Bio HCG Original Review

Banner_biohcg-original_468x60

Wil je afvallen met Bio HCG dan zijn er verschillende mogelijkheden. Een populaire kuur de Biohcg Original kuur uit Ootmarsum. Op deze pagina kun je een review lezen over deze afslankkuur.

Biohcg Original is een Bio HCG afslankkuur van 24 dagen. Tijdens deze 24 dagen volg je een op maat geschreven dieet. Bij het afslanken gaat je lichaam automatisch in een overlevingstand. Het lichaam probeert vetten vast te houden en geeft een signaal van honger af. Door het dagelijks nemen van een Biohcg Original ampul worden deze overlevingsreacties tegen gegaan. Je hebt door de ampul geen hongergevoel en vetten worden makkelijker losgelaten. De Biohcg Original kuur is daarom zeer effectief en ook makkelijk om te volgen.

Het bijbehorende dieet is zo ingericht dat vetten en koolhydraten worden vermeden. Er zijn zelfs producten die je onbeperkt mag eten. Tijdens een Bio HCG afslankkuur eet je voornamelijk vis, vlees en kip. Daarnaast eet je veel verse groentes zoals bladgroenten, koolsoorten, spruitjes, tomaat en nog veel meer. Het is belangrijk om verse groente te eten en niet de groente uit pot of blik.

BioHCG_Original

Hoe Gebruik je de Bio HCG ampul?

Elke dag neem je op een vast tijdstip een ampul met Biohcg vloeistof. De ampul is gemakkelijk los te breken. Je ontvangt ook altijd pipetten. Deze pipetten kun je gebruiken om de vloeistof uit de ampul te krijgen. Hou vervolgens de pipet onder de tong en druk deze leeg. Het is belangrijk om de vloeistof ongeveer 1 minuut onder de tong te houden. Hierdoor kunnen de slijmvliezen de vloeistof goed opnemen. Voor een optimale werking is het van belang om een half uur voor en na niet te eten of te drinken.

Begeleidend Boekwerk ‘Beter in Balans’

Bij elke kuur zit het begeleidend boekwerk ‘Beter in Balans’. In dit boekwerk staat alles duidelijk in uitgelegd. Elke dieetdag is volledig uitgeschreven zodat je precies weet wat en wanneer je mag eten.

In het boekwerk staan 24 verschillende recepten. De eerste twee dagen mag je nog alles eten en drinken. Op de derde dag start het dieet. Het dieet heeft volop variatie en voor elke dag een nieuw recept. Recepten die je erg lekker vindt kun je natuurlijk vaker gebruiken. Wij horen vaak van de gebruikers dat ze de recepten ook na de kuur nog regelmatig gebruiken.

Maximale Kracht Bio HCG Original

De Biohcg Original bestaat uit een basisvloeistof en wordt geënergestiseerd. Energetiseren is het toedienen van de werkzame stoffen middels frequenties. Doordat de Orthokliniek dit zelf en handmatig doet kan er altijd een maximale kracht gegarandeerd worden. De basisvloeistof bestaat uit L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water. Citroenzuur en L-Carnitine spelen een belangrijke rol bij de vetverbranding.

L-Carnitine is een stof die de vetten in de cel, ook wel mitochondriën genoemd, kan loodsen waar ze verbrand worden. Hierdoor zullen de overtollige vetvoorraden worden verbrand. Deze bevinden zich voornamelijk rond de dijen, billen en buik

In de Biohcg Original zit ook leptine. Leptine beïnvloedt de eetlust en de vetverbranding. Uit onderzoek van Dr. H. Pijl is gebleken dat bij lijnen, de leptine in het lichaam daalde en het hongergevoel toenam. Na toevoeging van Leptine werd het hongergevoel beduidend minder.

Bio HCG Original 500x500

Online Begeleiding

Hoewel alles duidelijk staat beschreven in het begeleidend boekwerk kan het natuurlijk voorkomen dat je bepaalde dingen niet helemaal zeker weet of juist extra advies nodig hebt. Onze therapeuten staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast ben je van harte welkom in één van onze vestigingen.

Bio HCG Vervolgkuur

Een eerste Biohcg Original kuur duurt 24 dagen. In deze periode heb je waarschijnlijk een duidelijke gewichtsafname kunnen constateren. Je kunt er nu voor kiezen om te gaan stabiliseren. Dit staat hieronder uitgelegd. Wil je nog extra afvallen dan kun je er ook voor kiezen om er een halve of hele kuur achteraan te doen.

Stabiliseren met Bio HCG

Na de 24 afslankdagen kom je in een stabilisatiefase terecht. In deze fase wordt langzaam gewerkt naar een ‘normaal’ voedingspatroon. Je lichaam is namelijk gewend geraakt aan minder voeding. Het zou zeer onverstandig zijn om ineens weer ‘normaal’ te gaan eten. Door te stabiliseren wordt de kans op terugval naar het oude gewicht stukken kleiner. Stabiliseren voorkomt het jojo-effect.

De stabilisatiefase is niet echt een dieet, maar meer een richtlijn voor een betere en gezonde manier van eten. Je zult in deze fase ook ontdekken wat eten met je doet. Je krijgt inzichten in je eigen gewoonten en leert omgaan met de zogenaamde valkuilen.

Na de Bio HCG Original kuur

Een veel voorkomend probleem bij afslanken is het jojo – effect. Er bestaan geen wondermiddelen en deze verantwoording ligt daarom ook bij jezelf. Wel geven wij extra tips mee om het jojo-effect te voorkomen. Vaak is het een kwestie van de knop omzetten. Mag ik dan helemaal niks meer? Na de kuur mag je uiteraard alles weer eten. Wel zeggen wij, ‘Vandaag een beetje meer, is morgen een beetje minder’. Met ‘een beetje minder’ bedoel we dat je die dag let op wat je eet. Het lichaam is niet gemaakt om alle dagen vol op (vet) te eten.

Bewegen na de Bio HCG Kuur

Bewegen is natuurlijk altijd goed en uiteindelijk moeten de binnen gekomen calorieën ook weer verbrand worden. Voor bijna alle mensen geldt dat, indien ze blijvend slanker en gezonder willen leven, ze meer moeten gaan bewegen. Als je niet gewend bent te sporten dan moet je dit langzaam opbouwen. Als je er met tegenzin aan begint, zul je versteld staan van het positieve gevoel dat je na het ‘bewegen’ ervaart.

Met een half uurtje wandelen verbrand je al snel 160 calorieën en met een half uurtje hardlopen al snel 280 calorieën

Probeer een vaste dag aan te houden en beweeg wanneer mogelijk met een vriend of vriendin. Er is altijd wel een reden om het niet te doen, wanneer je het samen doet, zul je het minder snel afzeggen. De Biohcg Original kuur helpt je met afvallen, het op gewicht blijven zul je uiteindelijk zelf moeten gaan doen.

Samenvatting Bio HCG Original

 • Voor mannen en vrouwen
 • Geen hongergevoel tijdens het afslanken
 • Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische stoffen
 • Snel en effectief afvallen
 • Je voelt je fit en energiek
 • Vet verliezen op probleemzones zoals buik, billen en heupen

Andere Bio HCG Kuren

Naast Bio HCG Original heeft vetvrij.com reviews geschreven over de volgende Bio HCG Kuren:

 • Mardanti Bio HCG
 • Momentum Bio HCG
 • Sense Bio HCG
 • Bio HCG+
 • Calorietje Bio HCG
 • Bio HCG Tabletten en Spray

Lees meer over de verschillende Bio HCG Afslank Kuren

Heb je vragen over een Bio HCG kuur of wil ervaringen uitwisselen? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van onze bezoekers. Wil je meer weten over Bio HCG? Bekijk dan de BioHCG ervaringen en reviews over de veschillende biohcg afslankkuren in Nederland.

Gezonde Groeten,

natascha

2 Reacties

 1. Ik heb zowel de momentumkuur als de Biohcg Original gedaan. De Biohcg Original kuur vind ik juist veel beter. Totaal geen moeite gehad met de kuur en mooi 8,5 kilo afgevallen. Die er trouwens nog steeds af zijn. Ik bestel er nu nog één zodat ik mijn streefgewicht van 70 kilo kan behalen.

 2. Heb eerder een Momentumkuur gedaan en die werkte prima. Doe nu Bio HCG original en die doet niets. De hele dag een enorm hongergevoel. Bovendien een slechte klantenservice, had een paar kapotte ampullen in mijn pakket maar op mijn berichten hierover wordt niet geantwoord.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in