BEP Dieet – Beter Eet Patroon

Het BEP Dieet staat voor Afslanken door een Beter Eet Patroon en mag je eigenlijk geen dieet noemen. BEP is ontwikkeld door Carisia Bosman die we ook kennen van het 10 weken Slank Plan. Het BEP dieet wordt uitgebreid beschreven in het BEP boek dat vanaf 4 januari 2010 te koop is. BEP leert je om bewust te zijn van wat en hoe veel je eet. Met een bewustwording van je eetpatroon val je weliswaar langzaam af, maar de kans dat je op je streefgewicht blijft is erg groot.

BEP Dieet als beste getest door EditieNL

Het BEP Dieet is is januari 2010 RTL4 EditieNL getest. Een testpersoon heeft gedurende zes weken het BEP dieet gevolgd. Na deze zes weken was Speranza 7kg afgevallen. Dit is in totaal 8,54 procent. Bekijk hier de complete uitslag van de EditieNL Dieet Test.

BEPPEN over BEP op het Forum

Ben jij ook in de ban ban BEP? Ben je benieuwd naar de ervaringen van andre Beppers, BEP je zelf of wil je gaan BEPPEN? Bep dan lekker mee in het BEP Topic op ons gezellige forum.

Win een Boek van BEP

De hele maand januari maak je bij vetvrij.com kans op gratis boeken van BEP. Lees  alles over de ‘gratis boeken van BEP‘.

BEP Dieet Boek

Het BEP Dieet boek is opgebouwd uit 4 delen namelijk: Bep Basismenu’s, Bep in Beweging, Bep in Balans en Bep en de Beppies. Daarnaast is Bep te vinden op het WEB.

Bep Basismenu’s

Bep heeft voor 10 weken heerlijke menu’s en recepten die je lekker laten eten en toch laten afslanken! Geen moeilijke recepten, het hele gezin eet mee.

Bep in Beweging

Bep vindt het belangrijk om te bewegen. Bep heeft een beweeg-programma waarmee je door een makkelijk te volgen wandeltraining je conditie kunt verbeteren.

Bestel het BEP – Beter Eet Patroon boek bij bol·com

Bep
Bep
Bosman, C.G.J.

Voor 19.00 besteld, morgen in huis

Bep in Balans

Bep heeft ook aandacht voor de psychologie. Bep heeft daarom elke week het onderwerp ‘verander je gewoonten’ op een eenvoudige manier voor je in kaart gebracht.

Bep en de Beppies

Ook voor de kinderen is het belangrijk dat Bep op ze Let! Veel kinderen hebben inmiddels overgewicht. Daarom ook voor de kid’s de nodige tips en een basismenu.

BEP weekmenu’s

Bep – Afslanken door een Beter Eet Patroon bevat 10 praktische weekmenu’s met elke week heerlijke recepten. Makkelijk te bereiden en het hele gezin eet mee. 10 weken lang begeleidt Bep je daarnaast met een uitgebreid beweegprogramma gebaseerd op wandelen. Geschikt voor iedereen. Wekelijks is er ook aandacht voor gedragsverandering. Ervaren lijners weten dat slank worden een hele prestatie is maar slank blijven is vaak moeilijker. Het programma dat Bep aanbiedt, is erop gericht om je een Beter Eet Patroon aan te leren wat je vol kunt houden. Bep vindt het belangrijk de verbranding te stimuleren door voldoende goede voeding en meer bewegen.
Bep is vrolijk vormgegeven en blijft daardoor makkelijk 10 weken binnen handbereik. Bep is de vernieuwde uitgave van het 10 weken Slank Plan. Een methode waar al duizenden mensen met succes mee zijn afgevallen en meer zijn gaan bewegen.

Biografie van Carisia Bosman

Speciaal voor vetvrij.com heeft Carisia een biografie geschreven. Wil je meer weten over de auteur van BEP ? Lees dan de biografie van Carisia Bosman.

Bep op het WEB

Tot slot is BEP te vinden op het WEB. Je krijgt hier online begeleiding van en met BEP. Wil je meer weten over het BEP Dieet dan adviseren we je om het BEP Dieetboek aan te schaffen. Je kunt BEP op het WEB bezoeken via de volgende link: bepophetweb.nl

42 Reacties

 1. Al langere tijd geleden heb ik het boek gekregen van mijn dietiste. ik heb al veel verschillende dieetvromen gevolgd met iedere keer een klein beetje resultaat. Ik ben afgelopen jaar van een vrouw die niets mankeerde ineens een vrouw geworden die van alles mankeert. Schildklier, hoge bloeddruk en in de overgang. Ben 44 jaar….En mede door de medicatie veel kilo’s aangekomen. Nu ga ik toch proberen om dit dieet te volgen, echter ik heb daar een vraagje over. Bij het Sonja Bakker dieet is het zo dat als je voor 6 uur in de ochtend eet je een “extra” ontbijt mag rond half 9 in de vorm van een boterham of zo. Dit met het oog op wisseldiensten. Weet jij of da t met dit dieet ook zo is? Ik loop niet meer bij een dietise, dus kan het aan haar niet meer vragen.

 2. mijn gewicht is denk ik 10 kilo te zwaar, ik ben 75j maar het probleem is hoofdzakelijk mijn darmen. graag hoor ik u reactie. gr. Bep

 3. @P. Boersma, Ja ik ben Speranza en ja ik ben heel positief over Bep omdat ik het een heerlijk dieet vind en ik ben er 11 kilo mee afgevallen.

 4. Hoi Ria,

  Ja leuk hè met Speranza op haar scootertje in de Vriendin (vanaf deze week 9 juni in de winkel) maar jij bent denk ik abonnee Ria leuk! Je kunt BEP onder andere bestellen in de bepshop via bepophetweb.nl Het is een echte aanrader! Ook BEP met begeleiding is een mogelijkheid zie hiervoor onze website.

  Succes

 5. heb voor het eerst iets over BEP gelezen in vriendin waar kan ik dit boek kopen wie laat het mij weten bijvoorbaat dank
  Ria

 6. Hallo Speranza,

  Ben jij Speranza, of geeft iemand anders in jouw naam de antwoorden. Dit vraag ik omdat al jouw berichtjes zo positief zijn. Je bent BEP aan het promoten.

 7. Hallo! Vorige week ben ik begonnen met Bep. Het gaat heel goed! Ik ben nu 1.2 kg afgevallen in 1 week. Daarbij ben ik ook begonnen met sporten. 1 x in de sportschool en 1 x 3 kwartier wandelen. Probeer nog meer te gaan sporten. Het Beppen gaat goed. Geen honger. Leuke afwisselende dagen /menu’s. Als ik even een dipje heb dan lees ik even iets uit het boek en dan gaat het wel weer. Nu maar volhouden!! Groetjes Marianne.

 8. Oh, leuk voor je Marianne! Op zo’n manier ben ik ooit eens met Sonja begonnen. M’n vriendin: Snabbeltje had het boek, ik heb het doorgelezen toen en dacht: dit is het! En met zo’n motivatie moet je ook beginnen!

  Laat nog eens horen hoe het je vergaat met het Beppen!

  Bep: Nou, het boek maar boven aan je lijstje zetten he?
  Jij ook succes gewenst al je met het Bep gaat beginnen!

 9. Vandaag kreeg ik het boek van de prijsvraag binnen.
  Ik vind het een duidelijk en overzichtig boek.
  Nogmaals bedankt.

  Vriendelijke groet: Esmarelda

 10. Aaaaaaaaaaaaaahhhhhh!!! Ik heb het BEP boek gewonnen! Joh! Wát leuk! Ik wist eerlijk gezegd helemaal niet meer dat ik mee had gedaan, nu dus wel weer! Goh, wat leuk! Al even in gebladerd vandaag! Staan héle leuke recepten in!

  Ik wil de uitgever en de redactie van vetvrij.com bedanken voor deze prijs!

  Super!

  Groetjes,

  Gerda

 11. Hallo allemaal, Ik ben ook al een paar maanden bezig om zelf af te vallen. Het lukt me helaas niet. Ik raak er echt door in een dip. Maar vanaf nu gaat dat veranderen. Want ik kreeg vandaag( met de prijsvraag gewonnen)het boek thuisgestuurd van BEP!!! Ik heb het doorgelezen en het lijkt me heel goed bij mij passen. Toch de gewone/gezonde dingen eten. Geen moeilijke puntentellingen. Het hele gezin kan eraan mee doen. Super bedankt hiervoor! En ik hou jullie op de hoogte van de afval- vorderingen. Groetjes van Marianne.

 12. Hey Melanie,

  Hier gaat alles geweldig,ik ben nog steeds aan het Beppen en ik ben inmiddels 8 kilo afgevallen.
  Heb 3 weken even gekwakkeld maar mn lichaam is over het dipje heen.
  Het gaat hartstikke goed met Bep en het is echt heel goed vol te houden.

  Nou de groetjes maar weer!
  Speranza

 13. Hoi Speranza, Hoe gaat het met je? zijn de kilo’s er nog steeds af? Ik ben benieuwd of BEP ook op de langere termijn werkt, dus of je er blijvend mee af kunt vallen. groetjes, mellanie

 14. Omdat de meeste afslankclub’s nogal veel geld vragen, gaan we 26 januari met een aantal dames zelf een afslankclubje beginnen. Het BEP boek is besteld. Nu nog afwachten of wij ook succes hebben, we zullen elkaar in iedergeval steunen. En elke week op de weegschaal natuurlijk!!!!!!

 15. Haai Rachel,
  Jaa de crosstrainer dat is ook mijn favoriet…dat schiet tenminste een beetje op qua calorieen.
  Ik ga 3x per week sporten waarvan 2x 1 uur op de crosstrainer a 600 cal.

  Heel veel succes met Beppen!!

  Speranza

 16. Heb m vandaag gekocht bij donner :D ga maandag beginnen… ga wel op de crostrainer ipv lopen… vind het niks met die sneeuw… haha
  ben zoiezo niet echt zon loper…

  Succes iedereen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in