Bikini Dieet

Wil je binnen 3 weken weer met een goed gevoel in je bikini over het strand lopen? Dan is het Bikini Dieet echt iets voor jou.

Zomertijd is bikinitijd! Als de vakantie eraan komt, wil elke vrouw aan het strand een goed figuur slaan. Het Bikini Dieet is nieuw in zijn soort en maakt het je gemakkelijk: Met speciale vetverbranders, een extra bikini-workout en een speciaal anticellulitisverzorgingsprogramma verdwijnen de overtollige kilo’sen sinaasappelhuid al na 3 weken, en dat is te zien! Je gaat trots het strand op na het volgen van het Bikini Dieet.

Bestel het ‘Bikini Dieet Boek’ bij bol·com

Het bikinidieet
Het bikinidieet
Sven-David Muller

vandaag voor 17.00 besteld, morgen in huis!

Het Bikini Dieet in het kort

  • De beste strategieen voor een perfecte Beachbody.
  • Afvallen en slank blijven met de juiste voeding: heerlijke vetverbrandings-recepten voor ’s morgens, ’s middags en ’s avonds.
  • Platte buik, fantastische benen, mooie borsten: bliksemworkout voor een stevige huid en een stevig bindweefsel.

Boekrecensie ‘Het Bikini Dieet’

Een eenvoudig dieet, bestaande uit een aantal gemakkelijk te maken recepten met soms wat byzondere producten, gecombineerd met goed beschreven eenvoudige workouts (oefeningen) die je thuis of in een fitnesszaal kunt beoefenen. De recepten en ooefeningen worden voorafgegaan door informatie over voeding. Wat deze schrijver daarvan weet, is niet helemaal compleet of juist. Zoetstof bijvoorbeeld als chemische suiker is drie keer zo schadelijk voor je darmflora als natuurlijke suikers, hetgeen betekent dat je immuunsysteem extra belast word bij inname. Sporters zullen hier weinig last van ondervinden, maar mensen die minder beweeglijk of ziek zijn, merken hier wel indirecte gevolgen van. Het geheel wordt afgesloten met tips voor lichaamsverzorging en is voorzien van veel kleurenfoto’s. De Duitse schrijver is voedingsdeskundige en sinds 1994 diabetesadviseur. Hij heeft veel werkervaring opgedaan aan de universiteitskliniek van Aken. Met register.

Bron Boekrecensie: NBD|Biblion recensie, P.D. Sijtsma-Rietberg

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in