Beauty Pillow Review en Ervaringen

Het Beauty Pillow is een satijnen kussensloop die je helpt om beter te slapen. En dat niet alleen, de fabrikant achter dit product zegt dat het ook helpt om je gezicht en je haar te verzorgen. Hoe dit in elkaar steekt en waar je het beauty pillow koopt, lees je in deze review.

Dit leer je in deze review Beauty Pillow  Review en Ervaringen Beauty pillow

  • beauty pillow kruidvat
  • beauty pillow aanbieding
  • beauty pillow etos
  • beauty pillow douglas
  • beauty pillow sandy beach
  • beauty pillow kopen
  • satijnen kussensloop hema
  • beauty pillow review

Beauty pillow Kruidvat

Het beauty pillow is helaas niet te koop bij Kruidvat. Er zijn wel andere drogisterijen die het product in hun assortiment hebben opgenomen. Daarnaast zijn er op veel plekken schoonheidssalons die de kussenslopen verkopen.

Beauty pillow aanbieding

In de webshop van Beauty Pillow zijn regelmatig aanbiedingen voor de satijnen kussenslopen.

Beauty pillow etos

Ook bij Etos kun je helaas geen Beauty Pillow aanschaffen. Wist je overigens dat Beauty pillow nog veel meer verschillende producten in het assortiment heeft. Wat dacht je van lakens en gezichtsmaskers. Er zijn er zelfs een paar luxe versies van zijde.

Beauty pillow douglas

Hoewel Douglas een enorme hoeveelheid producten heeft op het gebied van gezichtsverzorging, ontbreekt de Beauty Pillow nog in het assortiment. Overigens zijn er ook veel kappers die het kussen verkopen. Verspreid over het land zijn er honderden verkoopppunten.

Beauty pillow sandy beach

Beauty Pillow review en ervaringen
Beauty Pillow review en ervaringen

Het Beauty Pillow Sandy Beach is een van de populairste kussenslopen van Beauty Pillow. Ook terecht, want Sandy Beach is een prachtige kleur. Het is een van de weinige kleuren die in een duoverpakking verkrijgbaar is en deze is iets goedkoper.

Maar waarom zijn de satijnen kussenslopen zo populair? Satijn is een stof die er niet alleen prachtig uitziet, het heeft ook andere voordelen. Het is een stof die veel waterdamp en lucht doorlaat. Het neemt ook veel vocht op (bron). Dit maakt satijn een geschikte stof, zeker voor in de zomer.

Satijn wordt ook aangereden voor mensen die koorts hebben of die om een andere reden een verhoogde lichaamstemperatuur hebben (bron). Misschien is dit dan ook wel de reden dat je ook wel eens satijn draagt in de slaapkamer.

Tot slot is er een nog een andere reden om een satijnen kussensloop te gebruiken. Zo is satijn een uitstekend materiaal in het geval van een allergie voor bijvoorbeeld huisstofmijt. Een satijnen kussen houdt de huisstofmijt tegen, maar zorgt tegelijkertijd voor een goede stroom van lucht.

Beauty pillow kopen

Als je een beauty pillow wilt aanschaffen, dan kun je terecht bij honderden verkooppunten verspreid door het land. Je vindt het product vaak bij kappers en schoonheidssalons, maar ook steeds meer drogisterijen en beddenspeciaalzaken nemen het kussen in het aanbod op.

Uiteraard heeft Beauty Pillow ook een eigen website waar je de kussens ook eenvoudig kunt bestellen.

Wist je overigens dat je in sommige gevallen je Beauty Pillow kunt laten vergoeden door de zorgverzekeraar? Als je een allergie hebt, kun je soms een beauty pillow kopen en het bonnetje opsturen naar je verzekeraar.

Beauty Pillow review header
Beauty Pillow review header

Satijnen kussensloop Hema

Je kunt ook voor een satijnen kussensloop naar Hema. De afwerking van deze kussenslopen is echter niet zo mooi als die van de exemplaren van Beauty Pillow. Daar komt bij dat er bij Hema ook minder keuze is in het aantal kleuren.

Een ander verschil is dat de Beauty Pillow gefabriceerd wordt in Nederlandse ateliers. Bij de kussenslopen van Hema is het onduidelijk waar deze precies gemaakt zijn, maar dit laat zich waarschijnlijk wel raden. China.

Beauty pillow review

De kussenslopen van Beauty Pillow zien er prachtig uit. De slopen zijn mooi afgewerkt en ook zeker in verschillende kleuren te verkrijgen. De kussenslopen zijn stevig en kunnen een lange tijd mee.

Dat gezegd hebbend, lijken veel van de claims op de website niet bewezen. Wel is satijn gewoon erg prettig om op te slapen en dat is ook zeker wat waard.

2 Reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in