Betaalbare Zorg Binnen Handbereik

Ons land kent een lange geschiedenis van sociale gezondheidszorg. Zo ook in het Groene Hart van Nederland, de regio waar zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid zetelt. Vanuit haar thuishaven in Leiden, stelt de zorgverzekeraar al twee eeuwen de gezondheid en zorg centraal van de bewoners van het mooie polderland, dorpen en de steden om haar heen.

adfab-vgz

Betaalbare Zorg

Zorg en Zekerheid is een zorgverzekeraar die pal staat voor haar verzekerden, of liever gezegd haar leden. Want als Onderlinge Waarborgmaatschappij stelt zij zeker dat de beste zorg voor al haar leden toegankelijk en betaalbaar is. De leden delen met elkaar de lasten maar ook de lusten. Want ondanks de stijgende zorgkosten, schaalvergroting en dreigende versobering van de zorg, vindt de zorgverzekeraar dat iedereen altijd en overal ervan op aan moet kunnen, dat zij de zorg krijg die zij nodig heeft. Niet voor niets heet zij ‘Zorg en Zekerheid’. Dat doet de Leidse zorgverzekeraar al zo’n 188 jaar en inmiddels voor ruim 408.000 verzekerden. Zonder winstoogmerk, want alle positieve resultaten gaan terug naar de verzekerden, in hun premies of in een nog betere kwaliteit van de zorg.

Gezondheidsbevordering

Iedereen is van harte welkom. Wie je ook bent: jong of oud, man of vrouw, zwart of wit, dik of dun, ziek of gezond. Zorg en Zekerheid dient geen enkel ander belang dan de gezondheidsbevordering van al haar leden, waarbij geen enkel onderscheid gemaakt wordt. Daarom accepteert zij iedereen, voor de basisverzekering maar ook voor de aanvullende verzekering, zonder drempels of uitsluiting.

Doorlopend actief

Zorg en Zekerheid is puur en alleen een zorgverzekeraar. Zij heeft geen andere ‘business’ dan de gezondheid en zorg van haar leden. De nadruk ligt daarbij op de dienstverlening en het doorlopend actief zijn met de zorgaanbieders. Zij kent de regio als geen ander en haar medewerkers hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Zij geven graag informatie en proactief advies. Of ondersteunen verzekerden bij het vinden van hun weg in de soms complexe zorgwereld. Dit alles vanuit de stellige overtuiging: Dichtbij werkt beter!

Meer informatie

Ooit gestart als ziekenfonds ‘Toevlugt in den Nood’ in 1825, is het huidige Zorg en Zekerheid voortgekomen uit een samenbundeling van diverse ziekenfondsen in de regio. Generaties lang verzekert zij de zorg van haar leden. Ook u bent van harte welkom.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in