Bikinidieet

Zijn je voornemens van januari of van de lente tot niets uitgelopen? Ben je er niet in geslaagd om extra kilootjes te verliezen? En wil je toch naar het strand zonder je ongemakkelijk te voelen? Volg dan het bikinidieet. Oké, je valt er geen kilo’s van af, maar het werkt wel meteen!
Het vermindert de omvang van je buik met enkele centimeters en je voelt je slanker en fit.
Wat moet je doen?

Bij het bikinidieet hoef je je niet uit te hongeren. Het dieet is gebaseerd op het moment van eten:

1. Eet niet of weinig voordat je naar het strand gaat. Dan blijft je buik plat. Je kunt natuurlijk wel vruchtensap drinken. Maar eet geen (volkoren)brood, rauwkost en fruit. Deze voedingsmiddelen bevatten veel vezels en die zetten op als je water drinkt (vandaar die dikkere buik). En natuurlijk is het belangrijk dat je water drinkt, vooral met dit warme weer.

2. Stil je honger bij de lunch. Tussen 1200 en 1500 uur is het toch beter om niet op het strand te zijn. Dan is de zon veel te fel, vooral nu het nog maar net 21 juni is geweest; dan staat ie helemaal hoog.

3. Na 1500 uur kun je weer het strand op. Maar iets later kan ook erg lekker zijn. En uh, dan is je lunch zeker gezakt, zodat je weer met een platte buik kunt verschijnen.

Extra tips:

4. Als je je te zwaar voelt, zorg dan dat je mooi bruin bent. Een donkere kleur geeft een smaller effect.

5. Ga lekker zwemmen. De zee is misschien nog iets te koud, maar het zwembad is een prima alternatief. Zwemmen werkt heerlijk verkoelend en sporten is altijd goed voor je figuur.

6. Geniet van de zomer en laat je dagen niet verpesten door onvrede met je figuur. Daar heb je alleen jezelf mee en je valt er niet van af…

Extra tip over voeding:

Voeding hoef je niet alleen te eten, je kunt het ook uitwendig gebruiken. Mocht je verbrand zijn, smeer dan wat yoghurt op je huid. Dit werkt erg verkoelend. Een maskertje van komkommer- of aardappelschijfjes kan je ook helpen.

Boek ▪ Paperback ▪ S.D. Muller ▪ ISBN-13: 9789044704471 ▪ Nederlands ▪ Centrale Uitgeverij ▪ 2004

Heb je ervaring met bikinidieet? Vragen of suggesties? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in