Be in Shape Shakes BIS

Ervaringen met Be in Shape Shakes. Het BIS Dieet oftewel het ‘Be in Shape’ dieet is een eiwitdieet dat ook bekend is onder de naam Ollyxa Dieet. Het BIS of Ollyxa Dieet werkt met proteineshakes. Deze shakes zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Alle shakes van Be in Shape bevatten de stof Ollyxa. Dit is een eiwitcombinatie welke twee effecten heeft: het verbrandt vet zonder je spiermassa aan te tasten. Je voorkomt daarmee voorkom het “jo-jo effect” Daarnaast neemt Ollyxa het hongergevoel weg.

Het BIS Dieet werkt het beste als je naast de shakes een koolhydraatarm dieet volgt. De BIS shakes zijn allen via de webshop van BIS te bestellen en zijn leverbaar in 8 verschillende smaken: Aardbeien, Banaan, Bosvruchten, Choco, Mango & Perzik, Naturel en Tropical. Voor eenEen weekje ‘BiSSen proberen? Bestel dan een BIS proefpakket. Een zakje voor een Bis Shake bevat poeder dat je moet toevoegen aan melk, yoghurt of bijvoorbeeld Optimel.

De Eiwitshakes van Be In Shape

Be in Shape is gebaseerd op eiwit en vezels die je toevoegt aan melk, yoghurt of bijvoorbeeld Optimel.

De Be in Shape Shakes zijn verkrijgbaar in een groot aantal smaken, zoals Aardbeien, Chocolade, Vanille, Banaan, Bosvruchten, Tropical, Perzik-Mango en Naturel. Je kunt je eigen Shake-pakket zelf samenstellen in de Be in Shape Webshop en daarbij kiezen uit elke smaak die je maar wilt.

Pure eiwitten

Be in Shape bevat hoogwaardige eiwitten en voedingsvezels. Voedingsvezels absorberen vocht en zetten daardoor uit. Hierdoor geven vezels een vol gevoel, zonder het lichaam van calorieën te voorzien. Eiwitten voorzien de spieren van belangrijke bouwstoffen (aminozuren). Melkproteïne wordt langzamer verteerd dan bijvoorbeeld weiproteïne en geeft daardoor langer een verzadigd gevoel. Het heeft ook een minder sterke invloed op de bloedsuikerspiegel dan koolhydraten dat hebben. Een eiwitshake kan daarom uitstekend als verantwoord tussendoortje dienen, of als aanvulling op bijvoorbeeld een salade of fruitontbijt.

De Be in Shape methode is gebaseerd op een koolhydraat-arm dieet. Om een goed resultaat te bereiken is het daarom aan te bevelen om ook het gebruik van koolhydraten tot een minimum te beperken, en natuurlijk voor voldoende lichaamsbeweging te zorgen.

Alle Be in Shape-producten bevatten de allerbeste ingrediënten. Jouw gezondheid staat voorop!

Bij Be in Shape ligt het accent op de shakes. De shakes (verschillende smaken) zitten afzonderlijk verpakt, in zakjes waar je alleen nog maar melk of yoghurt aan hoeft toe te voegen, en die kunnen worden gecombineerd met een low-carb dieet zoals het dr. Frank-dieet.

Voorbeeld van een dagBe in Shape

 • Ontbijt: 1 BiS Shake
 • Lunch: 1 BiS Shake
 • Tussendoortje rond 16.00 uur: 1 BiS Soep of een koolhydraat arm tussendoortje
 • Avondeten: je eet met de pot mee maar eet wel koolhydraat arm. Dus géén pasta’s, aardappelen, rijst etc. Je neemt 200 gr groente naar keuze en 125 gram vlees naar keuze of vis zonder paneermeel.
 • Tussendoortje rond 20.00 uur: 1 BiS Worstje of een koolhydraat arm tussendoortje.
 Gezonde Groeten,

sanne

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleGezond slank met dr. Frank deel 2 en 3 bestellen
Next articleMet korting naar de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht
bis-dieet-be-in-shapeBe in Shape bevat hoogwaardige eiwitten en voedingsvezels. Voedingsvezels absorberen vocht en zetten daardoor uit. Hierdoor geven vezels een vol gevoel, zonder het lichaam van calorieën te voorzien. Be in Shape is een hoogwaardig product en kan je zeker helpen om je streefgewicht te bereiken.

2 Reacties

 1. Ik heb de BIS shakes vergeleken met de Whey Premium shakes van Body&Fit

  – Be In Shape eiwitshake bevat per shake van 20 gram, 63 kcal, 1.6 gr koolhydraten, 13.3 gr eiwitten en 0.4 gr vet.
  – Whey Premium eiwitshake bevat per shake van 20 gram, 76 kcal, 0 gr koolhydraten, 18.6 gr eiwitten en 0.2 gr vet.

  Mike

 2. ik heb nu al 7 x geprobeerd om van die zakjes te bestellen eerder had ik nooit geen probleem maar nu wel ,hij gooit mij er steeds weer uit als ik wil gaan afrekenen

  kan iemand mij hier bij helpen want ik heb nog maar 1 zakje voor vandaag en dan heb ik er niet meer ik had 2x vanille en 2x banaan besteld maar lukt niet .

  PS help

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987