Berryfit Reviews en Ervaringen

Berryfit is de naam van een preparaat voor afslankdruppels van Oekraïense makelij. Wat is het precies voor product en in hoeverre helpt het jou om af te vallen? Wij zochten het voor je uit!

Wat is Berryfit?

Berryfit is een supplement in een klein flesje. Eenmaal per dag neem je enkele tientallen druppels uit dit flesje en je voegt deze toe aan wat water. Vervolgens neem je het de druppels in.

Volgens de fabrikant is overgewicht niet het gevolg van overmatig eten, maar is het een gevolg van een verstoring in het lichaam. Berryfit helpt je dan om twee vliegen in een klap te slaan. Je verbetert je gezondheid en je pakt het probleem met je overgewicht aan. Dit alles kan zonder dat je je dieet aanpast.

Je zou verwachten op basis van de naam dat de werkzame stof in Berryfit afkomstig is van bessen. Niets is minder waar. De druppels bevatten drie ingrediënten, te weten forskoline, pectine van appels en extract van de artisjok.

Berryfit review en ervaringen
Berryfit review en ervaringen

Voor wie is Berryfit geschikt?

De fabrikant geeft zelf niet goed aan voor wie Berryfit niet geschikt is. Standaard geldt bij dit soort supplementen dat vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding het product beter niet kunnen gebruiken. Als je medicijnen gebruikt, dan is het verstandig om eerst contact te zoeken met je arts of apotheker. Het kan immers zo zijn dat een van de ingrediënten inwerkt op de medicijnen.

Berryfit Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Berryfit zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Berryfit graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Berryfit Berryfit Reviews en Ervaringen Meer informatie

Hoe effectief is Berryfit?

Om te kunnen beoordelen hoe effectief Berryfit is, hebben we gekeken naar het wetenschappelijke bewijs voor de werking van de ingrediënten.

Forskoline is een plantaardige stof die in India al duizenden jaren wordt gebruikt. Er is een onderzoek waaruit blijkt dat een dosis met forskoline een positief effect kan hebben op de hormoonbalans bij mannen. Daarnaast kan het middel helpen tegen overgewicht (bron). De dosering in Berryfit is lager dan de dosering die gebruikt is in het onderzoek.

Artisjok is een bekend ingrediënt van veel gerechten. Ook van artisjok is bekend dat het een hele hoop gezondheidsvoordelen heeft. Het reguleert de bloedsuikerwaarden, is goed voor de darmflora en het bevordert de stofwisseling van vet. Al deze effecten zijn klein, maar tezamen zorgen ze ervoor dat je afvalt (bron). Helaas is ook hier de dosering weer het probleem.

Als laatste ingrediënt is de pectine van appels onderzocht. Dit is een slijmachtige stof die je vindt in appels. Deze stof reguleert bepaalde enzymen die verantwoordelijk zijn voor het afbreken van suikers (bron). Deze stof zit ook in gewone appels en als je iedere dag een appel eet, dan kom je qua dosering in de buurt.

Wat kost Berryfit?

Een verpakking met Berryfit kost €44.95 per flesje. Omdat het product van buiten de EU komt, kan hier nog BTW overheen komen. Om het product te bestellen, moet je eerst je naam en telefoonnummer achterlaten.

Voordelen

Het flesje van Berryfit is klein en handzaam en mag mee in het vliegtuig.

Nadelen

Het product is geproduceerd in de Oekraïne. Er kunnen daar andere veiligheidseisen gelden dan in Nederland. De levertijd is vermoedelijk ook wat langer dan je gewend bent van Nederlandse fabrikanten.

Conclusie

Het is jammer dat de dosering van Berryfit zo laag is. Forskoline en het extract van de artisjokken zijn ingrediënten die veel potentie hebben om je te helpen bij het afvallen. Je hoeft ook bij grotere doseringen geen wonderen te verwachten, maar de ingrediënten ondersteunen in ieder geval wel.

Nu is het middel te weinig effectief. Daarnaast is het relatief duur. Om deze reden raden wij Berryfit af. Mocht er een ander supplement komen met meer forskoline en artisjokken, dan houden wij ons aanbevolen.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringIdealica Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenDash Dieet Recepten GRATIS PDF
berryfitHet is jammer dat de dosering van Berryfit zo laag is. Forskoline en het extract van de artisjokken zijn ingrediënten die veel potentie hebben om je te helpen bij het afvallen. Je hoeft ook bij grotere doseringen geen wonderen te verwachten, maar de ingrediënten ondersteunen in ieder geval wel. Nu is het middel te weinig effectief. Daarnaast is het relatief duur. Om deze reden raden wij Berryfit af. Mocht er een ander supplement komen met meer forskoline en artisjokken, dan houden wij ons aanbevolen.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in