Er zijn verschillende capsules en druppels die Acai Bessen en Resveratrol als bestandsdeel gebruiken. Blue Active Plus en Blue Magic Plus zijn twee nieuwkomers die ook gebruik maakt van deze ingrediënten met een afslankende werking. De afslankindustrie lijst steeds meer overtuigd van de bijzondere afslankende effecten van Acai Bessen.

We nemen aan dat we Acai Bessen om om die reden in steels meer producten zien terugkomen. Acai Bessen zijn een belangrijk bestanddeel van verschillende afslank capsules zoals onder andere Acai Clean & Burn, Nuvoryn, Avilean en Puri-Ligne die we elders op deze site bespreken. Daarnaast zijn Groene Thee een bestanddeel van deze capsules. Later in dit artikel vertellen we meer over de ingrediënten die Blue Active Plus en Bleu Magic Plus bevatten.

Inhoud van dit artikel

Vragen en Ervaringen

Heb jij vragen over Blue Active plus of Blue Magic Plus? Of wil je jouw ervaring met dit product delen? Stel dan een vraag, of laat een reactie achter. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen.

Blue Magic Plus Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Blue Magic Plus zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Blus Magic Plus graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Dr. Mehmet Cengiz Oz

Dokter Mehmet Cengiz Oz kennen we als de TV Dokter Dr. Oz. Naast Carbuloss is Dr. Oz ook een grote fan van Acai Bessen. Niet alleen in de Verenigde Staten maar ook in Europa heeft Dr. Oz voor een enorme publiciteit van de kracht van de Aci Bes gezorgd.  Dr. Oz heeft in zijn TV show meerdere malen uitgelegd dat Acai Bessen een extra ondersteuning kan bieden bij het tegengaan van overgewicht. Niet iedereen is het echter met deze bewering eens. Wij zijn van mening dat een Acai Bessen Extract een goede aanvulling is op je dieet, maar absoluut geen wondermiddel is. Blue Active Plus en Blue Magic Plus wordt inmiddels verkocht in Nederland, Belgie, Spanje, Engeland, Duisland, Italie en USA.

Acai Bessen

De werking van Acai Bessen hebben we eerder besproken. Veel wetenschappers zijn overtuigd van de afslankende werking van deze blauwe bessen. Lees meer over Acai Bessen in dit artikel.

Resveratrol

Naast Acai Bessen bevatten Blue Active Plus en Blue Magic Plus ook Resveratrol. Dit bestanddeel zien we ook terug in vergelijkbare producten. Resveratrol is afkomstig uit de schil van blauwe druiven. Volgens wetenschappers heeft Resveratrol een positief effect op de stofwisseling en een afslankende werking. Daarnaast zou het een gunstige werking hebben bij het voorkomen van hartaandoeningen.

ingrediënten en gebruik

Blue Active Plus en Blue Magic Plus mag een of twee maal daags oraal ingenomen worden met een ruime hoeveelheid water. Bij voorkeur een half uur voor de maaltijd. Een capsule is 550 mg en bevat onder andere de volgende ingrediënten.

 • Acai Bessen
 • Resveratrol
 • Gelatine
 • Groene Thee
 • Microkristallijne cellulose
 • Magnesiumstearaat
 • Stearinezuur.
 • Rode wijn concentraat

Voordelen Blue Active en Magic Plus

 • Natuurlijk product
 • Stimuleert je vetverbranding
 • Verbeterd je stofwisseling
 • Bevat omega 3 en omega 6 vetzuren
 • Geeft je energie
 • Reinigende werking
 • Verbeteren bloedcirculatie
 • Bevat vitamine A, E, calcium, kalium, ijzer
 • Versterkt het immuunsysteem

Nadelen Blue Active en Magic Plus

 • Geen wondermiddel
 • Niet geëvalueerd door de FDA
 • Alleen online verkrijgbaar
 • Naast de capsules is een dieet noodzakelijk
 • Niet geschikt voor zwangere vrouwen
 • Niet geschikt tijdens borstvoeding

Conclusie

Met de Blue Active Plus is het mogelijk om af te vallen mits je naast de capsules een middelmatig dieet volgt. Het is een natuurlijk product en bevat bestanddelen waarvan de werking bewezen effectief is. Ondanks dat niet iedereen overtuigd is van de afslankende werking van het hoofdbestanddeel Acai Bessen is het volgens Dr. Oz wel degelijk mogelijk om je streefgewicht te bereiken met dit product.

Vragen en Ervaringen

Heb jij vragen over Blue Active plus of Blue Magic Plus? Of wil je jouw ervaring met dit product delen? Stel dan een vraag, of laat een reactie achter. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen.

Gezonde Groet,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelObesigard Capsules
Volgend artikelTV kijken is slecht voor je gewicht
blue-active-en-magic-plus-acai-resveratrolEr zijn verschillende capsules en druppels die Acai Bessen en Resveratrol als bestandsdeel gebruiken. Blue Active Plus en Blue Magic Plus zijn twee nieuwkomers die ook gebruik maakt van deze ingrediënten met een afslankende werking. De afslankindustrie lijst steeds meer overtuigd van de bijzondere...

49 Reacties

 1. Gaarne stopzetten toezending bluemagic pillen ivm overlijden van mijn man op 15-08-2015
  Incasso hiermee stopgezet
  A. Zwiers-De Haan
  Kuipersdijk199
  7512 CG ENSCHEDE

 2. Hallo,
  ik had de bestelling stop gezet maar wat gebeurt er vandaag een nieuwe bestelling . Ik ga hem terug sturen en wil mij geld terug
  Baal er vreselijk van dat je niet gewoon op kan zeggen en maar doorgaan met sturen accepteer dat mensen het niet wil hebben .

  Mijn klanten nummer is CU00052889

  Graag nu eens een reactie
  Groeten
  Meriam Hattink

 3. Ben gelokt met een gratis product en ik betaal al bijna twee jaar,
  bijna 23 euro per maand..
  nergens te vinden hoe dit op te zeggen.
  Heb het rekeningnummer laten blokkeren bij mijn bank.

  Bah bah
  Hoop een reactie te krijgen,
  MVG, Paulina

 4. Ik wil heel graag bluemagic bestellen, maar begrijp niet dat jullie niks met alle klachten doen die ik hier lees.
  Ik zie er dan ook van af om een bestelling te doen.
  Vind dit heel jammer, ik heb deze pillen ooit gehad,en kan ellaan maar zeggen super….
  Maar toen was het niet ze problematisch.
  Ik zou het zeer kunnen waarderen als jullie feedback zouden geven op al die klachten.gr. Jose

 5. Ik wil graag de toezending (en de daarbij behorende incasso) van Blue Magic Plus stopzetten. Ik ben 2 maanden geleden volledig afgekeurd en er financieel erg op achteruit gegaan.Ik hoop dat jullie begrip hebben voor mijn situatie en vertrouw er op dat de zendingen van Blue Magic Plus gestopt worden.
  vriendelijke groeten,
  Sander

  P.S. is het mogelijk dat ik een bericht krijg over het stopzetten van de zendingen?
  Bij voorbaat dank.

 6. Ik slik die Blue magic plus nu al meer dan een jaar, maar ben nog geen gram afgevallen. Nu wil ik geen zendingen meer ontvangen, maar dat is een stuk lastiger, dan zendingen bestellen. Wie kan me vertellen hoe ik van die rotzooi af kom ? Als je contact opneemt met het bedrijf (email)
  dan krijg je het antwoord dat je precies moet doen wat er in de brief staat die bij de eerste zending zat. Maar ja, wie bewaart zo’n brief een jaar ? Ik niet.

 7. mijne heren,ikwil met onmiddelijke ingang STOPPEN met mijn abonnement op bluemagic plus i
  .v.m.een enorme financiële tegenvaller,dit zegt niets over het product zelf.ik hoop dat u begrip heeft voor mijn allesbehalve rooskleurige situatie.
  ik hoop op uw medewerking,

 8. Geachte BLUE MAGIC PLUS NL V2,
  Ik ben al verhuisd naar Hillenraad 2, 1187DHAmstelveen.
  Een paar maanden geleden had ik aangegeven dat ik dit product niet meer willen ontvangen. Maar Later had ik van mijn ex buurvrouw een pakketje ontvangen en inderdaad dat het nog steeds van mijn rekening afgeschreven.
  Ik wil nogmaals zeggen dat ik niet meer willen ontvangen want het werk het niet bij me.
  Alvast bedank,
  A. de Bruin

 9. Ik wil geen nieuwe zending meer ontvangen want ik gebruik het niet en heb geen zin om te betalen wat ik niet gebruik..

 10. hallo allemaal,

  ik had het zelfde probleem, maar ik heb gebeld naar ze
  en mijn bestellingen laten anuleren, dus miss voor jullie
  ook de oplossing

  mvg jolanda

 11. per direkt wil ik geen produkten meer van u ontvangen, het word me veel te duur kan het geld nu wel anders gebruiken. ik hoop dat u er hier zorg voor wil dragen, dat mij geen zendingen meer toegezonden worden. bij voorbaat dank

  Geraldine

 12. hierbij wil ik de bleu magic plus niet meer ontvangen is al de zoveelste wat ik stuur ik ga ze terug sturen en dan wil ik mijn geld terug,ik heb nu al doosjes liggen ik wil ze niet meer.

  nicole

 13. Ik wil geen zendingen meer ontvangen van blue magic.
  Ik ben er vorig jaar al mee gestopt en heb me al een keer afgemeld.
  Sinds ik blue magic gebruik ben ik 10 kg. Aangekomen.
  Nu krijg ik nog steeds zendingen en wordt er geld afgeschreven omdat ik het niet kan terugsturen omdat er geen adres van jullie bekend is.
  Ik ga nu mijn bank vragen da de automatische incasso’s van blue magic te stoppen.
  Jos Boers

 14. hallo,

  heb nu voor de 2e x blue magic besteld voor n half jaar.
  als ik het weer nodig vind om het te bestellen wil ik dat zelf doen en Niet via n incasso,
  dat is nl vorige x wel gebeurd ken dat vind ik niet zo prettig.

  ben overigens wel zeer tevreden
  gr. Bernadette

 15. Wie heeft er een telefoonnummer om bluemagic af te melden niets helpt om eraf te komen

  Help me a.u.b. ik wil er geen 1/2 cent meer aan verliezen

 16. hallo
  ik heb eerst een proef pakket gehad daar naar heb ik nog een nieuw pakket gehad maar wanneer gaan de kilo’s er af ben nog steeds op het zelfde teon dat ik er mee begon ik weet niet wat ik dan verkeerd doe maar ik vindt het jammer geld dag 54 euro
  gr wendy

  • Het schijnt erg moeilijk te zijn om gebruik te maken van de ‘niet goed geld terug regeling’ van blue magic wendy. Er zijn bij ons ook geen adres gegevens bekend. Zaten er contact gegevens bij je bestelling?

 17. Hallo,

  Ik heb net alles stopgezet. Een heel vervelend telefoongesprek. Deze man had geen fatsoen. Ik ben niets afgevallen, of ik wel eens dieeten heb geprobeerd?? Of ik wel wist dat het op dezelfde tijd moest innemen, moest sporten, mijn eten moest aanpassen??? Natuurlijk weet ik dat maar dat kan je niet vinden bij blue magic plus!! Er staat geen info op de site, je krijgt geen info bij het product. Je krijgt alleen een flyer met plaatjes en een naam. Waarom ik niet via internet had gereageerd, nou omdat het niet lukte!! Zegt die man dat ik het niet eens had geprobeerd want dat zag hij. Ja daarom bel ik voor 15 ct per minuut!! Het inloggen lukte zelfs niet. Ik wilde alleen maar aangeven datbik niets was afgevallen, dat ik geen info kon vinden en dat ik niet kon inloggen.
  Ze hebben daar nog nooit gehoord van klantvriendelijkheid. Het is al erg dat je dik bent en dat je iets , van alles probeerd. Bestel het niet is mijn advies. Het enige positieve is dat het snel stopgezet is!

 18. Bij deze wil ik mijn abonnement op de Blue Magic capsules stopzetten. Ik wens geen volgende levering meer te ontvangen omdat het niet helpt. Ik ben zelfs in gewicht aangekomen !

 19. Gebruik sinds 4 maanden Blue Magic Plus, met resultaat.
  helaas daarbij ook hoge bloeddruk gekregen. Heb dit NOOIT! gehad, Is dit bekend bij gebruik van Blue Mgic Plus? Moet nu zelfs aan de medicijnen om de bloeddruk weer in het gareel te krijgen.

 20. Helaas herken ik het verhaal wat betreft de betaling. Mijn moeder had een proefpakketje besteld. Vervolgens kreeg ze capsules voor 2 maanden toegestuurd en het geld werd van haar rekening gehaald. Een proefpakketje mag je nooit verplichten tot meer!!
  Ze heeft een klacht ingediend en haar geld teruggehaald.

  Dit is geen goede manier van zaken doen.
  Uiteindelijk zullen de zaken zo spaak lopen.
  Heel jammer van zo’n nieuw product.

 21. Ik gebruik Blue active nu ruim 3 weken. Ik merk dat het mijn stofwisseling en stoelgang verbeterd. ik zit in een rolstoel en daardoor is mijn stoelgang niet best, maar het gaat echt een stuk beter met de blue active capules. Ik ben ze gaan gebruiken omdat ik mijn buik wat platter wil. Ik weeg niet heel zwaar, maar mijn buikje mag gewoon wat platter. Ik eet verder heel gezond. Ik heb het idee dat ik al wat gewicht kwijt ben, ik voel me in ieder geval soepeler.

 22. Ik heb een proefpakketje besteld en heb dit gebruikt maar werd geen gram lichter. Ik heb verder geen acties ondernomen maar kreeg een maand later een rekening van €60 Direct gebeld en kreeg te horen dat ik 7 dagen te laat was met afbestellen. Aangezien ik niets had besteld en ook niets had ontvangen gaf ik aan ook niets te zullen betalen. Nu 2 maanden later een brief van een incassobureau of ik maar even 90€ over wil maken anders zouden de kosten aanzienlijk toenemen.
  Dit is pure oplichterij. Mijn vrouw heeft uit angst nog meer te moeten betalen de rekening overgemaakt. dat zou ik zelf nooit hebben gedaan.

 23. ik heb dit ook maar voor mij helpt echt helemaal niks
  heb voor 60 euro betaald en ook meer aangekomen dat was niet de bedoeling en ben daar boos over en verdrietig

 24. op/afzeggen verdere leveringen van Bluemagic plus Acai& Resveratrol.
  Graag wil ik per direct verdere leveringen stopzetten daar ik komende vrijdag naar het ziekenhuis moet voor operatie en ik geen andere sub- middelen meer mag gebruiken.

  Er van uitgaande dat dit voldoende is verblijf ik met vriendelijke groeten

  Roel Bressers

 25. niet aan beginnen. stelletje afzetters! tijdens mijn vakantie wordt het proefpakketjes gestuurd en gelijk zit je aan de vervolgzending van 60 euro vast.

  • waarschijnlijk waren aan dat proefpakketje voorwaarde verbonden dat je binnen een bepaalde periode moest laten weten dat je af ziet van verdere zendingen. niet echt slim om dit te bestellen als je weet dat je met vakantie gaat.

 26. Dan hebben jullie het niet goed gelezen. Er staat degelijk bij het proefpakketje dat je binnen 7 werkdagen het kan stopzetten. Zo niet krijg je automatisch de Bluemagic plus gestuurd.
  Eerst alles lezen , en ook alle kleine geschreven woordjes.

  Ik gebruik het, en merk na een week zeker resultaat. Je moet er zelf ook wat aan doen hè dat staat er ook op. En dat is bij alle dieet tabletten, of cappsulles. Niet voor niets gaat de zon op. Bluemagic plus is als ondersteuning bij het afvallen. Ik ben er zeer tevreden mee. Zal later in de week nog wel een bericht achterlaten om te zeggen hoeveel ik dan al bent afgevallen. Heb nog niet op de weegschaal gestaan.
  Tot dan.

  Sylvana

 27. Bestel die zooi niet!!!

  Het werkt niet ze lichten je op en je kan gewoon betalen.. het adres om te mailen is bijna onvindbaar en als je gelijk na ontvangst van je eerste pakket netjes per mail opzegt…dan kunnen ze je emails niet meer vinden!?? ERG MAKKELIJK TOCH??
  Ik heb direct mijn geld teruggeboekt hun incasso geblokkeerd en nogmaals telefonisch opgezegt.

  DUS…NIET AAN BEGINNEN

 28. Ook ik ben er ingeluisd dus NIET HET PROEFPAKKET BESTELLEN. Ze sturen gewoon een vervolgpakket op. Ik heb mijn geld terug laten boeken, ze kunnen die capsules terug krijgen als ze willen maar ik ga er zeker niet voor betalen!!!!!

 29. Ik ben er ook ingeluisd en ze hebben ook 60euro van mijn rekening gehaald ik heb erover gebeld maar ze zijn zo onbeschoft ze luisteren niet naar je etc etc.Ik ga proberen mijn geld terug te krijgen ook al moet ik naar Opgelicht.
  Dit is echt oplichterij geloof mij maar.
  Ik heb zelf nog niet 1 van de capsules ingenomen, ik vertrouw deze gasten niet.
  maar ik ben nog niet klaar met ze, ik ga mijn geld terug laten boeken.

 30. blue magic plus: wie oh wie wil er een bestelling afnemen! tegen elk aannemelijk bod! ik heb er ingeluist op hun site.. het is een abonement dienst.. waarmee je het thuisgestuurd krijgt elke 3 maanden en geld schrijven ze dan af..

  • Ik heb helaas ook blue magic besteld en alle verhalen die ik lees komen op hetzelfde neer. Je wordt er echt ingeluisd. Je krijgt een proefpakket waar je 4 euro voor moet betalen je denkt er dan niet aan bij een proefpakket dat je gelijk aan een abonnement vast zit. Vanmorgen heb ik er over gebeld dat ik dit niet accepteer en dat ik zeker niet accepteer dat ze ineens 60 euro van je rekening halen. Ik heb direkt het geld terug laten boeken naar mijn rekening en ze bij blue magic gezegt dat dit geen goede reclame is, hoe luis je mensen aan een abonnement. Bovendien zetten ze er nog een foto van Jolante erbij. (alsof zij dit ook gebruikt) Het is schandalig om op deze manier andere een abonnenment vast te zetten.
   Maar een goede leer voor allen bestel niets meer via een site.

  • Via deze weg wil ik de zendingen stop zetten van blue magic.
   Klantnummer SON467334.
   Ik ga de automatische incasso stop zetten.

   Met vriendelijke groet,
   W. Moerings

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in