Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Better Belly Infrarood Tailleband

Better Belly Infrarood Tailleband

Better Belly is een nieuwe manier om plaatselijk te vermageren. Het programma is speciaal gericht op de taille. Het principe van Better Belly is gebaseerd op traditioneel sporten in een fitness centrum maar dan met een speciale infrarood tailleband. Better Belly heeft raakvlakken met het sporten in een warmtecabine maar is specifiek gericht op het overtollige buikvet.

Sporten met een Infrarood Tailleband

Als je op de traditionele manier gaat sporten ken je wellicht het probleem van een koude buik. Van die wetenschap heeft  Better Belly handig gebruik genaakt. In een geselecteerde sportschool volg je een speciaal samengesteld fitnessprogramma op de gebruikelijke fitness apparaten zoals de crosstrainer en loopband. Het verschil zit hem in een speciale tailleband om met infrarood straling, de Better Belly. Hierdoor zul je merken dat je buik tijdens het sporten wel warm wordt. Dee infrarood warmte trekt diep in het lichaam en zorgt voor een betere doorbloeding. De warmte van de Better Belly wordt verhoogd naar 55 graden en omdat je erbij gaat bewegen moet je lichaam zijn best doen om deze warmte kwijt te raken. De vetverbranding in de buikzone wordt hierdoor met 100% verhoogd. Naast een zelfstandig fitnessprogramma zijn er sinds kort ook groepslessen.

Het Better Belly Programma

Een basisprogramma is op de volgende manier samengesteld. Tijdens de eerste training wordt je gewogen en gemeten, vervolgens ga je onder begeleiding gedurende een periode van 4 weken, 3 keer per week 30 tot 40 minuten trainen. Naast Nederland zijn er ookBetter Belly centra in Engeland, Duitsland en Belgie.

Jouw Ervaring met Better Belly

Omdat Better Belly nog relatief nieuw zijn er nog niet veel ervaringen bij ons binnengekomen. We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring! Geef hier jouw mening of lees hier de ervaringen van anderen.

 

16 Reacties

 1. Basic natuurkunde dit. Infrarood is gewoon warmte. Die buikband is even effectief als een zaklamp op je buik schijnen. Bovendien kan je niet plaatselijk afvallen.

 2. Ik ga binnenkort beginnen samen met mijn zus. Zij heeft het al eens eerder gedaan en was positief. Ik ken het principe van vet verbranden door warmte. Jaren geleden liep ik dagelijks in een wet suit bij warm weer. Dat was zweten. En ja, vet verdween als sneeuw voor de zon. Soorten deed ik niet dus het kan alleen door de combi van wetsuit en warmte. Ik heb genetische predispositie voor een bol buikje die vet. Maar toen had ik een platte buik. Ik ga het zeker proberen. Wetenschappelijk bewezen of niet. Je moet je eigen lichaam ook kennen en opletten wat je doet. Er niet vanuit gaan dat er wondermiddelen zijn. Voor niets gaat de zon op. En goed eten moet je altijd. Een beetje plaatselijke hulp kan geen kwaad. En werkt het niet, dan weet je dat tenminste. Gewoon doen als je eraan denkt. En ja het zijn allemaal uitbuiters. Net als al die nieuwe diëten en fitness rages, wonderpillen en noem maar op. Duren wat je goed lijkt een goed voelt. En niet je kop in het zand steken. Succes.

 3. Hallo,

  Ik zit nu in de 4de week van BetterBelly. 3 weken achter elkaar heb ik 45 min op de crosstrainer gezeten met de bb band. Tot nu toe de enige vortgang die ik heb gemerkt is dat mijn conditie is vooruit gegaan. Dit vind ik zeker fijn. In de afgelopen 3 jaar heb ik niet gesport en opeens deed in dus 45 min crosstrainer 3x per week.
  Qua kg ben ik niet eens 1 gram afgevallen. Qua kleding maat ook helemaal niet. Maar mijn conditie is echt top!
  Ik heb op mijn eten gelet, maar geen dieet gevolgd. Ik heb ong 1.5 a 2 L water per dag gedronken, geen frisdrank en geen zoetigheden.
  Ik geloof dat BB heel goed is voor mensen die willen beginnen met sporten. Maar geloof niet in de mega veel verlizen van cms… Ik vind achteraf jammer dat ik zoveel heb betaald voor de BB programma. Dezelfde resultaten kon ik dus ook zonder BB halen door de 45 min 3x per week op de crosstrainer te zetten.
  Mijn instructeur vertelde dat er bij mij niet zo opvallende resultaten zullen zijn met de BB omdat ik niet “zo dik”ben. Tja… Ik ben 1,63m en 62 kg, ik heb beetje vet op me buik en ik hoopte dat de BB zou helpen. Mooi niet dus.. Maar goed, ik heb mijn conditie wel opgebouwd en na deze week ga ik sporten zonder de BB.
  Ik zal jullie mijn resultaten nog doorgeven in het einde van dit programma (as. zaterdag)

  Mijn advies: Als je dus 3 x per week gaat sporten, met of zonder BB zul je precies dezelfde resultaten bereiken. Ik geloof al de reacties van mensen die zeggen dat ze 5 tot 10 cm afgevallen waren met de BB gewoon niet. Ik denk dat dit leuke reclame is van BB zelf, al die mensen die dit zeggen op veel forums.

  GR

 4. Maandag ga ik samen met mijn moeder vanstart bij de sportschool zal mij benieuwen of het werkt! Mijn moeder heeft het 2 jaar geleden ook gedaan met goed resultaat ze was binnen 4 weken zo’N 13 cm kwijt :)

 5. Bij mijn tot nu toe goed gewerkt totaal 16 cm buikomtrek minder in 3 maanden
  je moet wel doorzetings vermogen hebben en letten op je eten minder vet vooral
  9 kilo afgevallen in de periode
  mischien niet voor iedereen geschikt maar ik vondt het de moeite waard
  ik hoor ook negatieve berichten maar dat verscilt van persoon tot persoon
  ik ben begonnen met een proefles dat is ook mogelijk je hoeft niet gelijk twaalf keer te nemen
  ik betaal voor 1 keer € 5 voor twaalf keer € 50 in combinatie met lidmaatschap sportschool

 6. Ik gebruik nu 3 week de better belly en bij de tussenmeting bleek ik gegroeid te zijn en twee cm buikomvang rijker… dit terwijl ik 3x p w 45 min fiets en denk om mijn voeding. Komende zondag heb ik mijn eindmeting em ik heb er weinig vertrouwen in! In 2012 wel afgevallen met Slim Belly, maar toen sporte ik al een tijdje en ik denk dat ik daardoor meer uithoudingsvermogen had en intensiever kon bewegen….

 7. Op het internet lees je verschillende ervaringen met de Better Belly band. Mijn vraag was of u mij er informatie over kunt geven of het daadwerkelijk effectief is. Val je er echt centimeters vanaf qua vet of is het alleen vocht wat je verliest?

 8. Ik zou de better belly willen uitproberen in een studio. Ik heb 3 jaar geleden een lichte hartinfarct gehad. Daarvoor ben ik behandeld. Kan de better belly schadelijk zijn. Mag ik dit doen of beter van niet? Ik doe wel conditietraining bij mijn therapeut. Loopband.

  Groet
  Jose

 9. hallo,,

  ik wil graag weten of je Betterbelly ook mag doen als je hart en vaatziekten heb .of dat het dan afgeraden wordt,

 10. Zondag is mijn laatste dag van de BB. Dus ik krijg maandag met de eindmeting te horen wat ik kwijt ben, en dan bedoel ik aan cm want kilo’s die zijn er maar 1 af in 4 weken! Maar goed ik behoor dus bij de mensen die veel kwijt is geraakt in cm ipv aan kilo’s dat komt omdat ik nooit sportte en nu in een keer heel intensief dus ben ik meer spieren gaan kweken met name mijn bovenbenen. Mijn tussenmeting daar was wel resultaat te zien maar 1 tot 2 kledingmaten in 4 weken dat gaat niet gebeuren jongens en dat wist ik ook van te voren al maar voor mij was het een opstapje voor het echte werk;) Wens iedereen die het doet veel succes.

 11. Ik gebruik de BB ook sinds mei dit jaar en ik moet ook zeggen dat het resultaat heeft geleverd.
  Natuurlijk sport ik er wel bij, smeer mijn buik in met verstevigende creme wikkel er plasticfolie er omheen, dan de BB en dan op de crosstrainer voor drie kwartier.
  Bij ons op de sportschool is hij voor elk lid te gebruiken dus duur hoeft het ook niet te zijn…
  Al zit het dan tussen de oren, HET WERKT !!!

 12. Allereerst ik had HEEL ZEKER resultaat met de slim belly. Maar natuurlijk moet je ook een beetje op je eten letten wat normaal is bij alles wat je doet om een beter figuur te verkrijgen.

  Je beweert dat er zoveel andere dingen zijn om op een gezonde, snelle en veel leukere manier vet te verbranden. Kan je deze dan ook even toelichten?

 13. o af en toe klim ik in de pen als er weer een onzin apparaat, pil of ander middel op de markt komt wat claimt de oplossing in handen te hebben als het gaat om een slanker buikje. Waarschijnlijk is hij deze week al bij je in de bus gevallen. En anders komt hij zeker nog.De folder van sportcentra’s of afslankstudio’s die de SLIM BELLY promoten.

  Het betreft hier de “Slim Belly” , een apparaat welke de doorbloeding in de buikzone zou moeten verbeteren. Volgens de makers van het apparaat zou een slechte doorbloeding van deze buik zone er voor zorgen dat er op deze plaats juist geen vet wordt verbrand. Laat me je vertellen dat een slechte doorbloeding zeker niet bevorderlijk is voor een gezond en slanker lichaam, maar dat los je zeker niet op door een apparaat als de Slim Belly op de buik te plaatsen. Er wordt hiermee weer ten onrechte gesuggereerd dat je lokaal vet kunt verbranden. Er is geen studie te vinden die deze boute bewering staaft dus die vlieger gaat niet op.

  Om even terug te komen op het doorbloeding verhaal. Vaak wordt een dergelijk apparaat ingezet in sportcentra of een afslankstudio om zo meer resultaat te bewerkstelligen. Laat me je een vraag stellen.

  Wat doe je meestal in een fitnesscentrum of afslankstudio? Het begint met een B… Juist bewegen!

  Volgens veel onderzoeken zorgt beweging, en dan vooral weerstandstraining die de grotere spiergroepen zoals de benen belast voor een grote verbetering van de bloedsomloop. maar een veel belangrijker effect van deze bewegingen is dat het energie kost. Ook wel calorieën genoemd. En als je meer calorieën verbrandt dan je inneemt dan je inneemt dan verlies je…? Juist, gewicht.

  Om een lang verhaal kort te maken. Er is maar één manier om de doorbloeding te verbeteren en dat is om te bewegen. Dat kan een Slim Belly of ander afslankprodukt wat claimt dit puur zonder extra beweging te bereiken nooit hard maken.

  Er zijn simpelweg geen studies voor. En als ze er wel zijn dan wil ik ze graag inzien.

  Trap er niet in mensen. het is het zoveelste lokkertje om mensen naar hun sportcentrum te lokken. Ze hebben je gezondheid helemaal niet zo hoog in het vaandel als ze beweren en grijpen in deze tijd alles aan om overeind te blijven.

  Er zijn zat andere manieren voorhanden om op een gezonde, snelle en veel leukere manier vet te verbranden. En dan niet alleen op je buik, maar ook op je billen, heupen, bovenbenen en armen. Of wil je zeggen dat je daar geen vet wilt verliezen.

  Stuur deze blog door als je denkt dat je iemand kent die hier gevoelig voor is en het geld beter op zak kan houden.

  Als altijd zijn reacties welkom mensen.

  Personal Trainer

  • Het gaat is dus om de BETTER BELLY en niet de SLIM BELLY, die is anders. Ik heb het programma gevolgd, met mijn tweelingzusje, en mijn taille is maar liefst 10CM slanker geworden in enkele weken tijd, die van mijn zus 9CM. Daarvoor trainden wij op dezelfde manier, even vaak en hebben dus echt niets anders gedaan op gebied van training of eten, en mijn taille is nog nooit zo smal geweest als nu. Ik ben ook heel slank uit mezelf (50kg, 170cm), en mijn zus ook, maar ik had altijd een 90 – 70 – 90 verhouding, dank zij dit programma heb ik een 90-60-90 verhouding, waanzinnig resultaat dus. Ik denk dat je niet zo bevooroordeeld moet zijn over iets waar je duidelijk geen verstand van hebt. Wij, mijn zus en ik, vinden het geweldig en raden het IEDEREEN aan, je wordt er alleen maar beter van.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987