Begin met afvallen met ‘Walk With Me’ voor je DS

Begin het nieuwe jaar goed en start nu met afvallen. Een abonnement op de sportschool niets voor jou? Afvallen kan ook makkelijk in en om het huis. Hoe? Met ‘Walk with me’ voor je Nintendo DS.

Voor iedereen die graag beweegt of af wil vallen is er Walk With Me! Deze game voor je Nintendo DS(i) helpt je bij het opbouwen van een regelmatig schema en het volhouden hiervan om zo een gezonde conditie op te bouwen. Walk With Me! past dit schema volledig aan aan jouw leef-gewoontes, om op die manier een zo gespecialiseerd mogelijk advies te geven.

walk
Aan de hand daarvan stelt Walk With Me! verschillende doelen, waaraan je moet voldoen om te slagen voor jouw zelfopgestelde Activity Meter. Zo moet je bijvoorbeeld een bepaald aantal stappen per dag gezet hebben, terwijl Walk With Me! dit analyseert en vergelijkt met de afstanden die dieren per dag afleggen. Walk With Me! maakt het mogelijk om dit tegelijk met vier mensen te doen, om zo te kunnen bepalen wie het beste aan zijn of haar conditie werkt.

Bestel ‘Walk With Me’ bij bol.com

Walk With Me!
Walk With Me!
Nintendo

Een reserve stappenteller

Activity Meter - Groen
Activity Meter – Groen
Nintendo

Nog geen Nintendo DS

Nintendo DS Lite - Wit
Nintendo DS Lite – Wit
Nintendo

Of een Nintendo DSi

Nintendo Dsi, Console (white) Ndsi
Nintendo Dsi, Console (white) Ndsi
Nintendo

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Breng beweging in je leven met Nintendo’s nieuwste lifestyle-spel Walk With Me!

Lopen wordt leuk met Walk With Me, dat samen met twee zeer speciale Activiteitenmeters wordt geleverd! Walk with me! helpt je om in beweging te komen en geeft inzicht in de mate waarin je actief bent. Het programma is de eerste stap op weg naar een regelmatige looproutine en een gezondere manier van leven!

Bevestig de Activiteitenmeters aan je riem en begin!

Om te beginnen moet je één van de Activiteitenmeters aan je riem hechten, in je zak stoppen of aan de halsband van je hond vastmaken, en lopen maar! De Activiteitenmeter telt elke stap die je zet, en verstuurt de gegevens draadloos naar de Nintendo DS, waar de fun pas echt kan beginnen! Met behulp van het touchscreen en de stylus kun je de resultaten op allerlei manieren gebruiken, en je kunt zelfs notities maken bij je eigen prestaties.

Stel een persoonlijk stappendoel in en probeer je targets te halen!

Het eerste wat je moet doen, is het checken van je activiteitenritme of loopgewoonte, en kijken of de loopduur, timing en het aantal stappen nog ruimte laten voor verbetering. Je kunt een persoonlijk stappendoel instellen, zodat je zelf bepaalt welk aantal reëel is. Ga vervolgens naar de Records-sectie, waar je resultaten worden gepresenteerd in eenvoudige en overzichtelijke grafieken. De Activity Meter levert ondersteunend commentaar op je prestaties, en zal deze zelfs vergelijken met de loopgewoontes van dieren! Na het checken van je resultaten, zal het spel ook leuke Mini Targets stellen, bijvoorbeeld om de rest van de dag vet eten te vermijden, of gewoon te relaxen en jezelf te verwennen.

Walk With Me is geschikt voor heel het gezin!

De Activiteitenmeter maakt het mogelijk dat ook gezinsleden, vrienden en zelfs huisdieren meedoen! Maximaal vier personen kunnen hun eigen Activiteitenmeter in combinatie met één spelcassette gebruiken, en doordat alle resultaten met elkaar vergeleken worden, ontstaat zo een leuk competitief aspect. Voor het eerst op de Nintendo DS, laat Walk with me! gebruikers ook Mii-personages gebruiken om zichzelf te vertegenwoordigen. Deze kunnen in het spel gemaakt worden, maar het is ook mogelijk ze vanaf de Wii over te zetten. Er zijn zelfs Mii-achtige honden om je viervoeter te vertegenwoordigen!

Upload je prestaties naar het Walk With Me-wereldklassement

Het vergelijken met vrienden en familie is een goede motivatie om je prestaties te verbeteren, maar als dat voor jou niet genoeg is, kun je ook kijken hoe je activiteitsniveau zich verhoudt met dan van Walk with me!-gebruikers van over de hele wereld. Het enige wat je hiervoor moet doen is je gegevens via de Nintendo Wi-Fi Connection versturen naar het wereldklassement. Als je liever met mensen samenwerkt dan het tegen ze opneemt, kun je ook jouw stappengegevens combineren met die van andere spelers over de hele wereld, waarbij elke stap bijdraagt om een gezamenlijke reis door de ruimte te maken.

Diverse leuke minigames in Walk With Me!

Als extra stimulans bevat Walk With Me ook een aantal zeer vermakelijke minigames. In Walk the World worden je stappen gebruikt om één van 100 afbeeldingen op het DS-scherm op te bouwen, en als zo’n plaatje is voltooid komen interessante wetenswaardigheden beschikbaar. In Illuminate wordt alle activiteit van alle gebruikers samengebundeld om elektriciteit op te wekken, waarbij het programma laat zien hoe fel je een lamp kunt laten schijnen!

Dus wat houdt je nog tegen? Kom samen met vrienden en gezinsleden in beweging, en bewandel de weg naar een gezondere levensstijl!

Kenmerken

  • Stel voor jezelf een dagelijkse looproutine in met de unieke Activiteitenmeter.
  • Maak voor het eerst op de Nintendo DS gebruik van Mii-personages.
  • Maximaal vier gebruikers kunnen hun activiteiten met elkaar vergelijken en strijden om de felbegeerde trofee.
  • Voeg je resultaten toe aan een klassement van gebruikers van over de hele wereld, en neem samen deel aan allerlei leuke activiteiten.

bron: bol.com

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in