Biohcg ORIGINAL

BannerBioHCG+_Vetvrij_468-60

mardanti slimming cube - Mardanti Slimming Cube Review - Header - Dieet en Afvallen
Header Mardanti Slimming Cube Review

De Biohcg ORIGINAL kuur is een behandeling waarmee u gemakkelijk gewicht kunt verliezen. De behandeling duurt 24 dagen alvorens u in een stabilisatieperiode terecht komt. Het gewicht wordt verloren door middel van een dieet in combinatie met de Bio HCG ORIGINAL ampullen. Met name vet op plaatsen als buik, billen, heupen, bovenbenen en bovenarmen worden aangepakt. Vet in bijvoorbeeld de wangspieren blijft zitten. Zo wordt voorkomen dat u geen ‘ingevallen gezicht’ krijgt. Wil je alles weten over de verschillende HCG kuur producten? Lees ‘Het HCG Kuur Dossier’

Bij elke kuur die u volgt ontvangt u het boekwerk ‘Beter in Balans’. Hier staat het dieet duidelijk in beschreven en het boekwerk geeft duidelijk aan hoe u tot mooie resultaten kunt komen. Het gemiddelde gewichtsverlies is bij vrouwen tussen de 8% en 10% en bij mannen tussen de 10% en 12%.

BioHCG_Original

De Werking van Bio HCG Original

De Biohcg ORIGINAL is volledig hormoonvrij en er wordt geen gebruik gemaakt van chemische stoffen. De kuur is daarom volledig biologisch. Doormiddel van geavanceerde apparatuur worden de frequenties van het HCG toegediend aan de basisvloeistof. In Jip en Janneke taal: De werkzame stoffen worden overgedragen in de ampul. De HCG zorgt ervoor dat men zich tijdens het lijnen fit, energiek en opgewerkt voelt. De Biohcg ORIGINAL onderscheidt zich door de toevoeging van bepaalde orthomoleculaire middelen en kruiden. Dit zorgt ervoor dat de vetverbranding extra wordt verhoogd en dat u geen hongergevoel kent. Ook wordt de Biohcg ORIGINAL nog handmatig en authentiek geënergetiseerd. Zo krijgt elke ampul de juiste aandacht waardoor elke ampul de krachtigste werking heeft.

De functie van het HCG is voornamelijk het terugkoppelen naar de hypothalamus. Dit wordt in de volksmond het regelcentrum van de hersenen genoemd. Het stuurt onder andere de stofwisseling, de eetlust en de vetverbranding aan. Door de Biohcg ORIGINAL wordt er dagelijks een kleine hoeveelheid toegediend aan het regelcentrum, de hypothalamus wordt zodoende gerust gesteld. Zo voorkomt de Biohcg ORIGINAL dat u een hongergevoel krijgt en dat u vet vast blijft houden. Daarom is het bijgeleverde 500 kilocalorieën dieet goed vol te houden en de vetverbranding wordt juist geactiveerd.

Net als de HCG beinvloedt ook de Leptine de eetlust en vetverbranding. Uit onderzoek van Dr. H. Pijl (internist/endocrinoloog) bleek dat bij het lijnen, de Leptine daalde en het hongergevoel toenam. Door het toevoegen van iets Leptine werd het hongergevoel beduidend minder. Daarom zit er in de Biohcg ORIGINAL ook een kleine toevoeging van Leptine.

De stabilisatieperiode

Nadat u 24 dagen een 500 calorieën dieet heeft gevolgd komt u in een stabilisatieperiode terecht. De stabilisatieperiode is een belangrijk onderdeel van deze behandeling. Tijdens de kuur is uw maag kleiner geworden en daarom is het belangrijk om langzamerhand het eten weer op te bouwen. In het boekwerk ‘Beter in Balans’ staat duidelijk beschreven hoe er langzamerhand naar een nieuw eetpatroon wordt gewerkt. U lichaam krijgt de tijd om de koolhydraten te verbranden en niet op te slaan als vet.

Banner_Bio_HCG+_Vetvrij

Zo wordt het bekende Jojo-effect voorkomen. Afvallen hoeft voor veel mensen niet moeilijk te zijn, maar het op gewicht blijven is voor de meeste onder ons een lastig verhaal. Met name daarvoor is de stabilisatieperiode geschreven. Vaak valt men in deze stabilisatieperiode nog steeds af. Deze fase is niet echt een dieet, maar meer een richtlijn voor een betere, gezonde manier van eten. Je leert in deze fase omgaan met bepaalde ‘valkuilen’. Stap voor stap, week voor week gaan we de voedingsmiddelen weer opvoeren.

Hoe ziet de dag tijdens de kuur er nou uit?

U begint de dag met een Biohcg ORIGINAL ampul. Vervolgens drinkt u een half uur later een glas groene thee/ lauw water met daarin een halve uitgeperste citroen. Dit bevordert de afbraak van het buikvet. Als ontbijt eet u een appel of een sinaasappel in combinatie met een kop thee of koffie.

Het is belangrijk om elke 2 uur wat te eten. Daarom kunt u om 10.00 uur een kop bouillon nemen.

Als lunch neem u een kop thee (of bouillon), 2 crackers met 100 gram rosbief, rookvlees of gerookte kip. Daarnaast mag u onbeperkt tomaat of komkommer. Twee uur na de lunch neemt u weer wat te eten. U kunt hierbij denken aan Cherrytomaatjes of een kop bouillon. Als avondeten eet u 100 gram vlees, vis of kip en daarbij kunt u onbeperkt groent en/of sla eten. Twee uur na het avondeten kunt u nog een Sinaasappel of appel nemen.
Het lijkt misschien weinig. Maar in combinatie met de Biohcg ORIGINAL is dit dieet erg goed vol te houden. Ook is het bovenstaande maar een voorbeeld. Er zijn nog tal van andere mogelijkheden. Dit staat allemaal beschreven in het bijgeleverde boekwerk ‘Beter in Balans’.

Recepten

Tijdens het dieet kunt u lekker blijven eten door de op maat geschreven recepten. Deze recepten passen goed bij het dieet. Enkele voorbeelden van gerechten zijn: Biefstuk met broccoli, roergebakken gamba’s, runder tartaar met rode bieten salade, vis teriyaki, kipfilet en nog veel meer.

Tijdens de kuur is het ook belangrijk om ongeveer 2 liter water per dag te drinken. Je lichaam krijgt te maken met veel afvalstoffen die het lichaam willen verlaten. Door het drinken van water verdwijnen deze sneller uit het lichaam.

Informatie

Wil je meer weten over Bio HCG? Bekijk dan de BioHCG ervaringen en reviews over de veschillende biohcg afslankkuren in Nederland.Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar Biohcg ORIGINAL en over eventueel het gebruik van andere producten in combinatie met de Biohcg ORIGINAL. In de stabilisatieperiode adviseren wij bijvoorbeeld vaak de Fytoslim. Fytoslim is een unieke formule voorzien van ingrediënten die de schildklier en vetverbranding extra stimuleren. Ook tijdens de Biohcg ORIGINAL kuur is de Fytoslim goed te gebruiken.

8 Reacties

 1. Biohcg ORIGINAL is een afslanktherapie waarin je in 24 dagen effectief en verantwoord afslankt. De Biohcg ORIGINAL zorgt ervoor dat uw hongergevoel weg blijft en dat de vetverbranding en energieproductie worden verhoogd.

  Voor de bezoekers van vetvrij.com is er nu een speciale actie. Je ontvangt namelijk €10,00 retour op je rekening bij een Biohcg ORIGINAL bestelling via onze webshop. Het enige wat u hiervoor moet doen is de actiecode: vetvrij.com bij opmerking in te vullen.

 2. Nou,ik zit nu in de laatste week voordat we gaan stabiliseren. Tot nu toe heb ik nog niks te klagen. Weer 3 kilo eraf. Totaal dus al 12. Ook heb ik een goede week gehad. Ik vind het fijn dat je wordt gestimuleerd tot een andere voeding. Wat overigens veel lekkerder is.

  Ik kom nog terug, met het eindresultaat!!

 3. De tweede week is van start, Opzich gaat het wel goed, maar dit weekend had ik wel een paar keer de neiging in die lekkere dingen die op tafel stonden. Maar goed, ik ben ook een echte bourgondier. Toen ik zojuist weer op de weegschaal stond was ik weer helemaal blij. Wederom 3 kilo eraf. Nu nog een week te gaan en dan stabiliseren.

 4. Één week geleden ben ik begonnen met het Biohcg Original dieet. Tot nu toe gaat het erg goed. In de eerste week ben ik bijna 6 kilo afgevallen. Nog niet echt veel moeite gehad. En wat ze zeggen over het hongergevoel, dat klopt wel, helemaal geen last van.
  Ik ben benieuwd hoe me tweede week gaat verlopen. Ik zal het hier nog wel vermelden.

  Groetjes Susan

 5. Hallo dieetjegedaan,

  Ja, ik heb de biohcg orginal ook gedaan. Goed bevallen. Het schijnt te zijn dat er in de original biohcg extra stoffen zitten die het hongergevoel nog extra remt. ik ben in ieder geval afgevallen hierdoor.

 6. Wie heeft er ervaringen met dit dieet? In mijn omgeving hoor ik veel positieve dingen over de biohcg original. Waarom is deze beter dan andere biohcg?

 7. Wat leuk dat dit dieet nu ook hier vermeld staat. In 2010 heb ik ook het Biohcg ORIGINAl dieet gevolgd. Ik ben zelf 14 kilo afgevallen.

  Nu, iets meer dan 2 jaar later. Zijn die kilo’s er nog steeds af. Dus ik kan het wel aanbevelen. Enige nadeel is dat je wel een maand er mee bezig bent. Maar goed, dan heb je ook wat.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in