Black Burn Stacker NVE

Black Burn Stacker NVE is een krachtige fat burner gebaseerd op verschillende cafeïnehoudende plantenextracten. Volgens sommige verkooppunten is dit de meest gebruikte fat burner ter wereld en hierom zijn wij erg nieuwsgierig naar de werking.

In dit artikel bespreken we:

 • Is afvallen met cafeïne gevaarlijk?
 • Is er een black burn stacker review
 • Wat zijn de stacker 2 en stacker 4
 • Waar kan je black burn stacker 4 kopen
 • stacker black burn fatburner ervaringen
black burn stacker review
black burn stacker review

Wat is Black Burn Stacker NVE?

De Black Burn Stacker NVE is een fat burner. Doel van een fat burner is om je vet te verbranden. Dit middel wordt dan ook vaak gebruikt door sporters en door mensen die af willen vallen.

Black Burn Stacker NVE bevat twee mixen van plantenextracten en toegevoegde cafeïne. In totaal zit er in een dagdosering 900 mg, vergelijkbaar met 15 kopjes espresso. Andere ingrediënten uit de stacker zijn vitamine B6, choline bitartraat en cissus quadrulangaris.

Omdat het middel zo sterk is, bouw je de dosering langzaam op. De meeste mensen beginnen met een halve dagdosering en bouwen deze uit naar de aanbevolen dosering van zes capsules per dag.

Voor wie is Black Burn Stacker NVE geschikt?

Black Burn Stacker NVE bevat enorm veel cafeïne en is daarom niet geschikt voor mensen die last hebben van het hart. Houd er ook rekening mee dat je last kunt krijgen van je nachtrust als je met de avonddoseringen gaat beginnen.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Is de Black Burn Stacker NVE effectief?

Een belangrijke vraag is natuurlijk of het middel werkt. Gelukkig is het hoofdbestanddeel, cafeïne, uitgebreid bestudeerd door wetenschappers.

Cafeïne stimuleert de vetverbranding, vooral in combinatie met een dieet dat hoog is in vetten (bron). Wel is het zo dat er gewenning optreedt (bron). Je kunt dus geen langdurige effecten verwachten als je dit product gaat gebruiken.

De belangrijkste effectieve middel in dit product zijn yerba maté en choline bitartraat. Yerba maté is een plantje dat zorgt voor een versnelling van de stofwisseling (bron). In tegenstelling tot bij cafeïne is dit effect wat blijvender, maar je hoeft er geen wonderen van te verwachten. Choline bitartraat draagt ook bij een betere vetverbranding (bron).

Wat kost Black Burn Stacker NVE?

Een verpakking met 120 capsules kost €34.90. Je doet hier twintig dagen mee als je een volledige dosering inneemt.

Voordelen

Als je echt op korte termijn vet moet verliezen, bijvoorbeeld omdat je vechtsporter bent en er een belangrijk weegmoment aankomt, dan is de Black Burn Stacker NVE een interessante optie.

Nadelen

Op internet zijn veel reviews te vinden waarin mensen aangeven dat ze onrustig werden van Black Burn Stacker NVE. Dit komt door de grote hoeveelheid cafeïne in het product. Voor sommige mensen is deze onrustigheid zo naar, dat ze gelijk stoppen met het gebruik van het product.

Conclusie

De Black Burn Stacker NVE is een behoorlijk sterke fatburner. De effecten zijn grotendeels gebaseerd op cafeïne. Dit veroorzaakt allerlei vervelende bijwerkingen. Deze verdwijnen op een gegeven moment, maar de effecten ook. Bovendien kun je zelf geen koffie of andere cafeïnehoudende dranken meer drinken. Om deze redenen raden wij het gebruik van dit product af voor de meeste mensen.

Eigenlijk is het jammer dat het product zo volgeramd is met cafeïne, want ingrediënten als yerba maté en choline bitartraat zijn wel effectieve vetverbranders.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelJNX Sports the Ripper
Volgend artikelF-BRN Komplex
black-burn-stacker-nveDe Black Burn Stacker NVE is een behoorlijk sterke fatburner. De effecten zijn grotendeels gebaseerd op cafeïne. Dit veroorzaakt allerlei vervelende bijwerkingen. Deze verdwijnen op een gegeven moment, maar de effecten ook. Bovendien kun je zelf geen koffie of andere cafeïnehoudende dranken meer drinken. Om deze redenen raden wij het gebruik van dit product af voor de meeste mensen. Eigenlijk is het jammer dat het product zo volgeramd is met cafeïne, want ingrediënten als yerba maté en choline bitartraat zijn wel effectieve vetverbranders.

37 Reacties

 1. Hoi, Ik zou heel graag willen afvallen, want ondanks de diëten staat mijn gewicht stil :(
  Misschien kan ik met deze vetverbrander eindelijk afvallen.

 2. Hi ik ben net zoals de andere reacties heel erg benieuwd naar fat burners en zou graag mijn Corona kilootjes eraf willen trainen

 3. ik heb nog nooit afslankpillen gebruikt en ben erg benieuwd naar het effect. ik moet 10 kg afvallen om me weer fit te gaan voelen

 4. Ik wil graag extra ondersteuning om 5 kilo af te vallen. Ik sport 3 a 4 x per week (crossfit). En zou een extra zetje goed kunnen gebruiken.

 5. Hi,

  Ik ben al een tijdje aan het twijfelen of ik dit product moet kopen dat heeft met de hoeveelheid cafeïne te maken. Ik ben bang dat ik niet goed zal slapen. Ik heb mijn tweede kind gekregen 8 maanden geleden en kan de laatste kilo’s moeilijk kwijtraken!

 6. Man van 48 jaar die drie keer in de week behoorlijk intensief sport. Zowel duur training als krachttraining. Ik kom aan in spiermassa maar mijn buik blijft. 1.80 106kg. Ik ben een beetje huiverig voor producten die veel beloven maar zou deze wel willen uitproberen.

 7. Geachte, Ik zou Black Burn Stacker graag willen proberen.
  Ik ben 170 cm en weeg 75 kg. Ik wens min 10 kg te vermageren. Ik eet alles van frituur (geen friet) tot gezonde maaltijd groentjes en vlees, natuur yoghurt en fruit. Maar ik eet weinig. Ik drink veel water maar nuttig ook graag een pintje (op een week +/- 50) . Ik sport regelmatig en zit met ongeduld te wachten op de opening van de fitnesscentra. Wat raden jullie mij aan? Met vriendelijke groeten, Patsy

 8. Ik heb inmiddels diverse soorten fatburns geprobeerd. Ik heb veel gelezen over deze stakers en ben zeer benieuwd of ze beter zijn dan de soorten welke ik eerder heb gehad. En vooral welke beven effecten deze dosering zou hebben.

 9. Ik ben erg geïnteresseerd in het product. Ik heb overgewicht maar ik probeer een aangepast dieet te combineren met oefeningen.

 10. Ik ben zeer geïnteresseerd in voeding, doe er in mijn werk ook mee bezig en wil een aanvullende opleiding gaan doen. Ik beweeg veel, heb geen overgewicht maar zou dat laatste vetlaagje wel weg willen krijgen. Dus dit is een mooie kans voor mij! Ik schrijf graag dus review maken is geen probleem

 11. Een goede bijdrage voor het combineren met afvallen, in combinatie met sporten. Hopelijk is dit iets wat mij die extra boost kan geven !

 12. Hoi hoi, mijn naam is Nathalie. Ik wil heel graag van mijn dikke buik en vanop zij zittend vet af. Ik zou het graag willen testen..

  Ik durf mezelf al heel lang niet te laten zien.

 13. Ik heb wel interesse in dit product.
  Ik ben de hele tijd aan het vechten tegen overgewicht en het gaat als een jojo op en neer.

 14. Ik wil graag 10 kg afvallen en zoek daarom iets wat mij erbij kan helpen en ik denk dat dit misschien wel het juiste product voor mij is.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in