BenFit voedings en levensstijl programma

Het BenFit voedings- & levensstijl programma is bedoeld voor iedereen die op een punt in zijn leven staat dat hij gezonder wil gaan leven. De behoefte aan een gezondere levensstijl kan verschillende oorzaken hebben. Voor de één is dat overgewicht, voor de ander kan dat een lusteloos gevoel zijn of bijvoorbeeld het ontstaan van lichamelijke ongemakken.

Eet!

Het BenFit voedings- & levensstijlprogramma biedt een oplossing aan mensen die zich niet fit voelen, kampen met overgewicht en iedereen die niet (meer) tevreden is met zijn lichaam, gevoel of gezondheid. Ook voor mensen die al meerdere keren hebben geprobeerd om af te vallen zonder blijvend resultaat. Met het BenFit programma wat 12 weken duurt, ga je onder begeleiding van een persoonlijke coach aan de slag met je levensstijl. Je hebt wekelijks een gesprekje en je krijgt voedingslijsten mee die specifiek voor jou worden samengesteld en dus optimaal zijn afgestemd op jouw lichaam. Het BenFit voedingspatroon is gezond en gevarieerd, bevat lekkere maar eenvoudig te bereiden recepten, houdt rekening met de seizoenen en het hele gezin kan mee-eten. Wat je misschien nog wel het meest zal verbazen, zijn de hoeveelheden die je mag eten! Je zult merken dat je absoluut geen honger hoeft te lijden om op gewicht te komen én te blijven. Het gaat erom dat je op de juiste momenten de juiste hoeveelheden eet, afgestemd op jouw lichaam.

Beweeg!

Bij een gezonde levensstijl hoort lichaamsbeweging. Als je bezig bent met BenFit sport je drie keer in de week. Als je het BenFit programma volgt bij één van de aangesloten fitnesscentra, afslankstudio’s of personal trainers, dan wordt je door hen begeleid bij het sporten. Volg je het BenFit programma via onze Online Coach, dan zal jouw persoonlijke coach je adviseren hoe je lichaamsbeweging inpast in jouw dagelijks leven. Je conditie zal verbeteren en je verbranding gaat omhoog. Elke week merk je dat jouw lichaam fitter wordt en dat je meer energie krijgt. Je zult zoveel baat hebben bij het bewegen, dat je het niet meer wilt missen!

Relax!

Het doel van BenFit is dat je een balans vindt waarbij je zorgt voor jouw lichaam en gezondheid terwijl je intens geniet van het leven. Tijd maken voor ontspanning levert daar ook een grote bijdrage aan. Je gaat bewust tijd maken voor jezelf en je gezondheid. In de drukte van alledag zal ontspanning een vast plekje krijgen, dat je helpt lekker in je vel te zitten.

Een nieuwe levensstijl

Het BenFit programma laat je niet alleen een tijdje anders eten, bewegen en ontspannen. Als er namelijk verder niets verandert in je denkwijze en de manier waarop je jouw leven leidt, is de kans groot dat je naderhand weer gewoon op de oude manier doorgaat. Voordat je het in de gaten hebt, ben je dan weer terug bij af. Het BenFit programma begeleidt je dan ook in een levensstijlverandering, een lange termijn oplossing. Wij laten jou begrijpen hoe jouw lichaam werkt en stellen je in staat om op gewicht te komen én te blijven. Het BenFit werkboek zal je daarbij helpen. Stap voor stap leer je meer over voeding, je lichaam, je stofwisseling, het belang van beweging en ontspanning, maar ook wat er voor nodig is om je levensstijl blijvend te veranderen. Dit boek verandert je kijk op jouw lichaam en levenswijze voorgoed. Je zult beseffen dat het absoluut mogelijk is om voor de rest van je leven een gezond gewicht te behouden en voldoende energie te hebben. Als je maar weet hoe jouw lichaam werkt en wat je kunt doen om het fit, gezond en slank te houden.

Een slanker lichaam, een blijvend gezond gewicht en energie voor 10!

Start met het BenFit voedings- & levensstijlprogramma en bouw aan je gezonde toekomst

Kijk voor meer informatie op de website benfit.nl

3 Reacties

 1. Afvallen doe door te detoxen, ik doe dat met deze shakemixox en ik ben inmiddels 3 kilo afgevallen in 1 maand. Ik detox niet elke dag, doe dit alleen op maandag, woensdag en vrijdag en verder let ik goed op wat ik eet.

 2. Hoi Miriam,
  Ook ik volg het Ben -Fitprogramma nu al 6 weken maar ben teleurgesteld.Ze gaan er van uit dat je niet gezond at en niet sportte.Dit doe ik al alleen heb ik snoepmomenten.Vorig jaar ben ik al 13 kilo afgevallen met Jasper Alblas kookboeken.
  Ook vind ik al die grammetjes eten niks.Hou vaak eten over wat ik weg kan gooien.Ook krijg ik warme lunchrecepten terwijl ik duidelijk aangeef dat dat in mijn werk niet mogelijk is .Daarom val.ik wel af maar te weinig omdat ik al een gezond leefpatroon heb. Kreeg lekkere dingen te eten die ik nog nergens in teruggezien heb tijdens de informatieavond.Ik heb geen laag zelfbeeld en overgewicht wel maar heb ook een trage schildklier .Ik at al gezond en sportte ook al.Al met al denk ik dat dit voor mij niet de juiste methode is om af te vallen.Met vriendelijke groet Joke

 3. Ik doe nu 2 weken benfit paleo en ben nog niets afgevallen. Ik heb mij een beetje wegwijs gemaakt in het eetprogramma paleo en ik heb grote twijfels of het programma dat ik volg wel goed is.
  Ook zijn de recepten erg bewerkelijk en soms onduidelijk en ook slordig.
  Ook op 1 dag als tussendoor 2 keer 250 gram gebakken champignons. Zo eten. Niet erg veel variatie. Of wat moet ik mij voorstellen bij 1 tussendoor van 50 gram wortelen en 50 gram wortelen rauw.
  Avondeten met notenrijst en bij de bereiding moet ik de groente op de spaghetti leggen.
  Of in een gerecht verschijnen bij de bereiding opeens aardbeien die eerst nergens worden genoemd.
  Dit is allemaal erg slordig, wat niet mag gebeuren bij een programma waar je voor moet betalen.
  Ik heb spijt dat ik al heb betaald want ik geloof er niet meer in.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in