Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Gastartikelen BNN zoekt mensen met Obesitas

BNN zoekt mensen met Obesitas

0
BNN zoekt mensen met Obesitas

Voor een nieuw tv-programma met de titel BNN PS is BNN op zoek naar mensen die obesitas hebben.

BNN ROEPT JE OP OM EEN BRIEF TE SCHRIJVEN AAN JEZELF

Wat zou je het komende jaar het liefst veranderen aan je leven? Welke droom moet nu maar eens werkelijkheid worden? Wil je iets overwinnen? Moet er in relationele sfeer iets gebeuren? Kortom, wat hoop je of wat verwacht je dat het komende jaar je brengen gaat?

2011 ligt voor je. Tijd voor ’n paar hele goeie voornemens. Tijd om dromen waar te maken. Tijd om misschien meer te gaan sexen, minder drugs te gebruiken of eindelijk je angst voor base jumpende clowns te overwinnen.

Hoog tijd ook, om ’n deal met jezelf te sluiten.. Want hoe volgend jaar er uit gaat zien bepaal jij. Dus tik ’n mail of maak ’n filmpje. Vertel hoe je wil/hoopt/denkt dat 2011 er voor jou uit gaat zien. Over ’n jaar krijg je sowieso leuk je mailtje of filmpje terug. En… Misschien komen we jouw wel binnenkort met ’n cameraploeg opzoeken om je komend jaar te volgen. Doen!

Aanmelden voor BNN PS

Ga naar ps.bnn.nl en schrijf een mail aan jezelf en vertel daarin hoe je wilt, denkt, hoopt, dat jouw leven er over een jaar uitziet. BNN bewaart je mail en wie weet komt Patrick Lodiers je dan aan het eind van 2011 opzoeken om samen met je te kijken wat er van je plannen terecht is gekomen.

Schrijf aan jezelf en maak het waar!

ingezonden door BNN

Vorig artikel Voel je goed in de winter
Volgend artikel Bewegen tijdens de feestdagen, het kan!
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987