Home Dieet en Afvallen Benevita Review

Benevita Review

Wat is Benevita?

Gezond gewicht verliezen is de beste manier om je overgewicht definitief kwijt te geraken. Dit is alleen mogelijk met gezond, evenwichtig en gevarieerd eten en voldoende beweging. Makkelijk gezegd, maar overgewicht verliezen is meestal geen pretje. Benevita wilt hierin verandering brengen met speciaal ontwikkelende shakes, capsules en snacks.

Benevita is een gewichtsverliessysteem dat je de nodige ondersteuning biedt tijdens het afslanken. Het is geen wondermiddel waarmee je plotseling een heleboel kilootjes zal verliezen. Ook is het geen ongezonde crash dieet. Benevita is een uitgebalanceerd programma voor vetverlies op een gezonde manier. Met de inbegrepen recepten zal je snel merken dat je je gezonder en energieker voelt, wat doorgaans leidt tot gewichtsverlies.

Voor wie is Benevita geschikt?

De wellness producten van Benevita zijn volkomen veilig en zelfs geschikt voor vegetariërs. De producten van Benevita zijn daarom geschikt voor een ieder. Het gebruik van deze items wordt alleen afgeraden bij de volgende personen:

 • kinderen,
 • zwangere vrouwen of
 • vrouwen die borstvoeding geven.

Heb je een medische aandoening of een gezondheidsprobleem, dan kan je het liefst eerst je arts raadplegen.

Is Benevita effectief?

Het gewichtsverliessysteem van Benevita bestaat uit 3 producten, namelijk:

 • De Shake It! maaltijdvervanger
 • Go! is een voedingssupplement met cafeïne en vitamines
 • Recover! is een extract van citroenmelisse en zorgt voor ontspanning en rust voor een diepe, meditatieve slaap.

De Shake It! maaltijdvervanger bevat glucomannan en eiwitten. Deze twee ingrediënten zijn bekende eetlustremmers. Uit Go! haal je de nodige energie en nutriënten. Recover! helpt je ontspannen en geeft je lichaam een ware reset. Ook dit helpt je eetlust reguleren.

Gebruik alle drie producten in combinatie met een gezonde levensstijl, goede voeding en regelmatige beweging voor de beste resultaten.

Wat kost Benevita?

De producten van Benevita kan je via hun website aanschaffen. Hier kan je de verschillende items of los kopen of bestellen in 1 volledig pakket.

Het complete gewichtsverliessysteem van Benevita met alle drie producten kost op de website €120.00.

Koop je de items liever apart, dan zijn dit de prijzen:

 • Shake It! kost €90.00
 • Go! kost  €30.00
 • Recover! kost €30.00

Bovendien kan je ook een abonnement afsluiten op de website waarbij je maandelijks de gewenste producten krijgt toegestuurd.

Voordelen van Benevita

 • Uitgebreide keus aan gezondheidstips,
 • Verschillende recepten,
 • De maaltijdvervangers bevatten veel vitamines,
 • Glucomannan is een bewezen eetlustremmer,
 • Persoonlijke begeleiding via de chatfunctie,
 • Veilige ingrediënten.

Nadelen van Benevita

 • Er is nog weinig achtergrond informatie over het bedrijf te vinden,
 • Het kan best prijzig zijn,
 • Ook informatie over mogelijke bijwerkingen en veiligheidstesten die zijn gedaan op de producten zijn zoek.

Conclusie

Benevita pakt gewichtsverlies vanuit verschillende fronten aan. De glucomannan zorgt ervoor dat je minder eet en dat je voedsel langzamer wordt verteerd. De cafeïne in Go! geeft je stofwisseling een kleine boost om de verbranding te stimuleren. Daarnaast bevatten de maaltijdvervangers heel weinig calorieën. Recover! brengt je lichaam tot rust want voldoende rust heeft ook een positieve werking op gewichtsverlies. Dit systeem lijkt daarom een effectief hulpmiddel voor gewichtsverlies. Heb je de producten van Benevita al uitgeprobeerd?

Gezonde Groeten,

natascha

1 reactie

 1. “informatie over mogelijke bijwerkingen en veiligheidstesten die zijn gedaan op de producten zijn zoek” en “weinig achtergrondinformatie” en tóch durf je het product aan te bevelen? Het statement “Glucomannan is een bewezen eetlustremmer” is niet eens waar. Dit is een andere naam voor E425 en dit is een slecht e-nummer. Het is een plantaardig verdikkingsmiddel en geleermiddel die het risico op darmstoornissen vergroot en zorgt voor verminderde opname van vitaminen.

  Ik heb de ontwikkelaar daarom om een reactie gevraagd en ik kreeg terug “Ik weet niet waar jij het over hebt” en “Ik hoef geen wetenschappelijke verklaring te hebben dus wat kom je hier als een fucking betweterige ventje tegen mij praten”. Waardeloos taalgebruik en hij claimde zelfs dat zijn advies beter was dan dat van een ander, omdat hij een afgetraind lichaam had; complete onzin!
  Beter gebruikt niemand dit product, want dit is eerder oplichterij dan een verantwoord product.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987