Wat is het beste dieet? Een lijst met de 10 meest populaire dieten van 2019

Een nieuw jaar gaat gepaard met nieuwe inzichten en trends. Ook in het nieuwe jaar gaan we verder met gezond voedsel en dieetadvies. Speciaal voor jou hebben we een aantal uitblinkers van het afgelopen jaar geselecteerd, en nemen we de beste diëten van het afgelopen jaar onder de loep.

#1 SlimPlus+ Afslankkuur

Banner728x250_SlimPlus

SlimPlus heeft het afgelopen jaar laten zien dat afvallen geen afzien is. Duizenden klanten sloten zich iedere maand aan bij SlimPlus en kregen persoonlijke begeleiding en recepten van Dian. Heb je geen tijd om in de keuken te staan maar wil je toch eenvoudig afvallen? Dat zijn de krachtige supplementen van SlimPlus precies wat je nodig hebt. Dit product is het afgelopen jaar geïntroduceerd en heeft is nu al enorm populair! Dankzij de unieke samenstelling van bewezen en gezonde ingrediënten kan je eenvoudig en snel je doelgewicht bereiken. SlimPlus is de ideale oplossing voor personen die hun overgewicht willen aanpakken zonder een strikt en beperkend dieet op na te  houden. Je hoeft ook niet uren op de sportschool te zweten om je doelen te bereiken. Gebruik SlimPlus+ als ondersteunende kuur voor slechts 25 dagen en je zult er wel komen.

Meer informatie over SlimPlus+

#2 ProAcademie Lifestyle Coaching

ProAcademie is een allround online coachingsprogramma. Je ontvangt 1-op-1 coaching van een persoonlijke coach die je zelf kiest. Dit is afhankelijk van je doel. Wil je afvallen, of juist aankomen? Heb je overgangsklachten of last van gewrichtspijn? ProAcademie heeft een coach-bestand, en iedere coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Samen met je coach werk je aan je doelen. De coach mag je zelf kiezen indien je een persoonlijke voorkeur hebt. Dit is tevens het grote onderscheid met andere online programma’s. ProAcademie is geen geautomatiseerd programma, maar je krijgt een echte coach die je persoonlijk gaat begeleiden. Je ontvangt op maat gemaakte schema’s en kunt chatten, mailen en bellen met je coach. 24 uur per dag, je coach staat altijd voor je klaar!

In het pakket van ProAcademie zitten er naast de persoonlijke begeleiding ook op maat gemaakte video’s en trainingsschema’s. De begeleiding kan je makkelijk van huis uit volgen middels video of geluid conference. Zo kan je rechtstreeks communiceren met je (gekozen) coach. Deze biedt motivatie, tips, adviezen en nog veel meer. Je coach wordt echt je klankbord tijdens het traject. Een ander voordeel van ProAcademie is dat je geen sportschool binnen hoeft te stappen. De handige App maakt ProAcademie compleet!

ProAcademie kost eenmalig slechts 15 euro!

Meer informatie over ProAcademie

#3 Het Recepten Afslankplan

Het Recepten Afslankplan is pas een jaar oud maar was het afgelopen jaar het meest verkochte dieetboek van Nederland. Het is een uitstekende handleiding voor verantwoord gewichtsverlies op een verantwoorde basis. Het Recepten Afslankplan is geschikt voor iedereen die zijn of haar streefgewicht heeft bereikt, of wil behouden. De meer dan 50 recepten zijn uitstekend te combineren met een druk gezinsleven en samen met de 60 pagina’s aanvullende tips en informatie maakt het een compleet programma dat goed op te volgen is. Er is geen drastische lifestyle wijziging nodig, maar slecht een paar eenvoudige aanpassingen in je voedingspatroon.

Meer informatie over Het Recepten Afslankplan

#4 KetoX24 Afslankkuur

ketox24 korting

KetoxX24 is een nieuwkomer maar nu al het meest effectieve dieet uit deze lijst. KetoX24 zijn krachtige afslankdruppels uit Amerika en zijn onlangs goedgekeurd voor verkoop in Nederland. KetoX24 wordt gecombineerd met een effectief afslankplan dat je gratis bij de druppels krijgt geleverd. Dit afslankplan is gebaseerd op een koolhydraatarm voedingspatroon. KetoX24 is een bewezen manier van afslanken KetoX24 en is in Amerika ontwikkeld door een groep ervaren artsen, voedings- en sportwetenschappers. Het is eenvoudig te gebruiken, effectief en betaalbaar. 

Meer informatie over KetoX24

#5 FitChef Mark van Oosterwijck

Mark van Oosterwijck is initiatiefnemer van FitChef. Zijn unieke boek is het resultaat van zijn persoonlijke strijd tegen overgewicht. In de loop der jaren heeft hij geleerd dat gezond eten helemaal geen straf hoeft te zijn en dat jezelf uithongeren averechts werkt om er beter uit te zien. Het is niet een kwestie van minder eten, maar een kwestie van de juiste keuzes maken. Het is belangrijk dat je je lichaam alles geeft wat het nodig heeft op optimaal te functioneren, én dat is precies waar dit boek je bij gaat helpen.

De eiwitrijke recepten bevatten enkel de benodigde basis ingrediënten, zijn snel te bereiden en geven je een verzadigd gevoel. Dit betekent dat je met deze eiwitrijke recepten in verhouding weinig calorieën binnenkrijgt. Dit is volgens de auteur de sleutel tot succes naar een slank en fit lichaam. Zo verklein je de kans dat je grijpt naar zoete snacks die ‘onnodig’ extra calorieën leveren. FitChef is een echt hardcover boek!

Meer informatie over FitChef

#6 Het Paleo Dieet

Het Paleo dieet, ook genoemd het Oerdieet, is nu een van de bekendste voedingsplannen in zowel Amerika als Europa. Zoals de benaming het al aangeeft volg je het voedingspatroon van de oermens. Op dit dieet eet je verse groenten, fruit, vlees en vis. De moderne etenswaren zoals bewerkte voedingsmiddelen, zuivel, granen en kunstmatige suikers mag je niet consumeren op het Paleo dieet. Deze etenswaren zijn vrij recentelijk onderdeel van ons normaal voedingspatroon geworden, en ons spijsverteringsstelsel kan deze items niet goed verwerken. Vandaar dat we nu veel dikker en zieker zijn dan onze voorvaderen uit de Oertijd. Eet volgens de principes van het Paleo dieet om op een gezonde manier je streefgewicht te bereiken.

Meer informatie over Het Paleo Dieet

#7 Het Bio HCG Dieet

BioHCG_Mardanti

HCG is de afkorting een afslankmethode dat de afgelopen 20 jaar heeft bewezen effectief te zijn. Het geheim zit in de supplementen welke uit hormonen bestaat. Deze hormonen worden geproduceerd tijdens een zwangerschap. Het staat daarom ook bekend als het zwangerschapshormoon. Je kunt Bio HCG op verschillende manieren gebruiken. Zo kun je kiezen voor druppels, capsules of injecties. HCG remt je eetlust en zorgt ervoor dat je lichaamsvet op een andere manier verdeeld wordt in je lichaam. Je verliest vet op juist de lastige plekken zoals je onderbuik en dijen. Het HCG dieet bestaat niet alleen uit supplementen. Naast Bio HCG ontvang je een veelzijdig voedingsschema waar je zonder honger snel kunt afvallen. De hormonen maken het slechts makkelijker om dit vol te houden.

Meer informatie over het Bio HCG Dieet

#8 Het Atkins Dieet

Koolhydraatarm is booming! Niet zonder reden, koolhydraten zijn super brandstof (lees dikmakers) voor het lichaam Onder de koolhydraatarme diëten is het Atkins dieet een van de bekendste. Zoals gebruikelijk bij zulke diëten eet je veel eiwitrijke voeding en heel weinig koolhydraten. De eiwitten houden je langer verzadigt waardoor je door de dag heen minder kcal eet. Op het Atkins dieet wordt je lichaam getraind om energie uit vetten te halen in plaats van uit koolhydraten. Dit is een effectieve en bewezen manier van afslanken. Omdat je op dit dieet veel eiwitten consumeert is het niet geschikt voor personen met een gestoorde nierfunctie. Raadpleeg je huisarts indien je vragen hebt hieromtrent.

Meer informatie over het Atkins Dieet

#8 KetoX24 Afslankkuur

KetoxX24 is een nieuwkomer maar nu al het meest effectieve dieet uit deze lijst. KetoX24 zijn krachtige afslankdruppels uit Amerika en zijn onlangs goedgekeurd voor verkoop in Nederland. KetoX24 wordt gecombineerd met een effectief afslankplan dat je gratis bij de druppels krijgt geleverd. Dit afslankplan is gebaseerd op een koolhydraatarm voedingspatroon. KetoX24 is een bewezen manier van afslanken KetoX24 en is in Amerika ontwikkeld door een groep ervaren artsen, voedings- en sportwetenschappers. Het is eenvoudig te gebruiken, effectief en betaalbaar. 

Meer informatie over KetoX24

#9 Het Dash Dieet

Het acroniem DASH staat voor Dietary Approaches to Stop Hypertension. Dit dieet werd speciaal ontworpen voor personen met een hoge bloeddruk of hart- en vaatziekten. Een bijkomend voordeel is dat je eenvoudig kunt afvallen met het Dash Dieet. Een van de belangrijkste componenten van dit dieet is dat je zo min mogelijk zout mag gebruiken. Dit zal meteen een gunstige werking hebben op je bloeddruk. Daarnaast eet je voldoende fruit en groente op het DASH dieet.

Meer Informatie over het Dash Dieet

#10 Druppels van Calorietje

De druppels van Calorietje zijn al meer dan 10 jaar een begrip en gebaseerd op het Bio HCG principe. Met Calorietje druppels is het mogelijk om maximaal tien kilo in drie weken af te vallen. Het succes van het gewichtsverlies is uiteraard afhankelijk van jouw persoonlijkheid, de juiste voeding en de hoeveelheid lichaamsbeweging. Calorietje is een zeer eenvoudig product. Een duidelijk voedingsschema vertelt je wat je mag eten en wanneer. Gedurende 23 dagen, elke ochtend gebruiken.

Meer informatie over de druppels van Calorietje

Ik hoop dat je na het lezen van dit artikel een nog beter inzicht hebt gekregen in de ins- en outs van de verschillende manieren waarmee je dit jaar je doelen kunt bereiken. Heb je vragen? Dan mag je mij of een van mijn collega’s altijd om advies vragen.

Maak er een mooi en gezond jaar van!

Gezonde Groeten,

natascha

3 Reacties

 1. Hallo, mijn naam is Marianne. Ik lees op dit forum vele ervaringen van diverse diëten. Van lichte afslankmethodes tot de meest extreme crashdiëten. Ik heb vele afslankkuren afgewogen maar ben tot de conclusie gekomen dat de Bio HCG kuur de meest effectieve afslankkuur is. Ik heb daarom gekozen om deze afslankkuur te gaan volgen. Ik ging sowieso al elke week 2 keer naar de sportschool. Maar dit had geen effect meer, dus sport ik nu iedere keer een uurtje langer. Ik hoorde namelijk dat als je bijvoorbeeld elke dag fietst of een eindje wandelt het aan het begin effect heeft maar dat het lichaam er op een gegeven moment aan went. Als je dan een omweg maakt, bijvoorbeeld op de fiets of wandelend, of een intensievere training maakt verbrand het lichaam meer calorieën.

  Ik heb de Bio HCG kuur gevolgd en wilde graag mijn bevindingen over deze afslankkuur met jullie delen.
  Toen ik begon met de Bio HCG kuur wist ik niet goed wat ik ervan moest verwachten. Ik las wel positieve ervaringen welke mij motiveerden om de afslankkuur ook te gaan volgen. Achteraf ben ik blij dat ik de Bio HCG kuur gedaan heb. Ik had nogal wat vet op mijn buik en billen en wilde daar graag vanaf.
  Bij de Bio HCG kuur kreeg ik een persoonlijke afslankcoach. Als ik vragen had kreeg ik gauw antwoord terug en kreeg af en toe handige tips. Op deze manier kon ik de afslankkuur met een goed gevoel volgen. Want ik twijfel nogal als ik nieuwe dingen uit probeer. Dat was nu gelukkig niet het geval.
  Dankzij de druppels die bij de Bio HCG kuur hoorden, L carnitine druppels, had ik minder trek in eten. En ik merkte dat het afslanken veel makkelijker verliep dan gedacht.
  Ik voelde mij tijdens de afslankkuur energiek, dat had ik van te voren echt niet gedacht. Ik heb wel eens vaker diëten gevolgd, maar ik hield dat niet vol, had te veel trek in eten en voelde mij slap.
  Daarom vind ik de Bio HCG kuur een aanrader. Je krijgt een pakket thuisgestuurd met alles wat je nodig hebt. De L carnitine vloeistof en ook een duidelijke handleiding. In de handleiding stonden ook recepten. Gezond en lekker, vaak heb ik gemerkt dat dat niet goed samengaat, maar met deze recepten heb ik een aantal heerlijke maaltijden in elkaar gedraaid. Ik heb er zelfs een aantal favoriete maaltijden aan over gehouden, die ik nog zeker een paar keer per maand maak.
  Heeft iemand ook al eens de Bio HCG kuur gevolgd? Ik ben in ieder geval heel enthousiast erover en raad het dan ook iedereen aan die wat kilo’s wil afslanken.

 2. Mijn huidig gewicht is 78 kilo en mijn streefgewicht is 65 kilo.
  Ik heb heeeeel veel diëten gedaan en val na een poos weer terug.
  Maar zo zwaar ben ik nooit geweest. Ik heb wel P.C.O.S. En een
  Traag werkende schildkier waar ik medicijnen voor heb.
  Met vriendelijke groet,
  Ria

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in