Beezmax Review en Ervaringen

Pijn in de gewrichten kan erg vervelend zijn. Helpt Beezmax hier tegen? In de meest ernstige gevallen belemmert gewrichtspijn mensen zodanig in hun dagelijks leven dat zij er bepaalde activiteiten voor moeten laten. De orthopedische zalf belooft hier iets aan te doen.

Beezmax Review

beezmax tube gewrichtscreme
beezmax tube gewrichtscreme

De gewrichtscreme bevat een groot aantal verschillende ingrediënten, maar dankt zijn naam aan een aantal ingrediënten die hun oorsprong vinden in de honingbij. Zo zit er propolis, bijenwas, bijengif en bijenextract in de zalf.

Wat is Beezmax?

Beezmax is een zalf die helpt om de gewrichten in goede gezondheid te houden.De gewrichtscreme bevat naast de ingrediënten afkomstig van de honingbij nog tal van andere ingrediënten, waaronder olijfolie, paardenkastanje-extract en cedarsap. Naast deze natuurlijke ingrediënten bevat Beezmax ook nog verschillende vitaminen, waaronder vitamine C, dat een bewezen positief effect op het immunsysteem heeft.

bestel-beezmax

Je kuntDe gewrichtscreme eenvoudig gebruiken door het eenmaal daags aan te brengen op de getroffen plaats. Vervolgens masseer je de crème in, waarna je de crème de tijd geeft om in de huid te trekken.

Voor wie is het geschikt?

beezmax creme elleboog
beezmax creme elleboog

Iedereen kan Beezmax in principe gebruiken. Er zitten geen ingrediënten die een bewezen allergene of irriterende werking hebben. Ben je toch bang voor een sterke reactie, smeer de crème dan eerst op een klein plekje om te kijken of er negatieve effecten optreden.

Beezmax Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Beezmax ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Beezmax graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Is het effectief?

Beezmax bevat een grote hoeveelheid effectieve ingrediënten. Wij bekeken de werking van al deze onderdelen, maar hebben de crème ook getest bij proefpersonen.

Als eerste hebben we gekeken naar de ingrediënten afkomstig van de honingbij. Deze ingrediënten worden stuk voor stuk al duizenden jaren lang gebruikt vanwege hun medicinale werking

Voor Propolis is veel bewijs dat dit een ontstekingsremmende werking heeft en dat het helpt om het immuunsysteem te stimuleren (bron). Hetzelfde geldt voor bijengif (bron). Van bijenwas is wel bekend dat het helpt om eczeem te voorkomen (bron), maar informatie over de werking op de gewrichten kon niet worden gevonden. Omdat bijenwas helpt om de huid te hydrateren speelt het waarschijnlijk wel een belangrijke rol in de opname van de andere ingrediënten van Beezmax.

Ook de andere ingrediënten inDe gewrichtscreme hebben we bekeken. Van paardenkastanje-extract is bekend dat het een krachtige antioxidant is (bron). Van olijfolie is bekend dat het helpt bij gewrichtsproblemen, maar dan wel als het middel wordt ingenomen (bron). Daarnaast is alleen onderzoek gedaan naar extravergine olijfolie. Het is niet bekend of de olijfolie in Beezmax extravergine is.

Beezmax Getest

We hebben de gewrichtscreme aan een test onderworpen met een aantal mensen met lichte gewrichtsklachten. Bij een deel van de mensen waren de klachten langdurig van aard, bij anderen waren de klachten onlangs op komen zetten, bijvoorbeeld tijdens het sporten. Iedereen heeft één verpakking van de gewrichtscreme gekregen.

beezmax prijzen en korting
beezmax prijzen en korting

De resultaten van de test met Beezmax waren vrij positief. Van de 15 proefpersonen merkten er negen een flinke verbetering. Ook de andere zes merkten een verbetering, maar zij zouden het middel niet zelf kopen. Bij een paar mensen met tijdelijke gewrichtsproblemen verdwenen de klachten en deze kwamen ook niet meer terug toen er gestopt werd met Beezmax.

Wat kost Beezmax?

Een verpakking Beezmax met 100 ml kost €39. Het bestellen van meer verpakkingen levert verhoudingsgewijs een veel lagere prijs op van minder dan €18 per verpakking. Bestellen kan uitsluitend online.

De Voordelen

De gewrichtscreme werkt relatief goed tegen gewrichtsklachten. De crème bevat een aantal ingrediënten die helpen om kleine ontstekingen in de gewrichten aan te pakken.

Propolis is hier een voorbeeld van. Ook paardenkastanje-extract heeft een bewezen werking als antioxidant

Door zogeheten vrije radicalen aan te vallen voorkomt dit ingrediënt dat nuttige bouwstoffen voor je gewrichten ten prooi vallen als deze vrije radicalen.

Als je vijf verpakkingen van de gewrichtscreme koopt is het product zeker niet duur. Met een prijs van €18 euro voor 100 ml kan het concurreren met middelen die je bij de drogist vindt. Qua samenstelling is Beezmax dan nog beter.

De Nadelen van Beezmax

beezmax blessure creme
beezmax blessure creme

Zelden zal je de prijs zowel als voordeel als nadeel zijn bij een product. In dit geval is het wel zo. Een losse verpakking met de gewrichtscreme is relatief duur. Dit is vervelend, vooral als je incidenteel een keer Beezmax wilt gebruiken. Heb je altijd gewrichtsklachten, dan kan het de moeite waard zijn om vijf verpakkingen te bestellen, maar dit doe je niet zo gauw als je af en toe keer wilt smeren na het sporten.

Conclusie

Gewrichtsproblemen kunnen erg vervelend zijn.De gewrichtscreme lijkt een goede oplossing te zijn voor deze klachten. Het bevat een aantal ingrediënten met een bewezen werking en deze werking zien wij ook terug in onze test met proefpersonen. Wel dient hier aangetekend te worden dat niet iedereen de positieve effecten merkte. Gezien de prijsstelling van de gewrichtscreme lijkt het middel vooral geschikt te zijn voor gebruik bij chronische gewrichtsklachten. Het middel is helaas iets te duur als je iets zoekt dat je af en toe een keer aan kunt brengen na het sporten.

Groeten,

 

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelPharmaxx Supplements Review en Ervaringen
Volgend artikelColon Cleanse Review en Ervaringen
beezmaxGewrichtsproblemen kunnen erg vervelend zijn.De gewrichtscreme lijkt een goede oplossing te zijn voor deze klachten. Het bevat een aantal ingrediënten met een bewezen werking en deze werking zien wij ook terug in onze test met proefpersonen. Wel dient hier aangetekend te worden dat niet iedereen de positieve effecten merkte. Gezien de prijsstelling van de gewrichtscreme lijkt het middel vooral geschikt te zijn voor gebruik bij chronische gewrichtsklachten. Het middel is helaas iets te duur als je iets zoekt dat je af en toe een keer aan kunt brengen na het sporten.

223 Reacties

 1. Ik wil het graag proberen om van de pijn of in iedergeval vermindering van pijn in mijn re-knie te krijgen. Het is echt vreselijk en ik piep niet zo snel. Hij is ontstoken , maar de huisarts zegt ook dat het artrose is.

 2. Ik heb chronische gewrichtspijn en spier en aanhechtigspezen pijn.
  Nu dagelijks pijn , uit balans en kan mijn dagelijkse dingen niet doen

 3. Hallo!
  Al anderhalf jaar kamp ik met nek en schouderklachten waar eigenlijk tot nu toe niemand mij vanaf heeft kunnen helpen. Fysio, chiropractor, triggerpoint en manuele. Allen gaven oefeningen die weinig tot geen verlichting boden.
  Mocht u nog testpersonen zoeken, zou ik graag van dienst willen zijn en deze crème willen proberen!

 4. Heb het geprobeerd maar de klachten blijven hetzelfde ,nou ging ik er al niet van uit dat met deze zalf de klachten weg zouden gaan,maar verbetering van de spieren/ gewrichten qua klachten is ook niet zichtbaar!

 5. Hallo
  Omdat ik gewrichtspijn heb in mijn beide voeten zou ik graag geheel vrijblijvend en gratis jullie zalf/crème willen testen.
  Met vriendelijke groet
  Arno Rongen

 6. Heb een knieprothese ivm artrose, echter krijg de knie niet goed gebogen, zit een beklemming.
  Zou deze creme verlichting kunnen geven?
  Mvrgr
  Tineke

 7. Ik heb jaren pijn 25 jaar pijn fibromyalgie en sinds 3 jaar artrose in nek met 2 kleine nekhernia plus artrose onderrug en linkerheup, pijnlijke handen polsen en voeten. Door nekhernia zenuwpijn op mijn hoofd. Zoveel dingen aangeschaft supplementen voor gewrichten en spieren, infrarode lamp, tensappraat, verwarmingskussen kruiden olie, magnesium olie, magnesiumbad zout, orthomanuele therapeut, 5 verschillende fysiotherapeuten geweest, osteopaat. Zo kan ik nog verder doorgaan wat ik heb geprobeerd om de pijn draagzaam te maken. Paracetamol is de enige pijnstiller die ik kan innemen vanwege maagbreuk. Dit is het zoveelste wat voorbij komt dus ja ik wil het graag testen

 8. Mijn partner heeft de laatste tijd veel last van jicht in knie.
  Erg pijnlijk en de laatste keer prednison gekregen. Helpt wel, maar al die medicijnen is niet wat hij wil. Deze zalf zou een uitkomst zijn als hij voor jicht ook zou helpen.

 9. Ik vraag het aan voor mijn moeder,na een knieoperatie blijft haar knie dij en stijf.Ook heeft ze artrose in haar pink,waar ze veel pijn aan heeft

 10. Graag zou ik BeezMax willen uitproberen. Ik ben 4 x geopereerd aan m’n voet, helaas zonder resultaat. Nu best veel pijn en veel vocht in m’n voet/ been.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in