Home Dieet en Afvallen Dieetboeken Bloedgroepdieet – Bloedgroep O zakboekje

Bloedgroepdieet – Bloedgroep O zakboekje

8
Bloedgroepdieet – Bloedgroep O zakboekje

Volg je het bloedgroepdieet en heb je bloedgroep ‘O’ ? Dan is dit boekje een absolute must! Uw persoonlijke Bloedgroepdieet-gids in zakformaat om gezond te blijven en uw ideale gewicht te bereiken. Raadpleeg dit zakboekje als u boodschappen doet, kookt, uit eten gaat of op vakantie bent, om te voorkomen dat u die extra pondjes aankomt of ziek wordt doordat u iets verkeerds hebt gegeten. Heeft u bloedgroep O? Met dit boekje in de hand ziet u in één oogopslag wat goed voor u is en wat u beter kunt vermijden in de volgende categorieën: Vlees en gevogelte – Zeevruchten – Oliën en vetten – Zuivel en eieren – Noten en zaden – Bonen en peulvruchten – Granen, brood en pasta’s -Fruit – Groenten – Vruchten- en groentesappen
Specerijen – Kruiden en kruidenthee – Dranken. Bovendien worden nuttige adviezen verstrekt over voedingssupplementen en natuurlijke geneesmiddelen.

Bestel dit boek bij bol·com

Bloedgroep O zakboekje
Bloedgroep O zakboekje
Peter J. D’Adamo & C. Whitney

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Vorig artikel Skinny Bitch Dieet
Volgend artikel Bloedgroepdieet – Bloedgroep A zakboekje
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

8 REACTIES

 1. ik ben ontzettend blij dat ik die site treeft .
  lijkt me gunstig om te proberen .
  al jaren loop ik met allerlei klachten zo als moeheid gauw hoofd pijn , voeten pijn tot benen klachten,ben ik naar alle soort behandelingen van alles geprobeerd nog steeds onder de behandeling ,maar geen verbetering ik ga niet graag naar de huis arts.
  nu heb ik die site gelezen het klinkt wat voor mijn gevoel.
  dus start ik al vanaf nu.

 2. Het is misschien al heel lang geleden, maar op deze site staan ook de voedingsmiddelen;

  zoete aardappel mag wel en prei (leek) mag niet ;-)

 3. Sinds ongeveer zes jaar volg ik min of meer het bloedgroepdieet, volgens het boek van Peter J. D’Adamo, op advies van een orthomoleculair therapeute. Grootste gewin: geen hoofdpijn meer (na 25 jaar forse hoofdpijnklachten) en een fit lijf. Nu heb ik echter het bloedgroep zakboekje gekocht en daar staan andere dingen in die voor mij heilzaam, neutraal of te vermijden zijn. Dit geeft verwarring. Zijn er mensen met zulke ervaringen?

  • hoi vibeke

   daar ben ik dus ook tegen aangelopen, dat het kookboek andere dingen zegt als het zakboekje.
   Ik wil ze via de bioresonant laten uittesten of ik ze nu wel of niet moet toevoegen want vermijden of heilzaam is wel een groot verschil.

 4. Ben het helemaal eens met regina, want mijn lichaam reageert er goed op en is fitter. maar vindt het inderdaad wel jammer dat er verder geen reacties zijn

 5. Wat jammer dat er geen enkele reactie vermeld is.
  Ik doe dit dieet al een hele poos en vind het echt geweldig.
  Ik voel me er heel goed bij..fitter gewoon.
  Mijn darmen zijn veel rustiger geworden en m’n buik voelt platter.
  De kilo’s gaan er ook langzaam vanaf.

  • hallo Regina

   Deze manier van eten doet een mens idd goed dat zijn ook mijn bevindingen.
   Wel vind ik het jammer dat b.v prei in het zakboekje onder vermijden staat
   en in zijn bloedgroep dieet kookboek onder heilzaam…..
   Ik heb wel voedingsstoffen die ik nu maar uit zekerheid niet neem ( terwijl ik ze smaakvol vind b.v prei, zoete aardappel) gewoon omdat hij zichzelf in 2 boeken tegen spreekt.
   Dat vind ik wel heel jammer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987