Home Dieet en Afvallen Dieetboeken Bijbeldieet en De Dieetbijbel

Bijbeldieet en De Dieetbijbel

1
Bijbeldieet en De Dieetbijbel

‘Hij zond Zijn Woord, Hij genas hen en deed hen aan de groeve ontkomen.’ psalm l07:20

Het Bijbeldieet is beter bekend als het Genesisdieet en is gebaseerd op de Bijbel. Het bestaat grotendeels uit granen, vruchten en noten. Levens veranderend zou het moeten zijn, en je krijgt er bergen energie van. God heeft dit dieet opgesteld, de Bijbel geeft in het Oude Testament duidelijke richtlijnen gezonde voeding.

Wie weet beter wat we moeten eten om gezond te blijven dan de Schepper die ons gemaakt heeft? In de Bijbel vinden we vele adviezen, waardoor onze gezondheid en vitaliteit hersteld kan worden.

Bijbels Fundament

Van Genesis tot Openbaring zijn heilzame voeding en geneeskrachtige kruiden gebruikt om de mens tot zegen te zijn. Het Genesis Dieet is een Bijbels fundament voor optimale voeding en veilig vasten.

Dr. Gordon S. Tessler is een in brede kring erkend voedingsdeskundige, schrijver en leraar op het gebied van klinische voeding en Bijbelse gezondheid. Hij heeft de afgelopen dertig jaar vele mensen geholpen om gezonder te gaan leven. Dr. Tessler daagt ons uit, God te beschouwen als autoriteit op het gebied van voeding. Hij helpt ons om verborgen sleutels te ontdekken, waardoor de gezondheid van Gods volk kan herstellen.

Bestel de boeken van Gordon Tessler bij bol·com

Het Genesis dieet / druk 1
Het Genesis dieet
Gordon S. Tessler

Het Genesis dieet / druk 1
Afvallen door goed te eten
Gordon S. Tessler

Ervaringen met het Genesis Bijbeldieet

Ervaringen uitwisselen of meer informatie? Lees hier alles over het Bijbel of Genesisdieet, stel een vraag of wissel ervaringen uit.

Vorig artikel Koffie verkleint kans op diabetes
Volgend artikel Eet wat bij je past
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

1 REACTIE

  1. En toch is het grote onzin om te zeggen dat G’d met Zijn richtlijnen de gezondheid van de mens op het oog had.
    Alle paddestoelen zijn volgens de bijbel kosher, maar er zijn er waar je van sterft.
    Ook bij al het zaaddragend gewas geld dezelfde regel.
    Zo is cannabis, cocaine etc ineens gezond en goed voor de mens?
    Neen , er is maar één reden dat God ons deze regels heeft gegeven: Gehoorzaamheid!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987