Betekent Nuvoryn Bestellen Afvallen?

Eerder schreven we een artikel over Nuvoryn Afslankpillen. De vraag is, betekent Nuvoryn bestellen ook afvallen? Inmiddels is er, mede dankzij de ervaringen van bezoekers meer duidelijk over dit product. Om je bij te praten over deze populaire afslankpillen kun je op deze pagina het dossier ‘Nuvoryn Deel 2’ lezen.

Nuvoryn is een gewichtsverlies supplement dat wordt verkocht via een website die je laat zien hoe snel en eenvoudig je kunt afrekenen met overgewicht. Hierbij worden aanbevelingen door artsen,  getuigenissen, verwijzingen naar klinische studies, veel ‘voor en na’ foto’s en zelfs RTL4 uit de kast gehaald om de afslankpillen aan te bevelen.

Problemen bij het Bestellen van Nuvoryn

Op internet zijn veel slechte ervaringen te vinden over het bestellen van Nuvoryn. Dit gaat met name over de bestellingen die rechtstreeks bij Nuvoryn worden geplaatst. Wil je Nuvoryn uitproberen, dan adviseren we je om het te bestellen bij een onafhankelijk drogisterij die beschikt over een correcte afhandeling en aftersales.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Ervaring met Nuvoryn

Heb je ervaring met het bestellen, gebruik of de after sales van Nuvoryn? Laat dan een reactie achter of lees de ervaringen met Nuvoryn.

Ingrediënten Nuvoryn

Als we de lijst van ingrediënten onder de loep nemen kunnen we niet ontkennen dat de werking van een aantal van deze stoffen inderdaad onderstreep wordt door klinische studies. Maar er zitten ook veel stoffen in die geen steun krijgen van welk onderzoek dan ook. De stoffen die voor Nuvoryn worden gebruikt  zijn onder andere: groene thee, guarana, hoodia, acai en resveratrol. Het gebruik van Acai is nog steeds een enorme hype binnen de afslank industrie. De werking is echter nooit wetenschappelijk bewezen. Wel is bekend dat Acai voor een flinke dosis anti-oxidanten kan zorgen die niets te maken hebben met afvallen. Resveratrol is een omstreden stof die in meerdere pillen wordt gebruikt. Ondanks dat van zuivere Hoodia klinisch bewezen is dat het een effectieve eetlustremmer is, blijven we problemen met de rechten voor het invoeren van deze stof. Hierdoor is de prijs van Hoodia erg hoog. Daarnaast zijn er verschillende soorten Hoodia op de markt, de vraag is dus welke Hoodia er gebruikt wordt.

Heb je ervaring met het bestellen, gebruik of de after sales van Nuvoryn? Laat dan een reactie achter of lees de ervaringen van bezoekers. Een bezoeker van het het ervaringen forum van deze website heeft de volgende heldere visie uiteengezet over Nuvoryn.

Op de website van Nuvoryn staat dat het product klinisch bewezen is. Van de elf referenties zijn er echter maar drie die direct naar een onderzoek verwijzen. De overige acht referenties verwijzen naar nieuwsberichten of artikelen. De onderzoeken waarnaar gewezen wordt zijn van matige kwaliteit met een beperkt aantal deelnemers.

Bij het bedrijven van “echte wetenschap” hoort in mijn ogen het bekijken van de gehele literatuur op een bepaald gebied en de onderzoeken op kwaliteit en dus bewijskracht te beoordelen. Eén onderzoek selectief eruit lichten zonder het geven van een compleet overzicht is daardoor niet betrouwbaar en misleidend. Ook onderzoek in vivo of bij proefdieren zegt weinig over de resultaten bij mensen. Deze kunnen daarom niet zomaar geëxtrapoleerd worden naar humane claims. Dat gebeurt wel op de site. Een bepaald effect van een ingrediënt is pas klinisch bewezen wanneer het is aangetoond én gereproduceerd door middel van kwalitatief goed onderzoek. Dit is onderzoek met een voldoende aantal deelnemers, dat lang genoeg duurt en waar een placebogroep naast loopt.

Onderzoek

Wanneer een onderzoek met een gunstig resultaat is gepubliceerd hoeft het niet te betekenen dat er sprake is van een causaal verband en gebruikt kan worden om een claim mee te onderbouwen. Er worden niet voor niets tegenstrijdige resultaten gevonden. Hieronder een overzicht van de conclusies die in mijn ogen getrokken zouden moeten worden. Volgens mij heeft dan niet elk ingrediënt zichzelf al bewezen. Dit ene onderzoek met een beperkt aantal deelnemers laat een gunstig resultaat zien na 45 dagen. Na één jaar is het gewichtsverlies geslonken tot 0,5 kg. Bovendien lag de dagelijkse van de afzonderlijke ingrediënten duidelijk hoger dan bij twee capsules Nuvoryn.

Guarana

Guarana wordt in verschillende afslankproducten gebruikt. Het effect van Guarana is dat het je stofwisseling versneld. Gebruik is echter niet aan te bevelen voor diabeten en gebruikers van antidepressiva. Ook voor personen met een hoge bloeddruk is Guarana niet aan te bevelen. Het kan bijwerkingen als trillende handen, angst aanvallen, hartkloppingen, slapeloosheid en hyperactiviteit tot gevolg hebben.

Tot zover de visie van een van onze bezoekers. Met dit in ons achterhoofd zijn we verder op onderzoek gegaan.

Levering en After Sales

Op de webste van Nuvoryn vinden we geen Kamer van Koophandel en BTW nummer terug. Dit is echter wel verplicht voor bedrijven die actief zijn op de Nederlandse markt. In het KVK register kunnen we ook geen registratie terug vinden. Uit de ervaringen van bezoekers kunnen we opmaken dat contact erg moeizaam verloopt, en dat de after sales te wensen overlaat. Desondanks zijn er ook bezoekers die hun bestelling wel netjes ontvangen.

RTL 4

De suggestie wordt gewekt dat Nuvoryn in verband staat met RTL 4. We hebben contact opgenomen met RTL Nederland en hier wordt ontkent dat er enig verband bestaat tussen de afslankpillen en RTL4.

Voor en Na Foto’s

Eerder schreven we al dat dezelfde foto’s worden gebruikt voor de producten Nuvoryn en Pure Cleanse. Omdat er geen volledige voor en achternamen worden vermeld is het voor ons niet mogelijk om deze personen te achterhalen.

Abonnement

We krijgen veel reacties over het abonnement dat automatisch in werking treed na het bestellen van een (proef) pakket. De kosten kunnen hierdoor behoorlijk oplopen. Ons advies luidt, lees voor je besteld eerst goed de voorwaarden door.

Conclusie

Mede door de grote marketing campagne via internet is Nuvoryn in korte tijd erg populair geworden. Misschien wel juist door deze enorme belangstelling laat de levering en after sales te wensen over. Nuvoryn heeft de informatie op haar website niet in orde en je loopt bij het bestellen de kans dat je tekent voor een abonnement. Tot slot de werking. Omdat het product op dit moment erg overschaduwd wordt door de op deze pagina beschreven problemen, is er helaas nog weinig bekend over de uiteindelijke werking van Nuvoryn. Heb je ervaring met het gebruik van Nuvoryn? Laat dan een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers. Wil je meer weten over Nuvoryn en Pure Cleanse? Lees dan het artikel ‘Nuvoryn Pure Cleanse Afslank Pillen‘.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelVrouwen en Bikinistress door Mieke Kosters
Volgend artikelAfvallen en Vet Verbranden
betekent-nuvoryn-bestellen-afvallenEerder schreven we een artikel over Nuvoryn Afslankpillen. De vraag is, betekent Nuvoryn bestellen ook afvallen? Inmiddels is er, mede dankzij de ervaringen van bezoekers meer duidelijk over dit product. Om je bij te praten over deze populaire afslankpillen kun je op deze pagina...

35 Reacties

 1. Ik heb de pillen nuvoryn en pure cleanse 5 jaar geleden besteld en gebruikt. Toen geen problemen gehad met bestellen ofzo, had ze netjes binnen gekregen.
  Heb elke dag 2 nuvoryn en 1 purecleanse pillen geslikt. In de aantal weken dat ik ze gebruikt heb was ik ook een week op stapvakantie en heb daar mijn bed uit gezweet.
  Uiteindelijk was ik 6-8 kilo kwijt en daarna niks meer bij gekomen! Alhoewel je zelf natuurlijk wel op je eetgedrag moet letten en gewoon moet gaan sporten!

 2. hey, heb al veel reacties gelezen, ik zou er ook graag ermee beginnen;
  is er iemand die de pilletjes door verkoopt????

  Wil ze graag overkopen!!!!

  greeeetz

  • Of Nuvoryn afvallen is weet ik niet, ik heb het nog steeds niet ontvangen!

   Op uw creditcardafschrift zal uw bestelling vermeld worden als NATHANS NATURAL.
   Let op: alle bestelling zullen binnen 24 uur, vanaf het moment dat de bestelling is geplaatst, worden verzonden.
   ——————————————————
   Nuvoryn
   ——————————————————
   Order nummer: 10200087021
   Besteldatum: dinsdag 06 mei, 2014

   Producten
   ——————————————————
   1 x 3 Nuvoryn + Verzendkosten () = €79.9000
   ——————————————————
   Gratis wereldwijde bezorging – binnen 6-8 dagen (): €0.00
   Totaal: €79.90

   Verzendadres
   ——————————————————
   C, de Mol

 3. ik heb 9 juni 2013 besteld product nuvoryn afslank pillen via de aanbieding side 2+ 1 gratis,
  maar met de post vandaag `19 juni 2013 ontvangen van de post bezorger PostNL alleen 2 stuks en de pak was opengemaakt en weer dicht geplakt.
  ik wil van jullie weten waar de 3 potje is gebleven.
  ik wil spoedig hierop antwoord van jullie ontvangen. als het niet zo is dan stuur ik het zo terug en laat mij geld terug boeken.
  mijn telefoonnummer is 070-3875389 of 06 47900811. ik heb de juridische adviseur ingeschakeld. ik kan jullie ook niet bellen. ik wil vandaag liever een antwoord dan morgen.

  • hallo Sonja met Jan ik wou graag die product Nuvoryn bestellen ik wou graag weten of het bij jou heeft geholpen of niet

 4. Drie weken geleden 1 potje Nuvoryn besteld. Werd per email door hen bevestigd. Ik kreeg een shipment nummer.Het potje nooit ontvangen, wel werd 2 x het bedrag van mijn rekening afgetrokken.

 5. ik heb 1 potje besteld via internet en keurig na 3 dagen het potje in ontvangt mogen nemen. Ik ga morgen beginnen dus ik kan nog geen resultaat melden.
  Wie weet?

 6. IK ben er nu een week mee bezig, ik heb in ieder geval veel meer energie en die energie zorgt weer dat je veel meer gaat bewegen. Ik heb wel mijn eetpatroon wat aangepast want ja inderdaad het gaat er niet vanaf door op je luie reet te blijven zitten en koekjes achterover te slaan. Ik weet nog niet of er resultaat komt alhoewel ik vandaag voor het eerst het idee heb dat mijn buik wat af aan het slanken is. Verder is het dus nog even afwachten.. O ja en ik heb ze gewoon meteen ontvangen al 3 dagen na de bestelling.

 7. Heb in juli betaald en al drie keer een bericht gestuurd. Nog steeds niets ontvangen en mijn geld lijk ik dus kwijt te zijn. Ben bang dat het oplichters zijn.

  • Ongelooflijk dat mensen nog steeds geloven in dit soort wonderpillen. Die zijn vooral een wonder voor de fabrikant want die verdient goud geld met sprookjes en obscure, onvolledige pseudo-onderzoeken. Wil je afvallen eet dan gezonde dingen, volg de voedselzandloper en val zoals ik 10 kg blijvend af in 6 maanden tijd zonder extra bewegen of hongergevoel. Geef je geld uit aan de juiste dingen, niet aan neppillen

 8. Dames en heren mag ik jullie allemaal een gezonde tip geven? Begin hier niet aan. Onlangs heb ik iemand geholpen haar geld te retourneren, waar ze recht op had sinds 22 juni. Ze heeft het afgelopen week pas terug gekregen, na 41 mails en Ice Pay te benaderen. Er is nog helemaal niets bewezen tov de pillen, wie weet wat je slikt? Als ik jullie zou zijn bestel ze inderdaad op drogisterij.net en benader ICEPAY als je je geld terug wilt. Anders lukt het je met geen mogelijkheid.

 9. Ohh.. sorry ;) had ik dat nog niet gepost.. maar had ze 4 juli binnen. Dus iets meer als een weekje wachten ;)
  Ben ook wel begonnen…. al moet ik wel zeggen dat ik zelf een beetje slecht bezig ben.. Druk met werk en ook aantal verjaardagen en feesten achter elkaar dus niet echt heel goed aan het eten.. :(
  Ook sport ik zoals ik daarvoor deed ook nu niet.. Deze week was het eindelijk wat rustiger,, maar door buikgriep helaas ook nog niet zoveel gedaan.. Maar hoop vanaf morgen weer helemaal netjes te zijn ;)
  Zal snel reageren ;)

  P.s. Ik ga er niet vanuit dat het wonder pillen zijn.. dus denk niet dat je zelf ook niet gezond moet eten voor het afval proces…. Dus alle dagen fastfood zal het afvallen niet bevorderen..!! Veel bewegen/sporten en gezond eten zijn voor mij ook erg belangrijk tijdens het afvallen en het gebruik van deze pil!

  • Voor iedereen die problemen heeft met het bestellen of een lange levertijd heb ik een tip. Je kunt het sinds kort ook bestellen bij drogisterij.net

   Vandaag besteld, morgen in huis. Volgende week begin ik :)

 10. Is er dan een mogelijkheid om nadien het ‘abonnement’ te onderbreken ?
  Want ik wil het wel proberen maar nadien, indien niet tevredenm niet aanhoudend bestellingen ontvangen.

 11. Beste allemaal,

  Ik heb een hele goede ervaring met Nuvoryn. Ik kreeg de bestelling binnen een week thuisgestuurd, 3 potjes. ik slik het ‘savonds en ‘sochtends. Mijn hongergevoel is enorm verminderd en ik wordt zienderogen slanker. Ik ben nu 5 weken bezig en ben werkelijk al 5 kilo afgevallen (van 78 tot 73 kilo). Hiervoor at ik hetzelfde en sportte ik ook, maar bleef toch aan de zware kant. Het is nu heel makkelijk om niet of weinig te snoepen. ik had al mijn leven lang behoefte aan suiker, die is nu enorm afgenomen. Ik snoep nu alleen om een keertje wat lekkers te nemen, niet meer uit een drang voor suiker.
  Ik heb geen bijverschijnselen, slaap goed etc.
  Ik weet nog niet wat het op de lange duur gaat doen, voorlopig blijf ik het slikken.
  met vriendelijke groet

 12. ik heb het nu 2 dagen mijn evaring is krijg heel veel energie en wel slaapeloose nachten moet veel hoesten. voor de rest ben ik hartstikke tevreeden. alleen wat ik wel frustrerent vind is dat ik jullie niet te pakken krijg met de telefoon nummer. kunt u me AUB een goeie telefoon nummer sturen want ik wou telefonisch me evaring door vertellen. En natuurlijk ben ik ook berichten gaan kijken van anderen mensen ik zie vele slechte berichten maar zelf ben ik nog tevreden please stuur mij een goeie telefoon nummer terug

 13. Heb ze net binnen had 24e juni bestelt. Ben benieuwd! Moet wel eerlijk toegeven dat ik op een mail die ik heb gestuurd niets heb terug gehoord!

 14. Ik heb het artikel gelezen. Er bestaan zeker produkten die vet afbreken in het lichaam. Maar hoe de campagne wordt gevoerd maakt mij zeer argwanend, elke truuk is gebruikt. Vooral bij de Apotheek 159,00 EU en nu voor maar 39,95 maar dan wel gelijk bestellen. Ook die zogenaamde goede recencies, het lijkt de EO wel Voor mij een reden om het niet te doen. De beste recencies zijn gewoon mond tot mond reclame Ik heb mijn kennissen nog nooit iets over dit produkt horen zeggen

 15. Is er dubbelblind onderzoek gedaan?
  zodat je eerlijk abtwoord krijgt.
  Dus een evidenced based publcatie.
  Graag een eerlijk bewijs mooie verhalen zijn ergenoeg.
  Bewijs op wetenschappelijke basis is het enige wat iets zegt!

  martin ter plegt
  fysiotherapeut

  • Acht dagen geleden 3 potjes besteld en keurig binnen gekregen. Vanmorgen begonnen dus kan nog geen resultaat melden. Maar I.i.g. Geen oplichters bende dus!

 16. Ik heb vorige week zondag 3 potjes nuvoryn en 1 potje pure cleanse besteld, zaterdag kwamen de 3 potjes binnen en de woensdag het potje met pure cleanse, dus vrij snelle levering.
  Ik ben dus afgelopen zaterdag meteen begonnen met slikken, 2 pillen per dag het is nu donderdag en ben al 3.5 kilo kwijt, heb gisteren de pure cleanse binnen gekregen, slik nu dus in de ochtend 1 pil nuvoryn en in de avond na het eten 1 pil pure cleanse.
  De pillen werken dus echt, nou doe ik niet alleen die pillen slikken maar ik doe ook een half uurtje per dag wat aan bewegingen, ben benieuwd hoeveel er nog afgaat.. Heb voldoende potjes voor de komen de tijd..

 17. ik heb twee weken geleden de pillen besteld en heb het gisteren binnen gekregen ik hoop echt dat dit spul werkt want ik heb echt van alles geprobeert
  helaas kan ik niet echt sporten vanwege een paar gebreken
  en heb twee kinderen dus er mogen wel war kilo’s weg
  als ik ervan afval laat ik het zeker weten

 18. Ik ben het volkomen met Mariposa eens: de enige manier om blijvend gewicht te verliezen, is je eetgewoonten aanpassen en meer gaan bewegen.

  Ik ben met stomheid geslagen als ik lees hoeveel mensen nog in een afslankpil geloven. Volgens mij heeft het met het verval van de huidige maatschappij te maken: als het niet op een presenteerblaadje wordt aangeboden, laat dan maar. Gelukkig ben ik nog opgevoed met “Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden” ;)

 19. Ach ach ach…er zijn nog steeds mensen die geloven in een afslankpil! Als afslankpillen echt zouden werken zou het probleem overgewicht niet bestaan.
  Als je wilt afvallen dan zal je minder moeten en eten en sporten!!! Dat is het geheim, als je al van een geheim kunt spreken. Het is LOGICA.
  Maar wat willen de meeste mensen: lekker blijven eten en op hun luie …. blijven zitten.
  Verbazingwekkend hoeveel mensen zo in elkaar zitten.
  “DECIDE, COMMIT AND SUCCEED”

 20. Heb ook net bestelt… Hoop van Harte dat ik niet wordt opgelicht :( Dacht nou eindelijk het wondermiddel te hebben gevonden ;) Zodra ik meer weet laat ik het horen :D

 21. Ik heb net een bestelling geplaatst en nu lees ik dit ?! Ik laat me niet gek maken en heb besloten om af te wachten tot ik het krijg en ga het gewoon proberen. Mijn ervaring zal ik later hier plaatsen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in