Bio HCG Ervaring van Iris

Het onderstaande verhaal gaat over de ervaring met Bio HCG Mardanti van Annelies.

Bio HCG was mijn zoveelste poging om af te slanken. Bij de meeste diëten viel ik wel af maar kwam ik later gewoon weer aan. Ik ben een vrouw van 43 en zit al jaren rond de 100 kilo. Het was december toen ik besloot om in januari weer een nieuwe poging te doen. Dit hoorde bij mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar. Via een artikel waarin alle Bio HCG. artikelen werden vergeleken heb ik uiteindelijk gekozen voor Mardanti Bio HCG. In het begin was ik sceptisch maar ik heb toch besloten om het te proberen.

BioHCG_Mardanti

Inhoud van dit artikel

Voeding

Ik heb deze kuur online besteld en nadat ik het ontvangen had ben ik maar gelijk begonnen met de kuur. De Mardanti Biohcg afslankkuur richt zich voornamelijk op de voeding. Je krijgt een dieet voorgeschreven waar vetten vermeden worden. Nu moet ik eerlijk zeggen dat dit wel vrij logisch klinkt maar toch had ik een hele andere kijk op voeding. Waarvan ik dacht dat ik gezond bezig was bleek achteraf niet zo te zijn. Om een voorbeeld te geven: Ik was zelfs zo gek om ‘s avonds droge rijst te eten met daarnaast een paar worteltjes. Ten eerste was dit helemaal niet lekker en ten tweede bleek dat je lichaam moeite had met het afbreken van deze voeding. Je kon beter kiezen voor een ander avondeten. Daarnaast adviseerden ze om vooral veel verse groente te eten in plaats van uit blik. Dit is natuurlijk veel gezonder en er zitten geen conserveringsmiddelen in (diktemakers).

Energieproductie en Vetverbranding

De dieetfase duurt 24 dagen. Hierbij heb je ondersteuning van ampullen. Deze ampullen zorgen ervoor dat de energieproductie en vetverbranding extra gestimuleerd worden. Daarnaast wordt het hongergevoel weggenomen. Bij andere diëten had ik hier wel last van en dat is behoorlijk vervelend. In mijn eerste week ben ik gelijk 4,5 kilo afgevallen. Dit was voor mij al een enorme motivatie om door te gaan. Zoals eerder gezegd krijg je te maken met een andere voeding. Ik at nu lekkerder dan eerst. Je moet hierbij denken aan biefstuk, rosbief, kipfilet, zeetong, garnalen, haas en ree en veel lekkere groentes. Ik heb zelf een man en twee kinderen en voor mij was het dan ook een groot voordeel dat ik gewoon voor 4 kon koken en dat iedereen lekker mee at.

Stabilisatiefase

In week 2 had ik iets meer moeite. In deze week had ik twee verjaardagen en ik moest het gebak toch even laten staan. Maar ik deed het niet voor niets want de weegschaal gaf wederom 3,5 kilo minder aan. Het einde was in zicht en de derde week is me ook goed bevallen. In totaal ben ik gedurende de 24 dagen van diëten 11,5 kilo afgevallen.
Vervolgens kom je in een stabilisatiefase. In deze fase wordt je voeding weer langzaam opgebouwd. Tevens schenken ze weer veel aandacht aan de voeding in de toekomst. Doordat ze de voeding langzaam opbouwen wordt het jojo-effect voorkomen. Natuurlijk heb ik dit vaker gehoord maar ik was goed afgevallen en ging maar uit van het positieve. In deze stabilisatiefase ben ik ook nog een kilo verloren. De Mardanti Biohcg afslankkuur zat er op en mijn resultaat: – 12.5 kilo. Mijn gewicht: 87

Streefgewicht

Inmiddels is het augustus 2013. En jawel, mijn huidige gewicht is 86 kilo. Ik ben zeer tevreden! Mijn probleem lag jaren in de voeding. Ik dacht dat ik goed bezig was maar dat was ik dus niet. Ik eet nu veel gevarieerder en lekkere dingen. In het begeleiding boekwerk hebben ze mij hierop gewezen. Het is niet dat ik nu helemaal niks meer mag. Als mijn man op zondagavond met een patatje op zijn schoot voetbal zit te kijken. Eet ik gewoon een patatje mee.

Lieve Groet,

Iris

Wil je meer weten over Bio HCG? Bekijk dan de BioHCG ervaringen en reviews over de veschillende biohcg afslankkuren in Nederland.

5 Reacties

 1. hallo ik heb ook een vraag je over fit diteet dus als ik goed lezen moet je eerst die pille twee dages of drie voor de maalds

  ik ga zo ook bestelen eid step
  begen op 1 nov na mijn zwangerschap
  ik hoop dat het wel werken maar ga zeker veel sporten en twee linter water drinken

  • hallo ik heb ook een vraag je over fit diteet dus als ik goed lezen moet je eerst die pille twee dages of drie voor de maalds

   ik ga zo ook bestelen eid step
   begen op 1 nov na mijn zwangerschap
   ik hoop dat het wel werken maar ga zeker veel sporten en twee linter water drinken

 2. Hallo Annelies,

  Ik heb de biohcg Original kuur ook gedaan. Inmiddels is dat alweer twee jaar geleden. Ik heb er ook positieve ervaringen mee. Ik ben destijds maar liefst 23 kilo afgevallen (ik heb twee kuren achter elkaar gedaan). Die kilo’s zijn er nog steeds af. Dit komt voornamelijk omdat ik heel anders ben gaan eten. Dat was ook het grootste probleem bij mij. In het bijgeleverde boekwerk besteden ze daar veel aandacht aan.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in