Home Dieet Categorie Pillen, Capsules, Poeders en Druppels Bio-T CLA Arkocaps Groene Thee Extract

Bio-T CLA Arkocaps Groene Thee Extract

Met Groene thee extract capsules kun je in een half jaar tijd 18 kilo afvallen. Daarnaast heeft het groene thee extract

een gunstige uitwerking op het maag en darmkanaal. De CLA Groene thee extract capsules zijn 250 mg en bevatten een hoge concentratie stoffen waarvan bekend is dat ze een bijdrage kunnen leveren aan de goede conditie van de bloedvaten en lever. Ook bevat het zeer sterke anti-oxidanten.

Bio-T Groene Thee Extract

Een van de meest bekende CLA Groene Thee Extract capsules is zonder twijfel Bio-T. Net zoals andere CLA capsules is BIO-T rijk aan geconjugeerd linolzuur (C.L.A). Dankzij C.L.A. worden de opgenomen vetten bij voorkeur verbruikt en wordt de spieropbouw ondersteunt.

Bio-T (Bio-C.L.A. Plus) bevat naast C.L.A. ook een extract van groene thee. Dit extract heeft een antioxiderende werking en ondersteunt het dagelijks energieverbruik. Dit is vooral merkbaar door de werking op de eetlust, de vetverbranding en de warmteproductie.

Viamine K

Op die manier zorgt CLA voor behoud van gezonde cellen en weefsels; ter bevordering van de doorbloeding;. Daarnaast helpt het bij verlaging van het cholesterolgehalte en verhoogd het de vetverbranding. Ook is het aan te raden bij tabaksgebruik om de vrije radicalen weg te vangen. De capsules bevatten extract van de theeplant Camellia sinensis en zijn een goede bron van vitamine K.

Waarom wordt ik Slank in 3 stappen met Bio -T Slank?

– vermindert het hongergevoel
– verhoogt de vetverbranding
– helpt het jojo-effect te voorkomen

3 capsules bevatten

Groene thee extract (40% epigallocatechinegallaat) 375mg
Geconjugeerd linolzuur (CLA) 900mg

Dosering

3-6 capsules per dag, tenzij anders geadviseerd.
Houdt u aan de aanbevolen dosering.
Bij voorkeur tijdens/na de maaltijd in zijn geheel innemen.
Zwangere vrouwen en kinderen onder 2 jaar alleen gebruiken in overleg met uw arts.

11 Reacties

  1. Is 6 capsules per dag niet wat veel? Dit komt neer op 900 gram ECGC per dag (bij een ECGC gehalte van 40% zoals aangegeven). Onderzoek laat zien dat 800 gram ECGC per dag voor een maand lang onschadelijk is maar er zijn weinig onderzoeken over hogere doseringen. Wel is het zo dat er vanaf 1200 gram ECGC per dag misselijkheid kan optreden. Ik zou het dus bij 5 capsules per dag houden waarmee je onder die grens van 800 gram ECGC blijft en zeker hier niet boven gaan.

  2. Hoi,

    Misschien stomme vraag: er staat 3-6 capsules per dag. Wil dit zeggen 3×1 capsule bij elke maaltijd óf 3 capsules ineens bij een hoofdmaaltijd? Staat niet echt duidelijk vermeld en er zijn meerdere diëten waarbij meerdere tabletten ineens ingenomen moeten worden……

    • DAT IS OOK MIJN VRAAG IK GEBRUIK ZOLOF TEGEN DEPRESSIES SLIK 2DAGEN CLA MAAR BEN ER TOCH WEL ANSTIG OM

  3. hallo.
    ik gebruik bio t drie keer per dag. Onlangs heb ik een aantal onderzoeken gehad i.v.m. buikpijn rechtsonder ( van mijn kant bezien ) in mijn buik. Lage buikpijn. Het zou wel een gevoelige darmen kunnen zijn. Nu heb ik het idee dat ik door bio t meer pijn krijg. Hebben jullie hier een verklaring voor? Ik gebruik het nu twee dagen en heb echt meer last van deze pijn.’Graag jullie reactie.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987