Home Dieet en Afvallen Biografie Titia Bakker Biografie en Advies

Titia Bakker Biografie en Advies

0
Titia Bakker Biografie en Advies

Respect voor je eigen behoeften

Als gewicht counselor help ik je om af te vallen met respect voor jezelf. Ik geloof niet in strenge diëten waarbij je jezelf geweld aan moet doen om af te vallen. Ik vind het belangrijk dat je, ook tijdens het afvallen, jezelf en je eigen behoeften respecteert. Dat betekent dat ik samen met jou zoek naar een eetpatroon dat jij lekker vindt, waar je van kunt genieten en dat gezond is. En we onderzoeken welke behoeften jij met eten vervult. Dit kunnen dagelijkse behoeften zijn, zoals de behoefte aan gezelligheid of om lekker met eten bezig te zijn. Hoe kun je dat op een slimme manier in je eetpatroon inbouwen? Of misschien ga je (over)eten als je gespannen, moe of verdrietig bent. Als counselor help ik je om op een andere manier met deze emoties om te gaan.

Hoe beëindig je jojo-en en crash-diëten?

Het kan ook zijn dat je al langdurig vastzit in een patroon van jojo-en en weer aankomen. Ik help je om de crash-diëten los te laten en een nieuwe relatie met eten op te bouwen. Eén waarin je je eigen behoeften vervult, gezond eet, kunt genieten van eten zonder schuldgevoelens en ook af en toe uit de band kunt springen.

Resultaat

Je ontwikkelt een gebalanceerd eetpatroon dat goed bij jou past. Een combinatie van lekker en gezond eten, bewust genieten van eten en het respecteren van je werkelijke behoeften. Op deze manier kun je langzaam afvallen. En, veel belangrijker, duurzaam op gewicht blijven!

Samenwerking met verwijzers

Ik werk ook graag samen met verwijzers. Als counselor heb ik een andere insteek op (di)eten en kan ik jouw werkwijze aanvullen. Zo kan ik bijvoorbeeld extra aandacht geven aan de vraag waarom een klant moeite heeft zich aan het dieet te houden. Wat heeft hij nodig om wel resultaat te behalen? Of misschien heeft een klant hulp nodig om zijn (medische) beperkingen te accepteren.

De basis van mijn werk

Mijn werk is gebaserd op zowel mijn eigen ervaringen (ik ben blijvend 25 kilo afgevallen) en mijn achtergrond als counselor. Mijn kennis van psychologie en gedragspatronen helpt me om oog te hebben voor de onderliggende patronen en mensen te begeleiden naar een blijvende verandering van het eetpatroon.

[td_block_4 custom_title=”” category_id=”492″ limit=”3″]
Vorig artikel 5 Tips tegen een Dip
Volgend artikel Goed Slapen Tijdens Warme Nachten
Als counselor en ervaringsdeskundige begeleid ik mensen die willen afvallen met respect voor zichzelf. Mensen die willen stoppen met het eindeloze diëten en jojo-en. Mensen die, ook als ze afvallen, willen blijven genieten van eten. Mijn doel is om jou te helpen een gebalanceerd eetpatroon te vinden dat goed bij jou past. Een combinatie van lekker en gezond eten, bewust genieten van eten en het respecteren van je werkelijke behoeften. Resultaat is dat je langzaam afvalt. En, veel belangrijker, dat je duurzaam op gewicht blijft! Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op: <a href="http://www.haarlemgewichtscounseling.nl" rel="nofollow">haarlemgewichtscounseling</a>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987