Beezmax Review en Ervaringen

Pijn in de gewrichten kan erg vervelend zijn. Helpt Beezmax hier tegen? In de meest ernstige gevallen belemmert gewrichtspijn mensen zodanig in hun dagelijks leven dat zij er bepaalde activiteiten voor moeten laten. De orthopedische zalf belooft hier iets aan te doen.

Beezmax Review

beezmax tube gewrichtscreme
beezmax tube gewrichtscreme

De gewrichtscreme bevat een groot aantal verschillende ingrediënten, maar dankt zijn naam aan een aantal ingrediënten die hun oorsprong vinden in de honingbij. Zo zit er propolis, bijenwas, bijengif en bijenextract in de zalf.

Wat is Beezmax?

Beezmax is een zalf die helpt om de gewrichten in goede gezondheid te houden.De gewrichtscreme bevat naast de ingrediënten afkomstig van de honingbij nog tal van andere ingrediënten, waaronder olijfolie, paardenkastanje-extract en cedarsap. Naast deze natuurlijke ingrediënten bevat Beezmax ook nog verschillende vitaminen, waaronder vitamine C, dat een bewezen positief effect op het immunsysteem heeft.

bestel-beezmax

Je kuntDe gewrichtscreme eenvoudig gebruiken door het eenmaal daags aan te brengen op de getroffen plaats. Vervolgens masseer je de crème in, waarna je de crème de tijd geeft om in de huid te trekken.

Voor wie is het geschikt?

beezmax creme elleboog
beezmax creme elleboog

Iedereen kan Beezmax in principe gebruiken. Er zitten geen ingrediënten die een bewezen allergene of irriterende werking hebben. Ben je toch bang voor een sterke reactie, smeer de crème dan eerst op een klein plekje om te kijken of er negatieve effecten optreden.

Beezmax Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Beezmax ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Beezmax graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Is het effectief?

Beezmax bevat een grote hoeveelheid effectieve ingrediënten. Wij bekeken de werking van al deze onderdelen, maar hebben de crème ook getest bij proefpersonen.

Als eerste hebben we gekeken naar de ingrediënten afkomstig van de honingbij. Deze ingrediënten worden stuk voor stuk al duizenden jaren lang gebruikt vanwege hun medicinale werking

Voor Propolis is veel bewijs dat dit een ontstekingsremmende werking heeft en dat het helpt om het immuunsysteem te stimuleren (bron). Hetzelfde geldt voor bijengif (bron). Van bijenwas is wel bekend dat het helpt om eczeem te voorkomen (bron), maar informatie over de werking op de gewrichten kon niet worden gevonden. Omdat bijenwas helpt om de huid te hydrateren speelt het waarschijnlijk wel een belangrijke rol in de opname van de andere ingrediënten van Beezmax.

Ook de andere ingrediënten inDe gewrichtscreme hebben we bekeken. Van paardenkastanje-extract is bekend dat het een krachtige antioxidant is (bron). Van olijfolie is bekend dat het helpt bij gewrichtsproblemen, maar dan wel als het middel wordt ingenomen (bron). Daarnaast is alleen onderzoek gedaan naar extravergine olijfolie. Het is niet bekend of de olijfolie in Beezmax extravergine is.

Beezmax Getest

We hebben de gewrichtscreme aan een test onderworpen met een aantal mensen met lichte gewrichtsklachten. Bij een deel van de mensen waren de klachten langdurig van aard, bij anderen waren de klachten onlangs op komen zetten, bijvoorbeeld tijdens het sporten. Iedereen heeft één verpakking van de gewrichtscreme gekregen.

beezmax prijzen en korting
beezmax prijzen en korting

De resultaten van de test met Beezmax waren vrij positief. Van de 15 proefpersonen merkten er negen een flinke verbetering. Ook de andere zes merkten een verbetering, maar zij zouden het middel niet zelf kopen. Bij een paar mensen met tijdelijke gewrichtsproblemen verdwenen de klachten en deze kwamen ook niet meer terug toen er gestopt werd met Beezmax.

Wat kost Beezmax?

Een verpakking Beezmax met 100 ml kost €39. Het bestellen van meer verpakkingen levert verhoudingsgewijs een veel lagere prijs op van minder dan €18 per verpakking. Bestellen kan uitsluitend online.

De Voordelen

De gewrichtscreme werkt relatief goed tegen gewrichtsklachten. De crème bevat een aantal ingrediënten die helpen om kleine ontstekingen in de gewrichten aan te pakken.

Propolis is hier een voorbeeld van. Ook paardenkastanje-extract heeft een bewezen werking als antioxidant

Door zogeheten vrije radicalen aan te vallen voorkomt dit ingrediënt dat nuttige bouwstoffen voor je gewrichten ten prooi vallen als deze vrije radicalen.

Als je vijf verpakkingen van de gewrichtscreme koopt is het product zeker niet duur. Met een prijs van €18 euro voor 100 ml kan het concurreren met middelen die je bij de drogist vindt. Qua samenstelling is Beezmax dan nog beter.

De Nadelen van Beezmax

beezmax blessure creme
beezmax blessure creme

Zelden zal je de prijs zowel als voordeel als nadeel zijn bij een product. In dit geval is het wel zo. Een losse verpakking met de gewrichtscreme is relatief duur. Dit is vervelend, vooral als je incidenteel een keer Beezmax wilt gebruiken. Heb je altijd gewrichtsklachten, dan kan het de moeite waard zijn om vijf verpakkingen te bestellen, maar dit doe je niet zo gauw als je af en toe keer wilt smeren na het sporten.

Conclusie

Gewrichtsproblemen kunnen erg vervelend zijn.De gewrichtscreme lijkt een goede oplossing te zijn voor deze klachten. Het bevat een aantal ingrediënten met een bewezen werking en deze werking zien wij ook terug in onze test met proefpersonen. Wel dient hier aangetekend te worden dat niet iedereen de positieve effecten merkte. Gezien de prijsstelling van de gewrichtscreme lijkt het middel vooral geschikt te zijn voor gebruik bij chronische gewrichtsklachten. Het middel is helaas iets te duur als je iets zoekt dat je af en toe een keer aan kunt brengen na het sporten.

Groeten,

 

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelPharmaxx Supplements Review en Ervaringen
Volgend artikelColon Cleanse Review en Ervaringen

144 Reacties

 1. Ik heb al 4 jaar last van mijn knieen ben in het ziekenhuis geweest mri gemaakt zou atrose zijn opereren doen ze op mijn leeftijd nog niet wel ingespoten geen baat bij gehad ik zou jullie middel beezmax graag willen testen of het mij kan helpen beter te kunnen functioneren

 2. Hallo, omdat ik last heb van chronische gewrichtsklachten (met pijn) zou ik graag de Beezmax uitproberen om te kijken of deze verlichting geeft.
  Alvast bedankt voor uw reactie!

 3. Hi ik heb al ruim 2jaar last van mijn knie atrose .ondervind veel hinder met lopen en werken .vanalles geprobeert.misschien dat dit een oplossing voor pijn vermindering .wil het graag proberen .gr henry

 4. Beste,

  Heb al van alles geprobeerd. Nieks werkt. Heb artrose en diabetes en waarschijnlijk ook reuma volgens de laatste test. Heb als verlichting nu meloxicam maar dat werkt niet bij mijn enkels. Ben dus steeds op zoek naar een middel dat de pijn verlicht, want
  Lopen is niet te doen zo.

 5. Ik wil deze beez max ook graag eerst testen voordat ik deze ga bestellen ik heb last van artrose in mijn elleboog enkel en vingers ik heb vanalles geprobeerd nu ben ik aan de pijnmedicatie voor mijn knie heb ik fysio gehad. Gr Bertie

 6. Ik wil me graag aanmelden voor de testpanel. Heb al een aantal jaren last van schouders en nekpijn. Meerdere therapieën gevolgd, maar helaas blijft het aanwezig. Na een stressvolle periode ook last van mijn onderrug, maar dat komt en gaat. Ik zou deze crème graag willen uitproberen, want ben voor natuurlijke producten en favoriet van bijenproducten. Ik hoor graag van u. Mvg

 7. Heb nu al 3 maanden last van mijn knie en de fysio krijgt het niet veel beter tot nu toe. Ik wil weer heel graag sporten en zou dit product graag proberen.

 8. Mijn vrouw heeft reumatische klachten in haar handen .
  Ik heb last van lichte slijtage pijnen in heup knie en schouder
  En we willen met beez max kijken of dit de pijn verlicht

 9. Ik zou dit product graag willen uit proberen om een operatie aan mij knie zo lang mogelijk uit te stellen.Kees hele goeie resultaten en ben er benieuwd naar dit product.

 10. Geachte, ik sukkelt nu al twee jaar met een chronische ontsteking aan het kniegewricht. Ben benieuwd naar de werking van deze zalf. Het proberen waard, feedback wordt gegeven. Groeten, Daniel

 11. Tijdens lopen met de hond en slapen heb ik pijn bij de heupen, als ik tijdens het lopen stilsta is het even weg, zodra ik weer loop komt het weer terug, meerdere soorten schoenen geprobeerd maar tot nu toe geen resultaat.

 12. Ik heb als 81-jarige steeds meer last van artrose of artritus in de handen, en ook spierklachten in armen en schouders. Ik ben heel benieuwd naar de werking van Beezmax. Mag ik het proberen?
  Groet, Ed

 13. Ik had graag BeezMax gekocht, maar ik geraak er niet aan. Op de site gaat alles goed tot ik moet betalen en kan met geen Visakaart betalen. Het zijn allemaal banken in Nederland. Ik heb het enkele jaren gekocht en ben er zeer tevreden over, maar mijn voorraad is op en had graag nieuwe. Ik had gezien 2 kopen en 2 gratis voor 57 euro, de bestelling gaat, maar ik kan niet betalen.
  Spijtig ik vind het een heel goede zalf.

  Mvg Monica

 14. Ik heb last van pijnlijke onderrug en knieën.
  Ik wil graag beezmax gratis proberen.
  Ik hoor van jullie en bij voorbaat dank.
  Cees Engelhard.

 15. Hallo ik zou het graag proberen omdat ik bijna dagelijks spier en gewrichtsklachten heb en er zo ontzettend flauw van ben. Schouders, heupen , rug etc.

 16. Heb zwaar atrose in de enkel heb van alles al geprobeerd maar niks help
  Meschien help beezmax dus wil ik het graag proberen

 17. Ik heb een geïrriteerde achillespees heb al van alles geprobeerd maar niets help,dus zou graag jullie zalf willen proberen

 18. Ik heb twee jaar last van gewrichtspyn by elebogen.ikheb van alles uit geprobeert en nog steeds van alles aan et uit proberen.niks hielp my echt. Ik wil graag deze beezmax gratis proberen.
  Groeten karima

 19. Mijn moeder heeft artrose in haar onderrug en elke dag pijn, niets helpt/ verzacht tot nu toe dus zou het graag willen proberen!! Groetjes Nathalie

 20. Al jaren heb ik last van mijn gewrichten door artrose. Ik probeer van alles maar niets helpt. Misschien dat deze crème mij wel van de pijn af kan helpen.

 21. goedemorgen

  Vanwege gewrichten pijn wil ik graag beezmax testten of uitproberen
  met vriendelijke groet
  fawaz el boukmiri

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in