Biohcg Original Kuur Ervaring Femke

Regelmatig ontvangen we bij de redactie mailtjes met ervaringen van onze bezoekers. Hieronder kun je de ervaring me de Biohcg Original kuur van Femke lezen. 

Korting op een BioHCG Kuur

Femke heeft de Bio HCG Original kuur gebruikt om haar doel te bereiken. Deze kuur van 24 dagen bestaat uit Biohcg Original ampullen. Deze ampullen zorgen ervoor dat het hongergevoel wordt onderdrukt en de vetverbranding en energieproductie extra geactiveerd worden. Via deze webshop krijg je tijdelijk 10 euro extra korting op je bestelling Biohcg Original. Gebruik hiervoor de kortingscode vetvrijbio tijdens het afrekenen. Deze korting komt boven op de actieprijs!

BioHCG_Mardanti

Een BMI van 29,1

Mijn naam is Femke en ik ben inmiddels 37 jaar oud. In mijn jeugd was ik altijd al iets zwaarder en daar heb ik altijd mee gezeten. Na mijn zwangerschap, ik ben een trotse moeder van 2 kinderen, werd het eigenlijk nog wat erger. Ik woog 90 kilo! En dat terwijl ik 1,76 ben. Mijn probleem lag altijd in de voeding en mijn doorzettingsvermogen. Vaak had ik van die tijdelijke periodes dat ik weer even op mijn gewicht ging letten. Dan ging er wel eens een kilo’tje af, maar die kwam een weekend later er ook weer op. Daarnaast heb ik een aantal serieuze pogingen gedaan met afslankshakes. Helaas waren dit tijdelijke successen.

Tweeënhalf jaar geleden, januari 2012, ben ik begonnen met de Biohcg Original kuur. Mijn schoonmoeder had dit ook gedaan en had daar veel succes mee. Het was mijn goede voornemen dan ook om hier in januari mee te starten. Als verrassing gaf mijn man aan dat hij ook mee zou doen. Hij was zelf ook een paar kilo te zwaar en samen zouden wij de strijd aan gaan. Met z’n tweeën hebben we de kuur online bestelt en zijn we vol goede moed van start gegaan.

Wat is Biohcg Original

Biohcg Original is een afslankkuur van 24 dagen waarbij je gemiddeld 8 tot 12% kan afvallen. Bij de kuur zit het dieetboekwerk ‘Beter in Balans’. Hier staat de kuur duidelijk in uitgelegd en is elke dieetdag volledig uitgeschreven. Zo weet je precies wat je moet doen om tot goede resultaten te komen. Het idee achter de Biohcg Original kuur is de juiste voeding in combinatie met de vloeistof uit de ampul. De Biohcg vloeistof is een combinatie van verschillende ingrediënten. Zo bevat het onder andere L-Carnitine die er voor zorgt dat overtollige vetvoorraden verbrand worden, Leptine die het hongergevoel tegen gaat, citroenzuur voor de activering van het lever (die de afvalstoffen afvoert) en nog tal van andere middelen en kruiden die de vetverbranding en energieproductie activeren.

De eerste week

De eerste week ging voor ons beide erg goed. Bij mij ging er 3 kilo af en bij mijn man al 4 kilo. Dit motiveerde ons nog meer om door te gaan. Ik moet eerlijk zeggen dat het tijdens de kuur soms wel lastig was om bepaalde dingen te laten staan. Maar als het te gemakkelijk zou gaan, dan heb je ook je vraagtekens. Mijn tweede week ging iets minder goed. Ik verloor 1,5 kilo en mijn man ook. De derde en laatste week was weer top! Mijn man verloor maar liefst 5 kilo en ik 3,5. Het eindresultaat was dan ook -8 kilo voor mij, en – 10,5 voor mijn man. Het schijnt dat mannen ook meer kunnen afvallen.

24 dagen later

Na de 24 afslankdagen kom je nog in een stabilisatiefase terecht. Het doel van de stabilisatiefase is om het bekende jojo-effect te voorkomen. Hier besteden ze dan ook veel aandacht aan. Het voordeel van de Biohcg Original kuur is dat de focus niet alleen op het afvallen gelegd wordt. Je leert tijdens het hele afslanktraject wat voeding met je doet. Hier maak ik nu nog dagelijks gebruik van. Ik denk dat mensen te weinig weten over voeding en wat voeding met je doet. Daardoor vallen mensen wel af, maar vaak komt het er allemaal wel weer bij. Het bijgeleverde boekwerk ‘Beter in Balans’ leert je omgaan met voeding. Zo kom je erachter wat verantwoord en gezond is en wat niet. Ik haal hier nu nog regelmatig lekkere recepten uit.

Vorige week heb ik weer een kuurtje bestelt! Niet voor mijzelf, maar voor mijn vriendin. Ik wil haar, maar ook iedereen die dit leest, graag helpen met de overbodige kilo’s. Mijn kilo’s die ik er twee jaar geleden af heb gekregen zijn er nog steeds af. In tegenstelling tot andere diëten is het dit keer wel gelukt. De Biohcg Original kuur heeft mijn leven positief veranderd. Ik voel me veel beter en heb daardoor meer zelfvertrouwen gekregen. Ik sport nu zelfs één keer per week en begin het zelfs leuk te vinden.

Via deze webshop krijg je tijdelijk 10 euro extra korting op je bestelling Biohcg Original. Gebruik hiervoor de kortingscode vetvrijbio tijdens het afrekenen. Deze korting komt boven op de actieprijs!

biohcg-korting

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Bezoek dan het Bio HCG Forum. Wil je meer weten over Bio HCG? Bekijk dan de BioHCG ervaringen en reviews over de veschillende biohcg afslankkuren in Nederland.

Gezonde Groeten,

sanne

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in