De Beyuna Weight Loss capsules zijn dieetsupplementen die bijdragen aan het bereiken en behouden van een gezond gewichtsniveau. Dit doet het in combinatie met een dieet waarin je weinig koolhydraten consumeert.

De producent van deze dieetsupplementen, ook Beyuna Weight Loss genaamd, heeft bijkans 35 jaren aan ervaring in de branche. Met vestigingen in zowel Duitsland, België, Engeland als Nederland is Beyuna een internationaal erkende, moderne onderneming dat zich van de concurrentie onderscheid door voortdurend te doen aan productontwikkeling.

Beyuna Weight Loss Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Buyuna Weight Losse zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Beyuna Weight loss graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

In 2014 bracht Beyuna 4 producten op de markt, dit is inmiddels gegroeid naar een assortiment van bijkans 12 producten. Door de hedendaagse ontwikkeling op de voet te volgen zorgt Beyuna ervoor dat de producten die zij produceert steeds in lijn zijn met de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Alle ingrediënten volledig getest op efficiëntie, veiligheid en effectiviteit

Het is hierbij van belang dat deze ingrediënten makkelijk door je lichaam worden herkend en opgenomen. Ze hebben sterke banden met verschillende  researchafdelingen van grondstoffenleveranciers en universiteiten die ze regelmatig voorzien van de laatste wetenschappelijke bevindingen in hun branche. Deze informatie gebruiken ze om steeds producten van de hoogste kwaliteit aan klanten te leveren.

Hoe werkt Beyuna Weight Loss?

De Beyuna Weight Loss capsules hebben 2 verschillende werkingen:

 1. Neem voor effectieve gewichtsverlies 6 capsules in en combineer dit met een dieet waarbij je koolhydraat consumptie beperkt.
 2. Met 7 capsules Beyuna Weight Loss kan je een normale cholesterol gehalte behouden.

Wat zijn de actieve stoffen in Beyuna Weight Loss?

De belangrijkste ingrediënten van Beyuna Weight Loss zijn Glucomannan en Griffonia Simplicifolia. Deze twee stoffen zorgen voor een gezonde en veilige gewichtsverlies. Bij Beyuna worden de gebruikte grondstoffen steeds getest en geoptimaliseerd om de juiste combinatie aan ingrediënten te krijgen.

Glucomannan komt van de konjak plant. Deze plant kent haar oorsprong in Azië waar het al jaren wordt gebruikt voor de vele gezondheidsvoordelen. Nu staat het vooral in Amerika bekend als een effectieve afslankmiddel. Glucomannan wordt uit de wortels van de konjak plant gewonnen. Het is bijzonder rijk aan voedingsvezels, bevat geen calorieën en heeft een eetlust-remmende werking in je lichaam.

Hoe werkt Glucomannan? Het zet uit in je maag door water op te nemen. Doordat het toeneemt in grootte in je maag geeft het je een voldaan gevoel. Je voelt je zo ook sneller verzadigt zodat je veel minder kcal eet. Dit bevordert gewichtsverlies. Glucomannan heeft zich reeds bewezen als een effectieve afslankmiddel. Vandaar dat het in verschillende afslankmiddelen is verwerkt.

Griffonia Simplicifolia is het tweede hoofdingrediënt in Beyuna Weight Loss. Het is een Zuid-Afrikaans kruid dat op een natuurlijke manier de aanmaak van serotonine stimuleert. Het bevat een hoge concentratie aan 5-hydroxytryptofaan (5-HTP) en bevordert hierdoor het gevoel van tevredenheid en verzadiging in je.

Hoe Gebruik je Beyuna Weight Loss?

Neem voor elke maaltijd 2 pillen in met 1 of 2 glazen water. Doe dit bij alle drie hoofdmaaltijden. Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt, want de Glucomannan heeft water nodig om optimaal te werken. Hou je aan deze aanbevolen dosering.

In totaal neem je dan dagelijks 6 pillen Beyuna Weight Loss in. Combineer dit een een koolhydraat arm voedingsplan en je bent verzekerd van gewichtsafname. Neem nog 1 capsule extra in (dus in totaal 7 capsules in een dag), dan bevorder je het behoud van een normale cholesterolgehalte.

Voor wie is het geschikt?

De gebruikte ingrediënten zijn helemaal natuurlijk en dus veilig voor gebruik. Dit maakt dat de Beyuna Weight Loss capsules voor een ieder geschikt zijn. Toch is het altijd raadzaam om je huisarts eerst te raadplegen. Daarnaast lijkt het niet raadzaam voor zwangere vrouwen of zij die borstvoeding geven om deze afslankmiddelen gebruiken.

Is het effectief?

Beyuna Weight Loss heeft een heleboel beloftes voor de gebruikers. Dankzij de hoofdingrediënten Glucomannan en Griffonia Simplicifolia kan Beyuna deze beloftes wel waarmaken.

Wat kost het?

Voor een fles Beyuna Weight Loss van 180 capsules, goed voor één maand gebruik, betaal je € 66,90.

Voordelen

 • De hoofdingrediënten Glucomannan en Griffonia Simplicifolia zijn effectieve en bewezen middelen die gewichtsafname bevorderen.
 • Via Beyuna word je gratis begeleid door een deskundige.
 • Het is een effectieve manier om af te slanken.
 • Je kan Beyuna Weight Loss ook gebruiken om een normaal cholesterolgehalte te behouden.
 • De gebruikte ingrediënten, Glucomannan en Griffonia Simplicifolia, zijn door de ESFA (Europese Autoriteit van Voedselveiligheid) goedgekeurd.

Nadelen

Drink voldoende water bij gebruik van Beyuna Weight Loss, niet alleen om de werking hiervan te bevorderen, maar ook om de kans op verstikking te voorkomen. Personen met slikproblemen of zij die niet genoeg drinken lopen dit gevaar op.

Conclusie

Beyuna Weight Loss lijkt een eenvoudig en ook natuurlijke manier van afslanken te zijn. Dankzij de hoofdingredienten ben je verzekerd van veilig en effectieve gewichtsverlies. Daarnaast kan je deze capsules gebruiken om je cholesterol gehalte op peil te houden. Combineer deze afslankkuur met een gezond en energiebeperkt dieet voor optimale resultaten.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelBody & Fit Afslankplan Review
Volgend artikelSuccesvol Afvallen Programma
beyuna-weight-lossBeyuna Weight Loss lijkt een eenvoudig en ook natuurlijke manier van afslanken te zijn. Dankzij de hoofdingredienten ben je verzekerd van veilig en effectieve gewichtsverlies. Daarnaast kan je deze capsules gebruiken om je cholesterol gehalte op peil te houden. Combineer deze afslankkuur met een gezond en energiebeperkt dieet voor optimale resultaten.

5 Reacties

 1. Ik zou dit product graag gratis testen. Ik woon in Italië en daarom is het voor mij lastig om koolhydraten te mijden. In bijna al het eten hier zit een grote hoeveelheid koolhydraten. In de restaurants is het wel mogelijk om koolhydraat arm te eten. Je vraagt dan gewoon of ze de pasta weg willen laten, bijvoorbeeld. Ik heb geprobeerd om het Ketogeen Dieet te volgen, maar na een jaar was het te zwaar, en ben ik terug gevallen in de koolhydraten. Mogelijk lukt het me met de Weight Losse van Beyuna.

 2. Zou dit samen met mijn dochter willen proberen. Zou mooi zijn als het werkt we willen allebei graag een kilo of zes kwijt. Hoorden vandaag over dit product. En willen graag testen. Iris en Ria

 3. Hi!. Ik ben net begonnen met 3 x in de week sporten om af te vallen. Hopelijk in combinatie met dit product gaat het wat makkelijker. Geen idee ook nog of ik goed tegen de ingrediënten kan. Daarom graag een proef pakket voordat ik dit ga aanschaffen.

 4. Hallo,
  Ben erg benieuwd naar de werking van Beyuna Weight Loss en zou het graag uitproberen en beoordelen. Ben afgelopen jaar 6 kilo afgevallen, maar de laatste 2 lukt gewoon niet… Ook heb ik een te hoog cholesterol gehalte. Dat beide tegelijk aangepakt kunnen worden zou top zijn!
  Met vriendelijke groet, Dorothea Vermeulen

 5. Hai,
  Ik wel deze pillen heel erg graag proberen. Ik sport regelmatig, kracht en duursport, maar ik val niet af. Deze pillen lijken mij een zeer veilige en gemakkelijke manier om af te vallen en dit ook vol te houden. Ik heb nog nooit dergelijke pillen gebruikt, maar ik ben erg nieuwsgierig naar de werking en zou graag een enquete invullen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in