Home Dieet en Afvallen Black Burn Stacker NVE

Black Burn Stacker NVE

23
Black Burn Stacker NVE
black burn stacker nve - hoe werkt het en is het gevaarlijk?

Black Burn Stacker NVE is een krachtige fat burner gebaseerd op verschillende cafeïnehoudende plantenextracten. Volgens sommige verkooppunten is dit de meest gebruikte fat burner ter wereld en hierom zijn wij erg nieuwsgierig naar de werking.

In dit artikel bespreken we:

 • Is afvallen met cafeïne gevaarlijk?
 • Is er een black burn stacker review
 • Wat zijn de stacker 2 en stacker 4
 • Waar kan je black burn stacker 4 kopen
 • stacker black burn fatburner ervaringen
black burn stacker review
black burn stacker review

Wat is Black Burn Stacker NVE?

De Black Burn Stacker NVE is een fat burner. Doel van een fat burner is om je vet te verbranden. Dit middel wordt dan ook vaak gebruikt door sporters en door mensen die af willen vallen.

Black Burn Stacker NVE bevat twee mixen van plantenextracten en toegevoegde cafeïne. In totaal zit er in een dagdosering 900 mg, vergelijkbaar met 15 kopjes espresso. Andere ingrediënten uit de stacker zijn vitamine B6, choline bitartraat en cissus quadrulangaris.

Omdat het middel zo sterk is, bouw je de dosering langzaam op. De meeste mensen beginnen met een halve dagdosering en bouwen deze uit naar de aanbevolen dosering van zes capsules per dag.

Voor wie is Black Burn Stacker NVE geschikt?

Black Burn Stacker NVE bevat enorm veel cafeïne en is daarom niet geschikt voor mensen die last hebben van het hart. Houd er ook rekening mee dat je last kunt krijgen van je nachtrust als je met de avonddoseringen gaat beginnen.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Is de Black Burn Stacker NVE effectief?

Een belangrijke vraag is natuurlijk of het middel werkt. Gelukkig is het hoofdbestanddeel, cafeïne, uitgebreid bestudeerd door wetenschappers.

Cafeïne stimuleert de vetverbranding, vooral in combinatie met een dieet dat hoog is in vetten (bron). Wel is het zo dat er gewenning optreedt (bron). Je kunt dus geen langdurige effecten verwachten als je dit product gaat gebruiken.

De belangrijkste effectieve middel in dit product zijn yerba maté en choline bitartraat. Yerba maté is een plantje dat zorgt voor een versnelling van de stofwisseling (bron). In tegenstelling tot bij cafeïne is dit effect wat blijvender, maar je hoeft er geen wonderen van te verwachten. Choline bitartraat draagt ook bij een betere vetverbranding (bron).

Wat kost Black Burn Stacker NVE?

Een verpakking met 120 capsules kost €34.90. Je doet hier twintig dagen mee als je een volledige dosering inneemt.

Voordelen

Als je echt op korte termijn vet moet verliezen, bijvoorbeeld omdat je vechtsporter bent en er een belangrijk weegmoment aankomt, dan is de Black Burn Stacker NVE een interessante optie.

Nadelen

Op internet zijn veel reviews te vinden waarin mensen aangeven dat ze onrustig werden van Black Burn Stacker NVE. Dit komt door de grote hoeveelheid cafeïne in het product. Voor sommige mensen is deze onrustigheid zo naar, dat ze gelijk stoppen met het gebruik van het product.

Conclusie

De Black Burn Stacker NVE is een behoorlijk sterke fatburner. De effecten zijn grotendeels gebaseerd op cafeïne. Dit veroorzaakt allerlei vervelende bijwerkingen. Deze verdwijnen op een gegeven moment, maar de effecten ook. Bovendien kun je zelf geen koffie of andere cafeïnehoudende dranken meer drinken. Om deze redenen raden wij het gebruik van dit product af voor de meeste mensen.

Eigenlijk is het jammer dat het product zo volgeramd is met cafeïne, want ingrediënten als yerba maté en choline bitartraat zijn wel effectieve vetverbranders.

Vorig artikel Dieet Pro Actie Pakket Lisa Lois Voordeel Pakket
Volgend artikel F-BRN Komplex
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

23 REACTIES

 1. Geachte, Ik zou Black Burn Stacker graag willen proberen.
  Ik ben 170 cm en weeg 75 kg. Ik wens min 10 kg te vermageren. Ik eet alles van frituur (geen friet) tot gezonde maaltijd groentjes en vlees, natuur yoghurt en fruit. Maar ik eet weinig. Ik drink veel water maar nuttig ook graag een pintje (op een week +/- 50) . Ik sport regelmatig en zit met ongeduld te wachten op de opening van de fitnesscentra. Wat raden jullie mij aan? Met vriendelijke groeten, Patsy

 2. Ik heb inmiddels diverse soorten fatburns geprobeerd. Ik heb veel gelezen over deze stakers en ben zeer benieuwd of ze beter zijn dan de soorten welke ik eerder heb gehad. En vooral welke beven effecten deze dosering zou hebben.

 3. Ik ben erg geïnteresseerd in het product. Ik heb overgewicht maar ik probeer een aangepast dieet te combineren met oefeningen.

 4. Ik ben zeer geïnteresseerd in voeding, doe er in mijn werk ook mee bezig en wil een aanvullende opleiding gaan doen. Ik beweeg veel, heb geen overgewicht maar zou dat laatste vetlaagje wel weg willen krijgen. Dus dit is een mooie kans voor mij! Ik schrijf graag dus review maken is geen probleem

 5. Een goede bijdrage voor het combineren met afvallen, in combinatie met sporten. Hopelijk is dit iets wat mij die extra boost kan geven !

 6. Hoi hoi, mijn naam is Nathalie. Ik wil heel graag van mijn dikke buik en vanop zij zittend vet af. Ik zou het graag willen testen..

  Ik durf mezelf al heel lang niet te laten zien.

 7. Ik heb wel interesse in dit product.
  Ik ben de hele tijd aan het vechten tegen overgewicht en het gaat als een jojo op en neer.

 8. Ik wil graag 10 kg afvallen en zoek daarom iets wat mij erbij kan helpen en ik denk dat dit misschien wel het juiste product voor mij is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here