Bewegen tijdens de feestdagen, het kan!

De feestdagen staan voor de meeste mensen in het teken van gezellig samen zijn met een hapje en een drankje. Maar hoe zorg je nou dat al die hapjes en drankjes niet zorgen voor veel extra kilo’s? Door te bewegen natuurlijk! En tijdens de feestdagen doe je dat heel gemakkelijk met het hele gezin. Hier een aantal voorbeelden van activiteiten.

Wandelen

Maak een wandeling. Dit kun je alleen doen voordat je op visite gaat of viste krijgt maar je kunt ook gezellig met het hele gezin een frisse neus halen in het dichtstbijzijnde bos of op het strand.

Nog meer wandelen

Ga je ’s middags al op visite dan heb je tussen de borrel in de middag en het diner vaak wel even niets, maak van deze gelegenheid gebruik door een wandeling te maken. Neem ook wat andere feestgangers mee!

Schaatsen

Als het weer het toelaat is het natuurlijk ontzettend leuk om te gaan schaatsen met kerst. Vooral tweede kerstdag is vaak een dag met wat minder verplichtingen en dan kun je dus prima gaan schaatsen. Eventuele met de hele familie of een groep vrienden.

Bowlen

Is het buiten erg koud en guur? Ga dan bowlen met de hele familie! Hier verbruik je namelijk ook veel energie mee! Reserveer wel op tijd!

Fietsen

Heb je alle dagen veel gepland staan? Ga dan bij voorkeur overal op de fiets of lopend naar toe. Kom je met de auto, bus of tram? Parkeer dan iets verderop of stap een halte eerder uit en loop het laatste stukje. Dan heb je al alvast weer wat energie verbruikt.

bron: sanaslank

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in