Bioslim Forte Pharma Nord

BioSlim+ werkt op basis van natuurlijke bestandsdelen waaronder Groene thee, Spaanse Peper en Chroom. Groene thee vermindert de vetopname door het lichaam. Spaanse Peper ondersteunt de stofwisseling. Om aan de hogere energievraag te voldoen is het vitamine B-complex toegevoegd. B-vitaminen spelen namelijk een belangrijke rol in de energiehuishouding. Verder hebben Banabablad en Chroom een positief effect op de stabiliteit van de bloedsuikerspiegel. Hierdoor vermindert BioSlim+ het hongergevoel en neemt de trek in tussendoortjes af.

Pharma Nord Bio-active Slim 24

BioActive Slim 24 ondersteunt actief het afslanken door dag en nacht te zorgen voor een goede verbranding. Een goede balans tussen vet en spieren zorgt voor een betere beheersing van je gewicht waardoor je niet gebonden bent aan een levenslang dieet.

Eigenschappen BioSlim+

 • Minder eten tijdens de maaltijden en tussendoor
 • Minder vet opslaan en meer vrijmaken
 • Beter transport van vet voor verbranding
 • Hogere vetverbranding tijdens het slapen (+16%)
 • Meer energie om overdag actief te zijn en vet te verbranden

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Wat kost BioSlim?

Er zijn verschillende producten leverbaar van BioSlim. Het Basisproduct Bio-T Slank van Pharma Nord is leverbaar voor 25 euro per verpakking.

Voordelen van BioSlim+

 • 100% natuurlijk!
 • Geen dieet: je eet dagelijks 3 voedzame maaltijden! helpt
 • Helpt een jojo-effect te voorkomen
 • Bevat een duidelijke handleiding

Nadelen van BioSlim+

 • BioSlim+ is vrij prijzig
 • Geen garantie op het gewenste resultaat.

BioSlim+ is geen dieet!

Met BioSlim+ kun je op natuurlijke wijze gewichtverlies realiseren, zonder dat je een streng dieet hoeft te volgen. Dagelijks eet je 3 gezonde en voedzame maaltijden: ’s ochtends, ’s middags, en ’s avonds. Je ontvangt bij iedere BioSlim+ kuur een duidelijke gebruiksaanwijzing. Je volgt nauwkeurig de gebruiksaanwijzing en neemt dagelijks op de aangegeven tijdstippen BioSlim+ in.

Wat is jouw ervaring met dit Bioslim Producten? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

9 Reacties

 1. Inmiddels al een tijdje bezig met deze pillen (‘voedingssupplementen’, zoals ze zo netjes zeggen…). Koop ze altijd via. En moet zeggen dat het resultaat best prima is. Het gaat niet heel snel, maar ben inmiddels al 8,5 kilo kwijt.

 2. 2 jaar terug was ik begonnen met afslankpillen van BIO SLIM FORTE. Ik ben in een korte tijd van 4 maanden 15 kilo afgevallen.

  Ik vroeg mij dus af of deze pillen wel verantwoordelijk zijn om in te nemen. Ik heb 3 maanden geleden een niersteen aanval gehad, Zou het kunnen zijn dat het door de afslankpillen is ontstaan. Na mijn niersteen aanval ben ik ook weer 6 kilo aangekomen. Kan het zo zijn dat het iets te maken heeft met de afslankpillen.

  Ook wil ik meegeven dat ik de pillen 3 maanden heb gebruikt. Eerste maand merkte ik echt dat het effect had op mijn lichaam en 2 maand wat minder, derde maand ben ik gaan afbouwen en ik merkte bijvoorbeeld als ik na 4 dagen een pilletje innam dat het weer enorme effect op me had.

  Ik zou graag meer info willen over deze afslankpillen, omdat ik er niet 100 procent vertrouwen in heb dat het clean is.

 3. Sinds een aantal weken gebruik ik de pillen van Bio Slim Forte. Ik heb geen hongergevoel meer, het werkt dus echt zoals ze zeggen. Toch ben ik wel heel benieuwd hoe dat kan! Misschien dat u er wat meer verstand van heeft

 4. Ik ben het nu 2 weken aan het nemen samen met weigth watchers en voor mij helpt het om mijn schransbuien tussen door onder controle te houden. Ben niet op zoek meer naar allerlei zoete tussendoortjes. Nu soms vraag ik mij af of dit niet tussen mijn oren zit. Nu ik iets neemdat daar voor helpt werkt dat ook , een psychologisch steuntje in de rug . Alhoewel soms vergeet ik ze te nemen en dan ga ik inderdaad in de late namiddag schransen in afwachting dat het avondeten klaar is. En als ik ze neem gebeurt dit niet, heb ik er echt geen behoefte aan

 5. k ga Bioactive slim24 gebruiken ben benieuwd, helpt het echt.
  En een andere vraag wat kan ik eten dagelijks om vet te verbranden?
  Groetjes, Dilan

 6. hallo allemaal ben met deze pillen twee weken bezig .
  heb geen trek meer in tussendoortjes .en al 4 kilo kwijt .
  gaat dus best wel goed .loop ook minimaal twee keer per week hard .en dit gaat nu ook steeds beter .

  groetjes riet en suc6

 7. Wie heeft er ervaring met pharma Nord Bio-active Slim 24 pillen? Deze moet je slikken voor je gaat slapen. Ik zag ze bij het Kruidvat maar kan er weinig ervaringen over vinden.

  Nancy

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in