Bestel de Resetkuur van Irene

Wanneer je overgewicht hebt gaan mensen allerlei diëten volgen die meestal wel op dat moment resultaat geven, maar op lange termijn alleen maar averechts werken en je uiteindelijk dikker bent dan ooit. In Mijn E-Book leg ik je onder andere uit dat je lichaam door eiwitdiëten met veel dierlijke eiwitten uit balans kan raken.

Start vandaag nog en reset je lichaam

 

resetkuur2

Symbol_OK.svg Maak een nieuwe start in 12 weken

Krijg meer energie Symbol_OK.svg

Handige boodschappenlijstjes Symbol_OK.svg

Symbol_OK.svg

Verminder overgewicht

Symbol_OK.svg Gratis begeleiding

 

 

 

Wil je bewust en gezond leven, zet de knop dan om en begin met mijn resetkuur.  Bij de meeste diëten val je eerst af maar komt als je uiteindelijk stopt weer enorm aan. Er zijn verschillende redenen waarom je beter geen dieet kan volgen of gewoon vanaf nu te kiezen te stoppen met diëten, je lichaam te resetten, en daarna over te stappen op gezonde voeding.

Bestel het E-Book van Irene en Reset je Lichaam

Reset je Lichaam voor een Nieuwe Start!
Tijdelijk van € 37,95 Voor € 27,95 inclusief BTW
Direct ToegangVoeg toe aan winkelwagenDirect Toegang

Programma van 12 weken

12 weken lang ga je anders eten en veel bewegen, bovendien ga je aandacht besteden aan ontspanning en vooral aan jezelf. Deze resetkuur is ook erg geschikt als je niet goed in je vel zit en last hebt van klachten zoals hoofdpijn, gespannen spieren, buikklachten, of een lichte Burn-out enzovoort. Als je vragen hebt, of er zijn bepaalde dingen niet duidelijk, dan help ik je graag.

Samen op weg naar je nieuwe lichaam…

Groetjes,

Irene
voedingstherapeut

25 Reacties

 1. Ik heb de resetkuur aangeschaft en ontvangen

  ik ga deze week de boodschappen in huis halen en na mijn verjaardag (aanstaande vrijdag) starten…..
  Ik heb in het verleden, op advies van mijn osteopaat, 2 x een detoxkuur (periode van 6 weken) gedaan en weet dat het niet zomaar wat is….. zie bijlage. Ik ben benieuwd of deze dieetlijst zo op eerste oog met jouw boek overeenkomt. Dan weet ik een beetje wat ik kan verwachten.

  Na deze kuren ben ik voor ons gezin echt anders gaan koken maar heel langzaam aan sluipen “slechte” eetgewoonte er toch weer in…. Maar nu, na in 2014 een burn out gehad te hebben weet ik het zeker, ik moet nu eerst mijn lichaam weer op peil krijgen en dan kan ik zeggen dat ik weer in balans ben!

  Ik zal mocht het allemaal lukken om af en toe wat te posten op de FB pagina. Erg prettig dat dit een besloten groep is, geeft een gevoel van privacy en fijn dat dit gewaarborgd is op deze manier.

  Gr betty

 2. Ik heb vanmorgen een E boek besteld en betaald via i Deal en kreeg op de site de reactie; dank voor je bestelling ik heb je een e-mail gestuurd etc.
  Maar ik heb nog steeds geen e-mail ontvangen. Ook niet in de map ongewenste mail.
  Ik hoop dat je alsnog het bewuste mailtje wil sturen. Het betreft het boek over resetten in 12 weken.

  Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,
  Maria van Dijk

 3. Hallo Irene,

  Is de resetkuur hetzelfde als de beauty-detox van 4 maanden uit je boek een mooie en vitale huid?
  Mocht dat niet zo zijn kun je dan vertellen wat het verschil is tussen beide kuren?

  Groetjes, Evelien

  • Hoi Evelien
   Nee het zijn toch andere kuren, de beautydetox is 4 maanden en veel uitgebreider dan de reset kuur die 3 maanden is.
   de reset kuur is 12 weken, 4 weken afbouwen, en anders leren eten, 2 hele strenge weken waarbij je geen granen en dierlijke producten enz mag en dan weer 4 weken opbouwen, hierin een leemkuur en een ontgiftingskuur ondersteunend met citroensappen, en lijnzaad. De beauty detox is 4 x 1 maand.
   1 ste maand ga je afbouwen, zuurbalans en suikerspiegel stabiliseren, tweede maand lever ontgiften, 3 de maand darmen ontgiften en herstellen/ opbouwen en 4 de maand ga je aan je energie niveau werken en energierijk voedsel eten. Opzich heeft het uiteraard wel wat van elkaar weg want de basis van de detox is mijn manier van werken en detoxen.
   Groetjes Irene

 4. Beste Irene,

  Vraag ik heb coeliakie en een melk (lactose en melkeiwit) allergie.
  Kan ik ook met jouw methode aan de slag?
  Het spreekt mij wel heel erg aan wat ik heb gelezen

  Ankie

  • Hallo Ankie

   ja ook als je niet tegen gluten en melk kan is deze kuur geschikt. Melkproducten mogen niet in de kuur en de granen kun je prima aanpassen met glutenvrije.
   Veel succes Irene

 5. is er ook een inkijk exemplaar?voor mijn dochter en mij lijkt het me wel wat ,maar we hebben allebei een lactose en suiker intollerantie ,dus wil graag iets meer info ,voor ik (weer) een boek koop waar ik misschien niets aan heb :)

 6. Deze restkuur heeft me na vel vergeefse pogingen geholpen om grip te krijgen op mijn voedingspatroon. Ik heb nu een regelmatig en bewust voedingspatroon en ben zonder moeite bijna 10 kilo afgevallen. Hierdoor heb ik minder last van stress en heb veel meer energie gekregen. Dank je wel Irene.

  Samira

 7. Hallo Irene. ik heb je ebook gedownload en het programma 12 weken gevolgd. ik voel me vitaler en heb meer energie. ik heb zeker met koude veel last van stijve gewrichten. wat kan ik hier tegen doen? Ook heb ik de vraag of een consult mogelijk os.

  vvriendelijke groeten,

  Agnes

 8. drie maanden geleden ben ik gestart met de resetkuur van irene. ik merkte vrijwel direct dat ik meer energie kreeg en minder honger. het ‘zuiverende effect’ spreekt mij persoonlijk het meeste aan. een aanrader voor iedereen die opnieuw wil starten. zelfdicipline is wel een pre!

  babette

  • Hoi Debby, er is iets mis gegaan in de automatische verzending. We hebben je bestelling inmiddels handmatig naar je verzonden.

   Sorry voor de vertraging en veel succes met de resetkuur van Irene!

   Sanne

 9. EEn geweldig boek voor als je (zoals ik) na een jarenlang ongezond eetpatroon ‘de knop om hebt gezet’ en graag opnieuw wil beginnen. Dankjewel Irene.

  Bram

  • Je ontvangt het boek enkele minuten na de betaling Jannie. Er zat een foutje in je email adres, hierdoor kreeg je het niet automatisch. Inmiddels hebben we het handmatig aangepast en als het goed is heb je het ebook ontvangen.

   Veel succes, ook namens Irene!

   Sanne

 10. Deze kuur is een goede en duidelijk beschreven detox kuur die je goed kunt inzetten om niet ‘zomaar’ te starten met een nieuwe (gezonde) manier van eten of het volgen van een dieet. Het heeft mij en mijn dochter erg geholpen om door te zetten.

  Een aanrader!

  Kitty

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in