Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Black Latte Review en Ervaringen

Black Latte Review en Ervaringen

Black Latte kopen? Lees dan eerst deze review en ervaringen. Is Black Latte gevaarlijk en geschikt voor verkoop in Nederland en België? Werkt het echt? Het klinkt als een spannend nieuw drankje van de Starbucks of een andere koffieketen, maar het is het niet. Wat het wel is? Een afslankproduct gebaseerd op koffie. Black Latte is zwart door de aanwezigheid van zwarte koolstof. Volgens de fabrikant zou je er eenvoudig tien kilo van af moeten kunnen vallen, en dat binnen vier weken. Op dit moment is alleen KetoX24 een goed alternatief voor Black Latte. 

ketox24 korting

Black Latte Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Black Latte zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij het graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Er zijn nog slecht 28 pakketten beschikbaar

Wat is Black Latte?

Black Latte is een afslankmiddel dat gebaseerd is op koffie (en dus cafeïne). Verder vind je onder andere L-carnitine, kokosmelk en omega-3 vetzuren in het middel. Een maal per dag doe je twee tot drie theelepels van het poeder in kokend water. Even roeren en je bent klaar om het product te nuttigen. Een kuur duurt twee tot vier weken.

Voor wie is Black Latte geschikt?

Cafeïne heeft invloed op de werking van het hart. Als je last hebt van je hart kun je beter eerst een dokter raadplegen voordat je het gaat gebruiken.

Is Black Latte Gevaarlijk?

Actieve koolstof hebben we nog niet eerder gezien in een afslankmiddel. Ook wij zijn dus razend benieuwd hoe goed Black Latte werkt. Om deze reden hebben we tien mensen een verpakking gegeven, zodat zij het middel voor ons konden testen.

Je kunt deze zwarte koffie (maar dan anders) heel makkelijk zetten. De drank heeft een lekkere koffiesmaak en is dus voor veel mensen prima te verteren. Door de zwarte kleur ziet het geheel er wel wat bijzonder uit.

Na de eerste week waren de resultaten van de oploskoffie erg goed. De deelnemers hadden gemiddeld 1.5 kilo verloren zonder verdere aanpassingen in hun levensstijl. De resultaten aan het eind van de test, na vier weken, waren echter niet veel beter: 1,9 kilo gemiddeld.

Black Latte Afvallen

De vraag is of je daadwerkelijk kunt afvallen met Black Latte. Deze vraag is niet eenvoudig te beantwoorden. Om hier goed antwoord op te geven nemen we graag eerst de lijst met ingrediënten met je door.

Ingrediënten Black Latte

Onze proefverpakking bevat 3 flesjes en een ingrediëntenlijst. Veel van deze ingrediënten zien we terug in andere afslankproducten. Echter niet in deze samenstelling. Dit maakt het een uniek product. Een volledige lijst met ingrediënten:

 • maltodextrin
 • demineralized whey
 • instant coffee
 • coconut extract
 • xanthan gum,
 • activated charcoal (vegatable carbon dye)
 • chocolate flavour
 • L-carnitine
 • coconut flavour
 • chromium picolinate

Een aantal van de ingrediënten wil ik graag uitlichten met de Nederlandse benamingen:

L-Carnitine

L Carnetine zien we in veel afslankproducten en wordt daarnaast veel gebruikt door topsporters. L Carnetine is een natuurlijke stof en ook te vinden in voedingsmiddelen zoals vis, gevogelte en zuivelproducten. L-carnitine bevordert het gewichtsverlies door vetzuren naar de mitochondriale matrix te transporteren, waar ze oxideren en in energie worden omgezet (bron).

Actieve kool (Activated Charcoal)

Actieve kool is een product van plantaardige oorsprong dat afkomstig is van kokosnootschalen. Het middel is in staat is om chemicaliën, toxines en zware metalen te absorberen die zich in het lichaam hebben geaccumuleerd (bron). Actieve kool helpt het detox- en reinigend vermogen van het lichaam.

Omega 3

Omega 3 zijn ontstekingsremmende meervoudig onverzadigde essentiële vetzuren die het proces van het vrijmaken van opgeslagen vet activeren en stimuleren. Tevens zorgt dit belangrijke vetzuur ervoor dat je lichaam beter op de hormonen leptine en dopamine.

Kokosmelk

De kokosmelk zorgt voor de smaak en heeft daarnaast de eigenschap om je metabolisme te versnellen en helpt daarmee vetreserves en overtollige calorieën op natuurlijke wijze te verbranden.

Kan je Black Latte zelf maken?

Zelf Black Latte maken is helaas niet mogelijk. Wel kun je het Dieet volgen dat goed aansluit bij dit product.

Wetenschappelijk Bewijs

De uitkomsten van ons onderzoek zijn precies wat je van tevoren mag verwachten op basis van de wetenschap. De twee belangrijkste ingrediënten, L-Carnitine en cafeïne, werken allebei maar kort.

In een grote studie waarin tientallen onderzoeken naar L-carnitine werden vergeleken, vond men dat het middel leidt tot een klein gewichtsverlies van ongeveer een halve kilo (bron). Cafeïne helpt ook om gewicht te verliezen (bron), maar het lichaam raakt relatief snel gewend aan deze stof (bron). De effecten van cafeïne worden dan minder sterk. Het effect van Black Latte is zelfs iets groter dan wij verwachtten, omdat beide ingrediënten invloed hebben op de vetverbranding.

Overigens is er geen enkel bewijs dat de actieve koolstof in Black Latte iets doet voor je gewicht. Actieve koolstof wordt gebruikt in situaties waarin de ingewanden snel moeten worden gereinigd, bijvoorbeeld bij voedselvergiftiging of een overdosis. In bepaalde situaties doet het gebruik van actieve koolstof meer goed dan kwaad (bron). De kans bestaat bijvoorbeeld dat je de werking van medicijnen (zoals de pil) vermindert (bron). Overigens heeft geen onze proefpersonen last gehad van de actieve koolstof.

Alternatieven voor Black Latte

Het enige verantwoorde en effectieve alternatief voor Black Latte is de afslank combinatie van KetoX24 Afslankdruppels en de KetoxDetox reinigingskuur.

Een van de beste afslankproducten op de markt is KetoX24. De afslankdruppels van Ketox24 bevatten uitsluitend natuurlijke producten die geen negatieve bijwerkingen hebben. Een van de belangrijkste ingrediënten is Yerba Maté. Dit plantje stimuleert op natuurlijke wijze de vetverbranding (bron). Een ander ingrediënt is groene thee extract. Ook dit ingrediënt helpt op een gezonde manier bij het verliezen van gewicht (bron). Bestellen kan via de officiële website van KetoX24.

Als je de werking van KetoX24 combineert met kleine aanpassingen in je leefstijl dan kun je nog eenvoudiger overtollige kilo’s kwijtraken. Meer dan 10 kilo is mogelijk. Dit alles zonder vervelende bijwerkingen en vervelende gevoelens.

Lees meer over KetoX24 Afslankdruppels

Waar kan ik Black Latte Kopen?

Je kunt een proefverpakking aanvragen op deze website. Voor een korte kuur volstaat een verpakking.

Black Latte Kruidvat

Op het moment van publicatie van deze review is Black Latte niet bij Kruidvat of een andere winkel te koop.

Black Latte Ervaringen

Black Latte is populair, er zijn hierdoor online veel ervaringen te vinden. Onder dit artikel kun je honderden ervaringen lezen met dit afslankproduct.

Black Latte Werkt Niet

We lezen veel berichten dat Black Latte niet werkt en zijn benieuwd naar jouw ervaring. Deel jouw ervaring met andere bezoekers en maak kans op een gratis kuur voor 2 maanden. Reageren kan ook anoniem. We publiceren je email adres niet. Dit is uitsluitend zichtbaar voor de redactie zodat we je kunnen benaderen om de producten toe te sturen.

Deel jouw ervaring met Black Latte

Gebruiksaanwijzing Black Latte

Het gebruik is een eenvoudig. Het is makkelijk en snel te bereiden. Roer twee theelepels Black Latte poeder in 200ml kokend water. Drink dit vervolgens 1 keer per dag

Voordelen

Black Latte is een goed alternatief voor een cappucino of een latte in de ochtend. De kans is best aanwezig dat je er ook nog eens een beetje van afvalt, en dat zonder al te veel moeite.

Nadelen

De kans is heel groot dat je hetzelfde effect behaalt als je iedere ochtend gewoon een bak sterke zwarte koffie zet.

Vragen Black Latte

Werkt Black latte?

Black Latte maakt de beloften niet waar. Natuurlijk is het mooi als je gewichtsverlies kunt bereiken zonder dat je verder iets doet, maar je hoopt natuurlijk op meer. Daarnaast zitten er nogal wat haken en ogen aan het gebruik van actieve koolstof in het middel. Andere methoden zijn effectiever en beter voor je gezondheid.

Wat zijn de alternatieven voor Black Latte?

Het enige verantwoorde en effectieve alternatief voor Black Latte is de afslank combinatie van KetoX24 Afslankdruppels en de KetoxDetox reinigingskuur. Een van de beste afslankproducten op de markt is KetoX24. De afslankdruppels van Ketox24 bevatten uitsluitend natuurlijke producten die geen negatieve bijwerkingen hebben.

Wat is Actieve kool in Black Latte?

Actieve kool is een product van plantaardige oorsprong dat afkomstig is van kokosnootschalen. Het middel is in staat is om chemicaliën, toxines en zware metalen te absorberen die zich in het lichaam hebben geaccumuleerd (bron). Actieve kool helpt het detox- en reinigend vermogen van het lichaam.

Conclusie

Black Latte maakt de beloften niet waar. Natuurlijk is het mooi als je gewichtsverlies kunt bereiken zonder dat je verder iets doet, maar je hoopt natuurlijk op meer. Daarnaast zitten er nogal wat haken en ogen aan het gebruik van actieve koolstof in het middel. Andere methoden zijn effectiever en beter voor je gezondheid.

Gezonde Groet,

2860 Reacties

 1. Ben 57 oudere dame, begin me te storen aan de rolletjes, en mijn luchaam die niet meer was zo als een tijdje terug, het hooeft geen 20tiger figuur te zijn maar een beter in mn vel figuur, en daarom wil ik dit graag proberen

 2. Ik heb al so veel geprobeerd:geen suiker, geen brood,geen rijst en nog veel meet maar ik hou het nooit lang vol ik hoop dat dit eindelijk mijn oplossing is

 3. Ik zou heel graag dit product willen testen. 1 om zelf te ervaren of het werkt of niet. Ik kan wel een steuntje in de rug gebruiken. 2 om mensen te kunnen informeren of het al dan niet werkt.

  Groetjes!

 4. Menopauze en rugoperatie. Keto geprobeerd en nu aan de herbalife. Niks werkt hoe het moet, zelfs de intermiitant fasting lukt niet. Graag zou ik deze willen proberen.

  • Ik wil graag de blacklatte uitproberen en zal dit ook laten weten hoe de ervaring ermee is

 5. Ben al jaren bezig met van alles te proberen om af te vallen. En dat blijft lastig. Wil graag de black latte uitproberen.

 6. Ik zou graag het product willen testen!
  Ben geen type van dieeten enz.
  En een latte vind ik erg lekker.
  Dus wie weet is dit de manier om een aantal kilo’s kwijt te raken.

 7. Ik heb al zoveel geprobeerd dat ik nu haast nergens meer in geloof.
  Wil graag zien wat dit product voor mij kan doen, en of het inderdaad doet wat het beloofd?!

 8. Door de Corona zijn mijn 2 dochters tussen de 15 à 20kg bijgekomen.
  Ze voelen zich hierdoor niet meer goed in hun vel en geraken ze hun zelfvertrouwen kwijt. Ik weet écht niet meer hoe ik hen kan helpen aangezien er niets veranderd is in onze dagelijkse voedingspatroon.
  Ze zijn erdoor gefrustreerd en komen op den duur zeer kibbelig. Ze houden er een minderwaardigheidscomplex aan over
  Help mij aub dat ze hun gewicht van voor de Corona terugkrijgen.

 9. Ik heb mijn black latte pakket ontvangen en zal het review formulier invullen volgens afspraak. Maandag start ik

 10. 2 rugoperaties in 3 weken tijd. Gevolg 10 kg erbij en ik heb het zo moeilijk met mijn lichaam. ☹️ Zou zo graag mijn oud gewicht terug hebben…..

 11. Eerst zien, dan geloven, zelf alle diëten geprobeerd maar altijd honger, ook zal dit wel een commerciële stunt zijn, ik ben benieuwd of jullie de uitdaging net mij aandurven,
  groetjes Joke

 12. Ik ben heel erg benieuwd of jullie product werkt dus daarom wil ik ze met veel plezier testen voor jullie. Als dit ook echt werkt zal ik alvast de beste reclame voor jullie maken. ❤️ Veel liefs

 13. Ik ben 10 kg in 1 jaar tijd afgevallen door koolhydraat arme dieet . Laatste 2 maanden sta ik op hetzelfde gewicht van 69 kg ondanks onveranderde dieet en voldoende beweging . Ik zou graag Black Latte willen uitproberen om nog 15 kg af te vallen en op oude gewicht te kunnen komen . Ben ik ook benieuwd hoe reageert mijn lichaam in overgang op dit wondermiddeltje .

 14. I saw a lot of people commenting how the product works for them, I want to try it and see if it will work for me as well. I have tried so many products but I can’t see any changes.

 15. Probeer al 10 jaar af te vallen maar ben geëindigd met 25extra kilo door jojo effect. Graag iets dat echt vet wegkrijgt

 16. graag zou ik 15 kilowillen afvallen wat niet lukt tot nu toe graag kom ik in aanmerking om het te proberen.
  voor mijn gezondheid beter wat kilo s minder erg belangrijk

 17. Graag wil ik Black Latte proberen in de hoop de overgang kilo’s en niet te vergeten de corona kilo’s eraf te krijgen. Ondanks de shakes en het calorie arme dieet, enz…. Lukt het me niet om deze 13 kilo’s kwijt te raken.
  Daarom hoop ik in aanmerking te komen voor een gratis testpakket.

 18. Het ingredient chroompicolinaat oftewelhttps://nl.wikipedia.org/wiki/Picolinezuur
  kan dna beschadigen wat blijkbaar ook nog kan resulteren in afwijking bij geboorte van de nakomelingen.

 19. Ik zie hier heel veel reclame over en ben hier al heel lang benieuwd naar. Afvallen is iets dat altijd al moeilijker ging bij mij dus zou dit product heel graag willen testen om te zien welk effect het geeft.

 20. Ik wil dit proberen om te zien of dit werkt bij mij, want heb al verschillende dingen geprobeerd en was allemaal geld verspilling.

 21. Van vrienden hoor ik dat Black Latte binnen een korte tijd resultaten afwerpt.
  Ben benieuwd of dit ook bij mij werkt.

 22. Als chef heb ik altijd een intensieve en stressvolle lifestyle, nu dat ik niet meer kan werken gezien corona, heb ik het mooilijk om mijn gewicht in controle te houden en daarom zou ik heel graag Black Latte willen proberen, ben echt benieud naar de resultaten!!

 23. Zou graag willen zien of dit echt werkt , door omstandig heden thuis te komen zitten heeft mijn lichaam niet goed gedaan . Dus zou graag het black latte willen proberen

 24. zou het graag eerst proberen om te kijken of het bij mij ook werkt . heb al zoveel geprobeerd maar nooit het gewenste resultaat bereikt.

 25. Omdat ik doorgaans anders reageer op allerlei stoffen, ben ik heel benieuwd wat black latte bij mij te weeg brengt. Ik en blij met elk gewichtsverlies:)

 26. Ik heb nu al 4 weken de black latte gebruik ..met aanpassingen met mijn eetpatroon..ik ben inmiddels al 8 kilo kwijt …moet nog 5 kilo.. dus is echt een aanrader

 27. Ik heb het nu 2x gebruikt, wat alweer even geleden is. En mijn ervaring is dat ik de 2e keer er 10 kilo mee kwijt bent geraakt, de 1e keer ben ik ook wel wat kwijt geraakt maar je merkt niet dat het hiervan komt, de 2e keer was ik me er wel bewust van dat het door de black latte kwam en mijn eetpatroon iets aangepast door tussen de middag 2 crackers te eten en s,avonds alleen groenten en een stukje vlees geen aardappelen.
  Ook zou ik elke morgen wel een bakkie black latte willen want ik vind het heerlijk maar vind het best prijzig zo voor iedere dag. Dus af en toe bestel ik het gewoon voor het lekker…dus 2 vliegen in één klap.

 28. Ik heb het nu 2x gebruikt, wat alweer even geleden is. En mijn ervaring is dat ik de 2e keer er 10 kilo mee kwijt bent geraakt, de 1e keer ben ik ook wel wat kwijt geraakt maar je merkt niet dat het hiervan komt, de 2e keer was ik me er wel bewust van dat het door de black latte kwam en mijn eetpatroon iets aangepast door tussen de middag 2 crackers te eten en s,avonds alleen groenten en een stukje vlees geen aardappelen.
  Ook zou ik elke morgen wel een bakkie black latte willen want ik vind het heerlijk maar vind het best prijzig zo voor iedere dag. Dus af en toe bestel ik het gewoon voor het lekker…dus 2 vliegen in één klap.

 29. Ik heb Black latte gebruikt gedurende 20 dagen en van 68,2 kilo weeg ik nu 69,5.Dus ik ben bijgekomen.Ik zou liever ongeveer 10 kilo’s afvallen,dus ik wil graag de black latte nog gratis testen.

 30. Ik zou het graag willen testen
  Aan gezien ik wat kilo’s kwijt wil en het me niet lukt om mijn buik vet kwijt te raken.
  Dus ik ben benieuwd.
  Groetjes merci

 31. Ik zou dit product graag willen proberen aangezien ik wel wat buikvet kwijt wil raken hopelijk met deze methode dat het zal helpen Ik heb wel wat reviews gelezen maar ik wil het zelf ervaren.

 32. Ik zou het graag willen testen
  Aan gezien ik wat kilo’s kwijt wil en het me niet lukt om mijn buik vet kwijtteraken.
  Dus ik ben benieuwd.

 33. Ik heb Black Latte gebruikt en viel in een korte tijd 10 kilo af. Geen bijwerkingen gehad. Daarnaast wel gezond gegeten. Met geen overtollige calorieën. Nu proberen zo te blijven.

 34. Ik ben en MSpatienten en Rolstoel gebonden. Ik weet 68 kg en wil graag 8 kg afvallen. Ik heb al allerlei diëten geprobeerd. Niets werkt.
  Graag wil ik proefpersoon zijn

 35. Omdat ik al zoveel geprobeerd heb,en ook zo vaak iets besteld en ben opgelicht..
  Wil zo graag van die zwangerschap buik af daar heb in alles voor over,ook dat ik heel graag zoetigheid eet..maar nu moet het klaar zijn en ik Wil heel graag dit testen

 36. Omdat ik al zoveel geprobeerd heb,en ook zo vaak iets besteld en ben opgelicht..
  Wil zo graag van die zwangerschap buik af daar heb in alles voor over

 37. Ben begin 50 doe zittend werk , werk dus op kantoor en ben heel veel aangekomen. Ben ook sneller moe. Hierdoor zou ik dit product willen testen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in