Home Gezondheid Medicijnen Beezmax Review en Ervaringen

Beezmax Review en Ervaringen

134
Beezmax Review en Ervaringen
beezmax review

Pijn in de gewrichten kan erg vervelend zijn. Helpt Beezmax hier tegen? In de meest ernstige gevallen belemmert gewrichtspijn mensen zodanig in hun dagelijks leven dat zij er bepaalde activiteiten voor moeten laten. De orthopedische zalf belooft hier iets aan te doen.

Beezmax Review

beezmax tube gewrichtscreme
beezmax tube gewrichtscreme

De gewrichtscreme bevat een groot aantal verschillende ingrediënten, maar dankt zijn naam aan een aantal ingrediënten die hun oorsprong vinden in de honingbij. Zo zit er propolis, bijenwas, bijengif en bijenextract in de zalf.

Wat is Beezmax?

Beezmax is een zalf die helpt om de gewrichten in goede gezondheid te houden.De gewrichtscreme bevat naast de ingrediënten afkomstig van de honingbij nog tal van andere ingrediënten, waaronder olijfolie, paardenkastanje-extract en cedarsap. Naast deze natuurlijke ingrediënten bevat Beezmax ook nog verschillende vitaminen, waaronder vitamine C, dat een bewezen positief effect op het immunsysteem heeft.

bestel-beezmax

Je kuntDe gewrichtscreme eenvoudig gebruiken door het eenmaal daags aan te brengen op de getroffen plaats. Vervolgens masseer je de crème in, waarna je de crème de tijd geeft om in de huid te trekken.

Voor wie is het geschikt?

beezmax creme elleboog
beezmax creme elleboog

Iedereen kan Beezmax in principe gebruiken. Er zitten geen ingrediënten die een bewezen allergene of irriterende werking hebben. Ben je toch bang voor een sterke reactie, smeer de crème dan eerst op een klein plekje om te kijken of er negatieve effecten optreden.

Beezmax Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Beezmax ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Beezmax graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Is het effectief?

Beezmax bevat een grote hoeveelheid effectieve ingrediënten. Wij bekeken de werking van al deze onderdelen, maar hebben de crème ook getest bij proefpersonen.

Als eerste hebben we gekeken naar de ingrediënten afkomstig van de honingbij. Deze ingrediënten worden stuk voor stuk al duizenden jaren lang gebruikt vanwege hun medicinale werking

Voor Propolis is veel bewijs dat dit een ontstekingsremmende werking heeft en dat het helpt om het immuunsysteem te stimuleren (bron). Hetzelfde geldt voor bijengif (bron). Van bijenwas is wel bekend dat het helpt om eczeem te voorkomen (bron), maar informatie over de werking op de gewrichten kon niet worden gevonden. Omdat bijenwas helpt om de huid te hydrateren speelt het waarschijnlijk wel een belangrijke rol in de opname van de andere ingrediënten van Beezmax.

Ook de andere ingrediënten inDe gewrichtscreme hebben we bekeken. Van paardenkastanje-extract is bekend dat het een krachtige antioxidant is (bron). Van olijfolie is bekend dat het helpt bij gewrichtsproblemen, maar dan wel als het middel wordt ingenomen (bron). Daarnaast is alleen onderzoek gedaan naar extravergine olijfolie. Het is niet bekend of de olijfolie in Beezmax extravergine is.

Beezmax Getest

We hebben de gewrichtscreme aan een test onderworpen met een aantal mensen met lichte gewrichtsklachten. Bij een deel van de mensen waren de klachten langdurig van aard, bij anderen waren de klachten onlangs op komen zetten, bijvoorbeeld tijdens het sporten. Iedereen heeft één verpakking van de gewrichtscreme gekregen.

beezmax prijzen en korting
beezmax prijzen en korting

De resultaten van de test met Beezmax waren vrij positief. Van de 15 proefpersonen merkten er negen een flinke verbetering. Ook de andere zes merkten een verbetering, maar zij zouden het middel niet zelf kopen. Bij een paar mensen met tijdelijke gewrichtsproblemen verdwenen de klachten en deze kwamen ook niet meer terug toen er gestopt werd met Beezmax.

Wat kost Beezmax?

Een verpakking Beezmax met 100 ml kost €39. Het bestellen van meer verpakkingen levert verhoudingsgewijs een veel lagere prijs op van minder dan €18 per verpakking. Bestellen kan uitsluitend online.

De Voordelen

De gewrichtscreme werkt relatief goed tegen gewrichtsklachten. De crème bevat een aantal ingrediënten die helpen om kleine ontstekingen in de gewrichten aan te pakken.

Propolis is hier een voorbeeld van. Ook paardenkastanje-extract heeft een bewezen werking als antioxidant

Door zogeheten vrije radicalen aan te vallen voorkomt dit ingrediënt dat nuttige bouwstoffen voor je gewrichten ten prooi vallen als deze vrije radicalen.

Als je vijf verpakkingen van de gewrichtscreme koopt is het product zeker niet duur. Met een prijs van €18 euro voor 100 ml kan het concurreren met middelen die je bij de drogist vindt. Qua samenstelling is Beezmax dan nog beter.

De Nadelen van Beezmax

beezmax blessure creme
beezmax blessure creme

Zelden zal je de prijs zowel als voordeel als nadeel zijn bij een product. In dit geval is het wel zo. Een losse verpakking met de gewrichtscreme is relatief duur. Dit is vervelend, vooral als je incidenteel een keer Beezmax wilt gebruiken. Heb je altijd gewrichtsklachten, dan kan het de moeite waard zijn om vijf verpakkingen te bestellen, maar dit doe je niet zo gauw als je af en toe keer wilt smeren na het sporten.

Conclusie

Gewrichtsproblemen kunnen erg vervelend zijn.De gewrichtscreme lijkt een goede oplossing te zijn voor deze klachten. Het bevat een aantal ingrediënten met een bewezen werking en deze werking zien wij ook terug in onze test met proefpersonen. Wel dient hier aangetekend te worden dat niet iedereen de positieve effecten merkte. Gezien de prijsstelling van de gewrichtscreme lijkt het middel vooral geschikt te zijn voor gebruik bij chronische gewrichtsklachten. Het middel is helaas iets te duur als je iets zoekt dat je af en toe een keer aan kunt brengen na het sporten.

Groeten,

 

Vorig artikel Pharmaxx Supplements Review en Ervaringen
Volgend artikel Colon Cleanse Review en Ervaringen
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

134 REACTIES

 1. Ik zou dit product graag willen uit proberen om een operatie aan mij knie zo lang mogelijk uit te stellen.Kees hele goeie resultaten en ben er benieuwd naar dit product.

 2. Geachte, ik sukkelt nu al twee jaar met een chronische ontsteking aan het kniegewricht. Ben benieuwd naar de werking van deze zalf. Het proberen waard, feedback wordt gegeven. Groeten, Daniel

 3. Tijdens lopen met de hond en slapen heb ik pijn bij de heupen, als ik tijdens het lopen stilsta is het even weg, zodra ik weer loop komt het weer terug, meerdere soorten schoenen geprobeerd maar tot nu toe geen resultaat.

 4. Ik heb als 81-jarige steeds meer last van artrose of artritus in de handen, en ook spierklachten in armen en schouders. Ik ben heel benieuwd naar de werking van Beezmax. Mag ik het proberen?
  Groet, Ed

 5. Ik had graag BeezMax gekocht, maar ik geraak er niet aan. Op de site gaat alles goed tot ik moet betalen en kan met geen Visakaart betalen. Het zijn allemaal banken in Nederland. Ik heb het enkele jaren gekocht en ben er zeer tevreden over, maar mijn voorraad is op en had graag nieuwe. Ik had gezien 2 kopen en 2 gratis voor 57 euro, de bestelling gaat, maar ik kan niet betalen.
  Spijtig ik vind het een heel goede zalf.

  Mvg Monica

 6. Ik heb last van pijnlijke onderrug en knieën.
  Ik wil graag beezmax gratis proberen.
  Ik hoor van jullie en bij voorbaat dank.
  Cees Engelhard.

 7. Hallo ik zou het graag proberen omdat ik bijna dagelijks spier en gewrichtsklachten heb en er zo ontzettend flauw van ben. Schouders, heupen , rug etc.

 8. Heb zwaar atrose in de enkel heb van alles al geprobeerd maar niks help
  Meschien help beezmax dus wil ik het graag proberen

 9. Ik heb een geïrriteerde achillespees heb al van alles geprobeerd maar niets help,dus zou graag jullie zalf willen proberen

 10. Ik heb twee jaar last van gewrichtspyn by elebogen.ikheb van alles uit geprobeert en nog steeds van alles aan et uit proberen.niks hielp my echt. Ik wil graag deze beezmax gratis proberen.
  Groeten karima

 11. Mijn moeder heeft artrose in haar onderrug en elke dag pijn, niets helpt/ verzacht tot nu toe dus zou het graag willen proberen!! Groetjes Nathalie

 12. Al jaren heb ik last van mijn gewrichten door artrose. Ik probeer van alles maar niets helpt. Misschien dat deze crème mij wel van de pijn af kan helpen.

 13. goedemorgen

  Vanwege gewrichten pijn wil ik graag beezmax testten of uitproberen
  met vriendelijke groet
  fawaz el boukmiri

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987