Er zijn verschillende capsules en druppels die Acai Bessen en Resveratrol als bestandsdeel gebruiken. Blue Active Plus en Blue Magic Plus zijn twee nieuwkomers die ook gebruik maakt van deze ingrediënten met een afslankende werking. De afslankindustrie lijst steeds meer overtuigd van de bijzondere afslankende effecten van Acai Bessen.

We nemen aan dat we Acai Bessen om om die reden in steels meer producten zien terugkomen. Acai Bessen zijn een belangrijk bestanddeel van verschillende afslank capsules zoals onder andere Acai Clean & Burn, Nuvoryn, Avilean en Puri-Ligne die we elders op deze site bespreken. Daarnaast zijn Groene Thee een bestanddeel van deze capsules. Later in dit artikel vertellen we meer over de ingrediënten die Blue Active Plus en Bleu Magic Plus bevatten.

Vragen en Ervaringen

Heb jij vragen over Blue Active plus of Blue Magic Plus? Of wil je jouw ervaring met dit product delen? Stel dan een vraag, of laat een reactie achter. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen.

Blue Magic Plus Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Blue Magic Plus zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Blus Magic Plus graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Dr. Mehmet Cengiz Oz

Dokter Mehmet Cengiz Oz kennen we als de TV Dokter Dr. Oz. Naast Carbuloss is Dr. Oz ook een grote fan van Acai Bessen. Niet alleen in de Verenigde Staten maar ook in Europa heeft Dr. Oz voor een enorme publiciteit van de kracht van de Aci Bes gezorgd.  Dr. Oz heeft in zijn TV show meerdere malen uitgelegd dat Acai Bessen een extra ondersteuning kan bieden bij het tegengaan van overgewicht. Niet iedereen is het echter met deze bewering eens. Wij zijn van mening dat een Acai Bessen Extract een goede aanvulling is op je dieet, maar absoluut geen wondermiddel is. Blue Active Plus en Blue Magic Plus wordt inmiddels verkocht in Nederland, Belgie, Spanje, Engeland, Duisland, Italie en USA.

Acai Bessen

De werking van Acai Bessen hebben we eerder besproken. Veel wetenschappers zijn overtuigd van de afslankende werking van deze blauwe bessen. Lees meer over Acai Bessen in dit artikel.

Resveratrol

Naast Acai Bessen bevatten Blue Active Plus en Blue Magic Plus ook Resveratrol. Dit bestanddeel zien we ook terug in vergelijkbare producten. Resveratrol is afkomstig uit de schil van blauwe druiven. Volgens wetenschappers heeft Resveratrol een positief effect op de stofwisseling en een afslankende werking. Daarnaast zou het een gunstige werking hebben bij het voorkomen van hartaandoeningen.

ingrediënten en gebruik

Blue Active Plus en Blue Magic Plus mag een of twee maal daags oraal ingenomen worden met een ruime hoeveelheid water. Bij voorkeur een half uur voor de maaltijd. Een capsule is 550 mg en bevat onder andere de volgende ingrediënten.

 • Acai Bessen
 • Resveratrol
 • Gelatine
 • Groene Thee
 • Microkristallijne cellulose
 • Magnesiumstearaat
 • Stearinezuur.
 • Rode wijn concentraat

Voordelen Blue Active en Magic Plus

 • Natuurlijk product
 • Stimuleert je vetverbranding
 • Verbeterd je stofwisseling
 • Bevat omega 3 en omega 6 vetzuren
 • Geeft je energie
 • Reinigende werking
 • Verbeteren bloedcirculatie
 • Bevat vitamine A, E, calcium, kalium, ijzer
 • Versterkt het immuunsysteem

Nadelen Blue Active en Magic Plus

 • Geen wondermiddel
 • Niet geëvalueerd door de FDA
 • Alleen online verkrijgbaar
 • Naast de capsules is een dieet noodzakelijk
 • Niet geschikt voor zwangere vrouwen
 • Niet geschikt tijdens borstvoeding

Conclusie

Met de Blue Active Plus is het mogelijk om af te vallen mits je naast de capsules een middelmatig dieet volgt. Het is een natuurlijk product en bevat bestanddelen waarvan de werking bewezen effectief is. Ondanks dat niet iedereen overtuigd is van de afslankende werking van het hoofdbestanddeel Acai Bessen is het volgens Dr. Oz wel degelijk mogelijk om je streefgewicht te bereiken met dit product.

Vragen en Ervaringen

Heb jij vragen over Blue Active plus of Blue Magic Plus? Of wil je jouw ervaring met dit product delen? Stel dan een vraag, of laat een reactie achter. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen.

Gezonde Groet,

sanne

49 Reacties

 1. Gaarne stopzetten toezending bluemagic pillen ivm overlijden van mijn man op 15-08-2015
  Incasso hiermee stopgezet
  A. Zwiers-De Haan
  Kuipersdijk199
  7512 CG ENSCHEDE

 2. Hallo,
  ik had de bestelling stop gezet maar wat gebeurt er vandaag een nieuwe bestelling . Ik ga hem terug sturen en wil mij geld terug
  Baal er vreselijk van dat je niet gewoon op kan zeggen en maar doorgaan met sturen accepteer dat mensen het niet wil hebben .

  Mijn klanten nummer is CU00052889

  Graag nu eens een reactie
  Groeten
  Meriam Hattink

 3. Ben gelokt met een gratis product en ik betaal al bijna twee jaar,
  bijna 23 euro per maand..
  nergens te vinden hoe dit op te zeggen.
  Heb het rekeningnummer laten blokkeren bij mijn bank.

  Bah bah
  Hoop een reactie te krijgen,
  MVG, Paulina

 4. Ik wil heel graag bluemagic bestellen, maar begrijp niet dat jullie niks met alle klachten doen die ik hier lees.
  Ik zie er dan ook van af om een bestelling te doen.
  Vind dit heel jammer, ik heb deze pillen ooit gehad,en kan ellaan maar zeggen super….
  Maar toen was het niet ze problematisch.
  Ik zou het zeer kunnen waarderen als jullie feedback zouden geven op al die klachten.gr. Jose

 5. Ik wil graag de toezending (en de daarbij behorende incasso) van Blue Magic Plus stopzetten. Ik ben 2 maanden geleden volledig afgekeurd en er financieel erg op achteruit gegaan.Ik hoop dat jullie begrip hebben voor mijn situatie en vertrouw er op dat de zendingen van Blue Magic Plus gestopt worden.
  vriendelijke groeten,
  Sander

  P.S. is het mogelijk dat ik een bericht krijg over het stopzetten van de zendingen?
  Bij voorbaat dank.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in