Bio HCG Aanbiedingen

Producten op basis van Bio HCG zijn al jaren populaire keuzes als het gaat om het afslankproducten. Dat is niet voor niets, want de resultaten kunnen verbluffend zijn. Reden dus om te zoeken naar een Bio HCG aanbieding. Voordat we vertellen waar je die goede Bio HCG aanbieding kan vinden, bespreken we eerst wat Bio HCG is en wat het precies doet?

Wat is Bio HCG?

Bio HCG is een stof die de werking van het hormoon HCG (dit staat voor Humaan choriongonadotrofine) in het lichaam nabootst. HCG is een hormoon dat van oorsprong voorkomt bij zwangere vrouwen. Vanwege een tekort aan dit hormoon, wordt deze stof alleen gebruikt voor medicinale doeleinden. Bio HCG is een volwaardig alternatief.

Uit onderzoek is gebleken dat (Bio-)HCG erg effectief is bij het verkrijgen van gewichtsverlies (bron). Dit komt omdat HCG het hongergevoel in het lichaam vermindert, zeker in combinatie met het eten van eiwitrijk voedsel (bron). Tijdens een op HCG gebaseerd dieet eet je verder veel lichte producten, zoals soep, die je maag volhouden.

Belangrijk als je een Bio HCG kuur volgt is dat je een stabilisatieperiode inlast na een week of drie. Tijdens de stabilisatieperiode (kortweg stab) schakel je langzamerhand weer over naar een normaal dieet. In deze periode laat je de koolhydraten nog steeds zoveel mogelijk weg uit je dieet, maar je kunt wel weer iets meer vetten en eiwitten eten. Tijdens de stabilisatiefase moet je lichaam in een nieuw evenwicht komen. Meestal is dit na een week of drie, maar dit kan langer of korter duren.

Wat je vervolgens doet hangt af van je doelstellingen. Als je op je streefgewicht bent, dan kun je langzamerhand je eetgewoonten wat aanpassen richting een normaal eetpatroon. Je kunt dan langzaam wat koolhydraten toelaten. Ben je nog niet op je streefgewicht, dan kun je een extra kuur volgen.

Bio HCG Ervaringen

Op verschillende fora is heel veel informatie te vinden over de effecten van Bio HCG op ‘echte mensen’. De meeste mensen laten zien dat zij heel goede resultaten hebben geboekt. Het met dieet is het mogelijk om in korte tijd flink af te vallen. De resultaten per kuur van drie weken lopen uiteen van vier tot acht kilo. Deze resultaten zijn wel afhankelijk van je startsituatie. Als je onlangs flink in gewicht bent aangekomen, dan kun je meer gewicht verliezen dan wanneer je al jaren stabiel op een relatief hoog gewicht zit.

Ondanks de goede resultaten is het Bio HCG dieet wel relatief zwaar. Vooral het sociale aspect van eten is een probleem voor veel mensen die het dieet volgen. Je moet je lange tijd strikt aan de voorschriften houden. Meedoen aan een etentje of een barbecue is dus lastig. Als andere mensen in jouw gezin wel gewoon voedsel binnen krijgen, dan moet er twee keer gekookt worden.

Omdat de resultaten van het dieet erg goed zijn, hebben de meeste mensen het ervoor over. Na een paar maanden ben je niet alleen flink wat gewicht kwijt, maar ben je ook overgeschakeld op een gezondere leefstijl. Juist dan kun je af en toe best eens genieten.

Bio HCG Dieet bijwerkingen

Een dieet op basis van Bio-HCG is ook in fysieke zin best zwaar. Tijdens een korte periode eet je heel weinig calorieën. Je kunt hier last van krijgen. Veel mensen krijgen last van hoofdpijn, lusteloosheid of moeheid. Deze moeheid en lusteloosheid kunnen ervoor zorgen dat je opgeeft. Op sommige tijdstippen komt het dus op wilskracht en motivatie aan.

Een andere bijwerking van het dieet is dat je kans hebt op tekorten aan voedingsstoffen. Gelukkig is dit redelijk eenvoudig op te lossen door supplementen in te nemen. Op de langere termijn ga je door een andere leefstijl vaak juist gezonder leven, waardoor je er per saldo op vooruit gaat. Desalniettemin is het aan te raden om niet te lang een dieet als het HCG dieet te volgen (bron).

Bio HCG Ampullen

Bio HCG is verkrijgbaar in verschillende vormen. Veel producten komen in de vorm van druppels. Deze kun je onder je tong druppelen, waarna de stof razendsnel door je lichaam wordt opgenomen. Sommige bedrijven bieden ampullen aan omdat de kwaliteit van het middel na verloop van tijd achteruit kan gaan. Al na enkele uren is de kwaliteit van Bio HCG flink achteruitgegaan.

Er zijn ook bedrijven die injecties met Bio-HCG aanbieden. Soms kun je deze zelf zetten en in andere gevallen gebeurt dit door een arts of diëtist. Dergelijke injecties zijn een stuk duurder, maar werken niet per se beter.

Wil je meer weten over Bio HCG? Bekijk dan de BioHCG ervaringen en reviews over de veschillende biohcg afslankkuren in Nederland.

Bio HCG aanbieding

Wellicht heb je al het bovenstaande gelezen en ben je nu op zoek naar een mooie Bio HCG Aanbieding. Via afvallenshop.com kun je voordelig Bio HCG ampullen kopen van Bio-HCG+. Je krijgt dan niet alleen een volledige handleiding, en eetschema en een receptenboekje, maar ook gratis begeleiding. Als bonus krijg je een supplement op basis van chroompicolinaat. Dit supplement helpt bij een normale energiestofwisseling (bron).

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in