de ideale persoon bent om deel te nemen aan deze 14 dagen test. Misschien maak jij kans om 14 dagen lang gratis de producten van Be-Slank te testen. Je ontvangt ook direct een gratis proefzakje met eiwitshake. Je zult zien dat afvallen ook makkelijk en lekker kan zijn!

Be Slank Kortingscode

Hierbij een kortingsvoucher waarbij je gebruik kan van 10% korting op het gehele assortiment van

Vouchercode: bk2hj3

Kwaliteit

De maaltijdshakes van Be-Slank bevatten geen kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen! De maaltijdshake bevat hoogwaardig soja-eiwit isolaat, melk proteïne isolaat en is een product met de beste ingrediënten, welk past in elk eiwitdieet! Be-Slank is een gezonde maaltijdvervanger, voor wie kwaliteit waardeert.

Zo werkt het

Het principe is heel eenvoudig, ’s ochtends en ’s middags neem je een maaltijdshake van Be-Slank en ’s avonds eet je een normale gezonde warme maaltijd met vooral veel groenten, een beperkte hoeveelheid rijst of aardappel en mag je ca 125 gram mager vlees of vis. Direct na de maaltijd mag je een schaaltje (magere) yoghurt, zodat je een lang vol gevoel blijft houden en de kans op trek ’s avonds verminderd. Daarnaast mag je per dag 2 stuks fruit eten als tussendoortje en heb je een keer echt ‘honger’ kan je een verantwoorde proteïne reep of een paar eiwitrijke grissini’s van Be-Slank eten om de erge trek te stillen. Dit kan soms handig zijn als je zware lichamelijke inspanning hebt verricht, zoals bijvoorbeeld een middag in de tuin werken of een dagje winkelen met een vriendin waardoor je soms net even wat extra nodig hebt dan op een normale dag.

Hoog Eiwitgehalte

In het weekend mag je 1 dag iets relaxter doen en mag je jezelf met mate belonen met iets extra’s zoals bijvoorbeeld een glaasje wijn en wat lekkere toastjes of een paar stukjes kaas. Er zijn ook lekkere krokante chips die volledig verantwoord zijn in elk eiwitdieet, deze chips is namelijk niet gemaakt van aardappelen (koolhydraten) maar van eiwitpoeder en op smaak gebracht met aardappelaroma’s en gezouten met algen en een beetje gezoet met stevia. Door het hoge eiwitgehalte in de chips krijg je een snel en voldaan gevoel en daarom past het prima in je eiwitdieet.

 

Biologische Waarde

De biologische waarde van de eiwitten is heel hoog en dit zorgt er dan ook voor dat er geen hongergevoel optreedt. Het lichaam bouwt geen tekorten op, omdat de eiwitten erg verzadigend werken. Het voordeel van de hoeveelheid eiwitten is dat er geen jojo-effect op zal treden, wanneer je stopt met het dieet. En dat is natuurlijk wat iedereen wil. Afvallen en op gewicht blijven zonder die eeuwige jojo te zijn. Bovendien zorgen de eiwitten voor behoud van de spiermassa.

Maaltijdvervangers en Fasen

Be-Slank is een maaltijdvervanger waarmee je ongeveer 4-6 kg per maand kunt afvallen. De shakes bevatten 250 kcal per maaltijd en bevatten alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Het gebruik van Be-Slank kan worden ingedeeld in fasen. Het (snel) afslanken, waarbij je de keuze kunt maken, om de eerste 3-5 dagen 3 x per dag een shake te nemen, of je start met 2x per dag een shake en eet ’s avonds een normale warme maaltijd.

Het gebruik van tussendoortjes laat je eigelijk achterwege

Er zijn wel proteïne repen van Be-Slank, maar geadviseerd wordt om deze alleen te nemen als bijvoorbeeld manlief naast je op de bank zit met een lekkere gevulde koek en jij niet altijd op een houtje wilt bijten

Het is niet nodig om ze dagelijks te nemen, het is een verantwoorde snack, in een ‘noodgeval’.

De volgende fase, is het overgaan naar 1x per dag, het afbouwen naar normaal eten. Dit is een hele belangrijke fase, want je lichaam moet weer wennen om meer koolhydraten binnen te krijgen. De periode hoe lang je moet afbouwen hang sterk samen met de periode waarin je de shakes hebt gebruikt.

De afrondende fase van het Be-Slank Eiwitdieet is die, van het behouden van je gewicht. Je bent trots op je zelf dat je die kilo’s kwijt bent en wilt dit zo houden! Je hebt de shakes niet meer nodig en kunt verder met je nieuwe levensstijl en ervoor zorgen dat je tevreden blijft met je nieuwe gewicht.

Natuurlijk Product

Be-Slank is een natuurlijk product waarbij geen E-nummers (dus alleen natuurlijke geur, kleur en smaakstoffen) zijn gebruikt en het is gemaakt van plantaardige eiwitten i.p.v. de meest gebruikte dierlijke eiwitten.

groeten,

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelSpruitjes, een vitaminebom of niet?
Volgend artikelIrma Meijer Biografie en Advies

88 Reacties

 1. Ik ben begonnen met Cambridge maar kan alleen tegen de lactosevrije shakes. Dit zijn helaas maar 3 smaken, dus hierdoor wat lastig om op lange termijn vol te houden… Ben erg benieuwd naar jullie product!

 2. Omdat ik vanaf februari 2021 all 25kg heb afgevallen door OMAD dieet, dus gemotiveerd ben ik wel en nu wil ik op een gezonde manier door gaan,ik wil nog andere 17 kg afvallen.

 3. Ik ben de ideale persoon om deel te nemen, omdat ik sinds begin januari ben gestopt met roken. Hierdoor ben ik 15 kilo aangekomen, terwijl ik al wat overgewicht had.
  Lijnen door niet meer te snoepen of minder te eten lukt me op dit moment niet.
  Zelf denk ik dat ik door de shakes een soort reboot kan maken, door de eerste paar dagen helemaal niet te eten en alleen te shaken.
  Ik hoop dat ik het mag uitproberen.

 4. Modifast gebruikt ongeveer 10 jr. Geleden.
  Uit reviews blijkt dit tegenwoordig niet meer zo geweldig te zijn. Daarom wil ik nu gaan starten met B-slank.
  Mijn streven is om ongeveer 15 kg. Af te vallen met een goed product. Mijn voorkeur voor de shake gaat uit naar chocolade smaak.

 5. Ik gebruik nu de shake van herbalife, waar ik in principe wel tevreden over ben.
  Toch wil ik vergelijken met andere merken. Daar er op de website veel informatie te vinden is, ben ik wel nieuwsgierig naar de smaak.
  Bij het plan dat ik volg werd aangeraden om eiwitten bij te voegen bij de ontbijtshake. De shake wordt wel met water gemaakt.
  Is dit ook zo bij de shake van beslank, of is dit niet nodig?
  Herbalife is een multilevelmarketing, is dit bij beslank ok zo want dat is net iets wat
  mij een beetje tegenvalt.
  Dus graag zou ik het product willen testen. Groetjes Connie

 6. Graag zou ik deze shake willen uitproberen. Wat kost dit voor 1 pot? Nu heb ik al verscheidene weken andere maaltijdvervangende shakes uitgeprobeerd. Resultaat…6 kg minder…maar nu blijf ik wat hangen op dit gewicht. Graag meer informatie. Met dank. Carine .

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in