Bikini Body Programma

De naam Inge van Haselen is onlosmakelijk verbonden met gezondheid. Geen wonder dat Inge onlangs het uitgebalanceerde Bikini Body Programma heeft gelanceerd. Je kent Inge van Haselen wellicht al van het gezonde lifestyle receptenboek of het Fit at Home 2.0 programma. Maar wie is Inge van Haselen eigenlijk? Het antwoord is eenvoudig, Inge is een Personal Trainer en Voedingscoach. De ervaring die ze opdoet in de praktijk heeft ze omgezet in een goed en betrouwbaar vermagerings programma. Kom binnen drie weken goed in je vel met het Bikini Body Programma.

Ben je op zoek naar een eenvoudig te volgen dagprogramma met een uitgebalanceerd voedingsschema? Vind je het geen probleem om naast een overzichtelijk voedingsschema ook af en toe lekker onder begeleiding van Inge te sporten? En wil je jezelf fit en gezond voelen? Dan is dit programma iets voor jou! Het complete programma bestaat uit een dag-tot-dag eetplan voor 21 dagen met ontbijt, snacks, lunch en avondmaaltijd. Op sommige dagen krijg je complete recepten voor speciale clean eating gerechten, zodat je nooit hoeft te raden hoe je een gerecht maakt. Voor je training krijg je een online video waarin ik je een complete personal training laat zien die je thuis kunt doen.Daarnaast ontvang je het email-motivatie-programma en toegang tot de community van Inge.

Het Bikini Body Programma duurt drie weken en bestaat uit 4 fasen:

Fase 1 voor de eerste week

Tijdens de eerste fase bestaat je voeding hoofdzakelijk uit magere eiwitten, onverzadigde vetten, fruit, zuivel en complexe koolhydraten uit groente en granen. De focus ligt op schoon, natuurlijk eten, maar niet meteen te streng en vooral gericht op de kwaliteit van je voeding. Verder begin je in deze fase met lichte trainingen, zowel cardio als spierversterkende oefeningen.

Fase 2 voor de tweede week

Tijdens de tweede fase bestaat je voeding net als in de eerste fase uit uit magere eiwitten, onverzadigde vetten, fruit, zuivel, complexe koolhydraten uit groente en granen. daarnaast ga je in deze fase ga je steeds meer thermogene voeding eten, dat wil zeggen voeding waarbij je maximaal vet gaat verbranden en die je vochtbalans op een optimaal gezond niveau brengt. Deze fase is ook gericht op het controleren van de bloedsuikerspiegel. De training is in deze fase al wat zwaarder.

Fase 3, gedurende drie dagen

Tijdens de derde fase gaat het echt gebeuren! Je gaat je lichaam een boost geeft! Naast de basis van magere eiwitten, onverzadigde vetten en groente is dit is het meest strenge deel en de fase waarin je het meeste resultaat gaat behalen. Het doel is om er ontzettend goed uit te zien in je bikini (of zwembroek). Wat de training betreft doe je het deze dagen wat rustig aan.

Fase 4  voor de laatste 4 dagen

In deze laatste fase gaan we naar een gezonde basis, dit noemen we ook wel de opbouwfase. Tijdens de laatste vier dagen ga je weer langzaam wat meer zuivel, fruit en granen toevoegen aan je menu. Het is ontzettend belangrijk dit rustig te doen en nog belangrijker is het om ook na het deze 3 weken clean te blijven eten en goed te blijven bewegen. Qua training ga je in de opbouwfase vanaf dag 19 weer een stapje verder en bouw je langzaam kracht en conditie op.

Voordelen van het Bikini Body Programma

 • Een uitgebalanceerd voedingsschema voor 21 dagen.
 • Niet aan leeftijd gebonden
 • Zowel voor mannen als voor vrouwen
 • Email Motivatie van Inge
 • Gratis toegang tot de community van Inge
 • Circuittraining op video voor thuis
 • Een Stimulerend motivatie-programma
 • Deelname aan de extra live Bikini Body Webinars

Ervaring met Bikini Body Programma

We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring met dit programma. Werkt het bij jou in de praktijk? Laat hier een reactie achter of lees hier de ervaringen van andere bezoekers.

2 Reacties

 1. Mijn man en ik hebben al meerdere keren het bikini body programma gedaan.
  Helemaal top!
  Echter werkt het oefenprogramma niet meer. Hoe kan dit.

 2. Ik ben nu 2 weken bezig en het programma bevalt me heel goed. Lekkere recepten, geen honger en op de juiste plaatsen afvallen!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in