BEPPEN – BEP Dieet winnaar RTL4 EditieNL Dieet Test

Het BEP Dieet is door zowel de EditieNL testpersonen als een panel van deskundigen unaniem uitgeroepen tot de beste opvolger van het Sonja Bakker Dieet. Sonja Bakkeren is vanaf nu dus BEPPEN.

BEPPEN over BEP op het Forum

Ben jij ook in de ban ban BEP? Ben je benieuwd naar de ervaringen van andre Beppers, BEP je zelf of wil je gaan BEPPEN? Bep dan lekker mee in het BEP Topic op ons gezellige forum.

De afgelopen maand was EditieNL op zoek naar de de opvolger van Sonja Bakker. In totaal zijn er drie dieet methode getest welke door een testpanel gedurende 6 weken zijn uitgeprobeerd. De uitslag is bekend gemaakt tijdens de uitzending van 4 januari. Zowel uit de afslank-resultaten als de mening van een deskundig pannel bestaande uit marketing strateeg Yeroen Oosterman en voedingsdeskundige Jeanne de Vries kwam de BEP Dieet Methode als winnaar ui te bus.

De EditieNL Dieet Test Resultaten

1. BEP Dieet

Speranza heeft 6 weken de BEP methode gevolgd met het beste resultaat:

Startgewicht: 82kg
Eindgewicht: 75kg
Afgevallen: 7kg
Percentage: 8,54%

2. De Hormoonfactor

Natasja heeft de Hormoon Factor van Ralph Moorman getest met het volgende resultaat

Startgewicht: 108,9kg
Eindgewicht: 100,9kg
Afgevallen: 8kg
Percentage: 7.53%

3. Andere Gezonde Voeding

Hans en Yvonne hebben deze methode getest en behaalde het volgende resultaat:

Yvonne
Startgewicht: 64,7kg
Eindgewicht: 62,4kg
Afgevallen: 2.3kg

Hans
Startgewicht: 106,7kg
Eindgewicht: 102,9kg
Afgevallen: 3,8kg

Percentage gemiddelde: 3,55%

Naast het aantal kilo’s dat de 4 test personen zijn afgevallen werden de drie diëten tegen het licht gehouden door marketing strateeg Yeroen Oosterman en voedingsdeskundige van de Universiteit in Wageningen Jeanne de Vries. De diëten werden beoordeeld op verkoopwaarde en gezondheid. Ook hier kwam BEP als beste dieet uit de bus! BEP is volgens de deskundige de beste opvolger voor het Sonja Bakker Dieet. Het totaalplaatje van BEP klopt, het is gezond, goed vol te houden en het belangrijkste, BEP heeft resultaat!

Win een boek van BEP

In samenwerking met Final Publishing heeft vetvrij.com een BEP prijsvraag. Doe mee en maak kans op een gratis boek van BEP.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in