Jesse van der Velde Biografie en Advies

Jesse van der Velde is Verjongingscoach Personal Trainer. Jesse heeft een eenvoudige maar doeltreffende visie: “Gezond van binnen, is slank van buiten”. Door de jaren heen heeft Jesse zich ontwikkeld als een betrouwbare partner voor jesse iedereen die bewust en gezond in het leven staat. Door het juiste voedingspatroon verbetert je weerstand en krijg je meer energie. Jesse begon zijn loopbaan als Personal Trainer. Tijdens de trainingen realiseerde hij zich dat een gezonde levensstijl veel meer omvat dan alleen beweging. Jesse werd diverse malen geïnterviewd op RTL4, SBS6, op de radio en is in bladen verschenen zoals Privé, Happinez, Brabants Dagblad, Trouw, Algemeen Dagblad, Spits en Flair. Jesse is auteur van de bestseller ‘Voor altijd Jong’ en grondlegger van de ‘Gezonde Gewoontes Lifestyle‘.

De overtuigingen van Jesse van der Velde

Voeding is de sleutel tot een lang en gezond leven, ‘zelfs na een maaltijd kun je jezelf al beter voelen’ Aldus Jesse. Als je kiest voor de juiste voeding dan oefen je een directe invloed uit op de volgende dingen:

 • De hoeveel energie je hebt
 • De hormonen je lichaam aanmaakt
 • Het verjongen van cellen
 • Je immuunsysteem ondersteunen
 • Je mentale gesteldheid

Maak een Gezonde Keuze

Veel mensen eten voeding waarvan ze denken dat het gezond is. In werkelijkheid zijn deze producten echter niet zo gezond. Overgewicht, vermoeidheid, huidproblemen, haaruitval, plaatselijk toename van vet en diverse ziektes ontstaan in de essentie door wat je eet. Eten is een methode om ons direct beter te voelen, door het maken van de juiste keuzes zul je merken dat je jezelf beter gaat voelen. Jesse wil je hier graag bij helpen.

Voor altijd Jong vooraltijdjong

Misschien heb je Jesse wel eens op TV gezien. Regelmatig verteld Jesse in gezondheidsprogramma’s op RTL4 en SBS6 over de essentie van het maken van de juiste keuzes op het gebied van voeding. Daarnaast is Jesse auteur van het boek ‘Voor altijd Jong‘. Dit unieke boek geeft je een andere benadering op gewicht en gezondheid waardoor je bewust gemaakt wordt van het functioneren van je lichaam. Daarnaast wordt de invloed van situaties op het mentale deel van je lichaam belicht. Het geeft geen moeilijke richtlijnen maar juist heel eenvoudig beschrijft Jesse hoe je lichaam reageert op een bepaalde manier van leven. ‘Voor Altijd Jong’ staat al sinds het verschijnen tussen de bestsellers op bol.com in de categorie ‘Gezondheid’. Het boek heeft meerdere malen op plaats 10 in de Nederlandse Boeken Top 60 gestaan voor non-fictie.

Seminars en Webinars

Jesse geeft regelmatig Seminars in Nederland en België, maar is echt uniek in de Webinars die live via internet te volgen zijn. Duizenden mensen volgen regelmatig de online webinars van Jesse.

Opleidingen

Jesse van der Velde heeft de volgende opleidingen gevolgd.

 • Trainer Hormoonfactor (2011)
 • Certified Strength & Conditioning Specialist Level 2 (2009)
 • Biosignature Practicioner (2008)
 • Certified Strength & Conditioning Specialist Level 1 (2008)
 • Certified Master Kettlebell Instructdor (2007)
 • Sport & Bewegen (2006)

Vragen en advies van Jesse van der Velde

Heb je vragen aan Jesse of ben je op zoek naar een goed en eerlijk advies? Stel dan een vraag aan de eerste verjongingscoach van Nederland en België.

Maatje Minder Dieet Methode Review en Ervaringen

In deze 'een maatje minder' review lees je of je het maatje minder dieet moet gebruiken als je af wilt van je overtollige kilo's....

Burnbooster Gevaarlijk? Lees deze Review en Ervaringen

Burnbooster is een afslanksupplement met een aantrekkelijke belofte. Je raakt voor eens en voor altijd van je overtollige kilo's af. Binnen een maand verlies...

Glucomannan Gevaarlijk? Review en Ervaringen

Is Glucomannan, een 100% natuurlijke afslankpil om af te vallen? Je leest het in deze review + Ervaringen van Gebruikers. In de afgelopen jaren is...

20 Reacties

 1. Hallo
  Ik moet niet afvallen want ik ben graatmager, maar wil wel meer energie.
  Wat eet ik dan smorgens het best, bestaat daar ook voorbeeldmaaltijden van in uw boeken?
  Gr frans

 2. Hoi Jesse,

  Ik lees overal dat rauwe knoflook allicine bevat en dat je het moet persen, maar bij verwarmen is het minder of niet actief. Dus rauw nuttigen, maar dan lees je verder lekker in de tomaten soep, dan wordt het toch ook verwarmt? Of blijft allicine goed ook bij lichte verwarming, dus op het einde in de soep gooien….hoe zit het nu precies?

  Groeten Wicca

 3. Beste Jesse van der Velde, e120 is een kleurstof van natuurlijke herkomst de cochellineluis. Een redelijk mooie rode kleur die op zuren weinig reageert en licht stabiel is. en onverdacht. Het is de tegenhanger van de e124 panceau rood. Met betrekking gezond of ongezond geef ik even aan hoevel je meer je gebruikt van de e120 met een maximum van 500 mg per per kg. en opzichte van de e124. 100 x meer voor een mindere intentietijd. Daarmee krijg je van de de zogenaamde gezonde kleurstof een zo’n hoge dosering binnen, dat dit in jouw leven waarschijnlijk niet te traceren besmetting kan oplopen, die jij weer aan het nageslacht weer verder geeft.
  Ik heb je hele verhaaltje op de wide site gelezen en dat laat mij zien dat je gegeven uit allerlei bronnen hebt verzameld. Helaas heb je geen voldoende achterliggende basiskennis hebt van grondstoffen en hoe deze elkaar beïnvloeden. Hier bovenop komt het allerbelangrijkste, een brein dat materialen combineert die op eerste gezicht niets met elkaar hebben te maken, maar door deze bij elkaar te brengen andere eigenschappen krijgen.
  Wat jij doet, is een zeer eenzijdige informatie geven waar je mensen angstig mee maakt. Al onze ziektes en afwijkingen worden door verkeerd voedsel- gebruik veroorzaakt. Veel van een of combinatie van en weinig of geen kennis van voedsel en zijn grondstoffen zijn de oorzaak dat mensen te dik en ongezond zijn. Ik noem dit altijd een natuurlijke selectie om het individu dat niet kan of wil nadenken over zijn omgeving en voeding uit te schakelen.
  Jij kan opschrijven wat je wilt. maar als de grotere verbanden niet kunt zien, ben je geen stap vooruit in de evolutie van de mens en daarmee overbodig.

 4. Hallo,
  Worden er soms voordrachten gegeven van Jesse in België?

  Mijn schildklier werkt niet goed. Ik heb een hypofunctie van de schildklier,nl:
  HASHIMOTTO: dus autoimmuun ziekte.
  Graag had ik nog meer inzicht gehad over de juiste supplementen. Ik let grondig op mijn voeding, maar mijn schildklierwaarden wisselen konstant.

  Hartelijke groeten Riet

  • Hai Riet,

   Hashimoto / hypo ben ik goed mee geholpen in Breda bij praktijkvanunen.
   Wellicht interessant voor je om eens te bezien.

 5. Hoi Jesse,

  Ik ben jonge dame van 30 jaar , ik heb een net gewicht bij mijn lengte 1.85 cm op 78 kg. Zit laag in het veceraal vet 3.4 volgens de sportschool. Maar hoog in mantelvet / lichaamsvet ten opzichte van mijn spiermassa. Biochemische leeftijd ligt hierdoor wat te hoog namelijk 44 jaar volgens de sportschool. Wat volgens hen duiden kan op lagere verbranding / stofwisseling dan die past bij mijn leeftijd.

  Het advies is nu spiermassa op te bouwen. Van nature breek de spiermassa sneller af dan andere en bouw ik het ook weer langzaam op in verhouding tot andere. Het Kost mijn dubbele aan tijd en inspanning. Ik ben hypermobiel.

  Ik wil hier dus op gezonde manier wat aan doen. Nu werd ik door vriendin gestrikt om Herbalife te proberen. Alleen na wat onderzoek naar Herbalife voel ik me er niet goed bij. Het is een tussen onderneming van Monsanto. Waar ik principieel bezwaren tegen heb.

  Wel merk dat het concept van een eiwit shake als ontbijt en naar het sporten met daarbij verdeeld over de dag het toevoegen van een (herbalife) kruiden en multivitamine tablet een positief effect op me heeft. Ik zoek alleen gezondere alternatief, zonder gmo’s en zo natuurlijk mogelijk geproduceerd. Heeft u voor mij tips van brands die je vertrouwt? Het liefst zo min mogelijk bewerkt. Zo dicht mogelijk bij de natuurlijke bouwstoffen.

  Of anders hoe zorg ik voor via mijn dieet dat ik voldoende bouwstoffen binnen krijg. Om de 11 en 15-16 uur dip tegen te gaan, tegelijk voldoende voeding te hebben voor mijn spieren.

  Ik hoop dat je me opweg kunt helpen. In het doolhof van gezond , sterk worden. Er zijn zoveel meningen en fysie’s.

  Met vriendelijke groeten,

  Amanda

 6. Zaterdag 1 november ben ik in Zoetermeer geweest bij het ‘voor altijd jong’ evenement van Jesse van der Velde. Graag deel ik hier mijn ervaring van deze dag:

  Het was een hele inspirerende dag.
  Bij aankomst overviel me wel het aantal aanmeldingen.
  Ik had gedacht 120 personen maar het waren er meer dan 270!
  Daardoor zat het zaaltje overvol en zat je te dicht op elkaar.
  Je moest met je blocnote op schoot aantekeningen maken.
  Op zich is niet allemaal niet zo erg hoor. Maar misschien was t beter in 2 keer te doen.
  Ook viel het me op dat er vrij veel mannen aanwezig waren wel heel goed.
  Het is ook niet echt dat de mensen komen om af te vallen.
  Ik merkte door de vragen en verhalen van anderen dat het uiteenlopende dingen zijn:
  Zo was er iemand die kwam voor eczeem maar een ander had veel stress en wilde daar een oplossing voor vinden.

  Jesse begon zijn verhaal eigenlijk zonder zich voor te stellen.
  Later kwam hij terug op zijn vrouw Marjolein die hij wel 10 keer noemde in een voorbeeld voor een groene smoothie. Marjolein houdt denk ik erg van groene smoothies ☺

  Hij heeft een mooie duidelijke uitleg gegeven d.m.v. een presentatie
  Hij weet hier enorm veel van.
  Ook interactie met de mensen in de zaal. Die dan hun verhaal konden doen waarom ze waren gekomen.
  Gaf veel gelegenheid voor vragen te stellen tussendoor maar reageerde er niet altijd vriendelijk op.
  Iemand stelde een vraag en hij zei doodleuk: ik zal hem straks beantwoorden of niet en is er toen niet meer op teruggekomen.

  Minpuntje is dat hij ver gaat in het naleven van andere gewoontes
  Zo poetst hij (en Marjolein dan ook denk ik) zijn tanden niet met Fluor tandpasta maar zonder Fluor.
  Dat is schadelijk voor de gezondheid. Ook amalgaamvullingen. zijn schadelijk want daar zit kwik in.
  Volgens Jesse moesten we deze zo snel mogelijk laten vervangen want kwik is slecht natuurlijk.
  Ook plastic flesjes water zijn niet goed want geven pesticiden af.

  Nu kun je er uit meenemen wat je zelf wil natuurlijk.

  Er waren ook heel veel goede dingen die hij vertelde.
  Voedingsstoffen zoals Omega 3 die je bijna niet binnenkrijgt. Kun je krillolie tabletten voor slikken maar dat doe ik al.

  Voedingssupplementen, groene smoothies, biologisch vlees eten.
  Brood en melk is “slecht” en moet je vermijden.
  Iemand met eczeem in de zaal had dit gedaan en was verlost hiervan.
  Hij geeft dan alternatieven aan die je kunt gebruiken zoals glutenvrij brood (neem ik al en hebben ze bij de Albert Heijn)

  Ik neem er uit mee wat bij mij past. Dat zei Jesse ook.
  Je moet er zelf je weg in vinden.
  En hij is geen dokter maar geeft aan wat hij ervan vindt en weet.

  In januari komt zijn nieuwe boek uit.
  Hij promootte zijn reeds uitgekomen boeken en DVD’s en verkocht die volgens mij goed.
  Ook bood hij nog het coaching programma 1 op 1 aan (via internet)
  Dit is nog vrij prijzig en er waren hiervoor niet veel aanmeldingen.
  Hij wilde er maximaal 25 aanmelden maar dat haalde hij denk ik niet.

  er was geen gelegenheid om daar zelf te lunchen.
  Het hele restaurant was afgeblokt.
  We zouden dan met de auto naar de stad moeten rijden.
  Je bent hierdoor min of meer verplicht om het buffet dat geregeld is door Jesse te volgen.
  Dit is gelukkig goed geregeld. Een heerlijke buffet, zalm. Kipfilet, sla, zilvervliesrijst, avocado, ansjovis, eieren het kon niet op.

  Heerlijk gegeten!

  Kortom het was echt de moeite waard om een keer mee te maken.

  Sylvia

 7. Hallo Jesse,
  Ik ben een vrouw van 53 jaar. Ik eet al 28 jaar vegetarisch. En sinds 1 jaar eet ik raw food.
  Toen is er beenmergkanker ontdekt. Ik heb je webinar gevolgd van 7 augustus. Heel interresant! Ik
  vraag mij af of ik wel goed bezig ben met de raw food en superfoods, omdat ik mij toch
  wel vaak zwak voel. Is het ook mogelijk om een telefonische of emailbegleiding te krijgen?
  mvrgr
  Joke

 8. Hoi Jesse
  Zou jij mij kunnen adviseren of begeleiden om de strijd tegen mijn schildklier en hoog cholesterol aan te gaan??? Of weet jij iemand die mij daar bij kan helpen?
  Alvast bedankt
  Groeten nancy

 9. Hey,
  Zou ik persoonlijk contact kunnen hebben met Jesse van de velde of een collega.
  Zodat iemand mij persoonlijk kan helpen en niet via een computer. Als ik dit allemaal lees, klinkt het positief. Maar ik heb toch wel persoonlijke hulp en motivatie nodig. En een computer geeft mij dat niet.
  gr. leen

 10. ik ben een moeder van 32 jaar mijn dochter is 11 ik heb gezondheids problemen met rug loop hiervoor in zh in Antwerpen ik was vandaag bij een arts bij het dok in Breda en hij rade mijn aan om me te verdiepen in Jesse van der velde daar ben ik aan begonnen ik zit er heel erg mee dat ik van 68 kilo na de 100 kilo ben gegaan ik kan weinig beweging hebben door mijn rug problemen maar ik wil heel graag afvallen loop diëten te doen en shake maar val niet af drink twee liter water maar nee nou is mijn vraag zou jij mijn kunnen helpen ik zit er ver doorheen maar ik wil het zo graag ik wil ook weer mooie kleren aan.
  Gr. Angelique

 11. Hoi jesse,

  ik tob al jaren met een te traag werkende schildklier ook een hormoon
  en geeft echt wisseling in je gewicht heel frustrerend hoe kun je hier het beste mee omgaan met een dieet
  hartelijke groet henriet

 12. Ik ben nu 8 weken bezig met koolhydraden vrij dieet.

  Het bevalt nog steeds heel goed en geen honger gevoel. wel is mijn suiker op lange termijn enorm verbeterd en ook de bloeddruk is fantastisch volgens de speialist.

  ik ben nu 11 kilo kwijt en voel me steeds beter.dank voor jullie advies en dank aan jesse. je mag dit gebruiken voor promotie. hartelijke groet jan v.d. maas

 13. Vandaag, woensdag 9 Januari geef ik om 20.00 uur een LIVE Webinar (Uitzending op internet). Deze is GRATIS online te bekijken. Registratie is noodzakelijk (maximaal 1.000 kijkers).

  Klik hier om je aan te melden voor mijn GRATIS Webinar

  Jesse van der Velde

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in