Bional Ideaal Gewicht Review en Ervaringen

Bional ideaal gewicht is een afslanksupplement dat werkt op basis van glucomannan. Dit is een vezelachtige stof die moet zorgen voor een verzadigd gevoel. Hoe het precies zit met de effectiviteit van dit middel, lees je in deze Bional Ideaal Gewicht review.

In dit artikel nemen we onder andere door:

 • Wat is Bional Ideaal Gewicht?
 • Kan je Bional Ideaal Gewicht bij de Kruidvat kopen?
 • Bional Ideaal Gewicht Etos
 • Wat zijn de Bional Ideaal Gewicht Ervaringen
 • Bional Ideaal Gewicht Aanbieding
 • Zijn er bional ideaal gewicht bijwerkingen
 • Is bional ideaal gewicht glucomannan
 • Afslankpil fat burn active

Wat is Bional Ideaal Gewicht?

Volgens Bional is afvallen zeker de moeite waard, maar liggen verleidingen op de loer. Zowel thuis, onderweg als op feestjes liggen overal zoete en vette tussendoortjes. Bional Ideaal gewicht moet je op deze momenten ondersteunen.

Hoe dit precies werkt? Het belangrijkste ingrediënt van Bional Ideaal Gewicht is glucomannan. Dit is een vezelachtig stofje dat uitzet als het in contact komt met water. Hierdoor krijg je eerder een voldaan gevoel.

Bional is een onderdeel van Oce Bio Nederland B.V. Deze onderneming is gevestigd in Rotterdam. De verkopen voor België komen via een onderneming die gevestigd is in het Belgische Zwijndrecht (provincie Antwerpen).

Testpersonen Gezocht

Nog 12 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Bional Ideaal Gewicht Bional Ideaal Gewicht Review en Ervaringen Meer informatie

Bional ideaal gewicht bijwerkingen

Bional Ideaal gewicht kent enkele mogelijke bijwerkingen. Glucomannan kan gevaarlijk zijn voor mensen die slikproblemen hebben. In dat geval wordt het afgeraden om het supplement te gebruiken. Ook kun je last krijgen van darmklachten (bron).

Ook al staat het niet op de officiële we

Kan je Bional Ideaal Gewicht bij de Kruidvat kopen
Kan je Bional Ideaal Gewicht bij de Kruidvat kopen

bsite, het is altijd raadzaam om voorzichtig te zijn met afslanksupplementen als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Als je een stofwisselingsziekte hebt, kan het ook een goed idee zijn om eerst even met een arts in overleg te gaan.

Bional ideaal gewicht ervaringen

Je wilt graag weten of Bional Ideaal Gewicht effectief is. Op basis van ervaringen van echte gebruikers word je niet veel wijzer. De meningen zijn nu eenmaal erg verdeeld.

Gelukkig is er een andere manier om achter de effectiviteit te komen en dat is door te kijken naar wetenschappelijk onderzoek. We hebben een paar studies gevonden over glucomannan en de ondersteunende ingrediënten.

In een uitgebreide studie is gekeken naar de effecten van glucomannan. Het blijkt dat deze stof een verzadigd gevoel geeft en dat het ook kan helpen om gezonde bloedwaarden te geven (bron).

De effecten van L-carnitine blijken beperkt te zijn en het helpt mogelijk alleen bij diëten die erg vetrijk zijn (bron). Van het derde ingrediënt, bittersinaasappel is zelfs bewezen dat het helemaal niet werkt (bron).

Glucomannan zelf lijkt erg effectief te zijn, maar de effectiviteit van de ondersteunende ingrediënten valt tegen. Er zijn andere producten die hier beter over na hebben gedacht.

Bional Ideaal Gewicht Glucomannan

Bional Ideaal Gewicht Aanbieding
Bional Ideaal Gewicht Aanbieding

Bional Ideaal Gewicht bevat Glucomannan. Dit is een vezelrijke stof die gewonnen wordt uit de wortel van de Konjacplant. Glucomannan wordt in diverse Aziatische landen veel gebruikt in de keuken. Je kunt er snoepjes van maken, maar ook een soort noedels met een lage energetische waarde.

Overigens is er in België een ander product op de markt dat ook Bional Ideaal Gewicht heet. Dit is van de Belgische tak van Bional en bevat diverse kruiden. Deze review gaat over de Nederlandse variant met Glucomannan.

Bional Ideaal Gewicht aanbieding

Op diverse plaatsen op het internet vind je aanbiedingen voor Bional Ideaal gewicht. Let hierbij goed op welk product met de naam Ideaal Gewicht je te pakken hebt, omdat het Belgische product op een hele manier werkt dan het gelijknamige Nederlandse product.

Bional Ideaal Gewicht Kruidvat

Is bional ideaal gewicht glucomannan
Is bional ideaal gewicht glucomannan

Op de website en in de filialen van Kruidvat lijkt Bional Ideaal Gewicht niet te vinden te zijn. Heb je het product toch in een van de winkels gezien, laat dan een reactie achter.

Bional Ideaal Gewicht Etos

De meeste zaken van Etos verkopen maar een beperkt aantal producten van Bional. Een afslanksupplement zit daar meestal niet bij. Er zijn echter enkele franchisenemers die een ruimer assortiment voeren en dan ligt Bional Ideaal Gewicht soms wel in de schappen.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringAlpha Foods Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenLiraglutide Victoza Obesitas Prik Pennen Afvallen Basisverzekering
bional-ideaalJe wilt graag weten of Bional Ideaal Gewicht effectief is. Op basis van ervaringen van echte gebruikers word je niet veel wijzer. De meningen zijn nu eenmaal erg verdeeld. Gelukkig is er een andere manier om achter de effectiviteit te komen en dat is door te kijken naar wetenschappelijk onderzoek. We hebben een paar studies gevonden over glucomannan en de ondersteunende ingrediënten. In een uitgebreide studie is gekeken naar de effecten van glucomannan. Het blijkt dat deze stof een verzadigd gevoel geeft en dat het ook kan helpen om gezonde bloedwaarden te geven (bron). De effecten van L-carnitine blijken beperkt te zijn en het helpt mogelijk alleen bij diëten die erg vetrijk zijn (bron). Van het derde ingrediënt, bittersinaasappel is zelfs bewezen dat het helemaal niet werkt (bron). Glucomannan zelf lijkt erg effectief te zijn, maar de effectiviteit van de ondersteunende ingrediënten valt tegen. Er zijn andere producten die hier beter over na hebben gedacht.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in