Beezmax Review en Ervaringen

Pijn in de gewrichten kan erg vervelend zijn. Helpt Beezmax hier tegen? In de meest ernstige gevallen belemmert gewrichtspijn mensen zodanig in hun dagelijks leven dat zij er bepaalde activiteiten voor moeten laten. De orthopedische zalf belooft hier iets aan te doen.

Beezmax Review

beezmax tube gewrichtscreme
beezmax tube gewrichtscreme

De gewrichtscreme bevat een groot aantal verschillende ingrediënten, maar dankt zijn naam aan een aantal ingrediënten die hun oorsprong vinden in de honingbij. Zo zit er propolis, bijenwas, bijengif en bijenextract in de zalf.

Wat is Beezmax?

Beezmax is een zalf die helpt om de gewrichten in goede gezondheid te houden.De gewrichtscreme bevat naast de ingrediënten afkomstig van de honingbij nog tal van andere ingrediënten, waaronder olijfolie, paardenkastanje-extract en cedarsap. Naast deze natuurlijke ingrediënten bevat Beezmax ook nog verschillende vitaminen, waaronder vitamine C, dat een bewezen positief effect op het immunsysteem heeft.

bestel-beezmax

Je kuntDe gewrichtscreme eenvoudig gebruiken door het eenmaal daags aan te brengen op de getroffen plaats. Vervolgens masseer je de crème in, waarna je de crème de tijd geeft om in de huid te trekken.

Voor wie is het geschikt?

beezmax creme elleboog
beezmax creme elleboog

Iedereen kan Beezmax in principe gebruiken. Er zitten geen ingrediënten die een bewezen allergene of irriterende werking hebben. Ben je toch bang voor een sterke reactie, smeer de crème dan eerst op een klein plekje om te kijken of er negatieve effecten optreden.

Beezmax Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Beezmax ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Beezmax graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Is het effectief?

Beezmax bevat een grote hoeveelheid effectieve ingrediënten. Wij bekeken de werking van al deze onderdelen, maar hebben de crème ook getest bij proefpersonen.

Als eerste hebben we gekeken naar de ingrediënten afkomstig van de honingbij. Deze ingrediënten worden stuk voor stuk al duizenden jaren lang gebruikt vanwege hun medicinale werking

Voor Propolis is veel bewijs dat dit een ontstekingsremmende werking heeft en dat het helpt om het immuunsysteem te stimuleren (bron). Hetzelfde geldt voor bijengif (bron). Van bijenwas is wel bekend dat het helpt om eczeem te voorkomen (bron), maar informatie over de werking op de gewrichten kon niet worden gevonden. Omdat bijenwas helpt om de huid te hydrateren speelt het waarschijnlijk wel een belangrijke rol in de opname van de andere ingrediënten van Beezmax.

Ook de andere ingrediënten inDe gewrichtscreme hebben we bekeken. Van paardenkastanje-extract is bekend dat het een krachtige antioxidant is (bron). Van olijfolie is bekend dat het helpt bij gewrichtsproblemen, maar dan wel als het middel wordt ingenomen (bron). Daarnaast is alleen onderzoek gedaan naar extravergine olijfolie. Het is niet bekend of de olijfolie in Beezmax extravergine is.

Beezmax Getest

We hebben de gewrichtscreme aan een test onderworpen met een aantal mensen met lichte gewrichtsklachten. Bij een deel van de mensen waren de klachten langdurig van aard, bij anderen waren de klachten onlangs op komen zetten, bijvoorbeeld tijdens het sporten. Iedereen heeft één verpakking van de gewrichtscreme gekregen.

beezmax prijzen en korting
beezmax prijzen en korting

De resultaten van de test met Beezmax waren vrij positief. Van de 15 proefpersonen merkten er negen een flinke verbetering. Ook de andere zes merkten een verbetering, maar zij zouden het middel niet zelf kopen. Bij een paar mensen met tijdelijke gewrichtsproblemen verdwenen de klachten en deze kwamen ook niet meer terug toen er gestopt werd met Beezmax.

Wat kost Beezmax?

Een verpakking Beezmax met 100 ml kost €39. Het bestellen van meer verpakkingen levert verhoudingsgewijs een veel lagere prijs op van minder dan €18 per verpakking. Bestellen kan uitsluitend online.

De Voordelen

De gewrichtscreme werkt relatief goed tegen gewrichtsklachten. De crème bevat een aantal ingrediënten die helpen om kleine ontstekingen in de gewrichten aan te pakken.

Propolis is hier een voorbeeld van. Ook paardenkastanje-extract heeft een bewezen werking als antioxidant

Door zogeheten vrije radicalen aan te vallen voorkomt dit ingrediënt dat nuttige bouwstoffen voor je gewrichten ten prooi vallen als deze vrije radicalen.

Als je vijf verpakkingen van de gewrichtscreme koopt is het product zeker niet duur. Met een prijs van €18 euro voor 100 ml kan het concurreren met middelen die je bij de drogist vindt. Qua samenstelling is Beezmax dan nog beter.

De Nadelen van Beezmax

beezmax blessure creme
beezmax blessure creme

Zelden zal je de prijs zowel als voordeel als nadeel zijn bij een product. In dit geval is het wel zo. Een losse verpakking met de gewrichtscreme is relatief duur. Dit is vervelend, vooral als je incidenteel een keer Beezmax wilt gebruiken. Heb je altijd gewrichtsklachten, dan kan het de moeite waard zijn om vijf verpakkingen te bestellen, maar dit doe je niet zo gauw als je af en toe keer wilt smeren na het sporten.

Conclusie

Gewrichtsproblemen kunnen erg vervelend zijn.De gewrichtscreme lijkt een goede oplossing te zijn voor deze klachten. Het bevat een aantal ingrediënten met een bewezen werking en deze werking zien wij ook terug in onze test met proefpersonen. Wel dient hier aangetekend te worden dat niet iedereen de positieve effecten merkte. Gezien de prijsstelling van de gewrichtscreme lijkt het middel vooral geschikt te zijn voor gebruik bij chronische gewrichtsklachten. Het middel is helaas iets te duur als je iets zoekt dat je af en toe een keer aan kunt brengen na het sporten.

Groeten,

 

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelPharmaxx Supplements Review en Ervaringen
Volgend artikelColon Cleanse Review en Ervaringen

146 Reacties

 1. Er zijn mensen die gelijk hebben als ik beezmax wil bestellen word ik geconfronteerd met een afslank middel Wat is dat is niet normaal

 2. Hallo ik ben Gertjan Hondebrink en ten einde raad. Ik heb artrose aan de knieën en heb daar erg veel last van. Ik zou graag beezmax gratis proberen.

 3. Ik zou het product graag willen testen, omdat ik na mij heupoperatie, een zwelling hebt die niet weggaat. Heb daardoor veel last als ik op mijn zij wil liggen.
  Hopelijk dat het met dit product wegtrekt.
  Gr Suzanne

 4. ik gebruik al een aantal jaren voltaren en ga om de week naar de fysiotherapeut maar de pijn blijft heb artrose in knie en in rug.

 5. Heb een versleten knieën veel pijn, wacht op operatie en slik veel pijnstillers.

  Hopelijk brengt deze crème wat verlichting.

 6. Ik zou het graag testen omdat ik alles geprobeerd heb en niet zoveel resultaat,en ik geen 39e wil betalen en het weer niet werkt,of mn knie en been dunner worden en de pijn verminderd ook in heupen en nek en handen!had al een reactie geplaatst maar hoor niks?zou graag weten of mensen de testers krijgen!????

 7. Heb last van mijn rechterheup en mijn moeder heeft knieartrose.
  Ik zou graag het product eens willen uitproberen bij mij en mijn moeder, om te kijken of het verlichting biedt.

  Gr Suzanne

 8. Ik kamp al 25 jaar met pijn aan de buitenkant van mijn rechterknie. Diverse onderzoeken in het ziekenhuis gehad, maar ze kunnen niets vinden. Dus er mee leren leven wordt dan het credo. Ik ben niet zo van de zalfjes, omdat ik er niet in geloof. Ik erger mij dan ook groen en geel aan spotjes waarin bejaarde mensen weer rennen als nooit tevoren. Ik zou dit middel wel eens willen proberen. Als het helpt, dan helpt het bij iedereen ;-)

 9. Goedenavond, Ik graag in aanmerking komen voor een test en/of proefpakket. Mijn klachten zijn: geen kraakbeen meer in mijn knieën door artrose, daardoor moeilijk en pijnlijk met lopen, verder artrose in mijn rechter duimmuis en ik ben al heel lang (55 j.) een Bechterew patiënt. Mvg. Ed.

 10. Goedenavond, Ik graag in aanmerking komen voor een test en/of proefpakket. Mijn klachten zijn: geen kraakbeen meer in mijn knieën door artrose, daardoor moeilijk en pijnlijk met lopen, verder artrose in mijn rechter duimmuis en ik ben al heel lang (55 j.) een Bechterew patiënt.

 11. Zou het zo graag proberen,alle gewrichten doen pijn en zijn stijf,ik wil geen medicijnen,maar heb nu een hele dikke knie,wil het graag bestellen,maar heb al veel geprobeerd en hielp niet,dus proberen is een uitkomt,en als het helpt spring ik een gat in de lucht

 12. Zou graag deze willen testen ,heb van iemand vernomen dat het goed helpt bij knie klachten hij zou geopereerd worden aan zijn knie maar gebruikte het Beesmax en later geen klachten meer vandaar dat ik het ook wil proberen voor mijn knie

 13. heb al 6 jaar knieprothese met blijvende pijn – mijn vraag kan Beez Max de pijn verlichten – zo ja dan wil ik het graag uitproberen – grtjes

 14. heb al 6 jaar knieprothese met blijvende pijn – mijn vraag kan Beez Max de pijn verlichten – zo ja dan wil ik het graag uitproberen – grtjes

 15. Waarom doen jullie de moeite niet om te antwoorden op mijn vraag “hoe bestellen ” en waarom kom ik dan steeds op reclame voor dieetkuur ????? Als ik probeer een bestelling te plaatsen.

 16. Sinds de winter van 2017/2018 heb ik aanvankelijk dagelijks BeezMax op mijn rechter en linker kniegewricht aangebracht. Het rechter kniegewricht is nu nagenoeg pijnloos en ik heb zonder problemen de Nijmeegse vierdaagse weer gelopen. Het linker kniegewricht heeft een meniscus probleem en dat probleempje is niet verholpen.

 17. waarom kan ik geen beez max bestellen en kom ik steeds op een pagina terecht om af te vallen ? GRAAG ANTWOORD AUB probeer reeds meer dan een maand te bestellen en het lukt nooit.

 18. Ik zou het graag willen proberen. In 2011 ben ik zwaar op mijn knie gevallen en sindsdien allerlei last en veel verschillende dingen geprobeerd. Doordat ik onbewust meer mijn andere been ben gaan gebruiken zijn mijn spieren ook afgenomen eb daardoor de kracht. Zou het graag uitproberen!

 19. Ik heb jaren last van een pijnlijke knie, voltaren helpt niet. Eeen kennis heeft geadviseerd Beezmax ortho cream eens te proberen.

 20. Mijn vrouw heeft nek en artroze pijn met uitstraling naar de linker arm wij hebben alles al geprobeerd we zijn te einde raad .

 21. Ik heb nogal last van mijn heupgewricht maar daar kan ik geen voltaren voor gebruiken omdat ik niet tegen diclofenac kan.

 22. Ik zou dit product graag willen proberen voor mijn vrouw die last heeft van en knie. Ben benieuwd of dit zal helpen.

 23. Onze klein dochter 5 jaar heeft reuma . Wordt met pretnison spuiten behandeld in het ziekenhuis maar ze blijft last houden van haar knie holte . Vooral s, nachts wordt ze vaak wakker dat het haar pijn doet.
  Graag zou ik haar dit middel willen geven om het uit te proberen .
  Mvrgr . H.Veldhuizen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in