Black Mask Review en Ervaringen

Helpt Black Mask gezichtsmasker voor een diepere reiniging?

Wie wilt er niet goed uitzien? Een mooie huid is belangrijk voor velen. Je huid is immers een belangrijk onderdeel van je fysieke verschijning. Dit maakt dat het verkrijgen van een gezonde huid een streven is van velen. Niet een ieder geeft het makkelijk toe, maar je uiterlijk is van grote invloed op je gevoel van eigenwaarde. Zie je er goed uit, dan voel je je ook beter over jezelf. Langdurige huidproblemen kunnen daarom psychologische gevolgen met zich meebrengen. Een mooie huid wordt gezien als een weerspiegeling van een gezond lichaam. Goed onderhoud is daarom van essentieel belang.

back mask

Black Mask Huidverzorging

Hoe kun je je huid goed onderhouden? Hiervoor zijn er genoeg smeersels, dranken en supplementen. De markt voor huidverzorging groeit gestaag en 1 van de nieuwste rages in de branche is de Black Mask. Deze masker, ook de blackhead mask of black masker genoemd, geeft je een gezonder, mooier en stralender uiterlijk. Dat zijn tenminste de beloftes van de fabrikant. Zijn dit slechts verkooppraatjes, of kan dit product dit alles waarmaken?

In deze review zullen we dit samen bekijken. We letten dan op zijn gebruiksgemak en de samenstelling van de Black Mask.

Black Mask Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Black Mask ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 22 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Black Mask graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Professionele gezichtsverzorging voor thuis

Black Mask biedt professionele gezichtsverzorging, maar is beschikbaar voor een ieder. Je hoeft dus niet naar een huidspecialist voor het grondig reinigen van het gezicht, je kunt zelf thuis de masker gebruiken. Acne, zwarte puntjes en puistjes worden meteen aangepakt. Zo een behandeling kun je op alle huidtypes gebruiken. Heb je last van huidproblemen? De Black Mask is dan de oplossing.

Uitgebreide testen

Deze behandeling belooft veel, maar hoe weten we dat het deze beloftes zal waarmaken? Na wat meer onderzoekswerk bleek dat de masker onderdeel is geweest van verschillende dermatologische en klinische proeven. Hij is dus uitgebreid getest en beoordeeld voor het werd gelanceerd. Uit deze studies is gebleken dat 91% van de testpersonen goede resultaten hadden na de eerste toepassing. Na een kuur van 1 maand waren 93% van de respondenten verlost van hun puisten en mee-eters.

Hoe te gebruiken

Het masker bevindt zich in een tube en is zo makkelijk te gebruiken. Je brengt het in dikke lagen gelijkmatig aan op de huid. Vermijd de ogen en haren zoveel mogelijk, richt je op de probleemzones in het gezicht.

https://youtu.be/Fs6Wgux2GRo

Qua kleur is Black Mask volledig zwart, vandaar ook de benaming. De donkere kleur krijgt het doordat de basis uit bamboe houtskool bestaat. De opmerkelijke kleur maakt het makkelijk de aangebrachte hoeveelheid te controleren.

Laat het masker ongeveer 25 minuten op de huid, de actieve stoffen zullen dan in de poriën worden opgenomen en beginnen te werken. Het masker droogt dan langzaam en wordt op gegeven moment elastisch. In de laatste fase krijgt het de textuur van een transparante film.

Als de 25 minuten zijn verlopen kun je hem voorzichtig, vanuit de zijkanten, van je gezicht verwijderen. Hij zal zonder moeite van je gezicht afkomen. Restjes die achterblijven kunt je afspoelen met warm water.

Doe dit drie keer per week voor een optimaal effect. Voor een volledige kuur van een maand, zijn ongeveer twee tubes van Black Mask nodig.

Wat zit er allemaal in?

Het geheim achter de werking van deze gezichtsmasker is de gekozen ingrediënten. De makers van dit product maken dan ook uitsluitend gebruik van ingrediënten die 100% natuurlijk zijn. Daarover zijn je volledig transparant. De samenstelling van Black Mask kun je in zijn volledigheid nalezen, zo weet je precies wat je op je huid aanbrengt. In het

black mask tubes
black mask tubes

masker vind je bijvoorbeeld geen parabenen, dit is een conserveermiddel dat allergische reacties kan veroorzaken. Personen met een gevoelige huid moeten daarom hiermee oppassen.

Maar genoeg over wat er niet in zit. In dit deel van onze review bespreken we het liefst wat wel in het masker zit. De 4 belangrijke stoffen zijn:

 • bamboe houtskool,
 • provitamine B5,
 • grapefruitolie
 • en tarwekiemolie.

Deze stoffen geven het zijn krachtige werking en ze zijn vaker onderdeel van de beste huidverzorgingsproducten.

Bamboe houtskool

Bamboe houtskool staat bekend om de ontslakkende werking. Het is plantaardig en beschermt de huid tegen invloeden van buiten. Het gebruik van houtskool is niet nieuw. Onze voorouders gebruikten het al langer voor verschillende doeleinden. Zo is 1 van de vele voordelen het zuiveren van de huid. Het dringt diep in poriën om die te ontdoen van onzuiverheden en giftige stoffen.

Vitamine B5

Vitamine B heeft een heleboel voordelen voor de huid en de algehele gezondheid. Vitamine B5 wordt vaker verwerkt in verzorgingsproducten vanwege de hydraterende werking. Men kent het ook als panthenol. Het maakt de huid gladder, elastischer en zachter. Bovendien werkt het ook als ontstekingsremmer. Je kunt hem ook goed gebruiken bij brandwonden en bij huidirritaties.

Grapefruitolie

Grapefruitolie is een essentiële olie dat goed werkt op de vette en overbelaste huid. Zulke huidtypen hebben vaker last van mee-eters en juist hierop heeft deze olie een gunstige werking. Het verstrakt de poriën en absorbeert mee-eters door de drainage te stimuleren. De olie werkt prima op een beschadigde en vermoeide huid. Het heeft een verzachtende werking en kan littekens en vlekken verminderen.

Tarwekiemolie

De laatste actieve stof in Black Mask is tarwekiemolie. Deze olie heeft een geweldig effect op de gezondheid van de huid. Het wordt gewonnen uit tarwezaden, is een antioxidant en helpt bij het herstellen van huidcellen. Zo houdt het de huid soepel, glad, gehydrateerd en strak. Het is dus de ideale oplossing voor een droge huid.

Deze 4 stoffen zorgen voor de effectieve werking van Black Mask. De 100% natuurlijke ingrediënten in deze formule vormen de ideale samenstelling voor een stralende huid.

Ervaringen met Black Mask

Black Mask is vrij nieuw in Nederland, dus veel recensies zul je niet vinden. Die moet je op Amerikaanse sites zoeken en daar zijn de ervaringen veelal positief.

Wil je Back Mask zelf proberen? Bestel het dan op deze website en deel je ervaring met ons. Op de Amerikaanse website Amazon heeft het een score van 4 uit 5 sterren. Tevens zit het in top 10 van de meest verkochte gezichtsmaskers.

Groeten,

RECENSIES OVERZICHT
ALgehele Waardering
Vorig artikelHet DNA Dieet
Volgend artikelBootea Teatox Review (Holland & Barrett)
black-maskHet geheim achter de werking van deze gezichtsmasker is de gekozen ingrediënten. De makers van dit product maken dan ook uitsluitend gebruik van ingrediënten die 100% natuurlijk zijn. Daarover zijn je volledig transparant. De samenstelling van Black Mask kun je in zijn volledigheid nalezen, zo weet je precies wat je op je huid aanbrengt.

5 Reacties

 1. Mijn gezicht vol met acne en blackheads. Verder is het vecht vooral mijn neus zit helemaal onder ik ben nu 44 en vol onder de acne en blackheads

 2. Ik zou graag het black mask willen uitproberen omdat ik erg veel last heb van blackheads. Ook al was ik elke dag mijn gezicht met reinigingsmiddelen, ze gaan niet weg. Ook haal ik het soms weg met mijn nagels maar ik weet dat dat heel slecht is voor je huid en daarom wil ik graag een andere manier vinden om blackheads te verwijderen.

 3. Ik wil heel graag het black mask probberen want ik heb last van beginnende acné maar niets helpt. Veel mensen raden dit aan dus komt perfect uit?

 4. Vanaf de middelbare schooo heb ik best veel last van Blackheads, vooral op mijn wangen en mijn neus. Vroeger vond ik ze heel vervelend en door het proberen te verwijden heb ik een aantal littekentjes. Nu blijf ik er van af maar het stoort me nog wel. Het lijkt me heel leuk om het black mask uit te proberen om te zien hoe effectief het is voor het verwijderen van blackheads

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in